THANKIN Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Προσφερει το ταχυτερο κινητο. Με διαφορα. Ντροπιαζει το s8 με ιδιο hardware (άρα 100% θεμα software) Λιγο ειναι; Για τα υπολοιπα, δεν ξερω γιατι χτυπιεστε. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εμεις θελουμε υπερηχητικη ταχυτητα και root και εσεις Lag, stutter και "edge" Κανείς δεν χτυπιέται εσύ μάλλον εχεις υπερβολικό ζήλο για την συσκευή. Αληθεια πως δικαιολογείς την αυξηση τιμής απο το 3Τ οταν το 3t ειχε OIS ενω το νεο οχι? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 @Nikcris πάλι καλά που το κατάλαβες,ότι είμαι hater... Μετά από 1+2,1+3,1+3Τ είμαι ο ορισμός του hater... Χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες με τοωS7...Μάλλον εσύ πρέπει να πας να βαθμολογεις και να αξιολογείς συσκευές,μιας και όλος ο κόσμος κάνει λάθος που έβγαλε την συγκεκριμένη συσκευή καλύτερο τηλέφωνο της περσινής χρονιάς...Ελπίζω να σε βρουνε και να ζητάνε την άποψη σου....Μάλλον για αυτόν τον τίτλο μετράει και κάτι άλλο εκτός από ταχύτητα... Όσο που γράφεις ότι όλα αυτά μαζί δεν γίνονται η ZTE μια χαρά τα έκανε και με 8GB και αδιαβροχοποιηση...Δηλ αν έβαζε αδιαβροχοποιηση η One Plus πόσο πάνω να το έβαζε;;;30€ θα πήγαινε πάνω αλλά θα το αποδεχόταν ο κόσμος...Για σκέψου το λίγο... Η κουβέντα αυτή δεν βγάζει πουθενά,μιας και εσύ πιστεύεις ότι είναι μια συσκευή που συνεχίζει την ανοδική πορεία της 1+,ενώ εγώ έχω άλλη άποψη....Φιλικά πάντα,και χωρίς παρεξηγήσεις... Αν κάτι από τα γραφόμενα μου σε θιξανε το σταματάω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Υπαρχει καπου εκεινο το post μου που εγραφα πως η καμερα της συσκευης θα κανει καλη δουλεια επειδη θα φοραει μονο και μονο πιο καινουριο φακο και θα ειναι παρομοια περιπτωση με το Mi5S της Xiaomi, που εβγαζε καλυτερες φωτογραφιες απο τους προκατοχους, αλλα στο software δεν εγινε σωστη δουλεια :p Καπως ετσι ειναι και εδω. Βεβαια για να λεμε του στραβου το δικαιο, αν εχεις χρονο και δεν βιαζεσαι και θελεις να απαθανατισεις μια πολυ καλη φωτο, πιστευω οτι στο manual με τις καταλληλες ρυθμισεις σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου θα κανεις παπαδες. Το Mi5S τουλαχιστον εβγαζε εξαιρετικες φωτο στο manual. Αλλα επαναλαμβανω, αν στο επιτρεπει το αντικειμενο που θες να φωτογραφησεις και δεν χρειαζεται να βιαστεις επειδη μπορει να κινειται. Οσο αναφορα τα updates της καμερας απο την One Plus, στα changelog τους για το 3T παραδειγμα, ανεφεραν ορισμενες φορες οτι εχουν γινει καποιες βελτιωτικες αλλαγες, αλλα αλλαγες δεν εβλεπες. Οποτε δεν ξερω ποσα να περιμενει κανεις και σε αυτο το κομματι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κανείς δεν χτυπιέται. Μάλλον άλλοι έχουν πάρει εργολαβία την προάσπιση της με νύχια και με δόντια. Αφου ερχεσαι εδω και προασπιζεις το samsung, μας λες οτι προασπιζουμε το 1+5. Που δεν υπαρχει ουτε ενας που να εθελοτυφλει και να μην λεει για τα ελατωματα της. Βecause f*** logic. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καπου εκεινο το post μου που εγραφα πως η καμερα της συσκευης θα κανει καλη δουλεια επειδη θα φοραει μονο και μονο πιο καινουριο φακο και θα ειναι παρομοια περιπτωση με το Mi5S της Xiaomi, που εβγαζε καλυτερες φωτογραφιες απο τους προκατοχους, αλλα στο software δεν εγινε σωστη δουλεια :p Καπως ετσι ειναι και εδω. Βεβαια για να λεμε του στραβου το δικαιο, αν εχεις χρονο και δεν βιαζεσαι και θελεις να απαθανατισεις μια πολυ καλη φωτο, πιστευω οτι στο manual με τις καταλληλες ρυθμισεις σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου θα κανεις παπαδες. Το Mi5S τουλαχιστον εβγαζε εξαιρετικες φωτο στο manual. Αλλα επαναλαμβανω, αν στο επιτρεπει το αντικειμενο που θες να φωτογραφησεις και δεν χρειαζεται να βιαστεις επειδη μπορει να κινειται. Οσο αναφορα τα updates της καμερας απο την One Plus, στα changelog τους για το 3T παραδειγμα, ανεφεραν ορισμενες φορες οτι εχουν γινει καποιες βελτιωτικες αλλαγες, αλλα αλλαγες δεν εβλεπες. Οποτε δεν ξερω ποσα να περιμενει κανεις και σε αυτο το κομματι. Μια χαρα εβλεπες αλλαγες, δες πως ηταν αρχικα το 1+3 και πως ειναι τωρα και τα 2 και θα καταλαβεις. Εγω το εχω απο το Δεκεμβρη και οι διαφορες στην καμερα ειναι εμφανεις, κυριως στο HQ που βγαζει πιο sharp φωτος. Μanual σορυ αλλα στο κινητο ειναι σχεδον αχρηστο, μονο για καμια χαβαλε φωτο σε καμια γεφυρα ή σε τιποτα τοπια μπορει να προσφερει. Το σωστο ειναι να αποδιδει σε auto σωστα και να εχει καλο hdr, στα υπολοιπα βλεπουμε. Και το mi5s εχει αστειο hdr. Γενικα ομως προκεται για πολυ πολυ καλη καμερα στην τιμη του (250€ πλεον απο Ελλαδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 (edited) Αφου ερχεσαι εδω και προασπιζεις το samsung, μας λες οτι προασπιζουμε το 1+5. Που δεν υπαρχει ουτε ενας που να εθελοτυφλει και να μην λεει για τα ελατωματα της. Βecause f*** logic. Δεν προασπιζόμαι καμία Samsung. Μην κατευθύνεις την κουβέντα αλλου απλά για να πεις κάτι χωρίς καμία ουσία η απλά διαφωνία για την διαφωνία. Το κράξιμο που της έχω ρίξει δεν νομίζω ουδείς άλλος να το έχει κάνει. Για ψάξε στα νήματα των s7/8 η και παλιότερα όταν την ίδια αντίδραση με τη δικια σου(οπαδική) την έβλεπα και από τους άλλους η σε αλλά νήματα και τηλέφωνα(βλέπε Apple,Sony,htc,lg) και σήμερα. Όπου βλέπω στραβά τα λέω έξω από τα δόντια και δεν έχω λόγο σε κανέναν προάσπιση να προσφέρω. Και τελικά μην γυρίζεις την κουβέντα επι προσωπικού όπως εγώ δεν το κάνω. Εδώ μιλάμε για τα συν και τα πλην της πρότασης και μόνο. Όπως τα θετικά θα αποδεχόμαστε το ίδιο πρέπει να κανείς και εσυ ανεξάρτητα των προτιμήσεων σου. Μπορεί πχ να μην ενδιαφέρει η απόδοση της κάμερα βράδυ η στο βίντεο αλλά δεν παύει να μειονεκτεί. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει που δεν έχει ακουστικά αλλά δεν παύει στα μείον να είναι. Και πολλά άλλα παραδείγματα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 24, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ναι, εχεις δικιο. Ειναι αρπαχτη το 1+5 :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ναι για εμένα είναι,για εσένα όχι. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια που αξιολογεί μια πρόταση. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εγω παντως θα προτεινα η να καθαριστει το θεμα η να κλειδωθει γιατι μονο αρλουμπες διαβαζουμε και ουτε καν απο κατοχους της συσκευης:) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Σε οσους λενε για την καμερα: Τρωει πολυ hate, χωρις λογο. Oτι το s8 το κερδιζει στο θεμα καμερας, μερικοι το λενε σαν αρνητικο, ενω..... πολυ λιγα πανε πολυ κοντα στο s8 στο θεμα καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ρε παιδιά είναι δυνατόν σε κάθε παρουσίαση συσκευής να πέφτει τόσο κράξιμο, οποίος δεν γουστάρει δεν παίρνει την συσκευή, τώρα στα τις συσκευής από τα πολλά review που έχω δει το συμπέρασμα μου είναι χωρίς φυσικά να το έχω στα χέρια μου αλλά έχοντας εδώ και 5 μήνες το 3Τ αλλά και πριν το 3 νομίζω ότι θα είμαι κοντά στην πραγματικότητα α)Η ποιο smooth και γρήγορη συσκευή Android σήμερα και μέχρι να βγει το επόμενο OnePlus β) Εμένα μου άρεσε και σαν σχέδιο και ας είναι αντιγραφή γ) Κάμερα ανώτερη από το 3t, μερικοί λένε τα καλύτερα μερικοί τα χειρότερα ή αλήθεια είναι ότι και η κάμερα του 3/3Τ είναι πολύ καλή καμία σχέση με την κινεζια που γράφουν μερικά μέλη δ) Μπαταρία σίγουρα θα είναι κορυφαία ε) οθόνη αν είναι ίδια με το op3t θα είναι πολύ καλή αλλά θα την ήθελα 2Κ στ) Αναβαθμίσεις και custom υποστήριξη χωρίς να χάνεις εγγύηση 550€ με 8gb ram 128 rom Bluetooth 5 και εσωτερική 2.1 δεν είναι και τόσο πολλά, ίσως μια βελτίωση στην ανάλυση της οθόνης να είχε και θα είχε κάνει πάταγο η συσκευή πιστεύω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 OnePlus 5 vs iPhone 7 Plus vs Huawei P10: The Portrait Battle Hands down winner 1+5 Δεν νομιζω οτι με ενδιαφερει τοσο πολυ το Portrait mode, αλλα καλυτερο απο iphone + huawei χωρις να εχει κανει ακομα update; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 ρουτ ακομα δεν εχουμε ε; https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/twrp-oneplus-5-wip-t3626134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 γελαω με αγγελιες σε διπλανο φορουμ που πουλανε σφραγισμενες συσκευες πιο πανω απο τη τιμη που μπορουμε να το παραγγειλουμε μονοι μας απο το επισημο σαιτ.Απορω με το θρασος τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Αυτό με τις αγγελίες έχει ξεφύγει γενικά το θέμα.. Οπως και με την προσφορά του s7 edge στα 399 που το πουλουσαν 430-440... HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εντάξει τα παιδιά το έχουν κάνει επάγγελμα, αλλά αφού βρίσκουν κορόιδα καλά κάνουν Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εντάξει τα παιδιά το έχουν κάνει επάγγελμα, αλλά αφού βρίσκουν κορόιδα καλά κάνουν Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κόσμος που αγοράζει και πουλάει για να βγάλει κέρδος. Εκεί φτάσαμε Στάλθηκε από το Moto G (5) Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εντάξει τα παιδιά το έχουν κάνει επάγγελμα, αλλά αφού βρίσκουν κορόιδα καλά κάνουν Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/twrp-oneplus-5-wip-t3626134 Το δοκίμασες; Γιατί γράφει testing Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 γελαω με αγγελιες σε διπλανο φορουμ που πουλανε σφραγισμενες συσκευες πιο πανω απο τη τιμη που μπορουμε να το παραγγειλουμε μονοι μας απο το επισημο σαιτ.Απορω με το θρασος τους. μην πας μακρια Και εδω 599 το εχει βγαλει καποιος! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Το δοκίμασες; Γιατί γράφει testing Όχι, το 3 έχω όχι το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ρε παιδιά είναι δυνατόν σε κάθε παρουσίαση συσκευής να πέφτει τόσο κράξιμο, οποίος δεν γουστάρει δεν παίρνει την συσκευή, τώρα στα τις συσκευής από τα πολλά review που έχω δει το συμπέρασμα μου είναι χωρίς φυσικά να το έχω στα χέρια μου αλλά έχοντας εδώ και 5 μήνες το 3Τ αλλά και πριν το 3 νομίζω ότι θα είμαι κοντά στην πραγματικότητα ... Και όποιος γουστάρει να παίρνει την συσκευή και να μην μιλάει πάλι. See what I did there? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Και όποιος γουστάρει να παίρνει την συσκευή και να μην μιλάει πάλι. See what I did there? :p Το ανελεητο spamming απο μερικα γνωστα τρολς εχει και ενα οριο. Καποιοι κανουν λες και κοστιζει 800€ η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ο κάθε άνθρωπος το μακρύ του και το κοντό του. Αν δεν έχει το oneplus καλή ποιότητα από τα ακουστικά, ποιο έχει; 0_ο Το άλλο για τη θυρα είναι δικό σου προσωπικό θέμα που δεν έπρεπε να αναφέρεις καν, η θύρα ανήκει στο κάτω μέρος. Τέλος.εγώ παίρνω κινητο με κυριότερο γνώμονα την ακουστική ποιότητα ήχου. Σύμφωνα με το gsmarena το Htc10 και το S7 έχουν καλύτερο ήχο με λιγότερες παραμορφωσεις. Και ναι η θύρα δε βολεύει να είναι από κάτω, γιατί εάν βάλεις το κινητό στην τσέπη θα πρέπει είτε να το έχεις ανάποδα είτε κανονικά αλλά με τον κίνδυνο να σπάσει η θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 εγώ παίρνω κινητο με κυριότερο γνώμονα την ακουστική ποιότητα ήχου. Σύμφωνα με το gsmarena το Htc10 και το S7 έχουν καλύτερο ήχο με λιγότερες παραμορφωσεις. Και ναι η θύρα δε βολεύει να είναι από κάτω, γιατί εάν βάλεις το κινητό στην τσέπη θα πρέπει είτε να το έχεις ανάποδα είτε κανονικά αλλά με τον κίνδυνο να σπάσει η θύρα. Το 1+3 εχει καλυτερο ηχο απο το s7. Το 1+5 εχει καλυτερο ηχο απο το s8. H θυρα ειναι το σωστο να ειναι απο κατω, γιατι οταν το βγαζεις απο την τσεπη το κανεις τουμπα. Εσυ πως το βγαζεις απο την τσεπη δηλαδη και θες τη θυρα απο πανω; Θα ηθελα να το δω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ναι, εχεις δικιο. Ειναι αρπαχτη το 1+5 :sorry: Αρπαχτη δεν ειναι,σιγουρα απλα δεν τολμησε....Και για μενα παντα προσωπικη μου αποψη δεν δικαιολογει την τιμη που το πουλανε.... Εγω την Τριτη θα το εχω για 4 μερες.....Μαζι με το 3Τ το δικο μου και ενα S8..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts