Jump to content

Αναβάθμιση firmware dvdr σε εξωτερικό κούτι(Nec-3500)

stefanos_79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω στον φορητό το Nec3500 σε εξωτερικό κουτί και θα ήθελα να το αναβαθμίσω το firmware.Είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτή?Εχω κατεβάσει ένα exe αλλά φοβάμαι να το κάνω για το λόγο ότι είναι σε εξωτερική θήκη.Μη γίνει καμιά πατατιά και τρέχω μετά για νέο recorder ή τραβήξει κανένα τρελό σκάλωμα άλλο ο φορητός. Το λέω γιατί σε κάποιες οδηγίες αναβάθμισης firmware είχα διαβάσει το εξής : ..remove any others usb devices connected to your system..Υπάρχει κανείς που το έχει κάνει?

Και κάτι άλλο τι έχετε κερδίσει με την αναβάθμιση όσοι την έχετε κάνει? Γράφει πιο γρήγορα δισκάκια dvd από την αναγραφόμενη ταχύτητα τους?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υπογραφή....

Νομίζω πως το read me είναι αρκετά κατατοπιστικό...

Pls note following instructions for update procedure:

Connect drive to secondary IDE channel as Master

Disconnect all slave hardware from IDE secondary Master

Use standard UDMA-2 IDE cable

Update in Windows "Safe Mode"

Under Windows 2000 & XP login as administrator

Update without DMA mode, under Windows XP & 2000 in the device manager - "IDE ATA/ ATAPI controllers", you can switch from DMA to PIO mode

Disconnect all external USB/ FireWire devices.

Deactivate virusscanners, active desktop programs and packetwriting agents

Do not turn off power during the updating process.

Note: Warranty will be lost during false updating procedure, especially unofficial modified firmwares were used before.

In such cases we could not offer you a solution any more. You have to repair it by cost then.

στο τέλος του αναφέρει και τις διαφορές με το νεο firmware

Υπάρχει και σχετικό Θέμα Θέμα: ΝΕΟ firmware 2.19 ΓΙΑ ΤΟ NEC ND3500

Εχω στον φορητό το Nec3500 σε εξωτερικό κουτί και θα ήθελα να το αναβαθμίσω το firmware.Είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτή?Εχω κατεβάσει ένα exe αλλά φοβάμαι να το κάνω για το λόγο ότι είναι σε εξωτερική θήκη.Μη γίνει καμιά πατατιά και τρέχω μετά για νέο recorder ή τραβήξει κανένα τρελό σκάλωμα άλλο ο φορητός. Το λέω γιατί σε κάποιες οδηγίες αναβάθμισης firmware είχα διαβάσει το εξής : ..remove any others usb devices connected to your system..Υπάρχει κανείς που το έχει κάνει?

Και κάτι άλλο τι έχετε κερδίσει με την αναβάθμιση όσοι την έχετε κάνει? Γράφει πιο γρήγορα δισκάκια dvd από την αναγραφόμενη ταχύτητα τους?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γεια σου φίλε!

Καταρχάς πρέπει να έχεις φορτίσει την μπαταρία στο Laptop, και για ποιο σίγουρα να το έχεις και στο ρεύμα.

Βάζεις σε λειτουργία το εξωτερικό DVDR που έχεις και μετά τρέχεις το πρόγραμμα που έχεις κατεβάσει.

Προσοχή κατά την αναβάθμιση να μην κλίσεις το DVDR αν δεν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και να απενεργοποίησης αν έχεις βάλει Screen Server στο Laptop κ.τ.λ.

Σε ενημερώνω ότι η τελευταία έκδοση για το (NEC ND3500) είναι η 2.19

Αν δεν είσαι σίγουρος για την έκδοση που έχεις μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63282

Με της αναβαθμίσεις μπορείς να έχεις περισσότερη συμβατότητα με μάρκες DVDR της αγοράς, καθώς και για περισσότερη ταχύτητα εγράφης.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg