Guest74 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Είμαι με την XXX Nolimits και την Oreo 8.0 και με TWRP χωρίς root από 11/2017 χωρίς καμία αναβάθμιση! Θέλω να αναβαθμίσω το firm με την Beta 12. Κάνω τα πάντα φορμάτ? Δηλαδή τι τσεκάρω στα κουτάκια? Βάζω την Beta χυμα στο εσωτερικό και την φλασάρω από το TWRP? Πρέπει να έχω το τελευταίο TWRP? ¨Οταν φλασάρω την Beta10 θέλω να μείνω με το stock recovery...Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καταρχάς, γιατί θέλεις να μείνεις με το στοκ recovery; Δεν το έπιασα αυτό και δεν ξέρω αν γίνεται. Γνώμη μου, μη βάλεις την beta καθώς έχει αρκετά προβλήματα και θα σε κουράσει.. Βασικα σε εμένα έβγαζε black screen και δεν μπορούσα να κάνω κάτι.. Ειχ; φάει μισή ημέρα για να δω τι φταίει. Εκτός αν δεν επιλέξεις κανένα tweak και mod από το installer.. Εγώ έχω την 10.8 stable χωρίς προβλήματα.. Ίσως βάλω και την 11.0 κάποια στιγμή. Εγώ προσωπικά πάντα κάνω format data και clean install. Είσαι encrypted ή decrypted; Εγώ είμαι decrypted για να γίνεται η εγκατάσταση πιο εύκολα. Εσύ είχες βάλει παλιά την rom ή κάποιος φίλος σου; Φαίνεται να ξέχασες την διαδικασία; Καλά και εγ το παθαίνω αν περάσει αρκετός καιρός.. Αν μπεις στο xda τα λέει αναλυτικά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) Είχα το τηλέφωνο και το έδωσα στην κόρη στην Σουηδία! Έχει το security path του Δεκεμβρίου!!! Ήρθε τώρα και λέω να της κάνω αναβάθμιση...(και αφού μου λες ότι έχει πρόβλημα η beta...τότε να κατεβάσω την stable OOS 5.1.3 .zip)..δεν θέλει να είναι ρουτ!! Είναι encrypted! θέλω να μείνει με το stock recovery για να παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις... Κάθε βοήθεια για να τα ξαναθυμηθώ είναι δεκτή.... ευχαριστώ! Edited June 25, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Είχα το τηλέφωνο και το έδωσα στην κόρη στην Σουηδία! Έχει το security path του Δεκεμβρίου!!! Ήρθε τώρα και λέω να της κάνω αναβάθμιση...(και αφού μου λες ότι έχει πρόβλημα η beta...τότε να κατεβάσω την stable OOS 5.1.3 .zip)..δεν θέλει να είναι ρουτ!! Είναι encrypted! θέλω να μείνει με το stock recovery για να παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις... Κάθε βοήθεια για να τα ξαναθυμηθώ είναι δεκτή.... ευχαριστώ!Πάρε backup ότι θες από την εσωτερική μνήμη. Κατέβασε το ζιπ της 5.1.3 στον υπολογιστή και πέρασε το και στο κινητό. Κατέβασε και την τελευταία twrp από codeworx. Μπες recovery, φλασαρε την τελευταία twrp και Reboot recovery. Κάνε format system, data, factory reset. Φλασαρε το 5.1.3 και Reboot. Αν δεν δουλέψει, μετά όπως είσαι μπες recovery και κάνε factory reset wipe data και reboot πάλι. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μπορείς εξίσου με unbrick tool της oneplus να το γυρίσεις σε stock και locked bootloader και απλα συνδέσεις το κινητό στο pc ανοίγεις την εφαρμογή πατάς να ξεκινήσει και σε 5-10 λεπτα εισαι έτοιμος. Θα στο επαναφέρει το τηλέφωνο όπως όταν τα παραλαβές πρώτη ήμερα(θα στο γυρισει λογικά σε παλιότερη εκδοση oxygen κανε εσυ μετα OTA αναβαθμιση στην τελευταια) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/unbrick-tool-oneplus-5-t3648169 Εχει και απο 5T οδηγίες με video στον αντίστοιχο οδηγο που ειναι ακριβώς ο ίδιος τρόπος και για 5 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unbricking-tool-confirmation-t3733012 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ήσασταν κατατοπιστικοί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Παίδες όσο ήμουν σε Nougat σε OOS, μπορούσα να επιλέξω μια φωτό στο gallery και να την κάνω Hide Πλέον δεν υπάρχει αυτό στο Oreo; Γιατί δεν βλέπω κάπου την επιλογή αυτή Μιλάω πάντα για stock OOSΓιατί προφανώς την αφαίρεσαν. Όχι ότι τις έκρυβε και πραγματικά βέβαια! Οπότε μπορεί να θεωρηθεί και άχρηστη η επιλογή αυτή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Γιατί προφανώς την αφαίρεσαν. Όχι ότι τις έκρυβε και πραγματικά βέβαια! Οπότε μπορεί να θεωρηθεί και άχρηστη η επιλογή αυτή Για μένα τις έκρυβε όσο ήθελα να τις κρύψει, οπότε μια χαρά χρήσιμη και χρηστική ήταν. Δεν είχες ανάγκη να ανοίξεις κάποια άλλη εφαρμογή, όπως ήταν μέσα από το gallery έκανες ότι χρειαζόταν. Είναι να απορείς πάντως που επιλέγουν να αφαιρούν κάποιες δυνατότητες από εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Για μένα τις έκρυβε όσο ήθελα να τις κρύψει, οπότε μια χαρά χρήσιμη και χρηστική ήταν. Δεν είχες ανάγκη να ανοίξεις κάποια άλλη εφαρμογή, όπως ήταν μέσα από το gallery έκανες ότι χρειαζόταν. Είναι να απορείς πάντως που επιλέγουν να αφαιρούν κάποιες δυνατότητες από εφαρμογές...Απλά θέλω να πω ότι όποιος ήθελε να τις δει, τις έβλεπε και ως κρυμμένες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Απλά θέλω να πω ότι όποιος ήθελε να τις δει, τις έβλεπε και ως κρυμμένες. Καταλαβαίνω ακρυβώς τι θες να πεις, γι'αυτό και έγραψα ότι προσωπικά δεν με αφορά αυτή η περίπτωση Η περίπτωση που θέλω να καλύψω είναι απλή να θέλει κάποιος φίλος να χαζέψει για λίγο το κινητό κτλ ίσως να θέλει να δει και καμιά φωτό, πως βγάζει κτλ.. Αν φοβάμαι ότι θα πατήσει τις extra επιλογές στο gallery θα βρει την επιλογή hidden media και θα την πατήσει γιατί ψάχνει ενεργά να βρει τι κρυφές φωτογραφίες έχω, μάλλον θα πρέπει να αλλάξω φίλο και όχι εφαρμογή στο κινητό Ούτως ή άλλως δεν θα το έδινα σε ένα τέτοιο άτομο Και το κινητό ούτως ή άλλως είναι encrypted και κλειδωμένο με pin/fingerprint για τα υπόλοιπα Επί της ευκαιρίας, προς το παρόν χρησιμοποιώ το Lockbox του File manager τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Kαταπληκτικη δουλειά στην τελευταία beta. Νέο interface, ίσως λίγο πιο παχνιδιαρικο αλλά το ίδιο smooth και γρηγορο. Επιτέλους επιπλέον accent colours που θα δούμε μάλλον σύντομα και στις stable εκδόσεις. Ας δούμε τι λέει από αυτονομία αν και διαβάζω καλά σχόλια. Στην κάμερα μπήκε και Google lens. Ισως να υπάρχει μια βελτίωση και εκει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 4, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Αψογη μέχρι στιγμής η Open beta 13! Ούτε καταλαβαίνεις ότι φοράς beta έκδοση μιας και είναι αρκετά σταθερή και απροβλημάτιστη. Τουλάχιστον για την δική μου χρήση. Για παράδειγμα δεν χρησιμοποιώ Bluetooth ακουστικό, οπότε δεν ξέρω αν έχει εκεί κάποιο bug η πρόβλημα. Από αυτονομία στα ίδια επίπεδα με την stable 5.1.3 και ίσως λιγάκι καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους , Τελευταία η μπαταρία δείχνει σημάδια μεγάλης πτώσης , παράλληλα το τηλέφωνο είναι ασυνήθιστα ζεστό. Η μπαταρία δύσκολα κρατά 20 ώρες . Σκέφτομαι να το στείλω για αντικατάσταση μπαταρίας. Θεωρητικά είμαι στο τέλος της Εγγύησης. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους , Τελευταία η μπαταρία δείχνει σημάδια μεγάλης πτώσης , παράλληλα το τηλέφωνο είναι ασυνήθιστα ζεστό. Η μπαταρία δύσκολα κρατά 20 ώρες . Σκέφτομαι να το στείλω για αντικατάσταση μπαταρίας. Θεωρητικά είμαι στο τέλος της Εγγύησης. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ;;Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες Πόσο καιρό έχεις την συσκευή; Την φορτιζεις μόνο με τον φορτιστή της και το Dash charge; Πόσες φορές την ημέρα; Τι εφαρμογές χρησιμοποιείς γενικότερα και τι χρήση κάνεις; Πέρα από αυτό δοκίμασες με κάποια παλαιότερη έκδοση Oxygen OS που μπορεί να είχε καλύτερη διαχείριση στην αυτονομία να δεις αν έχεις και εκεί τα ίδια αποτελέσματα; Πισωγύρισμα, το ξέρω, αλλά μπορεί να υπάρξει διαφορά. Αν όντως η μπαταρία έχει χάσει πολύ από την διάρκεια ζωής της, μόνη λύση είναι η αλλαγή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Το τηλέφωνο το έχω από 27 Ιουνίου 2017 ( οπότε λάθος έγραψα είναι εντός εγγύησης) Ναι η φόρτιση είναι μόνο με τον dash και πάντα με το δικό του καλώδιο. Η φόρτιση τις περισσότερες φορές έχει γίνει από το 20 % , πολύ σπάνια το έχω φορτίσει βράδια , Και συνήθως μου κρατούσε μιάμιση μέρα. Δεν είναι Ρουταρισμενο , έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις μέσω OTA Και από εφαρμογές νομίζω δεν έχω κάτι περίεργο. τα κλασσικά : WhatsApp viber Facebook lite κλπ δουλεύω πάρα πολύ browsers κυρίως Όπερα Παιχνίδια πολύ σπάνια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδιά καλησπέρα από σήμερα κάτοχος και εγώ του κινητού 8/128 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει ambient display και αν ναι πως το βάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Το τηλέφωνο το έχω από 27 Ιουνίου 2017 ( οπότε λάθος έγραψα είναι εντός εγγύησης) Ναι η φόρτιση είναι μόνο με τον dash και πάντα με το δικό του καλώδιο. Η φόρτιση τις περισσότερες φορές έχει γίνει από το 20 % , πολύ σπάνια το έχω φορτίσει βράδια , Και συνήθως μου κρατούσε μιάμιση μέρα. Δεν είναι Ρουταρισμενο , έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις μέσω OTA Και από εφαρμογές νομίζω δεν έχω κάτι περίεργο. τα κλασσικά : WhatsApp viber Facebook lite κλπ δουλεύω πάρα πολύ browsers κυρίως Όπερα Παιχνίδια πολύ σπάνια ..Και εγώ από τότε το έχω. Δηλαδή έναν χρόνο συμπληρωμένο. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την μπαταρία, αλλά εγώ σπάνια χρησιμοποιώ τον δικό του φορτιστή. Συνήθως το φορτίζω μέσω USB από το pc του νύχτες. Επίσης δε χρησιμοποιώ social apps. Μόνο BBM, Tapatalk, Viber έχω από messengers. Browsing πολύ και αυτό ανάμικτα με data και wifi. Υποθέτω έχεις απενεργοποιημένη την σάρωση WiFi από τι ρυθμίσεις του WiFi, στις επιλογές για προγραμματιστες να έχεις ενεργό το "εφαρμογή wlan /φίλτρο πολλαπλής μετάδοσης και εάν θες κλείσε σε όσες εφαρμογές θέλεις τα δεδομένα παρασκηνίου, εκτός από αυτές που θέλεις να έχεις ειδοποιήσεις. GPS και Bluetooth τα χρησιμοποιείς αρκετά; την φωτεινότητα την οθονης; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα από σήμερα κάτοχος και εγώ του κινητού 8/128 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει ambient display και αν ναι πως το βάζουμε;Ρυθμίσεις>προβολή >αφύπνιση οθόνης. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Υποθέτω έχεις απενεργοποιημένη την σάρωση WiFi από τι ρυθμίσεις του WiFi, στις επιλογές για προγραμματιστες να έχεις ενεργό το "εφαρμογή wlan /φίλτρο πολλαπλής μετάδοσης και εάν θες κλείσε σε όσες εφαρμογές θέλεις τα δεδομένα παρασκηνίου, εκτός από αυτές που θέλεις να έχεις ειδοποιήσεις. GPS και Bluetooth τα χρησιμοποιείς αρκετά; την φωτεινότητα την οθονης; Ξερεις γιατι η σαρωση απο το wifi ενεργοποιειται απο μονη της καποιες φορες οταν ανοιγω ενα προγραμμα gps; Μετα καθε φορα θα πρεπει να πηγαινω στις ρυθμισεις και να την κλεινω. Επισης σχετικα με το wlan φιλτρο, ειμαστε σιγουροι οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο; Ισχυει κυριως για home δικτυα απ'οτι ειχα διαβασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ξερεις γιατι η σαρωση απο το wifi ενεργοποιειται απο μονη της καποιες φορες οταν ανοιγω ενα προγραμμα gps; Μετα καθε φορα θα πρεπει να πηγαινω στις ρυθμισεις και να την κλεινω. Επισης σχετικα με το wlan φιλτρο, ειμαστε σιγουροι οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο; Ισχυει κυριως για home δικτυα απ'οτι ειχα διαβασει; Το wlan/φίλτρο πολλαπλής μετάδοσης είναι σίγουρο ότι καταναλώνει μπαταρία. Το αναφέρουν και άλλοι στο community της OnePlus και συνήθως προτείνουν να είναι ενεργοποιημενο. Το γράφει ρητά άλλωστε από κάτω. Για την σάρωση δεν ξέρω γιατί στην ενεργοποιεί αυτόματα. Εγώ μια φορά μετά από update την είχα βρει ενεργή αφού είχα διαπιστώσει ότι η αυτονομία ήταν πολύ πεσμένη και το έκλεισα. Από τότε ποτέ δεν το ξαναβρήκα ανοιχτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια ! Και τον χρόνο σου. Έκανα τις ρυθμίσεις που μου πρότεινες ώστε να δω εάν δω βελτίωση. ( GPS και Bluetooth , δεν τα χρησιμοποιώ συχνά. To GPS σε κάνα ταξίδι ή εάν ψάχνω κάποιο δρόμο με το Sygic σπάνια όμως Το Bluetooth μόνο όταν το συνδέω με το σύστημα του αυτοκινήτου για τηλ κλήσεις Μόνο όμως εάν είμαι μόνος χωρίς συνοδηγό ) Την φωτεινότητα την έχω auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Το wlan/φίλτρο πολλαπλής μετάδοσης είναι σίγουρο ότι καταναλώνει μπαταρία. Το αναφέρουν και άλλοι στο community της OnePlus και συνήθως προτείνουν να είναι ενεργοποιημενο. Το γράφει ρητά άλλωστε από κάτω. Τοτε γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη εξ'αρχης και πρεπει καποιος να μπει στα developer options; Ειδικα καποιος που δε σκαμπαζει απο κινητα! Να μου πεις αυτος τοτε δεν θα επελεγε το Oneplus ισως.. Αλλα ποτε δε ξερεις! Επισης ενα σπαστικο που υπαρχει στο κινητο, αλλα μαλλον και στα περισσοτερα μοντελα.. Ειναι η ενταση που ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο ακουγεται αρκετα, ειδικα οταν ειναι βραδυ σε απολυτη ησυχια. Υπαρχει καποιο mod ωστε να προσθετει επιπλεον μπαρες στην ενταση του ηχου; Το ιδιο ισχυει και με την φωτεινοτητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Τοτε γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη εξ'αρχης και πρεπει καποιος να μπει στα developer options; Ειδικα καποιος που δε σκαμπαζει απο κινητα! Να μου πεις αυτος τοτε δεν θα επελεγε το Oneplus ισως.. Αλλα ποτε δε ξερεις! Επισης ενα σπαστικο που υπαρχει στο κινητο, αλλα μαλλον και στα περισσοτερα μοντελα.. Ειναι η ενταση που ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο ακουγεται αρκετα, ειδικα οταν ειναι βραδυ σε απολυτη ησυχια. Υπαρχει καποιο mod ωστε να προσθετει επιπλεον μπαρες στην ενταση του ηχου; Το ιδιο ισχυει και με την φωτεινοτητα..Λογικά κάτι θα υπάρχει στο XDA από mods. Δεν το έχω ψάξει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Να ενημερώσω ότι η Μπαταρία επανήλθε σε κανονική λειτουργία. Εκτός από τις οδηγίες του Baiosss , να είναι καλά, έκανα κάτι που είχα ξεχάσει ... να κάνω .. ο χαζός ... :rolleyes: ειχα μήνες να το ...απενεργοποιήσω !! :O:O:O Ουσιαστικά π.χ τα βράδια έβαζα μόνο πτήση και άντε και κάνα clear τις εφαρμογές της ημέρας. το πρόβλημα το εντόπισα στο "σύστημα Android" κάτι λοιπόν γινόταν και εκεί που σε κανονική χρήση έτρωγε συνήθως 5% της μπαταρίας σε ένα κύκλο χρήσης οθόνης 5.30 ωρών, τις ημέρες του προβλήματος ήταν το "σύστημα android" στο 37 % σε κύκλο χρήσης οθόνης 3.30 ωρών Αυτά .. προς ενημέρωση. Οπότε το 5ρακι μου είναι τώρα μια χαρά ! ..άντε γιατί πλησιάζουν και οι ήμερες διακοπών ! :) Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Σχετικα με την καινουρια επιλογη για την εξοικονομηση μπαταριας, τι γνωμη εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 δεν το έχω χρησιμοποιήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts