Gialakias Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δεν υπαρχει η oreo 8 ωρες οθονη!!! Εχω να πιασω powerbank 1 μηνα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστό αλλά το ίδιο ισχυε και στη nougat. Όταν βλέπεις πολλά βίντεο ή διαβάζεις βιβλίο πχ τότε η κατανάλωση είναι λίγη και το sot εκτοξεύεται σε εντυπωσιακά επίπεδα για το μέγεθος της μπαταρίας. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μα στην nougat ειχα max 5:30 ωρες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μα στην nougat ειχα max 5:30 ωρες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι γω τέτοιες αυτονομίες δεν θυμάμαι στην nougat. Ίσως μόνο στην αρχή που πήρα την συσκευή (Ιούνιο-Ιούλιο)που δεν θυμάμαι ακριβώς ποια έκδοση του Oxygen OS φορούσε. Τώρα έχω σταθερά δύο με δυομιση μέρες αναμονής και 7ωρα 8ωρα sot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 αδελφε ποια γραματοσειρα ειναι αυτη που εχεις;που στο καλο την βρισκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 αδελφε ποια γραματοσειρα ειναι αυτη που εχεις;που στο καλο την βρισκουμε;Πρέπει να είσαι root για αρχή και μετά κατεβάζεις την εφαρμογή ifont από το playstore. Η γραμματοσειρά λεγεται chococooky. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 root ε;ok θα γινει και αυτο καποια στιγμη,σε ευχαριστω για την απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 root ε;ok θα γινει και αυτο καποια στιγμη,σε ευχαριστω για την απαντηση:)Να ξέρεις απλά ότι το root προϋποθέτει ξεκλείδωμα του bootloader και αυτό σημαίνει ότι θα σου σβήσει τα πάντα από την συσκευή. Οπότε όταν το κάνεις, εχε υπόψιν σου ότι πρέπει να κρατήσεις backup. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Έχω το Oneplus 5 JCC+ εδώ και 4 μήνες και από την πρώτη μέρα παρατηρώ ότι στην ανοιχτή ακρόαση με ακούει ο συνομιλητής μου πάρα πολύ σιγά λες και μιλάω από το υπερπέραν! Πρέπει να κρατάω το κινητό κοντά στο στόμα μου για να μπορέσω να στεριώσω συζήτηση, καθώς με το που τεντώσω το χέρι μου στο ίδιο ύψος με το στόμα μου, αρχίζει η φωνή μου να χάνετε λες και έχω πάει στο διπλανό δωμάτιο. Επίσης τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι ακούγετε παραμορφωμένος ο ήχος στις ηχογραφήσεις του messenger. Με τo Xiaomi Note 4X του αδερφού μου και με το lumia 640 XL που δοκίμασα σε ανοιχτή ακρόαση ακούγετε μία χαρά! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Edited February 13, 2018 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Να ξέρεις απλά ότι το root προϋποθέτει ξεκλείδωμα του bootloader και αυτό σημαίνει ότι θα σου σβήσει τα πάντα από την συσκευή. Οπότε όταν το κάνεις, εχε υπόψιν σου ότι πρέπει να κρατήσεις backup. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπολυ σωστα....οταν θα ερθει η στιγμη για καποιο hard resetθα γινει και το root,σε ευχαριστω φιλε μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 πολυ σωστα....οταν θα ερθει η στιγμη για καποιο hard resetθα γινει και το root,σε ευχαριστω φιλε μου;) Γιαννη αν περιμενεις να του κανεις hard reset οπως εκανες παλια,θα περιμενεις πολυ καιρο.... Βασικα δεν θα χρειαστεις ποτε....ειναι τοσο smooth η λειτουργεια του που δεν πεφτει με τον καιρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 αυτο πιστευω μητσο,απλα αν τυχει κατι απροοπτο:p με βλεπω να αραζω εδω για καιρο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Έχω βάλει custom rom που έχει επιλογή για volte. Έχω cosmote. Να την ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το Oneplus 5 JCC+ εδώ και 4 μήνες και από την πρώτη μέρα παρατηρώ ότι στην ανοιχτή ακρόαση με ακούει ο συνομιλητής μου πάρα πολύ σιγά λες και μιλάω από το υπερπέραν! Πρέπει να κρατάω το κινητό κοντά στο στόμα μου για να μπορέσω να στεριώσω συζήτηση, καθώς με το που τεντώσω το χέρι μου στο ίδιο ύψος με το στόμα μου, αρχίζει η φωνή μου να χάνετε λες και έχω πάει στο διπλανό δωμάτιο. Επίσης τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι ακούγετε παραμορφωμένος ο ήχος στις ηχογραφήσεις του messenger. Με τo Xiaomi Note 4X του αδερφού μου και με το lumia 640 XL που δοκίμασα σε ανοιχτή ακρόαση ακούγετε μία χαρά! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Και μενα δεν με ακουνε στην ανοιχτη ακροαση,και πρεπει να ειμαι διπλα στο τηλεφωνο για να μιλησω και μου σπαει τα νευρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Έχω βάλει custom rom που έχει επιλογή για volte. Έχω cosmote. Να την ενεργοποιήσω; τελικα δουλεψε το volte ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Το volte για να δουλέψει πρέπει να υποστηρίζει την συσκευή η Cote. Οπότε πολύ αμφιβάλλω αν θα δουλέψει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Δεν το έχω ενεργοποιήσει. Επίσης υπάρχει η επιλογή Vowifi. Μπορείτε λίγο να γράψετε το εξής στο dialer : *#*#4636#*#* και να μου πειτε τι δίκτυο σας βγάζει; Εμένα είναι στο : Td scdma cdma umts και δεν αλλάζει ότι και να κάνω.. Υποτίθεται ότι αυτά είναι για την Κίνα. Βέβαια δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το 4g. Οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Δεν θέλω να κουράσω, αλλά η 5.0.2 είναι ότι καλύτερο σε αυτονομία. Με χαλαρή χρήση όλα αυτά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το έχω ενεργοποιήσει. Επίσης υπάρχει η επιλογή Vowifi. Μπορείτε λίγο να γράψετε το εξής στο dialer : *#*#4636#*#* και να μου πειτε τι δίκτυο σας βγάζει; Εμένα είναι στο : Td scdma cdma umts και δεν αλλάζει ότι και να κάνω.. Υποτίθεται ότι αυτά είναι για την Κίνα. Βέβαια δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το 4g. Οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.Αυτή την στιγμή το έχω σε 2G με WiFi στο σπίτι. Εμένα είναι σε GSM και αλλάζει κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 16, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Τον αριθμό τηλεφώνου και το IMEI γιατί τα άφησες να φαίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 σωστα,φιλε μου καλυτερα σβηστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Τον αριθμό τηλεφώνου και το IMEI γιατί τα άφησες να φαίνονται?Μπράβο. Και σκέφτηκα να τα σβήσω αλλά το ξέχασα. Ευχαριστώ παίδες . Έτοιμος... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 16, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Και ποια επιλογη σου εχει εξ'ορισμου; Δεν φαινεται στην φωτογραφια. Εμενα το Td-scdma / cdma / umts και εαν προσπαθησω να το αλλαξω, μετα απο restart, επανερχεται στο κανονικο.. Εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα. Βασικα δεν ξερω εαν ειναι προβλημα.. Το κινητο το αγοαρασα απο Κινα ( Gearbest ) εαν παιζει καποιο ρολο. Παντως το σημα μου σπανια ειναι πρασινο.. Τωρα δε ξερω εαν παιζει καποιο ρολο στην καταναλωση της μπαταριας.. Αν και με την XxX No Limits 5.0.2 βγαζω πανω απο 9 ωρες οθονη πλεον... Απλα απιστευτη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Και ποια επιλογη σου εχει εξ'ορισμου; Δεν φαινεται στην φωτογραφια. Εμενα το Td-scdma / cdma / umts και εαν προσπαθησω να το αλλαξω, μετα απο restart, επανερχεται στο κανονικο.. Εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα. Βασικα δεν ξερω εαν ειναι προβλημα.. Το κινητο το αγοαρασα απο Κινα ( Gearbest ) εαν παιζει καποιο ρολο. Παντως το σημα μου σπανια ειναι πρασινο.. Τωρα δε ξερω εαν παιζει καποιο ρολο στην καταναλωση της μπαταριας.. Αν και με την XxX No Limits 5.0.2 βγαζω πανω απο 9 ωρες οθονη πλεον... Απλα απιστευτη rom.Στο GSM only ήταν όταν ανέβασα το screenshot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Και μενα δεν με ακουνε στην ανοιχτη ακροαση,και πρεπει να ειμαι διπλα στο τηλεφωνο για να μιλησω και μου σπαει τα νευρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο μοντέλο έχεις; Το είχες εξ αρχής αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Στο GSM only ήταν όταν ανέβασα το screenshot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δλδ το έχεις επιλέξει μόνο στο 2g; Πώς και έτσι; Τελικά το άλλαξα σε lte/umts only και το κράτησε μετά από restart. Απλά δεν θέλει να πειράξω από τις ρυθμίσεις του κινητού το ' preferred Network type'. Edited February 17, 2018 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ποιο μοντέλο έχεις; Το είχες εξ αρχής αυτό το πρόβλημα;Το 5 εχω, 6gb ram. Ναι εξ αρχης, αλλα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα, εαν λεει ο αλλος οτι δεν με ακουει το γυρναω στο αυτι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts