ALXGS Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Εσένα δηλαδή ο συνομιλητής ακούγεται κανονικά? Όσο για το αλλο με τις επαφές..δεν την βρίσκει τελικά όλες με την αναζήτηση. Καποιες δεν... Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Εσένα δηλαδή ο συνομιλητής ακούγεται κανονικά? Όσο για το αλλο με τις επαφές..δεν την βρίσκει τελικά όλες με την αναζήτηση. Καποιες δεν... Ναι μια χαρά ακούγεται τις επαφές έκατσα και τις έφτιαξα πάλι και μέχρι τώρα δεν έχω θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Και γω ξαναεφιαξα τις επαφές μια μια .. Ήταν μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα παλιών και αχρήστων πλέον επαφών .. και νοικοκυρεμα ( π.χ είχα αλλα με μικρά , αλλά με κεφάλαια κλπ κλπ ) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Παιδια την Πεμπτη μου εβγαλε οτι υπαρχει η αναβαθμιση σε android 10 , αλλα ηθελα να περιμενω λιγο ακομη. Τωρα, οταν παταω να κανω ελεγχο ενημερωσεων, δεν μου τη βγαζει. Ξερετε τι συνεβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Παιδια την Πεμπτη μου εβγαλε οτι υπαρχει η αναβαθμιση σε android 10 , αλλα ηθελα να περιμενω λιγο ακομη. Τωρα, οταν παταω να κανω ελεγχο ενημερωσεων, δεν μου τη βγαζει. Ξερετε τι συνεβη; Aν δεν την εχει ηδη παρει κατεβασε το oxygen updater απο playstore να στην κατεβασει αμεσως η απλα παρε το αρχειο απο εδω : (stable oos 10) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/official-oxygenos-4-5-2-7-1-1-ota-t3627003 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ναι μια χαρά ακούγεται τις επαφές έκατσα και τις έφτιαξα πάλι και μέχρι τώρα δεν έχω θέμα Τίποτα! Ό,τι κι αν κάνω...δεν δουλεύει. Το παράξενο είναι ότι σε όλα τα τηλεφωνήματα που έχω κάνει...μόνο σε ένα ακούγεται ο συνομιλητής. Χωρίς να κάνω καμία αλλαγή πριν η μετά. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ναι μια χαρά ακούγεται τις επαφές έκατσα και τις έφτιαξα πάλι και μέχρι τώρα δεν έχω θέμα Ρε μήπως φταίει η εφαρμογή εγγραφής? Ποια έχεις εσύ να την κατεβάσω? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ρε μήπως φταίει η εφαρμογή εγγραφής? Ποια έχεις εσύ να την κατεβάσω? Εγώ χρησιμοποιώ το joneplus tools και ενεργοποιεί την εγγραφή κλήσεων που έχει το κινητό δεν βάζω έξτρα εφαρμογή για την εγγραφή κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα μετα απο 2,5 χρονια η μπαταρια αρχισε να τα φτυνει και νομιζω εχει πεσει και η φωτεινοτητα της οθονης; Ειναι δυνατον; Αξιζει η αλλαγη σε Oneplus 7Τ στα 420 ευρω ή να περιμενω ακομα λιγους μηνες να πεσει η τιμη απο το 8αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα μετα απο 2,5 χρονια η μπαταρια αρχισε να τα φτυνει και νομιζω εχει πεσει και η φωτεινοτητα της οθονης; Ειναι δυνατον; Αξιζει η αλλαγη σε Oneplus 7Τ στα 420 ευρω ή να περιμενω ακομα λιγους μηνες να πεσει η τιμη απο το 8αρι; Εγώ επειδή πιστεύω ότι το 5 έχει πολλά ψωμιά ακόμα του άλλαξα την μπαταρία 33 ευρώ κοστίζει στην OnePlus εκτός και αν θες καλύτερη κάμερα που εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω την Sony A6000 mirrorless και κανένα μα κανένα κινητό δεν θα έχει τέτοια απόδοση στην φωτογραφία. Σκέψου η συσκευή είναι του 2017 πήρε Android 10 και για ένα με δύο χρόνια πιστεύω άνετα θα μπορώ να του βάλω Android 11 ή και 12 νάνε καλά τα παιδιά στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Εγώ χρησιμοποιώ το joneplus tools και ενεργοποιεί την εγγραφή κλήσεων που έχει το κινητό δεν βάζω έξτρα εφαρμογή για την εγγραφή κλήσεων Κοίτα να δεις! Με την εφαρμογή ηχογράφησης του τηλεφώνου έγινε δουλειά τελικά! Τώρα μια χαρά. Οι εφαρμογές δεν δουλεύουν. Θενκς φιλαράκι! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Εγώ επειδή πιστεύω ότι το 5 έχει πολλά ψωμιά ακόμα του άλλαξα την μπαταρία 33 ευρώ κοστίζει στην OnePlus εκτός και αν θες καλύτερη κάμερα που εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω την Sony A6000 mirrorless και κανένα μα κανένα κινητό δεν θα έχει τέτοια απόδοση στην φωτογραφία. Σκέψου η συσκευή είναι του 2017 πήρε Android 10 και για ένα με δύο χρόνια πιστεύω άνετα θα μπορώ να του βάλω Android 11 ή και 12 νάνε καλά τα παιδιά στο xdaΠοσες ημερες εμεινες χωρις κινητο; Η μπαταρια που σου εβαλαν σε τι επιπεδο ηταν; Πανω απο 85%; Γιατι και αυτες εχουν χρονια που καθονται στις αποθηκες και χανουν την αποδοση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Ποσες ημερες εμεινες χωρις κινητο; Η μπαταρια που σου εβαλαν σε τι επιπεδο ηταν; Πανω απο 85%; Γιατι και αυτες εχουν χρονια που καθονται στις αποθηκες και χανουν την αποδοση τους. Δευτέρα απόγευμα ήρθε η ups και Παρασκευή απόγευμα το πήρα και είμαι επαρχία Στο 96% ήταν η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Δευτέρα απόγευμα ήρθε η ups και Παρασκευή απόγευμα το πήρα και είμαι επαρχία Στο 96% ήταν η μπαταρίαΠως την μετρησες την μπαταρια; Με πολυμετρο ή με προγραμμα; Εκλεισες την διαδικασια απο το επισημο σαιτ της Oneplus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Πως την μετρησες την μπαταρια; Με πολυμετρο ή με προγραμμα; Εκλεισες την διαδικασια απο το επισημο σαιτ της Oneplus; Την μπαταρία την μέτρησα με το OnePlus Diagnostic και την διαδικασία την έκανα μέσα από το επίσημο σάιτ της OnePlus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Γενικά αυτές οι εφαρμογές δεν είναι αξιόπιστες για μετρήσεις. Για το συγκεκριμένο app, το οποίο είχα δουλέψει κι εγώ παλιά, πρόσφατα διάβασα στο XDA ότι δεν είναι ακριβές. Ούτε τα γνωστά apps του playstore φυσικά μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Έχει διαπιστώσει κανένας υπερθέρμανση κατά το σερφάρισμα σε fb browser κτλ? Εμένα σε σχέση με την προηγούμενη ρομ...ζεσταίνεται αρκετά. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιηθεί το wifi calling στο κινητό και αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Καλή θήκη σιλικόνης για το oneplus5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Το κινητό έχει θέμα με το GPS εδώ και αρκετό καιρό. Πολλές φορές αργεί να βρει σήμα και μου δείχνει και λάθος σημείο ή ότι βρίσκομαι 200 μέτρα πίσω. Οφείλεται στις πτώσεις που έχει φάει το κινητό λογικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Μετά από 3 χρόνια.. (&.. 2 μηνες) με το υπέροχο σε όλα του 5ρι μου (8/128 ) Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Φυσικά όχι σε εταιρεία.. Παραμενουμε Oneplus funs ! :) Η λογική έλεγε από μια ναυαρχίδα του 2017 να πάω στην αντίστοιχη του 2020 Δηλαδή στο oneplus 8 plus .. Αλλά άλλες προτεραιότητες δε μου το επιτρέπουν... Οπότε επέλεξα μια αρκετά οικονομικότερη λύση το αξιοπρεπέστατο mid-range oneplus Nord ! ( αναφέρομαι σε αυτό στο αντίστοιχό νήμα ) Το θρυλικό 5ρι αν και σαφώς έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας του, Στα υπολοιπα δουλεύει τέλεια χωρις ποτε να μου δημιουργήσει το παραμικρό ! πλέον Όμως ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη ( μεγαλωνουμε..:p ) και λίγο καλύτερη κάμερα.. Το 5ρι μου ευτυχώς θα συνεχίσει να δουλευει στην οικογένεια σε άλλο τυχερό μέλος της. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του υπάρχοντος νήματος που όλα αυτά τα χρόνια ανταλλάξαμε Ιδέες, γνώμες, εμπειρίες, απορίες, ή διαφωνίες ... Keep going with oneplus ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Μετά από 3 χρόνια.. (&.. 2 μηνες) με το υπέροχο σε όλα του 5ρι μου (8/128 ) Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Φυσικά όχι σε εταιρεία.. Παραμενουμε Oneplus funs ! :) Η λογική έλεγε από μια ναυαρχίδα του 2017 να πάω στην αντίστοιχη του 2020 Δηλαδή στο oneplus 8 plus .. Αλλά άλλες προτεραιότητες δε μου το επιτρέπουν... Οπότε επέλεξα μια αρκετά οικονομικότερη λύση το αξιοπρεπέστατο mid-range oneplus Nord ! ( αναφέρομαι σε αυτό στο αντίστοιχό νήμα ) Το θρυλικό 5ρι αν και σαφώς έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας του, Στα υπολοιπα δουλεύει τέλεια χωρις ποτε να μου δημιουργήσει το παραμικρό ! πλέον Όμως ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη ( μεγαλωνουμε..:p ) και λίγο καλύτερη κάμερα.. Το 5ρι μου ευτυχώς θα συνεχίσει να δουλευει στην οικογένεια σε άλλο τυχερό μέλος της. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του υπάρχοντος νήματος που όλα αυτά τα χρόνια ανταλλάξαμε Ιδέες, γνώμες, εμπειρίες, απορίες, ή διαφωνίες ... Keep going with oneplus ! ;)To nord στην ουσια εχει σχεδον ιδιο επεξεργαστη με αυτον που εχει και τον oneplus5. Πως θεωρειται καλη αναβαθμιση κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 http://www.e-shop.gr/baseus-mate-docking-type-c-mobile-phone-intelligent-hub-dex-docking-station-black-p-TEL.069872 https://www.e-shop.gr/baseus-mate-dex-docking-type-c-mobile-phone-intelligent-hub-station-titanium-grey-p-TEL.069869 το εχει κανεις καταλαθος? ξερετε αν ειναι συμβατα με το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Εχει μάθει κανείς αν εχουν σκοπό να διορθώσουν το bug με τις επαφές που ενώ υπάρχουν, δεν τις βρίσκει η αναζήτηση? Έχει δοθεί κάποια λύση? Εγώ είχα βρει τρόπο (νομιζα δηλαδή) πως αν κάνω έντιτ μια επαφή που δεν την έβλεπε πριν, την βλέπει κανονικά μετά, αλλά δεν κρατάει πολύ. Για κάποιο λόγο και πάλι δεν την ξαναβρίσκει με την αναζήτηση. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Εχει μάθει κανείς αν εχουν σκοπό να διορθώσουν το bug με τις επαφές που ενώ υπάρχουν, δεν τις βρίσκει η αναζήτηση? Έχει δοθεί κάποια λύση? Εγώ είχα βρει τρόπο (νομιζα δηλαδή) πως αν κάνω έντιτ μια επαφή που δεν την έβλεπε πριν, την βλέπει κανονικά μετά, αλλά δεν κρατάει πολύ. Για κάποιο λόγο και πάλι δεν την ξαναβρίσκει με την αναζήτηση. Θα αργήσει λίγο το επόμενο update όπως διάβασα μια ανακοίνωση της oneplus Εγώ αυτό το πρόβλημα με τις επαφές το έλυσα γυρίζοντας το κινητό στα αγγλικά εδώ και 5 μέρες που το έκανα δεν το έχει ξανακάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts