Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα φθηνοτερα in-ear με dual drivers τη αγορας ερχονται απο την...Αpple!

http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/

και τα πρωτα reviews ειναι μαλλον θετικα

http://www.cnet.com.au/mp3players/headphones/0,239035668,339293768,00.htm

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/apple-in-ear-headphones-with-remote-and-mic/

http://gizmodo.com/5102091/lightning-review-new-apple-in+ear-headphones

Compared to the Shure SE110s, the Apple In-Ear headphones don't quite match up. It's not a stark difference between the two, but the SE110s are superior in almost every category, from bass, to high end clarity. Part of that is because the Apple In-Ears don't have the noise isolation capability, and partly because they're just not quite as good. And though theyre $40 cheaper than the SE110s MSRP, you can find the SE110s at some online outlets as low as $75.

Τα aurnava δεν τα εχω ακουσει προσωπικα αλλα εχουν λαβει αποθαρρυντικες κριτικες.Υστερουν οχι απλα σε σχεση οχι μονο με αλλα multi b.a.d's αλλα και με συμβατικα ακουστικα με dynamic drivers.Σε καθε περιπτωση για το αντιτιμο που ζητανε ειναι κακιστη επενδυση

θέλουν οπωσδήποτε dap για να αποδώσουν

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρις να τα εχω ακουσει τα Apple IEM's πιστευω οτι θα συγκρινονται ανετα με τα Se110s.Βεβαια ειναι και θεμα προσωπικου γουστου καθως εμενα δε μου αρεσε τοσο η προσεγγιση των Se110 πανω στο family sound της Shure(πολυ "pop" μπασα).Παντως πολυς κοσμος σε ξενα fora επαινει τα apple IEM's λαμβανοντας υποψιν οτι ειναι και πρωτη προσπαθεια

αυτο για το dap(digital audio player?) δεν το πιασα.Μηπως εννοουσες φορητο ενισχυτη?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Μηπως εννοουσες φορητο ενισχυτη?

yes.........amp ήθελα να γράψω όχι dap. λάθος :p

κοίτα το dual armature δε λέει κάτι. υπάρχουν IEMs με dynamic drivers πολύ καλύτερα από αυτά. εγώ έχω τα ΑTH-CK7. που είναι πολύ καλά στο performance/price ratio.

Εννοειται πως δεν παραγνωριζω την αξια των dynamic drivers.Ειδικα οταν προκειται για την αποδοση μπασου ειναι αξεπεραστους.Δεν ειναι τυχαιο που τα super fi EB(extended bass) φορανε τετοιους.Επισης και τα Yuin PK1(ενισχυμενα) εχουν λαβει πολυ καλες κριτικες
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

απλά σου είπα για amp ότι θέλουν τα aurvana γιατί έχουν 42 Ohm Impedance. αλλιώς δεν αποδίδουν. όσοι λένε ότι είναι μάπα απλά δεν έχουν amp. όπως και τα PK1 θέλουν amp. τώρα να κουβαλάς και amp μαζί με το mp4 πάει πολύ για μένα από θέμα βάρους. "γιαυτο" και προτιμώ χαμηλού impedance ακουστικά 16 και κάτω απλά το κακό είναι ότι μπορεί να κάνουν hiss όταν ανεβάζεις την ένταση.

btw τα EB θεωρούνται κατωτερα τον προ. γενικά η μίξη dynamic με armature δεν είναι τόσο καλή. βεβαια τα PK1 είναι earbuds άλλη κατηγορια από τα IEMs. εκεί πάνε τα head directs R0,1,2.

εγώ θα έπαιρνα τα IE8 αλλα είναι πανάκριβα :(. για τα CK7 έδωσα 50 euro και μου φάνηκαν και πολλά

42 ohm και 115db ευαισθησια δεν ειναι κι ασχημα specs για να κρινεται υποχρεωτικη η χρηση φορητου ενισχυτη.Ουτως η αλλως η creative για απλη φορητη χρηση τα προοριζει(ειδαλλως θα κυκλοφορυσε και ενισχυτες φανταζομαι...)Γενικα τα περισσοτερα ακουστικα ανεξαρτητως τυπου επωφελουνται απο ενισχυτη εκτος απο συγκεκεριμενες περιπτωσεις οπου εχει γινει optimization για να αποδισουν σωστα απευθειας απο το headphone stage του dap.Παντως ειδικα για τα aurnava ειτε ενισχυμενα ειτε οχι οι κριτικες ηταν αποθαρρυντικες αν λαβει κανεις υποψη και το κοστος τους.

τα EB ειναι σιγουρα λιγοτερο audiophile περιπτωση,καθως σχεδιαστηκαν για να ευνοουν μουσικα ειδη με βαρυ(κι ασηκωτο) μπασο οπως hip hop,ηλεκτρονικη κτλ κι αυτο ακριβως κανουν:βαζουν 2 subwoofer μες στο κεφαλι σου.Γουστα ειναι αυτα

Κοιτα μεχρι τα 75-80 αξιζει να ξοδεψει κανεις γιατι εχει αρκετες επιλογες:Shure Se102,AKG k340,Apple IEM's,Denon C551,Metrofi/Altec Lansing uhp 306,super.fi3/Altec Lansing UHP 336,Sennheiser cx 550 II...Κατι θα βρει να του αρεσει.Βεβαια μπορει 80 ευρω ν'ακουγονται πολλα αλλα οταν πριν απο λιγο καιρο τα (μαλλον αθλια) cx300 κοστιζαν 45,ο νοων νοειτο.

προσωπικα παντως ψαχνω για αναβαθμιση και θα βαλω τον αδερφο μου να μου παρει απο Γερμανια τα CX95 που πρεπει να'ναι το διαμαντι του στεμματος στην κατηγορια τους

42 ohm και 115db ευαισθησια δεν ειναι κι ασχημα specs για να κρινεται υποχρεωτικη η χρηση φορητου ενισχυτη.Ουτως η αλλως η creative για απλη φορητη χρηση τα προοριζει(ειδαλλως θα κυκλοφορυσε και ενισχυτες φανταζομαι...)Γενικα τα περισσοτερα ακουστικα ανεξαρτητως τυπου επωφελουνται απο ενισχυτη εκτος απο συγκεκεριμενες περιπτωσεις οπου εχει γινει optimization για να αποδισουν σωστα απευθειας απο το headphone stage του dap.Παντως ειδικα για τα aurnava ειτε ενισχυμενα ειτε οχι οι κριτικες ηταν αποθαρρυντικες αν λαβει κανεις υποψη και το κοστος τους.

τα EB ειναι σιγουρα λιγοτερο audiophile περιπτωση,καθως σχεδιαστηκαν για να ευνοουν μουσικα ειδη με βαρυ(κι ασηκωτο) μπασο οπως hip hop,ηλεκτρονικη κτλ κι αυτο ακριβως κανουν:βαζουν 2 subwoofer μες στο κεφαλι σου.Γουστα ειναι αυτα

Κοιτα μεχρι τα 75-80 αξιζει να ξοδεψει κανεις γιατι εχει αρκετες επιλογες:Shure Se102,AKG k340,Apple IEM's,Denon C551,Metrofi/Altec Lansing uhp 306,super.fi3/Altec Lansing UHP 336,Sennheiser cx 550 II...Κατι θα βρει να του αρεσει.Βεβαια μπορει 80 ευρω ν'ακουγονται πολλα αλλα οταν πριν απο λιγο καιρο τα (μαλλον αθλια) cx300 κοστιζαν 45,ο νοων νοειτο.

προσωπικα παντως ψαχνω για αναβαθμιση και θα βαλω τον αδερφο μου να μου παρει απο Γερμανια τα CX95 που πρεπει να'ναι το διαμαντι του στεμματος στην κατηγορια τους

δεν είναι υποχρεωτικός ο ενισχυτής αλλα σε αυτό παίζει ρολο το δαπ. τα cowon ας πούμε είναι δυνατή μάρκα και σηκώνει. αλλα ίσος όχι. για τα aurvana έχει μεγάλη διαφορα amped. τα CX95 έχουν ίδια τιμή με τα CK7 όπως βλέπω στο amazon. το διαμάντι είναι τα IE8 αλλα πάνε άνω τον 200 euro :p

τα CK7 που έχω είναι εφάμιλλα τον denon C700 για να καταλάβεις. ιαπωνέζικα είναι με περίβλημα τιτανίου. για δευτερα έχω και τα EP-830 τα οποια τα πήρα τσάμπα 10 euro από το amazon.

καλά μην κοιτάς τις ελληνικές τιμές. είναι σφάχτες.

για παράδειγμα δες τα shure 530. κάνουν 400 euro εδώ και στο amazon τα έχει 224 λίρες δηλαδή σκάρτο 250 euro αφού η lira είναι στο 1.1 :lol::lol::lol:

Καλα οταν λεω διαμαντι,αναφερομαι σε μια κατηγορια πανω απο αυτη που κινουμαι μεχρι τωρα(δλδ c551,metro fi,cx 550 κτλ)Εξαλλου οπως λενε οσοι ασχολουνται με τον (καλο) ηχο ολα τα ακουστικα ειναι απλα για να περνας το χρονο σου μεχρι ν'αποκτησεις τα UE custom 11 pro :lol: (ή τα νεα HD 800)

αληθεια τα δικα σου απο που και ποσο τα πηρες?νομιζω amazon και play δεν στελνουν ελλαδα :( .Απο ebay?

Καλα οταν λεω διαμαντι,αναφερομαι σε μια κατηγορια πανω απο αυτη που κινουμαι μεχρι τωρα(δλδ c551,metro fi,cx 550 κτλ)Εξαλλου οπως λενε οσοι ασχολουνται με τον (καλο) ηχο ολα τα ακουστικα ειναι απλα για να περνας το χρονο σου μεχρι ν'αποκτησεις τα UE custom 11 pro :lol: (ή τα νεα HD 800)

αληθεια τα δικα σου απο που και ποσο τα πηρες?νομιζω amazon και play δεν στελνουν ελλαδα :( .Απο ebay?

custom δεν αξίζει γιατί όσο μεγαλώνεις αλλάζουν τα αυτιά σου και χάνεις την τέλεια εφαρμογή. άσε που δε μπορείς να τα μεταπουλήσεις. φαντάσου να δόσεις 1000 euro και μετά από 10 χρονια να έχεις πρόβλημα τι θα κανεις? για μένα γενικά custom αξίζουν μονο αν είναι φτηνά. (livewires, etc.)

για τα CK7 λες? από το warehouse123. στέλνουν ελλάδα και με λίγα μεταφορικά είναι η καλύτερη τιμή που μπορείς να βρείς. βεβαια τώρα το δολάριο είναι πιο ισχυρό.

http://www.warehouse123.com/ProductInfo.php?pid=AUTATHCK7-SLV

Global Mail US$5.95 Usually 7 - 10 days

:)

Κάποιος, δεν θυμάμαι ποιός, είχε ρωτήσει σχετικά με τα Creative Zen Aurvana ...

Φίλε μου θα σου πώ το εξής, άστους να λένε ... όσοι δεν τα έχουν δοκιμάσει απλά επαναλαμβάνουν απόψεις άλλων (δήθεν αμερόληπτων :p review site) χωρίς να τα έχουν ακούσει ποτέ (!) άρα στην ουσία δεν έχουν προσωπική άποψη. Τα άκουστικά τα έχω και είναι τουλάχιστον άψογα (!), ειδικά αν σκεφτώ ότι τα πήρα 70 euro και αναλογιστώ τι άλλο θα μπορούσα να έχω πάρει με τα ίδια λεφτά, άστο καλύτερα ...

Ακόμη και το site που τα είχε θάψει αρχικά http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2006/07/07/Creative-Zen-Aurvana-In-Ear-Headphones/p2 μετά απο καιρό διόρθωσε λέγοντας ότι όντως είχαν στα χέρια τους ελατωματτικό προϊόν :

"***Riyad's Comments Update 25/09/2007***

While meeting with Creative at IFA last month I mentioned how woefully disappointing these earphones were when Spode and I tested them. The Creative bods seemed very confused by this and insisted that I must have received a dodgy review sample.

I've lost count of how often manufacturers use the "damaged sample" excuse when a bad review rears its head, but considering how surprised I was at the poor sound quality from the Aurvanas, I agreed to have a listen to another set.

Expecting the worst, I plugged the Aurvanas into my ears, but found that the sound produced was infinitely better than the distorted mess I had heard the first time round. In fact, I'd go as far as saying that this example represented the sort of fidelity improvement that I'd expect when upgrading from the bundled rubbish that ships with most players.

With a current street price of around £55, the Aurvanas are definitely worth considering if you don't want to stretch your budget to the likes of Shure or Ultimate Ears. It's probably worth listening to the set you intend to buy though, just to make sure you get a pair like the ones I'm listening to now, rather than the original set we tested.

"

@ cyboy

Σιγουρα ο καλυτερος και ιδανικοτερος κριτης ειναι ο ιδιος ο εαυτος του καθενος.Ομως σε εναν τομεα τοσο υποκειμενικο οσο η ηχητικη αντιληψη κανεις δεν εχει την πολυτεΛεια να κινειται στα τυφλα αγοραζοντας ολα τα προιοντα για να σχηματισει δικη του αποψη.Οποτε αναγκαστικα θα καταφυγει στις γνωμες των τριτων.Και μοιραια θα επαναλαμβανει τις αποψεις των τριτων οπως λες.

Ομως και καποιος που τα εχει αγορασει συχνα δεν ειναι αμεροληπτος καθως θα προτιμησει να υπερασπιστει την επενδυση του παρα να πααρδεχτει οτι εκανε πατατα που τ'αγορασε.Οποτε η αληθεια ειναι καπου στη μεση.

Ξεκαθαριζω βεβαια πως οσα γραφω ειναι γενικες παρατηρησεις και δεν αφορουν εσενα ή τα aurnava :)

Ειδικοτερα για τα aurnava ισχυει αυτο που γραφεις οτι δλδ υπηρχαν αρκετες ελαττωματικες παρτιδες στην αρχη και "βγαλαν κακο ονομα".Εγω παντως που τα ακουσα σχετικα προσφατα( και δεν πιστευω να ειχαν καποιο προβλημα ) και πετυχα καλο fit στ'αυτια μου δεν εντυπωσιαστηκα.Δλδ ειναι σιγουρα αξιοπρεπη αλλα για την τιμη τους στην Eλλαδα(~100 ευρω) ο ανταγωνισμος δεν συγχωρει ειτε μιλαμε για dynamic ειτε για armature drivers.

@voltron

ευχαριστω για το warehouse :)

επισης για τα sennheiser ΙΕ6 στα 120 ευρω που τα βρισκω τι γνωμη εχεις?

Τα Sennheiser IE6 νομίζω ότι δε θα σε ικανοποιήσουν, είναι πιο πολύ φθηνά monitor για μουσικούς κ.τ.λ παρά για recreational music listening, (στο λέω επειδή τα έχω) ...

Αν πάλι τα θέλεις για monitor είναι μια καλούτσικη φτηνή λύση ...

βασικα διαβασα καλουτσικες κριτικες οπως π.χ

Μy commuting phones arrived today IE6’s. These are by far the best earphones for under £100 I have ever owned and iv had a few (shure EC2, UE superfi5 EB, Bose triport, etc).

I just listen to music; I don’t make it, edit it, or produce it so I don’t need to have earphones like the equivalent Shure or UE that are to me too clinical and pernickety. These are warm but clean earphones that just make the music feel better. These are also so small and light, the UE equivalent bass tuned earphones make you look so stupid but these are actually very smart indeed.

The bass is very deep as is advertised but it is not dominating or muddy, all I had to do on my iPod was set the EQ to off and the balance was perfect. The mids are punchy and strong and the highs are crisp and tidy. The best thing about these though is the huge soundstage given for the money, this has been comented across the whole range of these new IEM's. They made the hairs on the back of my neck stand up once more to the dire straits, sultans of swing, a very demanding track if you want it to sound great.

They are not the best in the world but of their price range? I think so, with such a big feeling open soundstage and strength across the frequency range I would not recommend anything else for under £100. Just another great sennheiser product.

PS. They blow the ultimate ears superfi5 extended bass out of the water, if bass is what you’re after set your EQ up and plug these in.

οι οποιες δε μου δινουν την εντυπωση "monitor" δλδ με επιπεδη συχνοτικη αποκριση.Απο οτι λενε εχουν τονισμενη την περιοχη των χαμηλων ενω και το review του CNET κανει λογο για μια ζεστασια

In their own right, they're admirable all-rounders for the price, with a voice suitable for pretty much anything, from rock and metal to dance and pop, folk and country to soul and jazz. It's a warm sound, thanks in part to the deep bass, with decent clarity and definition across the board for 'phones at this price point

http://reviews.cnet.co.uk/accessories/0,39100115,49300273,00.htm

προφανως τα προοριζω για casual listening και οχι για monitoring.Θεωρεις οτι δεν ανταποκρινονται σε αυτο το ρολο?

Γενικα ακουω τα περισσοτερα ειδη μουσικης απο metal και indie rock μεχρι progressive trance,breakbeat, και jazz λιαν προσφατως.Aναζητω ζεστο και πλουσιο ηχο με εμφαση στις μεσαιες,με ικανοποιητικα μπασα αλλα χωρις να υστερει και στις υψηλες.Σιγουρα να μην ειναι ψυχρος,αναλυτικος.Επισης να μην ειναι και απομακρος οπως καποια headphones της sennheiser που εχω(π.χ HD485,595)Μ'αρεσει πιο πολυ ο ηχος της AKG(π.χ K301 xtra,k501)Τελος θελω να μπορουν να διαχειριστουν κομματια με πολυπλοκο ηχο και πολλαπλα στρωματα π.χ alternative rock & metal

συμφωνα με τα παραπανω πως θα αξιολογουσες τα IE6?

αν εχεις την καλοσυνη να με διαφωτισεις,θα με διευκολυνες πολυ

@voltron

ευχαριστω για το warehouse :)

επισης για τα sennheiser ΙΕ6 στα 120 ευρω που τα βρισκω τι γνωμη εχεις?

ο νάκας ξέρω ότι τα έχει. δε ξέρω τιμή όμως

Γενικα ακουω τα περισσοτερα ειδη μουσικης απο metal και indie rock μεχρι progressive trance,breakbeat, και jazz λιαν προσφατως.Aναζητω ζεστο και πλουσιο ηχο με εμφαση στις μεσαιες,με ικανοποιητικα μπασα αλλα χωρις να υστερει και στις υψηλες.Σιγουρα να μην ειναι ψυχρος,αναλυτικος.Επισης να μην ειναι και απομακρος οπως καποια headphones της sennheiser που εχω(π.χ HD485,595)Μ'αρεσει πιο πολυ ο ηχος της AKG(π.χ K301 xtra,k501)Τελος θελω να μπορουν να διαχειριστουν κομματια με πολυπλοκο ηχο και πολλαπλα στρωματα π.χ alternative rock & metal

συμφωνα με τα παραπανω πως θα αξιολογουσες τα IE6?

Νομίζω πως κατάλαβα τι θέλεις, αν απ' όλα όσα έγραψες παραπάνω έλειπαν οι δύο λεξούλες που έχω βάλει σε κόκκινο, θα σου έλεγα απλά ότι μπορείς κάλλιστα να τα δοκιμάσεις τα Sennheiser IE6 αν και προσωπικά πιστεύω ότι τα Audio Technica ATH-CK7 ή τα Sennheiser CX-95 ταιριάζουν πολύ καλύτερα σε αυτό που ζητάς χωρίς να χρειάζεται να υπερβείς τα 100 euro (αν σκέφτεσαι να δώσεις 120 euro αυτομάτως υποχρεούσαι να εξετάσεις και άλλες επιλογές που σου έχουν ήδη προταθεί).

Πάντως πρέπει να ξέρεις ότι στις υψηλές τα IE6 δεν είναι και πολύ καλά ...

Αυτές οι δύο λεξούλες όμως την χαλάνε την "συνταγή" ...

Αν καταλαβαίνεις τον όρο multilayer audio recording όπως τον εννοώ κι εγώ, τότε αποψή μου είναι ότι αυτό το επίπεδο ευκρίνειας, αναλυτικότητας και συχνοτικού διαχωρισμού θα στο προσφέρουν περισσότερο dual driver units παρά single driver dynamic ακουστικά.

Καλά ψώνια :rolleyes: ...

μάλλον για κάτι τέτοιο τον βλέπω αφού θέλει ανάλυση.

http://www.amazon.co.uk/WIDGET-CE-wholesalers-ER4P-In-Earphones/dp/B0007WZLDC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1232509074&sr=8-2

βεβαια δεν έχει χρώμα αλλα ok γούστο του καθενός.

εμενα τα CK7 επειδή είναι neutral φαίνονται κάπως ψυχρα συγκριτικά με τα EP-830 τα οποια είναι ζεστά. είναι ανάλογα και τι ακούς. αν ακούς heavy metal ο αναλυτικώς ήχος στο χαλάει. θέλεις ζεστη.

σκέφτομαι να πάρο και τα NE-7M για τα οποια διαβάζω πολύ καλά σχόλια και θα σας πω. ευτυχώς στην αγγλία υπάρχει αντιπρόσωπος :p

Κατ'αρχας ευχαριστω για τις συμβουλες και τις απαντησεις :)

@ dbekia

εψαξα λιγο τα Ck7 στο net και διαπιστωσα πως απεχουν λιγο απο αυτο που αναζητω.Απο οσα διαβασα ναι μεν διαθετουν ποιοτικο μπασο με σωστο timing και decay,αλλα εχουν σχετικα οπισθοχωρημενες μεσαιες,και εμφατικα πριμα σε σημειο κοπωσης(?).Φαινεται πως κι ο voltron συμφωνει πως ειναι μαλλον ψυχρα.Παντως αποτελουν ευκαιρια για την τιμη τους

τα cx 95 ειναι αυτα που ψαχνω εδω και καιρο καθως φαινεται πως ειναι all-around performers και διαθετουν την ζεστασια(εμμφαση στις χαμηλομεσαιες & μεσαιες π.χ φωνητικα) που αναζητω.Ελα ομως που δεν τα βρισκω πουθενα:(.Με αυτη τη λογικη σκεφτομαι τωρα τα IE6 που ειναι συγκρισιμα με τα cx 95 απο οσα διαβαζω και δεν πρεπει να χουν μεγαλη διαφορα στην τιμη(τα βρηκα 117 ευρω πααρεισαγωγη απο technix)

τελος κατανοω πως καποια κριτηρια που θετω ισως δεν συνδυαζονται μεταξυ τους αλλα ηταν να προτιμησω αναμεσα σε ζεστασια και αναλυση θα πηγαινα στο πρωτο.

@voltron

βασικα,δε προτιμω την αναλυση η μαλλον ειμαι ετοιμος να συμβιβαστω στο ζητημα υψηλες συχνοτητες & αναλυση αν ειναι να αποζημιωθω στις μεσαιες και στη ζεστασια.

Τελος,εχει βρει κανεις τα Cx95 ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο με δυνατοτητα αποστολης?

αλλιως να πω στο Bro που παει Γερμανια απο βδομαδα να κανει μια ερευνα κι εκει

και παλι Thanks!

decay,αλλα εχουν σχετικα οπισθοχωρημενες μεσαιες,και εμφατικα πριμα σε σημειο κοπωσης(?).

δε θα το έλεγα αυτό. μεσαίες και υψηλές είναι πολύ καλο. το μπάσο είναι πολύ λίγο "γιαυτο" και είναι ψυχρα όπως σου είπα. πρέπει να ακούσεις ειδικό τραγούδι για να το καταλάβεις

διάβασε εδώ πολλά threads και θα δεις τι παίζει

http://search.ie7pro.com/result.php?cx=008447228955881904796%3Alhebs1be2x4&cof=FORID%3A11&ie=UTF-8&q=head-fi+ck7&sa=Search#0

Το εχω υποψιν μου το Head-Fi,ειμαι μελος κιολας εδω και χρονια,και διαβασα πολλα threads.Ομως οι γνωμες για τις ψηλες κυμαινονται και δε βγαζω σαφη συμπερασματα(με βαση τα γουστα μου βεβαιως)

διαβασα και online reviews

http://search.ie7pro.com/result.php?type=1&cx=008447228955881904796%3Alhebs1be2x4&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=ath+ck7+review+&sa=Google+Search#1233

κι αναμεσα στους διαβασα και καποιες που μ επροβληματισαν με σχολια οπως:

On first use I thought they were broken. No, worse than broken, some kind of sick devilry had warped them for sadistic purpose. If there was an audio inquisition, they'd be cleansed with fire.

To be clear: using them was literally painful. Every whisper, every high-hat, any voice above a tenor was a knife, cutting away at the nerves. Yes, I had them turned up too high. They have very low impedance and very high sensitivity, but that was the audio equivalent of larcenous arson. Even at lower, reasonable volumes, once-sultry voices were shrill and everything just sounded perverse.

και

On the one hand, they suck. Not just because I'm disappointed by the price--my complaints would hold if they were $20 headphones--they cost $75. I cannot stress the fact that, out of the box, these are weapons that you insert into your ears.

http://www.thetechlounge.com/article/557-1/AudioTechnica-ATHCK7-Canal-Headphones/

Σιγουρα θα στρωνουν μετα απο το burn-in αλλα και παλι φοβαμαι πως θα χρειαζονται βαρυ equalizing για να αποδωσουν οπως θελω εγω.

Για το αντιτιμο που ζηταει το warehouse φαινονται ευκαιιρια και σκεφτομαι να τα παρω ουτως η αλλως για να συγκεντρωσω εμπειριες.Απλα δεν μοιαζουν να ειναι ΑΥΤΟ που θελω προς το παρον

Υ.Γ να τονισω πως εχω μια ευαισθησια με τις υψηλες συχνοτητες.Ποιος ξερει μπορει να ναι λογω ηλικιας (<25) αλλα τις ακουω σχετικα καλα κι ευκολα και με κουραζουν με απο ωρα

Εχω το Ν82 κ λεω να παραγγειλω τα Sennheiser MX-660 τι λετε? εκει κοντα στα 20-25 ευρω... ?

απο το Πλαισιο αυτα τα 2 ? AKG K315 Earphones - Sony MDR-EX35LPB Εarphones ?

Τα Κ315,τα πηρα τα Χριστουγεννα,τα εχω στρωσει και πραγματικα δεν εχω κανενα παραπονο.Συνεχιζουν επαξια την πορεια των Κ12P και Κ312P.Ζεστη ηχητικη υπογραφη,μουσικο μπασο,πλουσιες μεσαιες(εκει γενικα τα akg ειναι απιαστα για την τιμη τους),ικανοποιητικες διαφανες υψηλες και πολυ καλη τρισδιαστατη απεικονιση.

Ομως ειναι earbuds και ενδεχομενως να ηθελες να κανεις εισοδο στο χωρο των ενδωτιων ακουστικων.Τα sony δεν τα χω ακουσει,αλλα γενικα η sony εχει βελτιωθει πολυ τον τελευταιο καιρο κανοντας βηματα προς τη σωστη κατευθυνση.να περιμενεις εμφατικα μπασα που πριμοδοτουν ηλεκτρονικη,Hip-hop,r n' b κτλ

Σ'αυτα τα λεφτα εχε υποψιν και τα AKG Κ321

http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=3&Product_ID=1218

και τα philips SHE 9500/9600

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0332489&catid=060900

http://www.electroland.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=270&category_id=528&option=com_virtuemart

Τα Κ315,τα πηρα τα Χριστουγεννα,τα εχω στρωσει και πραγματικα δεν εχω κανενα παραπονο.Συνεχιζουν επαξια την πορεια των Κ12P και Κ312P.Ζεστη ηχητικη υπογραφη,μουσικο μπασο,πλουσιες μεσαιες(εκει γενικα τα akg ειναι απιαστα για την τιμη τους),ικανοποιητικες διαφανες υψηλες και πολυ καλη τρισδιαστατη απεικονιση.

Ομως ειναι earbuds και ενδεχομενως να ηθελες να κανεις εισοδο στο χωρο των ενδωτιων ακουστικων.Τα sony δεν τα χω ακουσει,αλλα γενικα η sony εχει βελτιωθει πολυ τον τελευταιο καιρο κανοντας βηματα προς τη σωστη κατευθυνση.να περιμενεις εμφατικα μπασα που πριμοδοτουν ηλεκτρονικη,Hip-hop,r n' b κτλ

Σ'αυτα τα λεφτα εχε υποψιν και τα AKG Κ321

http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=3&Product_ID=1218

και τα philips SHE 9500/9600

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0332489&catid=060900

http://www.electroland.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=270&category_id=528&option=com_virtuemart

Ευχαριστω τα AKG Κ321 με γυαλισαν ωραια φαινονται... ;) το μαγαζι ειναι αξιοπιστο?

προσωπικα δεν εχω κανει αγορες αλλα εχω ακουσει καλα λογια

δες κι εδω περισσοτερες πληροφοριες

http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=11#epistr

κι εδω

http://www.bonstudio.gr/docs/akg.php

κι αναμεσα στους διαβασα και καποιες που μ επροβληματισαν με σχολια οπως:

και

http://www.thetechlounge.com/article/557-1/AudioTechnica-ATHCK7-Canal-Headphones/

Σιγουρα θα στρωνουν μετα απο το burn-in αλλα και παλι φοβαμαι πως θα χρειαζονται βαρυ equalizing για να αποδωσουν οπως θελω εγω.

Για το αντιτιμο που ζηταει το warehouse φαινονται ευκαιιρια και σκεφτομαι να τα παρω ουτως η αλλως για να συγκεντρωσω εμπειριες.Απλα δεν μοιαζουν να ειναι ΑΥΤΟ που θελω προς το παρον

Υ.Γ να τονισω πως εχω μια ευαισθησια με τις υψηλες συχνοτητες.Ποιος ξερει μπορει να ναι λογω ηλικιας (<25) αλλα τις ακουω σχετικα καλα κι ευκολα και με κουραζουν με απο ωρα

το πρώτο σχόλιο δε παίζει με τίποτα. έλεος δηλαδή εκτος αν πήρε χαλασμένο κομμάτι. λες και εγώ δεν έχω ευαίσθητα αυτιά.

ναι 100% στρώνουν με το burn-in και καταλαβαίνεις πιο smooth ήχο. αυτό ούτος η άλλος συμβαίνει με όλα τα dynamic. αυτό που λέει για weapons το λέει επειδή απλά έχουν κάπως μεγάλο housing λόγο του τιτανίου. δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα βάρους επειδή ζυγίζουν 10 γραμμάρια γιατί τα βάζεις over the ear και συγκρατούνται μια χαρά. εγώ δεν ένιωσα τίποτα και δε με ενόχλησαν. ήταν πολύ άνετα.

http://oyamun.up.seesaa.net/image/ck7_s.jpg