Jump to content

Mozilla Thunderbird

pythagoras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα τον thunderbird 2.0.0.21 σε φρεσκο install των vista ultimate 64-bit και ενω γινεται το install κανονικα o thunderbird δν ανοιγει σωστα αλλα κατι σαν "κωδικας" φαινεται κ δν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις Με τον firefox 3.0.0.10 κανενα προβλημα! ????????
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 143
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως μπορω να αποθηκευσω μαζικα φωτογραφιες που μου εχουν στειλει συννημενα? Χρειαζομαι καποιο addon??? Το μονο που βρηκα ειναι κρατωντας το Ctrl και επιλεγοντας τες ολες και μετα save as.. Αλλα σε πολλες φωτο ειναι χρονοβορο...

AttachmentExtractor το addon που ψάχνεις.

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/556

Εβαλα τον thunderbird 2.0.0.21 σε φρεσκο install των vista ultimate 64-bit και ενω γινεται το install κανονικα o thunderbird δν ανοιγει σωστα αλλα κατι σαν "κωδικας" φαινεται κ δν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις Με τον firefox 3.0.0.10 κανενα προβλημα! ????????

Πιθανότατα γιατί κάνεις install τον 32-bit thunderbird. Δυστυχώς δεν υπάρχει 64-bit έκδοση ή για να το θέσω πιο σωστά δεν υποστηρίζεται επίσημα. Ψάξτο λίγο και ίσως βρεις κάτι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

AttachmentExtractor το addon που ψάχνεις.

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/556

Πιθανότατα γιατί κάνεις install τον 32-bit thunderbird. Δυστυχώς δεν υπάρχει 64-bit έκδοση ή για να το θέσω πιο σωστά δεν υποστηρίζεται επίσημα. Ψάξτο λίγο και ίσως βρεις κάτι.

Eυχαριστω!! Τι να κανω να παω σε outlook?? τωρα εχω ρυθμισει το windows mail αλλα δν μου αρεσει.. Ουτε minimize to tray δεν εχει.. :p Α ρε thunderbird με τα addons σου.. Εργαλειο! Το incredimail τι λεει? Γελιο φαινεται να εχει. Απο λειτουργικοτητα??:worry:

Shit Happens!!!

Eυχαριστω!! Τι να κανω να παω σε outlook?? τωρα εχω ρυθμισει το windows mail αλλα δν μου αρεσει.. Ουτε minimize to tray δεν εχει.. :p Α ρε thunderbird με τα addons σου.. Εργαλειο! Το incredimail τι λεει? Γελιο φαινεται να εχει. Απο λειτουργικοτητα??:worry:
εγω το εχω το incredimail και ειναι φοβερο και εικονιδιο στο tray εχει και notifiers απαιχτους εχει και μπορεις να ρυθμισεις τις επικεφαλιδες να εχουν οτι χρωμα θες!πχ οι φιλοι σου να ειναι μπλε τα χομπι σου πρασινα ετσι με μια ματια βλεπεις τι θες να διαβασεις πρωτο!οχι ολα μαυρα και ζαλιζςσαι να βρεις το μειλ που σε ενδιαφερει!

εγω το εχω το incredimail και ειναι φοβερο και εικονιδιο στο tray εχει και notifiers απαιχτους εχει και μπορεις να ρυθμισεις τις επικεφαλιδες να εχουν οτι χρωμα θες!πχ οι φιλοι σου να ειναι μπλε τα χομπι σου πρασινα ετσι με μια ματια βλεπεις τι θες να διαβασεις πρωτο!οχι ολα μαυρα και ζαλιζςσαι να βρεις το μειλ που σε ενδιαφερει!

Σε ευχαριστω!! Μο φαινεται θα το δοκιμασω! Αρκει να υποστηριζει αυτο 64bit OS ;)

Shit Happens!!!

• 5 months later...
Υπάρχει ρε παιδιά ρύθμιση στο Tunderbird όταν το κάνω minimize να τρέχει στο system tray και οχι στο taskbar ;Θέλω να τρεχει συνέχεια αλλα δεν βολεύει να το εχω μπροστά στα "πόδια" μου .
Υπογραφή....

καλημέρα...υπάρχει ήδη θέμα για τον Thunderbird που βρίσκεται στο παρακάτω λινκ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63685&highlight=thunderbird

τώρα μια απλή λύση για το πρόβλημά σου είναι τα παρακάτω addons:

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2831

http://minimizetotray.mozdev.org/index.html

προτείνω το τρίτο :)

• 1 month later...
Και μια ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε τον 'Mozilla Thunderbird' να είναι πάντα σε πρωτο πλάνο, υπάρχει κάποια επιλογή ή κάποιο πρόσθετο?

• 3 months later...

Ένας φίλος μου είχε σε XP Thunderbird και πήγε σε 7 τώρα. Ψάξαμε στο internet για να δούμε πως θα κρατήσουμε backup των μηνυμάτων του, και κρατήσαμε ένα φάκελο profile. Στα 7 ενώ περάσαμε το παλιό profile το thunderbird πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει γιατί ήδη τρέχει .. ακόμα και με απενεργοποίηση του υπολογιστή, αυτό το μήνυμα δεν φεύγει. φτάσαμε να δοκιμάσουμε και 2-3 uninstall και ξανά εγκατάσταση .. αλλά μάταια.

Τι κάνουμε; ξέρει κανείς τη λύση στο πρόβλημα;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ένας φίλος μου είχε σε XP Thunderbird και πήγε σε 7 τώρα. Ψάξαμε στο internet για να δούμε πως θα κρατήσουμε backup των μηνυμάτων του, και κρατήσαμε ένα φάκελο profile. Στα 7 ενώ περάσαμε το παλιό profile το thunderbird πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει γιατί ήδη τρέχει .. ακόμα και με απενεργοποίηση του υπολογιστή, αυτό το μήνυμα δεν φεύγει. φτάσαμε να δοκιμάσουμε και 2-3 uninstall και ξανά εγκατάσταση .. αλλά μάταια.

Τι κάνουμε; ξέρει κανείς τη λύση στο πρόβλημα;

Για να κάνεις Backup/Restore στον Thunderbird ή στον Firefox πρέπει να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω πρόγραμμα.

http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php

Για να κάνεις Backup/Restore στον Thunderbird ή στον Firefox πρέπει να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω πρόγραμμα.

http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php

δηλαδή αυτό που κάναμε δεν λέει τίποτα;;;;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

δηλαδή αυτό που κάναμε δεν λέει τίποτα;;;;

Αυτο που κανατε δεν ηταν το ενδεδειγμένο. Επρεπε να ειχατε ρωτησει πριν το κανετε, τωρα πως διορθώνετε αυτο το πρόβλημα που έχετε και αν διορθώνετε δεν ξέρω

Αυτο που κανατε δεν ηταν το ενδεδειγμένο. Επρεπε να ειχατε ρωτησει πριν το κανετε, τωρα πως διορθώνετε αυτο το πρόβλημα που έχετε και αν διορθώνετε δεν ξέρω

:( πω.. ευχαριστώ .. τι να πω...; στο google έψαξα και έλεγε πως να κάνεις backup & restore .. δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ .. έπρεπε να το κάνω και κάπως γρήγορα το backup και σε ώρα ακατάλληλη (με είχανε πρήξει να κάνω format το pc) ..

οκ.. ας πούμε ότι τα θαλασσώσαμε με το backup .. κάποιο πρόγραμμα έστω να μπορεί να ανοίξει αυτά τα αρχεία που αποθηκεύσαμε; παίζει να υπάρχει; (θα μάθω την κατάληξη των αρχείων και θα επανέλθω) ..

update :

στο μεταξύ, γιατί κολλάει τόσο πολύ στα 7?? το κάνεις uninstall και το ξαναπερνάς .. κι αυτό έκει .. κολλημένο .. !

Edited by mariel19

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Στο Firefox τουλαχιστον,επειδη το εχω κανει πολλες φορες και ποτε δεν κατεβασα καποιο tool να κανει το αντιγραφο ασφαλειας,εκανα το εξης :

εχοντας κρατησει τον φακελο Profiles απο το Application Data,εκανα install το Firefox και μετα πηγαινα στο φακελο Profiles στο ΑppData (για Win 7 εχει αλλο path)του εγκατεστημενου πλεον Firefox και μεσα στο φακελο profiles εχει ενα αλλο φακελο με γραμματα και αριθμους αυτο τον φακελο ΔΕΝ τον σβηνεις αλλα μπαινεις μεσα και βαζεις τα περιοχομενα αυτου που ειχες κρατησει(απο το φακελο profiles/το φακελο με τους αριθμους)

πχ

C:\Users\TheCube\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\psml5f24.default <-- αυτο δεν τον σβηνεις αλλα εκει μεσα βαζεις τα αρχεια απο το backup σου.

Ελπιζω να τα εγραψα κατανοητα γιατι ειμαι με οδοντογλυφιδες στα ματια!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

:( πω.. ευχαριστώ .. τι να πω...; στο google έψαξα και έλεγε πως να κάνεις backup & restore .. δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ .. έπρεπε να το κάνω και κάπως γρήγορα το backup και σε ώρα ακατάλληλη (με είχανε πρήξει να κάνω format το pc) ..

οκ.. ας πούμε ότι τα θαλασσώσαμε με το backup .. κάποιο πρόγραμμα έστω να μπορεί να ανοίξει αυτά τα αρχεία που αποθηκεύσαμε; παίζει να υπάρχει; (θα μάθω την κατάληξη των αρχείων και θα επανέλθω) ..

update :

στο μεταξύ, γιατί κολλάει τόσο πολύ στα 7?? το κάνεις uninstall και το ξαναπερνάς .. κι αυτό έκει .. κολλημένο .. !

Εμενα δεν καλλαει καθόλου σε κανένα λειτουργικό (xp vista & win7). Τα προγράμματα του "mozilla" δουλεύουν ολα άψογα.

• 2 months later...
πως γινεται απο συγκεκριμενους αποστολεις e-mail να μην χρειαζεται να παταω συνεχεια "show remote content" αλλα να ανοιγει κατευθειαν το mail τους? Ειναι θεμα thunderbird η του gmail/yahoo??
Shit Happens!!!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...
Μήπως αντιμετωπίζετε το διο πρόβλημα με μενα με την νεα εκδοση 5? Κάθε φορά που πάω να ανοίξω ενα mail που έχει επισύναψη μέσα κολλάει όλο το προγραμμα.μαλιστα στα options οταν επιλέγω Attachments κολλαει και εκεί, όλες οι άλλες οι καρτελες κανονικά χωρις πρόβλημα. Έχω Win XP SP3
Υπογραφή....

Μήπως αντιμετωπίζετε το διο πρόβλημα με μενα με την νεα εκδοση 5? Κάθε φορά που πάω να ανοίξω ενα mail που έχει επισύναψη μέσα κολλάει όλο το προγραμμα.μαλιστα στα options οταν επιλέγω Attachments κολλαει και εκεί, όλες οι άλλες οι καρτελες κανονικά χωρις πρόβλημα. Έχω Win XP SP3

Ποιο πρόγραμμα κολλάει ο ff ή ο Thunderbird, γιατι Thunderbird 5 δεν υπάρχει.