duke1985 Δημοσιεύτηκε May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2017 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 400 ευρώ. Θα ήθελα να το βάλω σε δόσεις οπότε οι επιλογές μου όσον αφορα τα καταστήματα είναι περιορισμένες. Από το κινητό κυρίως απαιτώ ταχύτητα στην χρησιμοποίηση εφαρμογών. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στο μέγεθος οθόνης (δε θα ήθελα να είναι πολύ μεγάλη) και δεν παίζω παιχνίδια ούτε έχω κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις σε κάμερα. Από ότι έχω δει σε αυτά τα χρήματα οι επιλογές μου είναι p10 lite, galaxy A5 2017, iphone SE. Δε ξέρω εάν μου έχει ξεφύγει κάτι αλλό... Παρακαλώ τα φώτα σας... Υ.Γ. Θα παρακαλούσα οι όποιες προτάσεις να είναι στο budget που έχω ηδη αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 P10 light μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 μπα εγω θα έλεγα στα 399 το P9 ή το honor 8 έτη φωτός ανώτερα απο p10 lite και Α5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 μπα εγω θα έλεγα στα 399 το P9 ή το honor 8 έτη φωτός ανώτερα απο p10 lite και Α5 +1 απο μενα. Το p10 lite ουσιαστικα ειναι ενα polished p9 lite ενω το p10 lite σε αποδοση δεν ειναι καλυτερο απο κινητο τυπου redmi note 4X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duke1985 Δημ. May 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 μπα εγω θα έλεγα στα 399 το P9 ή το honor 8 έτη φωτός ανώτερα απο p10 lite και Α5 Μεταξύ αυτών των 2 ποιο θα προτιμούσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μεταξύ αυτών των 2 ποιο θα προτιμούσες? Το P9 έχει καλύτερη κάμερα και 3GB ram,το Honor 8 έχει 4GB ram και περίπου 50€ πιο κάτω,αλλά και τα δύο υψηλό Sar,1.42 το πρώτο και 1,43 το άλλο.... Ακόμα ένα συν στο Honor 8 είναι ότι βάση τα λεγόμενα των κατόχων του είναι Dual active,πράγμα που στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται σαν Dual stand by,αλλά όταν το υποστηρίζουν πολλοί από τους κατόχους δεν μπορώ εγώ να το αγνοεισω μιας και δεν έχω την συσκευή για να φέρω άποψη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Το P9 έχει καλύτερη κάμερα και 3GB ram,το Honor 8 έχει 4GB ram και περίπου 50€ πιο κάτω,αλλά και τα δύο υψηλό Sar,1.42 το πρώτο και 1,43 το άλλο.... Ακόμα ένα συν στο Honor 8 είναι ότι βάση τα λεγόμενα των κατόχων του είναι Dual active,πράγμα που στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται σαν Dual stand by,αλλά όταν το υποστηρίζουν πολλοί από τους κατόχους δεν μπορώ εγώ να το αγνοεισω μιας και δεν έχω την συσκευή για να φέρω άποψη.... Οχι δεν εχει καλυτερη καμερα. Εχουν ακριβως την ιδια καμερα. Ομως δεν λειτουργει το true monochrome (δηλαδη ασπρομαυρες φωτογραφιες) στο honor 8 λογω οτι δεν πληρωσαν τα δικαιωματα στη leica. Επισης νομιζω δεν εχει raw. Κατα τα αλλα οπως πολυ σωστα λες εχει 4 gb ram το honor. Απο την αλλη το p9 εχει πολυ καλυτερο ηχο, gorilla glass και ισως καλυτερη υποστηριξη αλλα και μεταπωλητικη αξια αφου μιλαμε για το flagship της huawei. Μεταξυ των δυο θα διαλεγα p9 εκτος και αν εισαι τοσο βαρυς multitasker οποτε θα σου λειψει το 1gb. Φυσικα αν ψαχνεις dual αλλαζει το πραγμα αφου το p9 dual παει στα 360 αν θυμαμαι καλα. Edited May 15, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το P9 το εχω δει,και μου άρεσε πολύ,και η κα.ερα του ικανοποιητική,αλλά ρε φίλε το Sar του για μένα είναι απαγορευτικό....Ξέρω ότι το σύνολο θα το πιάσει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες αλλά και μόνο που υπάρχει είναι θέμα.... Το Honor 8 το έχω δει σε αλυσίδα καταστημάτων και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά και εκεί το Sar είναι θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Πολυ καλο κινητο ειναι και το moto z αν εξαιρεσουμε την μικρη αυτονομια. Στα 330 ευρω ειναι πραγματικα πολυ καλο vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το P9 το εχω δει,και μου άρεσε πολύ,και η κα.ερα του ικανοποιητική,αλλά ρε φίλε το Sar του για μένα είναι απαγορευτικό....Ξέρω ότι το σύνολο θα το πιάσει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες αλλά και μόνο που υπάρχει είναι θέμα.... Το Honor 8 το έχω δει σε αλυσίδα καταστημάτων και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά και εκεί το Sar είναι θέμα.... Είναι το μέγιστο όταν λειτουργεί το βοηθητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Είναι το μέγιστο όταν λειτουργεί το βοηθητικό Δηλαδή τι εννοείς το βοηθητικό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δηλαδή τι εννοείς το βοηθητικό;;;; έχει και δυνατότητα για ενίσχυση λήψης σήματος... όταν τα άλλα κινητά εδν θα έχουν καν σήμα αιτώ θα έχει ... και τότε το sar θα είναι κει που θα είναι.. υπο φυσιολογικές συνθήκες ειναι στα επίπεδα με τους υπολιπους (κοινός καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts