vastegial_74 Δημοσιεύτηκε May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2017 Και ενώ είχα σχεδόν καταλήξει στο moto x style ξαναείδα το Lenovo p2 και μου άρεσε πολύ. Μεταξύ των δύο ποιο θα επιλέγατε και γιατί; Μόνο στο θέμα αυτονομίας είναι καλύτερο το Lenovo; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Το p2 εχει ισως την μεγαλυτερη αυτονομια που υπαρχει στα κινητα που πουλουνται αυτη τη στιγμη στο εμποριο οπου αν κρινω απο το redmi note 4x πρεπει να φτανει το 12ωρο sot το p2. Επισης εχει amoled οθονη, δαχτυλικο αποτυπωμα και 1 εξτρα gb ram. Βεβαια η ram καπως εξισσοροπειται γιατι το x style εχει πολυ ελαφρυ λειτουργικο. Απο την αλλη το p2 υστερει σε επεξεργαστη, ποιοτητα ηχου, μεγεθος οθονης, καμερα, ποιοτητα κατασκευης και τιμη αφου εχει κανα 30αρη παραπανω. Επισης μπορει να χει amoled οθονη το p2 αλλα δεν ειναι τεραστια η ψαλιδα αφου το x style εχει απο τις καλυτερες lcd που χω δει. Αν το x style ειχε καμια ωρα παραπανω sot θα σου λεγα να μην το σκεφτεσαι το p2. Αλλα δυστυχως οι 3.5 με 4 ωρες sot που βγαζει το x style ειναι καπως περιοριστηκες. Edited May 13, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Και εγώ εκεί έχω κολλήσει, στη συγκριτικά μικρή αυτονομία του x style σε σχέση με το p2 και στην όχι τόσο καλή ποιότητα κλήσης στο x style, δεν ξέρω βέβαια το λέει η κλήση στο p2. Για μένα είναι πολύ βασικός παράγοντας. Μια συσκευή που στη θεωρία είναι τηλέφωνο θα ήθελα να λειτουργεί πόσο το δυνατόν καλύτερα στην κλήση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Και εγώ εκεί έχω κολλήσει, στη συγκριτικά μικρή αυτονομία του x style σε σχέση με το p2 και στην όχι τόσο καλή ποιότητα κλήσης στο x style, δεν ξέρω βέβαια το λέει η κλήση στο p2. Για μένα είναι πολύ βασικός παράγοντας. Μια συσκευή που στη θεωρία είναι τηλέφωνο θα ήθελα να λειτουργεί πόσο το δυνατόν καλύτερα στην κλήση. Κοιτα δεν το χω πολυ καιρο το κινητο αλλα δεν εχω δει να χω θεματα με τις κλησεις. Μονο αυτο που σου πα και στο προηγουμενο θεμα. Οτι η ενταση ηχου στη κληση ηταν παραπανω απο οσο σηκωνε το ηχειο και παραμορφωνε. Αν ριξεις 1 μολις σκαλα την ενταση ειναι οκ. Για μενα η αυτονομια ειναι το μονο θεμα γιατι εχω συνηθισει και μεγαλα sot απο xiaomi και lg g2. Την ημερα ποσες ωρες sot εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κοιτα δεν το χω πολυ καιρο το κινητο αλλα δεν εχω δει να χω θεματα με τις κλησεις. Μονο αυτο που σου πα και στο προηγουμενο θεμα. Οτι η ενταση ηχου στη κληση ηταν παραπανω απο οσο σηκωνε το ηχειο και παραμορφωνε. Αν ριξεις 1 μολις σκαλα την ενταση ειναι οκ. Για μενα η αυτονομια ειναι το μονο θεμα γιατι εχω συνηθισει και μεγαλα sot απο xiaomi και lg g2. Την ημερα ποσες ωρες sot εχεις; Τώρα πια με το ζόρι 3,5 ώρες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τώρα πια με το ζόρι 3,5 ώρες. Οριακα εισαι. Μπορει και να σε βολεψει. Αντε να χρειαστεις και κανα 10λεπτο φορτισης που θα σου δωσει ενα 20% αν τυχον εισαι κατω απο 50%. (μετα φορτιζει πιο αργα πχ το 10λεπτο θα δωσει καπου 13%). Στη θεση σου αν ηταν να παρω το lenovo p2 θα κοιταζα και το redmi note 4x. Μπορει να μην εχει amoled οθονη και 4 gb ram αλλα ειναι και κανα 65αρη ευρω κατω στο σκρουτζ. Σε ποιοτητα καμερας απο συγκριτικα που ειδα ιδια χαλια ειναι (μην σου πω οτι το p2 ειναι και χειροτερο). Απο την αλλη βεβαια εχεις εγγυηση μονο καταστηματος και αν το παρεις απο infoquest εχουν σχεδον ιδια λεφτα (οποτε σιγουρα καλυτερα το p2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κατάλαβα. Το είχα ψάξει για xiaomi αλλά τελικά με όλα αυτά που διάβασα με τις τόσες εκδόσεις, άλλες κάμερες, άλλοι κωδικοί, άλλος global άλλος τρέχα γύρευε... Μονόδρομος η infoquest. Κάτι δε μου κάθεται καλά γενικώς με την xiaomi, με μπερδεύει, είναι λίγο ότι να ναι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κοιτα εγω πρωτος και καλυτερος τη κραζω για την αλλαγη αισθητηρα στη καμερα καθοτι ηταν μεγαλη μπινια (πηρε τα καλα reviews και θετικο feedback απο τους πρωτους και μετα το αλλαξε). Απο την αλλη το p2 εξισου μετρια καμερα εχει. Κοιτα infoquest θα πας μονο για εγγυηση επισημη. Αν οντως πας infoquest τοτε καλυτερα το p2. Εν παση περιπτωσει, αν δεν παιζεις παιχνιδια τσεκαρε και το honor 6x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κοιτα εγω πρωτος και καλυτερος τη κραζω για την αλλαγη αισθητηρα στη καμερα καθοτι ηταν μεγαλη μπινια (πηρε τα καλα reviews και θετικο feedback απο τους πρωτους και μετα το αλλαξε). Απο την αλλη το p2 εξισου μετρια καμερα εχει. Κοιτα infoquest θα πας μονο για εγγυηση επισημη. Αν οντως πας infoquest τοτε καλυτερα το p2. Εν παση περιπτωσει, αν δεν παιζεις παιχνιδια τσεκαρε και το honor 6x. Το είχα δει αλλά κάνω χρήση NFC και δεν έχει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ουτε το Redmi Note 4 εχει nfc. Νομιζω το honor 6x η εκδοση bln-l21 που εχει και την 800αρα μπαντα εχει nfc http://pdadb.net/index.php?m=device&id=11153&c=huawei_honor_6x_dual_sim_td-lte_bln-l21__huawei_brooklyn Ψαξτο λιγο βεβαια γιατι μονο οτι ειδα στα χαρτια σου λεω. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι η ινδικη εκδοση ειναι που δεν εχει nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ουτε το Redmi Note 4 εχει nfc. Νομιζω το honor 6x η εκδοση bln-l21 που εχει και την 800αρα μπαντα εχει nfc http://pdadb.net/index.php?m=device&id=11153&c=huawei_honor_6x_dual_sim_td-lte_bln-l21__huawei_brooklyn Ψαξτο λιγο βεβαια γιατι μονο οτι ειδα στα χαρτια σου λεω. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι η ινδικη εκδοση ειναι που δεν εχει nfc. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική που έχουν οι εταιρείες με τις εκδόσεις. Καλά οι μπάντες, τα χαρακτηριστικά που δεν τα αφήνουν ίδια με ξεπερνάει. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δίκαιο. Κατέβασα ένα pdf quick start για το honor 6x και λέει πως μόνο το bln-l21 έχει NFC. Ένας μάλιστα στο XDA λέει πως έχει και γυροσκόπιο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική που έχουν οι εταιρείες με τις εκδόσεις. Καλά οι μπάντες, τα χαρακτηριστικά που δεν τα αφήνουν ίδια με ξεπερνάει. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δίκαιο. Κατέβασα ένα pdf quick start για το honor 6x και λέει πως μόνο το bln-l21 έχει NFC. Ένας μάλιστα στο XDA λέει πως έχει και γυροσκόπιο. Βεβαια και παλι το p2 εχει καλυτερο soc, εξτρα 1 gb ram, διπλασια αυτονομια και amoled οθονη. Οποτε αποφασισε με βαση τις απαιτησεις σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Βεβαια και παλι το p2 εχει καλυτερο soc, εξτρα 1 gb ram, διπλασια αυτονομια και amoled οθονη. Οποτε αποφασισε με βαση τις απαιτησεις σου ;) Στην κάμερα θεωρείς το honor καλύτερο ή χειρότερο του p2; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Στην κάμερα θεωρείς το honor καλύτερο ή χειρότερο του p2; Πιστευω οτι ειναι καλυτερο. Οχι οτι η διαφορα ειναι flagship με mid range. Απλα μετριο mid range με καλο mid range. Γενικα ειναι πιο "κινητο" το p2 οπου θα σηκωνει καλυτερα κανα παιχνιδακι και θα χει και ωραια οθονη. Τωρα αν σε νοιαζει αποκλειστικα και μονο η καμερα... πας moto x style :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τελικά πόσα λιγότερα ξέρεις τόσο καλά είναι γιατί μπερδεύεται περισσότερο η κατάσταση. Όπως και να έχει με βοήθησες να ξεδιαλύνω λίγο το τοπίο. Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τιποτα. Παντως οποιο και να παρεις καλο κινητο ειναι... αν τα θες ολα τα χαρακτηριστικα δυστυχως πας σε φετινο αντε περσυνο flagship... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τιποτα. Παντως οποιο και να παρεις καλο κινητο ειναι... αν τα θες ολα τα χαρακτηριστικα δυστυχως πας σε φετινο αντε περσυνο flagship... Ναι ναι το ξέρω αλλά θέλω να κινηθώ σε αυτό το φάσμα τιμών, βάλε και κανένα αξεσουάρ, θήκη, τζαμί κτλ, δεν θέλω να περάσω κατά πολύ θα 250€-260€. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλή επιλογή κι απο Κίνα είναι και το leeco le 3 pro Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλή επιλογή κι απο Κίνα είναι και το leeco le 3 pro Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οντως πρεπει να ναι πολυ καλο κινητο. Αν δεν μου φαινοταν μπελας η αναμονη και το ρισκο του τελωνειου θα του χα δωσει μια ευκαιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Οντως πρεπει να ναι πολυ καλο κινητο. Αν δεν μου φαινοταν μπελας η αναμονη και το ρισκο του τελωνειου θα του χα δωσει μια ευκαιρια. Νομίζω μόνο σε καμερα υστερεί των ναυαρχιδων Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Νομίζω μόνο σε καμερα υστερεί των ναυαρχιδων Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα και σε αλλα θεματα θα υστερει των ναυαρχιδων. Μια ναυαρχιδα δεν ειναι μονο soc και ram. Εδω το προπερσυνο moto x style και επαθα πλακα απο τη ποιοτητα του. Δυστυχως πολλες φορες ξεχναμε πως ειναι ενα κινητο με καλη ποιοτητα κατασκευης, οθονη, ηχο, λογισμικο, χειρονομιες και υποστηριξη. Edited May 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Έχει 2 ηχεία νομίζω, καλή οθόνη, πολύ δυνατή μπαταρια και πολύ καλή κατασκευή Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Αυτο που ειπα παντως ειναι οτι πολλες φορες μιλαμε για καλη ποιοτητα ή λογισμικο μεχρι που πιανουμε μια ναυαρχιδα στα χερια μας. Εκει συνηθως χανουν τα κινεζικα χωρις να σημαινει ομως οτι για τη τιμη τους (δεδομενο των specs τους) δεν ειναι καλα. Σιγουρα καποια στιγμη θα την πιασω στα χερια μου. ;) Edited May 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peacekeeper Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μπορειτε να μου πειτε Μαγαζια της Infoquest η που την βρισκω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Οτι γραφει εδω http://xiaomi-greece.gr/sales-points + πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts