Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα από gearbest είναι αγορασμένο.

Το γνωρίζω ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση.

Δύο θεματάκια με προβληματίζουν.

1) Μήπως να πάω για το 5t και να είμαι ξένοιαστος για τα επόμενα 2 χρόνια.

Υ. Γ. δεν αλλάζω εύκολα κινητό.

2) το τωρινό μου κινητό είναι το nexus 6p είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πάει σφαίρα δεν έχω θέματα με μπαταρία βγάζω 6-6:30 ώρες sot. Έχει εξαιρετική κάμερα.

Ανάλογα βέβαια με την χρήση.

Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως μου είναι περιττό?

Ένα 6μηνο ακόμα θεωρώ πως βγαίνω άνετα.

Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα από gearbest είναι αγορασμένο.

Το γνωρίζω ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση.

Δύο θεματάκια με προβληματίζουν.

1) Μήπως να πάω για το 5t και να είμαι ξένοιαστος για τα επόμενα 2 χρόνια.

Υ. Γ. δεν αλλάζω εύκολα κινητό.

2) το τωρινό μου κινητό είναι το nexus 6p είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πάει σφαίρα δεν έχω θέματα με μπαταρία βγάζω 6-6:30 ώρες sot. Έχει εξαιρετική κάμερα.

Ανάλογα βέβαια με την χρήση.

Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως μου είναι περιττό?

Ένα 6μηνο ακόμα θεωρώ πως βγαίνω άνετα.

Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη

Δε νομιζω πως θα εισαι ξεγνοιαστος για 2 χρονια αν παρεις το 5Τ, γιατι σε κανα εξαμηνο θα βγαλουν αλλο να μας παρουν τα μυαλα κλπ. Δεν τελειωνει ποτε αυτη η ιστορια. Εγω εχω το 5. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και αναγκάστηκα να το παρω γιατι μου εσπασε το Ζ2 μου που ειχα.

Στη θεση σου δεν θα εκανα την αλλαγη, εχεις εκπληκτικο κινητο. Να φανταστεις οτι κι εγω με το Ζ2 δεν ειχα παραπονα. Δεν λεω οτι το 1+5 δεν ειναι φανταστικο. Ομως, δεν νομιζω να εκπλαγεις απο τη μεταβαση -ξαναλεω- απο το Nexus. Οποτε θα σου προτεινα λιγη υπομονη.

5Τ πολύ πιο φρέσκο χορταστική οθόνη. Εγώ προσωπικά αυτό θα επέλεγα μεταξύ των δύο Εφόσον θέλεις να κάνεις αλλαγή μετάβαση από 6p. Εγώ φυσικά έχω άλλες προτεραιότητες γι' αυτό κι έχω s7 edge & απλό s8.
Konakis.

Αυτή τη φορά είχα απενεργοποιήσει και WiFi και data, μέσα σε 9 ώρες έχασε 4,5/5%. Καλύτερα δλδ αλλά όχι τέλεια.. Πάλι υπήρχαν wakelocks από Google play services και δεν καταλαβαίνω το γιατί..

Το geofencer service τι κάνει;

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Αυτή τη φορά είχα απενεργοποιήσει και WiFi και data, μέσα σε 9 ώρες έχασε 4,5/5%. Καλύτερα δλδ αλλά όχι τέλεια.. Πάλι υπήρχαν wakelocks από Google play services και δεν καταλαβαίνω το γιατί..

Το geofencer service τι κάνει;

Αρχικά να σου πω ότι σε κάποιο γράφημα σου πρόσεξα ότι είχες τραγική ποιότητα σήματος

Όποτε βάλε την συσκευή σε airplane mode αλλά μετά άνοιξε το WiFi

Αν το αφήσεις έτσι όλη την νύχτα θα δεις ότι θα έχεις πολύ λίγη κατανάλωση. Μάλλον το σήμα φταίει και όχι κάτι άλλο

Nokia 8800 Scirocco

Φίλε μου προς τα εκεί τείνω και εγώ.

Όσο πάει γιατί είναι εξαιρετική συσκευή.

Μάλλον ήμουν και από τους τυχερούς που δεν είχα θέματα με bootloop της συσκευής.

Άσε που ασχολούμαι αρκετά με custom rom, kernel, και διάφορα τέτοια που το nexus 6p είναι ιδανικό.

Ευχαριστώ φίλε μου με βοήθησες αρκετά.

Φίλε μου προς τα εκεί τείνω και εγώ.

Όσο πάει γιατί είναι εξαιρετική συσκευή.

Μάλλον ήμουν και από τους τυχερούς που δεν είχα θέματα με bootloop της συσκευής.

Άσε που ασχολούμαι αρκετά με custom rom, kernel, και διάφορα τέτοια που το nexus 6p είναι ιδανικό.

Ευχαριστώ φίλε μου με βοήθησες αρκετά.

Θα πω και γω την εμπειρία μου ως φανατικός nexusακιας αφού τα είχα όλα πλην του 6. Η διαφορά σε χρήση σε σύγκριση με το 6p είναι 100% περισσότερη (προς το op5) Τι εννοώ. Ταχύτητα απλά δεν συγκρίνονται.

Μπαταρία, διπλάσια χρήση σε standby και ώρες οθόνης. Κάμερα αρκετά καλύτερη του 6p. Ήχος καλύτερος του 6p αλλά και στο op5 πολύ δυνατός. Υποστήριξη από την κοινότητα αντίστοιχη και περισσότερη προς op5 γιατί έχει πιο σύγχρονο πυρήνα 4.4 και γιατί το nexus με την 8.1 έφτασε eol οπότε δεν τίθεται θέμα εγκατάλειψης του op5 σε σχέση με αυτό (το αντίθετο θα έλεγα). Το op5 είναι μονόδρομος για κάποιον που σκαλίζει και περνάει στη μετά nexus εποχή.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Λογικά αυτές τις μέρες δε θα έπρεπε να έχουμε update του oxygen os? Όχι σε Android Oreo φυσικά.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Λογικά αυτές τις μέρες δε θα έπρεπε να έχουμε update του oxygen os? Όχι σε Android Oreo φυσικά.

Λογικά προσπαθούν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό με την αναβάθμιση σε oreo γιαυτό μάλλον δεν θα βγει άλλο update σε nougat.

Oneplus 6 8/128

Λογικά προσπαθούν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό με την αναβάθμιση σε oreo γιαυτό μάλλον δεν θα βγει άλλο update σε nougat.

Οπως και να εχει, διαβαζα πριν λιγο στο community της OnePlus ενα topic ενος Ινδου που φοραει μια open Beta 2 Oreo και το εχει γεμισει με φωτογραφιες στο αυτοματο, σε χαμηλο φωτισμο αλλα και σε ημερησιες. Πραγματικα εχει γινει πολυ καλη δουλεια και ο θορυβος στις φωτογραφιες εχει εξαλειφθει πληρως! Ευχομαι οι βελτιωσεις αυτες να ερθουν και στην τελικη stable.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γιατί Βαιε δεν βάζεις open beta είναι καλύτερη από την τελευταία stable nougat.

απο μπαταρια σε σχεση με nougat πως ειναι ;

Λέω να την δοκιμάσω αν και δεν έχω πολύ όρεξη. Να υποθέσω ότι με το stock recovery γίνεται ευκολότερη δουλειά ε?

Λέω να την δοκιμάσω αν και δεν έχω πολύ όρεξη. Να υποθέσω ότι με το stock recovery γίνεται ευκολότερη δουλειά ε?

Κι εγώ καμία όρεξη δεν έχω, χαχα. Νομίζω είναι πρώιμη version ακόμη για Oreo και δεν έχω ακούσει από άλλους χρήστες και πολύ καλά σχόλια για αυτονομία.

Σίγουρα δεν θα υπάρχει η σταθερότητα του nougat επομένως εγώ θα περιμένω για Oreo stable version.

Αν την περάσεις όμως, θα περιμένω τις απόψεις σου!

Κι εγώ καμία όρεξη δεν έχω, χαχα. Νομίζω είναι πρώιμη version ακόμη για Oreo και δεν έχω ακούσει από άλλους χρήστες και πολύ καλά σχόλια για αυτονομία.

Σίγουρα δεν θα υπάρχει η σταθερότητα του nougat επομένως εγώ θα περιμένω για Oreo stable version.

Αν την περάσεις όμως, θα περιμένω τις απόψεις σου!

Τωρα την περναω και ειμαι στο reboot. Περασα το stock recovery και την φλασαρα:lol:

3 λεπτα δουλεια.

Edit: Μαλλον επεσα σε bootloop και εχει μεινει εδω και 5 λεπτα στο κυκλακι:lol:

Edited by baiosss

Τωρα την περναω και ειμαι στο reboot. Περασα το stock recovery και την φλασαρα:lol:

3 λεπτα δουλεια.

Edit: Μαλλον επεσα σε bootloop και εχει μεινει εδω και 5 λεπτα στο κυκλακι:lol:

Είναι κατά 20% καλύτερη στη μπαταρία,bugs δεν έχω συναντήσει ακόμα με την δική μου χρήση και σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση

Είναι κατά 20% καλύτερη στη μπαταρία,bugs δεν έχω συναντήσει ακόμα με την δική μου χρήση και σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση

Ναι αλλα γιατι δεν ξεκιναει και επεσε σε bootloop εφοσον εκανα wipe cache?

Ήσουν root,το είχες πειράξει;

Ναι ειχα root με Magisk. Φταιει αυτο? Αλλα περασα πρωτα stock recovery επομενως θα επρεπε να χαθει το root.

Όχι κατέβασε ολόκληρη την nougat, ίσως να θέλει PC τώρα, μάλλον brick μου μυρίζει, επίσης η Oreo δείχνει βελτίωση στη κάμερα και ειδικά σε hq mode και βλέπω ότι δουλεύει και το portrait σε lowlight,indoor

Νομίζω ότι επειδή είχες και unlock bootloader δεν θα μπορούσες να πάρεις και ota update, μάλλον θα έπρεπε να φλασαρεις ολόκληρο το zip μέσα από την twrp recovery

Edited by vag74

Έπεσε η κατανάλωση των play services χωρίς να πειράξω τίποτα

Μετά από 3 ώρες οθόνης η κατανάλωση τους είναι στο 1%

Nokia 8800 Scirocco

Όχι κατέβασε ολόκληρη την nougat, ίσως να θέλει PC τώρα, μάλλον brick μου μυρίζει, επίσης η Oreo δείχνει βελτίωση στη κάμερα και ειδικά σε hq mode και βλέπω ότι δουλεύει και το portrait σε lowlight,indoor

Νομίζω ότι επειδή είχες και unlock bootloader δεν θα μπορούσες να πάρεις και ota update, μάλλον θα έπρεπε να φλασαρεις ολόκληρο το zip μέσα από την twrp recovery

Κάτι ήξερα που δεν είχα όρεξη;) Τώρα περναω μέσω adb sideload την 4.5.14 πάλι, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω κάτι άλλο. Ούτε τον καινούριο twrp μπόρεσα να περάσω με adb μήπως έφταιγε και αυτό. Ίσως να κλειδώσω τον bootloader και με stock recovery να ξαναδοκιμάσω?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασα και γω Oreo εδώ και λίγες ώρες χωρίς να κάνω επαναφορά.

Μόνο cache καθάρισα.

Προς το παρόν μου φαίνεται πιο smooth.

Τώρα αυτό με το Bluetooth drain που έχει παρατηρηθεί θα το τσεκαρω αύριο που θα χρησιμοποιώ το ακουστικό μου

Gilles smiles!

Τελικά αυτό ήτανε Βαγγέλη. Ήθελε κλειδωμένο bootloader μάλλον. Την πέρασα και τώρα τα ρυθμίζω όλα από την αρχή μιας και με το πέρασμα της επίσημης μέσω sideload, μου ζήτησε wipe τα πάντα. Οπότε τις επόμενες ημέρες θα έχω εικόνα για το πώς δουλεύει.

Τώρα μου περνάει και ένα ota update με κάποιες βελτιώσεις συν το security patch του Νοεμβρίου.

Τελικά αυτό ήτανε Βαγγέλη. Ήθελε κλειδωμένο bootloader μάλλον. Την πέρασα και τώρα τα ρυθμίζω όλα από την αρχή μιας και με το πέρασμα της επίσημης μέσω sideload, μου ζήτησε wipe τα πάντα. Οπότε τις επόμενες ημέρες θα έχω εικόνα για το πώς δουλεύει.

Τώρα μου περνάει και ένα ota update με κάποιες βελτιώσεις συν το security patch του Νοεμβρίου.

Ρε συ ποια beta έβαλες; μάλλον κάποια leaked;η επίσημη open beta 1 δεν έχει πάρει ακόμα update

• The title was changed to OnePlus 5