Jump to content

Κάτι "βρωμάει" στο δίκτυο της Φαντασίας - Teledome

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα χρησιμοποιεις την υπηρεσια με το 1755 ή καθολου? Και αν ναι, ισχυει το 0.099??

Μέχρι τώρα δεν έχει ενεροποιηθεί ούτε καν με το 1755!!Τα νεύρα μου!Άρα από εβδομάδα ευελπιστώ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 86
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακούστε τι έμαθα. Εδω στην Πάτρα η TeleDome εχει τηλ κέντρο και παίρνει αβέρτα για εγγραφές πελατών!

Μάλιστα τους δίνεις τα στοιχεία σου και σε συνδέουν μαζί με προεπιλογή!

Σε εναν γνωστό μου του ήρθε λογαριασμός με 8 ευρώ προεπιλογή + 1 ευρώ αποστολή λογαριασμό + 1,80 κλήση προς Vodafone.

Δεν είχε αλλες κλήσεις γιατί τώρα έχει βάλει tp.

Φαντάζομαι πως νομικά δεν μπορεί η TeleDome να ζητήσει χρηματα για τέτοιες εγγραφές απο την στιγμή που δεν έχει μπεί ή υπογραφή πελάτη.

Εεερε φέσια που θα πέσουν :lol: :lol:

Ακούστε τι έμαθα. Εδω στην Πάτρα η TeleDome εχει τηλ κέντρο και παίρνει αβέρτα για εγγραφές πελατών!

Μάλιστα τους δίνεις τα στοιχεία σου και σε συνδέουν μαζί με προεπιλογή!

Σε εναν γνωστό μου του ήρθε λογαριασμός με 8 ευρώ προεπιλογή + 1 ευρώ αποστολή λογαριασμό + 1,80 κλήση προς Vodafone.

Δεν είχε αλλες κλήσεις γιατί τώρα έχει βάλει tp.

Φαντάζομαι πως νομικά δεν μπορεί η TeleDome να ζητήσει χρηματα για τέτοιες εγγραφές απο την στιγμή που δεν έχει μπεί ή υπογραφή πελάτη.

Εεερε φέσια που θα πέσουν :lol: :lol:

Tοσο μεγαλη εταιρεια λες να μην εχει καλυφθει νομικα?

Λειτουργουν με την μεθοδο της καταγραφης φωνης.

Ετσι καλυπτονται.

Δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι δυνατον αλλα αυτο ξερω.

Πειτε την γνωμη σας αν ξερετε κατι αλλο.

Ετσι καλυπτονται.

Αν σου πω οτι ξέρω οτι (παρ'ολο που έτσι λένε) δεν γίνεται καταγραφή φωνής;

1)Έχω Τελλας προεπιλογή και τις Κυριακές παίρνω με 1777 (γιατί νομίζω ότι τα υπεραστικά ο ΟΤΕ την κυριακή τα έχει με χρέωση αστικών, έτσι δεν είναι?)

2)Μπορώ να διαλέξω αυτό το πρόγραμμα της Teledome 0.09/κλήση χωρίς να έχω προεπιλογή teledome, αλλα να βάζω μπροστά το πρόθεμα της όταν θέλω να μιλήσω με τις ώρες?

3)Σε περίπτωση που διαλέξω προεπιλογή teledome τι γίνεται με το tellas 50% Που έχω ήδη ενεργοποιημένο?

4)Αν θέλω να πάρω τηλέφωνο στην επαρχία και όχι στην Αθήνα πως καταλαβαίνω αν η γραμμή που καλώ είναι σε τρίτο?(μυρίζω τα νύχια μου ή τον παίρνω πρώτα με tellas για να μου πει αν ξέρει σε ποιό δίκτυο είναι?)

Πάντως έχουν δικιο ότι στην Πάτρα μας έχουν ταράξει στα τηλεφωνήματα!

Ετσι καλυπτονται.

Σιγα μην κανουν και τεστ DNA!

Αν δεν ενημερωθεις οτι η συνομιλια καταγραφεται και δεν εχεις δωσει την συνενση σου τοτε αυτος που την καταγραφει χωρις την αδεια σου διωκεται ποινικα και φυσικα μετα δεν ειναι αποδεκτο κανενα τετοιο στοιχειο σε κανενα δικαστηριο!

Αν δεν εχεις υπογραψει συμβολαιο τοτε δεν μπορουν να εχουν καμια αξιωση εναντι εσου!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η ενεργοποίηση της προεπιλογής δε γίνεται με προφορική εξουσιοδότηση του πελάτη αλλά με γραπτή.

EDIT: Δεν ισχύει τελικά αυτό που έγραψα πριν. Έχει αλλάξει ο σχετικός κανονισμός

Η ενεργοποίηση της προεπιλογής δε γίνεται με προφορική εξουσιοδότηση του πελάτη αλλά με γραπτή.

Στην Πάτρα την κάνουν μέσω τηλεφώνου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως τα καταφέρνουν

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό πάντως (που δεν ξέρω αν ισχύει, υποθέτω πως ναι?) η ενεργοποίηση γίνεται όπως θέλετε (τηλέφωνο, γράμμα, email)...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Nαι έχεις δίκιο τελικά. Από ότι είδα στην ΕΕΤΤ από 14/1/05 ισχύει νέος κανονισμός μέ βάση τον οποίο η προεπιλογή μπορεί να παρέχεται και με τηλεφωνική αίτηση του συνδρομητή. Στο σχετικό άρθρο η ΕΕΤΤ σημειώνει ότι οι κλήσεις αυτές μπορούν να μαγνητοφωνούνται κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του συνδρομητή...

Αυτό κατά τη γνώμη μου χειροτερεύει τα πράγματα. Και αυτό γιατί τηλεφωνικά η πλειοψηφία των συνδρομητών δε μπορεί να κατανοήσει τι γίνεται σε αντίθεση με τη γραπτή αίτηση την οποία υπογράφει αφού διαβάσει τους όρους (τουλάχιστον έχει τη δυνατότητα να το κάνει)

Ontws exei uparksei kainourios kanonismos (an & eixa tin entupwsi oti isxue apo ton martio...)

Proswpika, gnwrizw oti isxuei gia ton OTE...Ypothetw oti tha isxuei & gia tous enallaktikous paroxous.

Oso gia tin energopoiisi proepilogis forea , na enimerwsw oti OLES oi etairies (me eksairesi ton OTE) energopoiousan aftomata tin proepilogi!!Sunithizan na stelnoun tis aitiseis & oi pelates upegrafan(&anathema an ikseran ti itan i proepilogi!!) Osoi den upegrafan eite giati gnwrizan kai den ithelan , eite gia allous logous, tous energopoiousan tin epilogoi apo monoi tous!! Peritto na pw vevaia, oti se polles periptwseis den upegrafe o idios o katoxos alla o gios , o/i suzugos ktl ktl....To korufaio einai oti ksafnika allaze i proepilogi enw o katoxos itan nekros!!!

Afto fusika kai itan paranomo!!Alla itan polloi ligoi aftoi oi pelates i opoioi diamarturontai, kai akomi pio ligoi (mporei kai kaneis!) aftoi pou kinithikan nomika, me muniseis ktl...

Twra , opws swsta eipwthike, i diadikasia exei allaksei.Pleon ta apodeiktika stoixeia apoteloun oi katagrafomenes sunomilies. Apo ti mia einai pio efkolo, giati den itan liges oi periptwseis pou o courier den mporouse na vrei tous pelates, apo tin alli tera arxizei to megalo paniguri!!!Oi etairies 8a enallassonatai i mia meta tin alli & 8a einai 8avma an kapoios gnwrizei poia etairia exei gia proepilogi!(An & den einai toso duskolo.)

Isws, telika oi times na min apoteloun to monadiko kritirio stin epilogi mias etairias (Ti stigmi malista pou i diafora simera metaksu twn etairiwn einai molis 3-5% !!!)Isws prepei na sunupologizoume tin poiotita kai tin aksiopistia pou prosferei i kathe etairia...

Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?...

Oso gia tin energopoiisi proepilogis forea , na enimerwsw oti OLES oi etairies (me eksairesi ton OTE) energopoiousan aftomata tin proepilogi!!

ΟΧΙ όλες!! Συγκεκριμένα η TelePassport δεν κάνει ποτέ προεπιλογή χωρίς αίτηση και μάλιστα οι αιτήσεις προεπιλογής της tp θέλουν 5 (!!) υπογραφές μόνο και μόνο για να μήν βγεί ΚΑΝΕΝΑΣ να πεί οτι η tp βάζει αυθαίρετες προεπιλογές.

Μάλιστα χρειάζεται ξεχωριστή υπογραφή πελάτη tp και υπογραφή του κατόχου της γραμμής ΟΤΕ (σε περίπτωση που είναι σε διαφορετικό όνομα)

Παρακαλώ οχι Greeklish... :wacko:

Τελικα ο απλος πολιτης που περνει για να μαθει ποια προεπιλογη εχει?

Οποτε για καλο κ για κακο να βαζουμε και προθεμα για να ειμαστε σιγουροι οτι καλουμε με την εταιρεια που νομιζουμε οτι καλουμε?

Παρακαλώ οχι Greeklish... :wacko:

Συγγνώμη για τα greeklish...Εκτός από πιο εύκολα για μένα μου αρέσουν και περ/ρο.Καταλαβαίνω ότι δεν εχουν όλοι την ίδια "ανωμαλία" με μένα και τα κόβω!!

ΟΧΙ όλες!! Συγκεκριμένα η TelePassport δεν κάνει ποτέ προεπιλογή χωρίς αίτηση και μάλιστα οι αιτήσεις προεπιλογής της tp θέλουν 5 (!!) υπογραφές μόνο και μόνο για να μήν βγεί ΚΑΝΕΝΑΣ να πεί οτι η tp βάζει αυθαίρετες προεπιλογές.

Μάλιστα χρειάζεται ξεχωριστή υπογραφή πελάτη tp και υπογραφή του κατόχου της γραμμής ΟΤΕ (σε περίπτωση που είναι σε διαφορετικό όνομα)

Για να είμαι ειλικρινής θυμάμαι συγκεκριμένες περιπτώσεις με αρκετές εταιρίες να περνούν στην προεπιλογή τους παράνομα τους πελάτες.Αν απaντούσα χθες, πολύ πιθανόν να σου έλεγα ότι εχεις δίκιο για την Telepassport.Σήμερα όμως έμαθα για πελάτη της tp που σκοπίμως δεν υπέγραψε την αίτηση και παρ' όλα αυτά του την άλλαξαν!!

Είσαι σίγουρος για αυτό που μου λες?Δεν αμφιβάλλω σε καμία περίπτωση για αυτό που είπες, απλά δεν ξέρω τι να πιστέψω και θέλω να μάθω πραγματικά τι γίνεται με τη συγκεκριμενη εταιρεία...(μιας και για τις υπόλοιπες γνωρίζω)

Τελικα ο απλος πολιτης που περνει για να μαθει ποια προεπιλογη εχει?

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΟΤΕ μπορεί να σου πει αν έχεις άλλη εταιρεία για προεπιλογή. Αν βέβαια τυγχάνει να έχεις και κανένα γνωστό στον ΟΤΕ, μπορείς να μάθεις και ποια εταιρεία.Αλλιώς (φαντάζομαι), θα μπορούσες να μάθεις ρωτώντας τους "πιθανούς "εναλλακτικούς" παρόχους.

Οποτε για καλο κ για κακο να βαζουμε και προθεμα για να ειμαστε σιγουροι οτι καλουμε με την εταιρεια που νομιζουμε οτι καλουμε?

Αν δεν βαριέσαι να πληρώνεις πολλούς λογαριασμούς και να πληκτρολογείς 4ψήφιους, εγώ χαλαρά θα στο πρότεινα!

Για να είμαι ειλικρινής θυμάμαι συγκεκριμένες περιπτώσεις με αρκετές εταιρίες να περνούν στην προεπιλογή τους παράνομα τους πελάτες.Αν απaντούσα χθες, πολύ πιθανόν να σου έλεγα ότι εχεις δίκιο για την Telepassport.Σήμερα όμως έμαθα για πελάτη της tp που σκοπίμως δεν υπέγραψε την αίτηση και παρ' όλα αυτά του την άλλαξαν!!

Είσαι σίγουρος για αυτό που μου λες?Δεν αμφιβάλλω σε καμία περίπτωση για αυτό που είπες, απλά δεν ξέρω τι να πιστέψω και θέλω να μάθω πραγματικά τι γίνεται με τη συγκεκριμενη εταιρεία...(μιας και για τις υπόλοιπες γνωρίζω)

Αν έγινε κάτι τέτοιο θα ηταν κατα 99% κακοήθεια του συνεργάτη πράγμα που το καταδικάζει η εταιρία με διαγραφή του! Ασε μας τα έχουν σφίξει τα λουριά! και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε...

Oso gia tin energopoiisi proepilogis forea , na enimerwsw oti OLES oi etairies (me eksairesi ton OTE) energopoiousan aftomata tin proepilogi!

Εκτός από τις αυθαίρετες ενεργοποιήσεις (που ασφαλώς ο ΟΤΕ δεν έχει συμφέρον να κάνει), δυστυχώς, υπάρχουν εκ μέρους του ΟΤΕ αυθαίρετες καταργήσεις !

ΧΡΥΣΑ

Από το in.gr...

Διακοπή των κυκλωμάτων της Teledome από τον ΟΤΕ

Σε διακοπή των κυκλωμάτων, μέσω των οποίων γίνεται η επικοινωνία των συνδρομητών της Teledome, προχώρησε την Τρίτη ο ΟΤΕ, με αποτέλεσμα οι πελάτες της εταιρείας να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το θέμα απασχολεί την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η διοίκηση της οποίας κάλεσε εκπροσώπους του ΟΤΕ και της Teledome σε μια προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Από την πλευρά της Teledome δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση, ενώ στελέχη της εταιρείας αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, επειδή επίκειται η διαδικασία ακρόασης ενώπιον της ΕΕΤΤ. Πρόσθεσαν ότι θα τοποθετηθούν μετά το πέρας της ακρόασης.

Στελέχη του ΟΤΕ άφηναν να εννοηθεί ότι η ενέργεια του Οργανισμού να κόψει τα κυκλώματα της Teledome ήταν ένα φυσικό επακόλουθο, καθώς, όπως τόνιζαν, η τελευταία χρωστάει αρκετά μεγάλα ποσά στον Οργανισμό και παρά τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί λύση.

Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι η Teledome δεν έχει καταθέσει ακόμη την εγγυητική επιστολή, το περιεχόμενο και τον τύπο της οποίας έχει αποδεχθεί και η ΕΕΤΤ, το ποσό της οποίας πρέπει να είναι στο ύψος της τηλεπικοινωνιακής κίνησης της εταιρίας τις τελευταίες 75 ημέρες.

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση ενω εχω προεπιλογη Teledome να βρεθω ξαφνικα με χρεωσεις ΟΤΕ στην Teledome ???? Χωρις καμμια ειδοποιηση ???? :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση ενω εχω προεπιλογη Teledome να βρεθω ξαφνικα με χρεωσεις ΟΤΕ στην Teledome ???? Χωρις καμμια ειδοποιηση ???? :alien: :alien: :alien:

Κάλεσε με 1755 να δεις αν δουλεύει.

Αν όχι, είσαι πάλι με ΟΤΕ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάλεσε με 1755 να δεις αν δουλεύει.

Αν όχι, είσαι πάλι με ΟΤΕ.

Καλει κανονικα !!!! Ευτυχως. :D :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.