ilka71 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 http://img29.imageshack.us/img29/6464/incredimailscreenshot00p.jpg γιατι μονο σε τιτλους μηνυματων καποια γραμματα βγαινουν σαν ερωτηματικα?υπαρχει καποια ρυθμιση?στα email φαινονται ολα καλα.μονο στους τιτλους σε μερικα φαινεται ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μάλλον δεν φταίει ο thunderbird για αυτό. Από τον Αποστολέα ξεκινά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μάλλον δεν φταίει ο thunderbird για αυτό. Από τον Αποστολέα ξεκινά. ειναι απο φορουμ οποτε μαλλον δεν μπορω να κανω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 μετα την τελευταια αναβαθμιση στην 12 το φακελακι διπλα στο ρολοι των windows οτι υπαρχουν μη διαβασμενα email δεν φευγει ακομα και εαν διαβασω ολα τα email,ακομα και εαν τα διαγραψω απο το inbox μετα.οταν πατησω να μπω στο inbox ενος απο τους λογαριασμους φευγει.οταν ειμαι στο unified inbox δεν φευγει οπως ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουν κανονικά... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουν κανονικά... ειναι γνωστο bug "D Summary Component Status 34671 Crash clicking on task switcher icon after dismiss window. XUL VERIFIED WORKSFORME 222068 Reading filtered mails does not clear "New Mail" icon Filters NEW 244712 Hangs on reading some emails through IMAP over SSL Networking: IMAP RESOLVED WORKSFORME 313694 Only changing mail "folders" removes the new mail icon from the system tray General NEW 347247 No way to dismiss a notification without a mouse XUL Widgets RESOLVED FIXED 375717 New mail notification (mail alert/preview text) shows old items Mail Window Front End NEW 437806 400-500 received Emails disappeared when I was reading them...all at once. General RESOLVED INCOMPLETE 552744 Support reading the icon.png from the package for the iconURL Add-ons Manager VERIFIED FIXED 571248 Undo the removal of a personas doesn't remove undo listbox entry Add-ons Manager VERIFIED FIXED 599119 Investigate unnecessary plugin directory scans while loading messages, causes pauses/slow display during mail navigation or click Mail Window Front End RESOLVED FIXED 599912 add notification.dismiss() to go along with notification.remove() XUL Widgets NEW 626759 notification close buttons dismiss all open notifications when multiple notifications are displayed General NEW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 τι ακριβως ειναι αυτα που αναφερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 τι ακριβως ειναι αυτα που αναφερεις? Το bug της 12 πού πολλές φορές ακόμα και αν διαβάσεις τα email το φακελάκι στην status bar για μη αναγνωσμενα μηνύματα δίπλα από το ρόλοι των windows δεν φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Αν περάσεις το ποντίκι επάνω απο το εικονίδιο (απλα να το περάσεις χωρίς κλικ και τετοια) φεύγει το εικονίδιο? Edited April 28, 2012 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Αν περάσεις το ποντίκι επάνω απο το εικονίδιο (απλα να το περάσεις χωρίς κλικ και τετοια) φεύγει το εικονίδιο? Nope .......με την 11.1 πού είχα ποτέ δεν είχε τέτοιο πρόβλημα .με την 12 το κάνει 8 στις δέκα φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εντύπωση μου κάνει που αναφέρεις ότι είναι γνωστό πρόβλημα. Δέχομαι δεκάδες mail κάθε μέρα και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εντύπωση μου κάνει που αναφέρεις ότι είναι γνωστό πρόβλημα. Δέχομαι δεκάδες mail κάθε μέρα και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Να και τα release notes που λενε για την διορθωση των notifications. http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/12.0.1/releasenotes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Βγήκε αναβάθμιση. Πέρασέ την μήπως και λυθεί το πρόβλημά σου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Βγήκε αναβάθμιση. Πέρασέ την μήπως και λυθεί το πρόβλημά σου. :) το ξερω,απο χτες.ολα καλα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 υπαρχει τροπος(add on?) να βαλουμε ηχο σε εισερχομενα email ΜΟΝΟ απο εναν λογαριασμο απο τους τρεις που εχω?στις γενικες ρυθμισεις εχει επιλογη για ηχο αλλα μπαινει για ολα τα accounts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Έχω σπασει το κεφάλι μου αλλα δεν μπορώ να βρω τι φταιει.έχω τρεις λογαριασμούς gmail σαν IMAP και εδώ και δεκαπέντε μέρες ενώ στο κινητό android συγχρονίζει κανονικά όταν έρχονται email,στον thunderbird πρέπει να πάω χειροκίνητα πλέον για να μου δείξει στο ενιαίο inbox τα νέα email!που και που συγχρονίζει αλλα τις πιο πολλές φορές πλέον όχι! Τι να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Έχω σπασει το κεφάλι μου αλλα δεν μπορώ να βρω τι φταιει.έχω τρεις λογαριασμούς gmail σαν IMAP και εδώ και δεκαπέντε μέρες ενώ στο κινητό android συγχρονίζει κανονικά όταν έρχονται email,στον thunderbird πρέπει να πάω χειροκίνητα πλέον για να μου δείξει στο ενιαίο inbox τα νέα email!που και που συγχρονίζει αλλα τις πιο πολλές φορές πλέον όχι! Τι να φταιει; Μήπως έγινε για κάποιο λόγο disabled το sync στη συσκευή? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μήπως έγινε για κάποιο λόγο disabled το sync στη συσκευή? τελικα αφησα τον thunderbird να κανει αυτοματα τις ρυθμισεις IMAP των λογαριασμων gmail και ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) γιατι οταν διαγραφω email απο gmail imap λογαριασμο ΔΕΝ φαινονται στον unified trash φακελο αλλα στον επιμερους φακελο trash του συγκεκριμενου email λογαριασμου? EDIT τελικα μεσα απο τις ρυθμισεις των unified φακελλων βρηκα την λυση http://pieceofshep.com/2010/12/unified-folders-in-thunderbird/ Edited September 15, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts