Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως το δικό μου με global staboe δεν κάνει αναβάθμιση ενώ κατεβάζεις την ενημέρωση κάποια βοήθεια οποίος μπορεί τι κάνω λάθος?

Σιγουρα φορας γνησια rom,και οχι καποια μαγειρεμενη?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σιγουρα φορας γνησια rom,και οχι καποια μαγειρεμενη?

Πιστεύω ότι έχω γνήσια έτσι και αλλιώς την πρώτη φορά έκανε μόνο του κανονικά αναβάθμιση, απλά τώρα την κατεβάζει και λέει ότι θα γίνει μεταξύ 2πμ με 5πμ αλλά χθές το βράδυ που το άφησα ανοικτό δεν την έκανε και δεν με αφήνει να την κάνω μόνος μου χειροκίνητα.

http://imgur.com/Fgk5Ehq

Edited by xloupas
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Πιστεύω ότι έχω γνήσια έτσι και αλλιώς την πρώτη φορά έκανε μόνο του κανονικά αναβάθμιση.

http://imgur.com/Fgk5Ehq

Εμένα δεν κατεβάζει καν κάποια αναβάθμιση έχει μείνει στην 8.5.8.0.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το max 2 γραφουμε εδω φιλε.Δεν εχουν το ιδιο set up.
Ναι βρε φιλε, το ξερω. Τι να εκανα ομως;

Να πηγαινα στο νημα του mi A1 και να εκανα παραθεση το ποστ του Γιωργου, που γραφτηκε στο νημα για το mi max 2;

Αυτο κι αν θα ηταν κουλο.

Την καλημερα μου....

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμένα δεν κατεβάζει καν κάποια αναβάθμιση έχει μείνει στην 8.5.8.0.

Και μένα στην ίδια με σένα είναι 8.5.8.0 κατεβάζει την νέα κάνει αποκρυπτογράφηση λέει και μετά λέει ότι θα γίνει η ενημέρωση μεταξύ 2πμ και 5πμ αλλά τίποτα χθές που το άφησα ανοιχτό για να δούμε σήμερα εγώ υποψιάζομαι κάτι φταίει με την χρήση έξυπνου αλγορίθμου που λέει για τις ενημερώσεις που και να το απενεργοποιήσω και πάλι δεν με αφήνει να την κάνω χειροκίνητα.

Τι να πω έμπλεξα θα ενημερώσω αν την κάνει σήμερα το βράδυ, σκέφτηκα να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά προς το παρόν δεν θέλω.

Aυτες ειναι η γνησιες rom.

http://en.miui.com/download-328.html

Και μένα στην ίδια με σένα είναι 8.5.8.0 κατεβάζει την νέα κάνει αποκρυπτογράφηση λέει και μετά λέει ότι θα γίνει η ενημέρωση μεταξύ 2πμ και 5πμ αλλά τίποτα χθές που το άφησα ανοιχτό για να δούμε σήμερα εγώ υποψιάζομαι κάτι φταίει με την χρήση έξυπνου αλγορίθμου που λέει για τις ενημερώσεις που και να το απενεργοποιήσω και πάλι δεν με αφήνει να την κάνω χειροκίνητα.

Τι να πω έμπλεξα θα ενημερώσω αν την κάνει σήμερα το βράδυ, σκέφτηκα να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά προς το παρόν δεν θέλω.

Eμένα έκανε το εξής κατέβασα μια ενημέρωση χειροκίνητα τελικά,έκανε τα πάντα ενημέρωση εγκατάσταση κλπ,αλλά τελικά μάλλον ήταν η ίδια η 8.5.8.0 :lol:

Οπότε παιδιά δεν υπάρχει 8.5.9.0 που διάβασα παραπάνω είμαστε στην τελευταία, @kostas21 βάση του συνδέσμου που έδωσες δεν έχω "μαγειρεμένη" αν δεν κάνω λάθος.

υπαρχει φιλε μου 8.5.9.0.... αυτην εχω μετα απο την χθεσινη αναβαθμιση... κανει καλυτερη διαχείριση της ram και νομιζω και λιγο καλυτερη μπαταρια αν και στο τελευταιο μονο προβλημα δεν υπαρχει...

υπαρχει φιλε μου 8.5.9.0.... αυτην εχω μετα απο την χθεσινη αναβαθμιση... κανει καλυτερη διαχείριση της ram και νομιζω και λιγο καλυτερη μπαταρια αν και στο τελευταιο μονο προβλημα δεν υπαρχει...
Από πού το έχεις αγοράσει το κινητό; Εμένα είναι από Αγγλία από ebay με stable global και ενώ έκανε 2 ενημερώσεις τον 1.5 μήνα που το έχω δεν έχει κάνει τώρα την 8.5.9.0 δεν ξέρω τι φταίει.Και χειροκίνητα που το έκανα την ίδια έβαλε πάλι.

Φίλε με official global stable είμαι αλλά την έκδοση την δικη σου δεν την έχω, ίσως κάποια στιγμή να έρθει προς το παρόν 8.5.8.0 οχι οτι έχω κάποιο πρόβλημα στην έκδοση που είμαι αλλά μου φαίνετε παράξενο που αλλοι την εχουν πάρει και αλλοι οπως εγώ όχι.

Έτσι

Βέβαια και υπάρχει

Την έχω εδώ και 2 μέρες περίπου και τα είπαμε πάει σούπερ όμορφα!! :)

Απ το kaizer αγορά05fd9c116d5cb76faab555bfdfa33ae8.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φίλε με official global stable είμαι αλλά την έκδοση την δικη σου δεν την έχω, ίσως κάποια στιγμή να έρθει προς το παρόν 8.5.8.0 οχι οτι έχω κάποιο πρόβλημα στην έκδοση που είμαι αλλά μου φαίνετε παράξενο που αλλοι την εχουν πάρει και αλλοι οπως εγώ όχι.

Και εγω με official global stable ειμαι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο...chtz0b

Edited by ximikos_fil

Και εγω με official global stable ειμαι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο...
Εγώ το πήρα απ'εξω ίσως γι'αυτό δεν την πήρε αλλά όλα ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας δεν είναι;

Μεχρι αυτην την στιγμη η επισημη global rom ειναι η.....Author: MIUI Official TeamVersion: V8.5.8.0.NDDMIED (MIUI8) Size: 1.5G.

Και η ΒΕΤΑ...Author: MIUI Official TeamVersion: 7.10.12 (MIUI9) Size: 1.5G.

Σχετικα με την 8.5.9.0 που πηρατε,δεν ξερω να πω κατι.....

https://imgur.com/a/M3MKM

Mου ήρθε με ΟΤΑ update με την ram πια να εχει πολυ περισσοτερα ελευθερα mb και μια μικρη αυξηση μπαταριας!!!

Edited by ximikos_fil

Καλησπερα στη παρεα. Κάτοχος πλεον και εγω του mi max 2.

Φοβερό κινητό,απίστευτη οθόνη.

Μου έχει έρθει με mui global 8.5 σταθερή 8.5.8.0.

Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ώντας πρώτη φορά χρήστης Xiaomi.

1. Για να δέχομαι ενημερώσεις - αναβαθμίσεις πρέπει να κάνω εγγραφή στην Xiaomi?

2.widget Music player δικό του δεν έχει.Υπαρχει κάπου να βρω;

3. Όταν μου έρχονται αναπάντητες ή κάποια μηνύματα ανάβει κάποια ένδειξη - λαμπακι;

4.Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα ή ρύθμιση που να βελτιώνει την καμερα;

5. Τα wallpaper με τα λουλούδια που διαφημίζουν Υπάρχουν καπου;

Πάντως σε γενικές γραμμές το κινητό είναι φοβερό.

Ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Για πείτε αυτό το εικονίδιο αριστερά απ το αθόρυβο πάνω στην notification bar τι είναι

Ξέρεις κανένας?? 2eb07169be07a09ce30f05d4b9ff9292.jpg6f93545181b01dbd3c302bbab3031205.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Εχεις ανοιχτό το hotspot

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτό??

Γιατί δε βλέπω να έχω κάτι ανοιχτό και ακόμα και όταν το βάζω σε πλήρη λειτουργία πτήσης αυτό εκεί πάνω μένει αναμένο f016e1193302a504e25d5e2728b9655a.jpg95e96d7002dbef934a0e41619a12de69.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Το GPS ήταν τελικά

Έλεγξα ότι εικονίδιο μπορούσα και

ξεκόλλησε όταν μπήκα στους χάρτες μια φορά

Παντα φιλικα Μανος

Περίεργα πράγματα, τι διάολο επιλεκτικά την παίρνουν;

Αδερφέ μην τρελενεσαι! Κι εγώ με 8.5.8 και ακόμα δεν μου έχει έρθει και σε εμένα και σε άλλο φίλο μου!

Πάντα έτσι γίνεται....δεν έρχονται παντού μαζί τα update.... μπορεί να παίζει ρόλο ότι κάποιοι έχουν το μαύρο που είναι <<ευρωπαϊκό>> και οι υπόλοιποι που έχουμε το άσπρο να μην την έχουν δώσει ακόμα.... μπορεί να λέω και μπούρδες δεν ξέρω

Πάντως είναι σίγουρο ότι όλα τα MiMax2 δεν παίρνουν ταυτόχρονα τις αναβαθμίσεις :(

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσο μεγαλύτερο είναι από το redmi note 4? Είναι τεράστια η διαφορά τους σε μέγεθος; βασικά με ενδιαφέρει μια μεγαλύτερη οθόνη από το 4 και καλύτερη κάμερα. Υποθέτω ότι η κάμερα του είναι καλύτερη, με το μέγεθος δεν ξέρω τι γίνεται