baiosss Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 που ρωταει αυτη την επιλογη μετά απο clean flash; επίσης δε εχω αυτή την επιλογή ούτε και στο Google messagesΣυνήθως μετά από καθαρή εγκατασταση κάποιας Rom, προς το τέλος των αρχικών ρυθμίσεων, σου ζητάει αν θες να δημιουργήσεις έναν έξτρα mail λογαριασμό και αν θες όλες οι ειδοποιήσεις σου να φαίνονται στην οθόνη κλειδώματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 σε εμενα δε το έβγαλε, αυτο. κατι δεν παει καλα μαλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 σε εμενα δε το έβγαλε, αυτο. κατι δεν παει καλα μαλλον;; Επαναφέρεις μήπως κάποιο backup από το λογαριασμό Google? Δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Επαναφέρεις μήπως κάποιο backup από το λογαριασμό Google? Δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά το σκέφτηκα και αυτο, αλλα μετα που να ξανα βρίσκω 80+ εφαρμογές και αλλα διαφορά..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 το σκέφτηκα και αυτο, αλλα μετα που να ξανα βρίσκω 80+ εφαρμογές και αλλα διαφορά..;; Οι εφαρμογές είναι στο λογαριασμό σου στη βιβλιοθήκη, δε χρειάζεται να ψάχνεις μια μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Συνήθως μετά από καθαρή εγκατασταση κάποιας Rom, προς το τέλος των αρχικών ρυθμίσεων, σου ζητάει αν θες να δημιουργήσεις έναν έξτρα mail λογαριασμό και αν θες όλες οι ειδοποιήσεις σου να φαίνονται στην οθόνη κλειδώματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσε εμενα δε το έβγαλε, αυτο. κατι δεν παει καλα μαλλον;;Αυτό που λέτε είναι ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις γρανάζι πάνω δεξιά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Αυτό που λέτε είναι ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις γρανάζι πάνω δεξιά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk μήπως αυτή η ρύθμιση κλείνει ολες τις ειδοποιήσεις, κ όχι μόνο τα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 μήπως αυτή η ρύθμιση κλείνει ολες τις ειδοποιήσεις, κ όχι μόνο τα sms;Ναι όλες στην οθόνη κλειδώματος. Μπορείς να το βάλεις να δείχνει ότι έχεις sms χωρίς να γράφει από ποιον και τι λέει. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ναι όλες στην οθόνη κλειδώματος. Μπορείς να το βάλεις να δείχνει ότι έχεις sms χωρίς να γράφει από ποιον και τι λέει. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk αυτο ψαχνω να βρω... αλλα τζιφος ! δεν εχω την επιλογη , αν δεις λιγο παραπανω εχω ανεβασει κ screenshot.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα oneplus 5T και μια ωραιότατη θήκη sandstone για ....oneplus 5. Αν τη θέλει κάποιος ας στείλει pm Είμαι Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 αυτο ψαχνω να βρω... αλλα τζιφος ! δεν εχω την επιλογη , αν δεις λιγο παραπανω εχω ανεβασει κ screenshot..Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί χρησιμοποιώ Google messages που έχει την επιλογή που θες και έχω σβήσει τελείως την εφαρμογή της oneplus. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πέρασα την 8 από πάνω γιατί βαριομουνα φορμάτ και εγκαταστάσεις από την αρχή. Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν άλλαξε τίποτα προς το χειρότερο όσον αφορά την ταχύτητα. Το λέω για όσους είναι σε δίλημμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πέρασα την 8 από πάνω γιατί βαριομουνα φορμάτ και εγκαταστάσεις από την αρχή. Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν άλλαξε τίποτα προς το χειρότερο όσον αφορά την ταχύτητα. Το λέω για όσους είναι σε δίλημμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌτι είναι ταχύτατη είναι γεγονός. Έχει όμως και μερικά bugs. Για παράδειγμα η διπλή δόνηση που κάνουν τα capacitive πληκτρα. Ένα άλλο είναι ότι δε μπορώ να προσθέσω φωτό σαν διαχειριστής της συσκευής στους χρήστες στο εικονιδιακι πάνω δεξιά στα notification settings. Επίσης πολλοί αναφέρουν ότι η κάμερα δεν είναι στα καλύτερά της και η αυτονομία της συσκευής δεν είναι όσο καλή ήταν στην beta 2, κάτι που το διαπιστώνω και γω. Ίσως του κάνω ένα wipe data, cache μήπως και στρώσει κι άλλο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ότι είναι ταχύτατη είναι γεγονός. Έχει όμως και μερικά bugs. Για παράδειγμα η διπλή δόνηση που κάνουν τα capacitive πληκτρα. Ένα άλλο είναι ότι δε μπορώ να προσθέσω φωτό σαν διαχειριστής της συσκευής στους χρήστες στο εικονιδιακι πάνω δεξιά στα notification settings. Επίσης πολλοί αναφέρουν ότι η κάμερα δεν είναι στα καλύτερά της και η αυτονομία της συσκευής δεν είναι όσο καλή ήταν στην beta 2, κάτι που το διαπιστώνω και γω. Ίσως του κάνω ένα wipe data, cache μήπως και στρώσει κι άλλο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦωτογραφία μπορείς να βάλεις. Μπαταρία ίδια με πριν, πολύ καλή δηλαδή. Κάμερα δεν είδα διαφορά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλώς τη..για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά έχω ένα θεματακι με Oreo. Έχω βάλει την xxx no limits Oreo που είναι βασισμένη στην official άρα η βάση είναι ίδια. Το screen mirroring μέσω Chromecast σας λειτουργεί ομαλά ?? Για εμένα είναι πολύ βασική λειτουργία και μετά την Oreo συνδέεται για λίγα λεπτά και παγώνει, δλδ δεν λειτουργεί. Κανενας άλλος με παρόμοια εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τις beta; Έχω stock 8 τώρα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Τι πρέπει να κάνω για να παίρνω τις beta; Έχω stock 8 τώρα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα περάσεις μια beta για αρχή. Μετά θα έχεις OTA updates μόνο για τις beta. Edit: Μετά από wipe data πάντως, πάλι δεν κατάφερα να βάλω φωτό στους χρήστες ως διαχειριστής. Επίσης αν προσπαθήσω να τραβήξω φωτό για να προσθέσω εκεί, παγώνει σε εκείνο το σημειο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 30, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το ξεκλείδωμα προσώπου στην open beta 3 λειτουργεί άψογα και ταχύτατα,όχι όμως σε χαμηλό φωτισμό αλλά θα διορθωθεί σε μελλοντικό update όπως αναφέρθηκε. Όσον αφορά τη μπαταρία θα έχουμε σε 2,3 μέρες ασφαλή συμπεράσματα. Σε γενικές γραμμές δείχνει καλή και σταθερή η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλή Χρονιά Συνάδελφοι !! Να είμαστε όλοι γέροι & ευτυχισμένοι Να περνάτε όλοι υπέροχα συντροφιά και με το καλό μας το 5ρι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Τελικά έλυσα το μυστήριο που δεν μπορούσα να προσθέσω φωτό στο μενου χρήστες ως διαχειριστής. Έπρεπε να βάλω την φωτό στο όνομα της επαφής μου. Αν και απ' όσο θυμάμαι σε προηγούμενες εκδόσεις, την έβαζες και αποθηκευες κατευθείαν από τους χρηστες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Παρατηρώ ότι έχω λιγότερα wakelocks εάν κάνω επανεκκίνηση το κινητό, αφού το έχω φορτίσει στο 100%. Έχει κάποια βάση; Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το wakeblock; Ειναι ακόμα σε test έκδοση. Έχω μπλοκάρει κάποια σπαστικά wakelocks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μιας και δεν έχει έρθει ακόμη OTA η oxygenOS 5.0 να υποθέσω ότι θα πάμε μια και καλή σε 5.0.1 (με το face unlock) ; Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει έρθει μετά από 10 μέρες ; Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ορίστε μερικές φωτογραφίες από το better battery stats. Βλέπετε κάτι περίεργο; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτοί οι κύκλοι Εύα δεξιά με τα ποσοστά. Πχ στα partial wakelocks όλοι οι κύκλοι λένε 0%. Τα alarms παίζουν ρόλο στην μπαταρια όταν το κινητό είναι σε αδράνεια; Πάντως σχετικά καλό deep sleep είχα, με μολις 30 λεπτα awakes. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ορίστε μερικές φωτογραφίες από το better battery stats. Βλέπετε κάτι περίεργο; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτοί οι κύκλοι Εύα δεξιά με τα ποσοστά. Πχ στα partial wakelocks όλοι οι κύκλοι λένε 0%. Τα alarms παίζουν ρόλο στην μπαταρια όταν το κινητό είναι σε αδράνεια; Πάντως σχετικά καλό deep sleep είχα, με μολις 30 λεπτα awakes. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΜια χαρά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts