Jump to content

REDMI NOTE 4 GLOBAL - REDMI NOTE 4X GLOBAL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δει τα παραπανω στην global εκδοχη τους στο honorbuy και δειχνει πως εχουν και τα δυο 800αρα. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ποια ειναι η διαφορα αφου και τα δυο περα απο το ονομα που αλλαζει βλεπω πως εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα. Καταλαβαινει κανεις τι παιζει ή θα μας τρελανει η xiaomi;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εχω δει τα παραπανω στην global εκδοχη τους στο honorbuy και δειχνει πως εχουν και τα δυο 800αρα. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ποια ειναι η διαφορα αφου και τα δυο περα απο το ονομα που αλλαζει βλεπω πως εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα. Καταλαβαινει κανεις τι παιζει ή θα μας τρελανει η xiaomi;

Είσαι σε λίγο άσχετο topic μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο section της xiomi αυτά. Εν συντομία το κινητό σε global version που έχει την 800άρα είναι το redmi note 4 global version με snapdragon το 4Χ είναι απλά η κινέζικη έκδοση του ίδιου κινητού μπορεί να το βρεις σε global rom εννοώντας ότι έχει globall εκδοσή λογισμικού αλλά όχι ότι είναι global με την 800αρα.

Απλά αυτά ισχύουν για όλο το πλανήτη όπου και αν το βρεις εκτός από Ελλάδα που στα ελληνικά καταστηματα η αντιπροσωπεία το μετονόμασε σε 4Χ για να τα ξεχωριζει από τα απλά 4αρια με τον mediatek επεξεργαστή, οπότε αν είναι 4Χ της infoquest θα είναι με την 800αρα αν 4Χ κανονικό όχι.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Είσαι σε λίγο άσχετο topic μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο section της xiomi αυτά. Εν συντομία το κινητό σε global version που έχει την 800άρα είναι το redmi note 4 global version με snapdragon το 4Χ είναι απλά η κινέζικη έκδοση του ίδιου κινητού μπορεί να το βρεις σε global rom εννοώντας ότι έχει globall εκδοσή λογισμικού αλλά όχι ότι είναι global με την 800αρα.

Απλά αυτά ισχύουν για όλο το πλανήτη όπου και αν το βρεις εκτός από Ελλάδα που στα ελληνικά καταστηματα η αντιπροσωπεία το μετονόμασε σε 4Χ για να τα ξεχωριζει από τα απλά 4αρια με τον mediatek επεξεργαστή, οπότε αν είναι 4Χ της infoquest θα είναι με την 800αρα αν 4Χ κανονικό όχι.

Αυτό που γράφεις το γνωρίζω φίλε μου αλλά τότε πως εξηγείται αυτό που γράφει στα specs; Το λέει καθαρά B20.

https://www.honorbuy.com/1108-xiaomi-redmi-4x-prime-international-version-32gb-black.html

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτό που γράφεις το γνωρίζω φίλε μου αλλά τότε πως εξηγείται αυτό που γράφει στα specs; Το λέει καθαρά B20.

https://www.honorbuy.com/1108-xiaomi-redmi-4x-prime-international-version-32gb-black.html

τα έχεις μπερδέψει τελείως, αρχικά μιλαγες για τη note σειρά στις 5.5 ιντζες (4 vs 4X).

Τώρα παραθέτεις link από άλλο μοντέλο το απλό redmi 4 στις 5 ιντζες. Οπότε δε ξέρω τι θες, στο τίτλο γράφεις για note οπότε φαντάστηκα μίλαγες γι αυτό ως 4Χ https://www.honorbuy.com/1066-xiaomi-redmi-note-4x-32gb-smartphone-gray.html

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλά ok, πάω να αυτομαστιγωθώ. Δεν είχα δει τις ιντσες...... Μα λέω και γω, είναι ελαφρώς ότι να ναι η xiaomi με τις εκδόσεις αλλά τόσο πια; Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπαρχουν 2 εκδοσεις με 800αρα και αλλες 2 χωρις.

Με μπερδεψες. Δηλαδή; Ξέρω για τις δύο εκδόσεις του Redmi note 4, snapdragon και mediateck, και ότι το global που έχει snapdragon εδώ η infoquest το λέει 4X που δεν είναι όμως το 4X το κανονικό. Τι άλλο υπάρχει;

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Με μπερδεψες. Δηλαδή; Ξέρω για τις δύο εκδόσεις του Redmi note 4, snapdragon και mediateck, και ότι το global που έχει snapdragon εδώ η infoquest το λέει 4X που δεν είναι όμως το 4X το κανονικό. Τι άλλο υπάρχει;

Υπαρχει το Redmi Note 4 Global Version αλλα και το Redmi Note 4X που βγαινει στη Taiwan που εχει και αυτο B20

Για να μην σε μπερδευω ομως εσυ απλα ψαχνεις να γραφει με κοκκινο αυτοκολλητο στο πλαϊ Global Version και πισω model number 2016102. Το πηρα προσφατα στα 181 ευρω απο σκρουτζομαγαζο (δεν αντεξα την μικρη αυτονομια του moto x style). Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το παρεις απο το Honorbuy αφου σε τιμη θα σου ρθει πολυ κοντα με σκρουτζ. Προσωπικα αν το παιρνα απο εξωτερικο θα δοκιμαζα απο Κινα οπου εκει υπαρχει οντως οφελος στη τιμη.

Edited by Antretng

Υπαρχει το Redmi Note 4 Global Version αλλα και το Redmi Note 4X που βγαινει στη Taiwan που εχει και αυτο B20

Για να μην σε μπερδευω ομως εσυ απλα ψαχνεις να γραφει με κοκκινο αυτοκολλητο στο πλαϊ Global Version και πισω model number 2016102. Το πηρα προσφατα στα 181 ευρω απο σκρουτζομαγαζο (δεν αντεξα την μικρη αυτονομια του moto x style). Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το παρεις απο το Honorbuy αφου σε τιμη θα σου ρθει πολυ κοντα με σκρουτζ. Προσωπικα αν το παιρνα απο εξωτερικο θα δοκιμαζα απο Κινα οπου εκει υπαρχει οντως οφελος στη τιμη.

Είδα αυτό στο honorbuy

https://www.honorbuy.com/1103-xiaomi-redmi-note-4-international-version-64gb-black.html και μου φάνηκε εντάξει από αυτά που γράφει, άσε που η τιμή είναι καλή για 4/64. Εσύ από πού το πήρες, από mygad;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Α κοιτας το 64αρη. Ναι mygad αλλα 32αρη. Θα το χεις ως δικαρτο; Γιατι στη Ram μην νομιζεις οτι θα κανει διαφορα, εχει πολυ επιθετικη διαχειριση.

Α κοιτας το 64αρη. Ναι mygad αλλα 32αρη. Θα το χεις ως δικαρτο; Γιατι στη Ram μην νομιζεις οτι θα κανει διαφορα, εχει πολυ επιθετικη διαχειριση.

Για τα 64GB το θέλω περισσότερο γιατί χρειάζομαι στάνταρ δύο σιμ και έτσι δεν θα μπορώ να βάλω sd.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αμα εχεις 2 sim τοτε πας για 64αρη. Αλλα πριν το παραγγειλεις κανε ενα κοπο και ρωτα τα λιγα καταστηματα που το χουν εδω σε χαμηλη τιμη βεβαια. https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Αν δεν κανω λαθος στο honor buy εχεις και κανα 30αρη μεταφορικα.

Αμα εχεις 2 sim τοτε πας για 64αρη. Αλλα πριν το παραγγειλεις κανε ενα κοπο και ρωτα τα λιγα καταστηματα που το χουν εδω σε χαμηλη τιμη βεβαια. https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Αν δεν κανω λαθος στο honor buy εχεις και κανα 30αρη μεταφορικα.

30αρη μεταφορικά; Θα το ελέγξω αν όντως ισχύει. Δεν το ξέρω, δεν έχω πάρει ποτέ από honorbuy, αν είναι έτσι θα το πάρω από εδώ. Για μερικά €υρώ παραπάνω θα έχω τουλάχιστον την "εγγύηση" του εδώ μαγαζιού.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά λες..... 31€ μεταφορικά

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Οποτε ιδια λεφτα σου ρχεται. ;) Για αυτο σου γραψα και παραπανω οτι αν το αγοραζα απο εξωτερικο θα πηγαινα Κινα. Honor buy δεν αξιζει, ιδια χρηματα θα σου ρθει.

Μήπως ξέρεις αν στο 64αρι γράφει και σε αυτό στο κουτί του τον ίδιο κωδικό που μου έγραψες που έχει στο κουτί του το 32αρι;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τωρα με πιασες αδιαβαστο. Αλλα αν ειναι το ευρωπαικο (εχει ευρωπαικο φορτιστη) και γραφει Global Version λογικα θα σαι οκ... απλα δεν ξερω αν εχει ιδιο model number.