Jump to content

Dual sim Κινητό : Mate 9 ή s7 edge

Xzibit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι σε δίλημμα για τα δύο αυτά κινητά. Θέλω dual sim και λόγο του ότι θα το πάρω με τιμολόγιο και πρέπει να αγοραστεί από Ελλάδα δεν τίθεται θέμα για το oneplus 3t. Το s7 edge duos είναι λίγο πιο ακριβό έχει κοντά στα 550 ευρώ και θα έχω ένα χρόνο εγγύηση μόνο . Γενικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή ποιότητα κλήσης και ακουστικού , γρήγορο σερφαρισμα , καλή οθόνη. Τι μου συστήνεται ???
Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Επειδή πρώτη φορά θα δώσω τόσα λεφτά για κινητό, δεν θέλω να βιαστώ και να πάρω λάθος απόφαση. Κανένας άλλος που εxei εμπειρία από τα δύο αυτά κινητά να μας πει την γνώμη του ?
Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Και τα 2 ειναι πολυ καλες συσκευές.

Οποιο και να πάρεις, αξιζει τα ευρω του

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Το s7 edge duos είναι λίγο πιο ακριβό έχει κοντά στα 550 ευρώ και θα έχω ένα χρόνο εγγύηση μόνο .

Γιατι θα χεις μονο ενα χρονο εγγυηση; Σε ολα τα ευρωπαϊκα δυο δεν ειναι;

Γιατι θα χεις μονο ενα χρονο εγγυηση; Σε ολα τα ευρωπαϊκα δυο δεν ειναι;

Το S7 duos /S7 edge duos δεν εισαγεται επισημα στην Ευρωπη και αυτος εινςι ο λογος....

Το S7 duos /S7 edge duos δεν εισαγεται επισημα στην Ευρωπη και αυτος εινςι ο λογος....

Μαλιστα, δεν το γνωριζα. Ε ναι ειναι πολλα τοτε τα χρηματα για κινητο που δεν εχει διετη εγγυηση (φανταζομαι δεν εχει καν εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας). Παρε το mate 9

Μαλιστα, δεν το γνωριζα. Ε ναι ειναι πολλα τοτε τα χρηματα για κινητο που δεν εχει διετη εγγυηση (φανταζομαι δεν εχει καν εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας). Παρε το mate 9

Ακριβως ετσι...Βασικα μπορεις να το παρεις απο Η.Α.Ε αλλα αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις εξω,οπως φυσικα και απο 1-2 μαγαζια στο Σκρουτζ που το εχουνε...

Και ευω το εβλεπα,αλλα αυτος ο λογος με κρατησε κςι δεν το πηρα...Ποτε δεν 2χω χρειαστει να στειλω συσκευη στο σερβις η να ενεργοποιησω εγγυηση μιας και τα προσεχω οσο πιο πολυ μπορω,αλλα επειδη υπαρχει και ο νομος του Μερφι,εκει θα την πατησεις....

Ακριβως ετσι...Βασικα μπορεις να το παρεις απο Η.Α.Ε αλλα αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις εξω,οπως φυσικα και απο 1-2 μαγαζια στο Σκρουτζ που το εχουνε...

Και ευω το εβλεπα,αλλα αυτος ο λογος με κρατησε κςι δεν το πηρα...Ποτε δεν 2χω χρειαστει να στειλω συσκευη στο σερβις η να ενεργοποιησω εγγυηση μιας και τα προσεχω οσο πιο πολυ μπορω,αλλα επειδη υπαρχει και ο νομος του Μερφι,εκει θα την πατησεις....

Μα η εγγυηση κανει μεγαλη διαφορα στη τιμη. Δες για παραδειγμα ποσο παιρνεις απο Κινα ή εστω σκρουτζομαγαζο το Redmi Note 4 Global και ποσο της % ανεβαινει η τιμη απο infoquest. 500 ευρω και χωρις ελληνικη εγγυηση ειναι παρα πολλα κατα τη γνωμη μου. Για μενα θα πρεπε να χαν ιδια τιμη με τα μονοκαρτα εφοσον εχουν διαφορα στην εγγυηση που και παλι το σκεφτεσαι.

Edited by Antretng

Φυσικά και είναι πολύ σημαντική η εγγύηση,αλλά αν το φέρεις από έξω σε περίπτωση που κάτι συμβεί πρέπει να το ξαναστειλεις στο κατάστημα...με ότι αυτό συνεπάγεται.... Τώρα για την τιμή σίγουρα είναι υψηλή αν σκεφτείς και το παραπάνω....

Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που η Samsung δεν εισάγει τα δικαρτα S7/S7 edge και στην Ευρώπη...