fantomas_ktm Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Εβαλα τον thunderbird 2.0.0.21 σε φρεσκο install των vista ultimate 64-bit και ενω γινεται το install κανονικα o thunderbird δν ανοιγει σωστα αλλα κατι σαν "κωδικας" φαινεται κ δν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις Με τον firefox 3.0.0.10 κανενα προβλημα! ???????? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Πως μπορω να αποθηκευσω μαζικα φωτογραφιες που μου εχουν στειλει συννημενα? Χρειαζομαι καποιο addon??? Το μονο που βρηκα ειναι κρατωντας το Ctrl και επιλεγοντας τες ολες και μετα save as.. Αλλα σε πολλες φωτο ειναι χρονοβορο... AttachmentExtractor το addon που ψάχνεις. https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/556 Εβαλα τον thunderbird 2.0.0.21 σε φρεσκο install των vista ultimate 64-bit και ενω γινεται το install κανονικα o thunderbird δν ανοιγει σωστα αλλα κατι σαν "κωδικας" φαινεται κ δν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις Με τον firefox 3.0.0.10 κανενα προβλημα! ???????? Πιθανότατα γιατί κάνεις install τον 32-bit thunderbird. Δυστυχώς δεν υπάρχει 64-bit έκδοση ή για να το θέσω πιο σωστά δεν υποστηρίζεται επίσημα. Ψάξτο λίγο και ίσως βρεις κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 AttachmentExtractor το addon που ψάχνεις. https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/556 Πιθανότατα γιατί κάνεις install τον 32-bit thunderbird. Δυστυχώς δεν υπάρχει 64-bit έκδοση ή για να το θέσω πιο σωστά δεν υποστηρίζεται επίσημα. Ψάξτο λίγο και ίσως βρεις κάτι. Eυχαριστω!! Τι να κανω να παω σε outlook?? τωρα εχω ρυθμισει το windows mail αλλα δν μου αρεσει.. Ουτε minimize to tray δεν εχει.. :p Α ρε thunderbird με τα addons σου.. Εργαλειο! Το incredimail τι λεει? Γελιο φαινεται να εχει. Απο λειτουργικοτητα??:worry: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Eυχαριστω!! Τι να κανω να παω σε outlook?? τωρα εχω ρυθμισει το windows mail αλλα δν μου αρεσει.. Ουτε minimize to tray δεν εχει.. :p Α ρε thunderbird με τα addons σου.. Εργαλειο! Το incredimail τι λεει? Γελιο φαινεται να εχει. Απο λειτουργικοτητα??:worry:εγω το εχω το incredimail και ειναι φοβερο και εικονιδιο στο tray εχει και notifiers απαιχτους εχει και μπορεις να ρυθμισεις τις επικεφαλιδες να εχουν οτι χρωμα θες!πχ οι φιλοι σου να ειναι μπλε τα χομπι σου πρασινα ετσι με μια ματια βλεπεις τι θες να διαβασεις πρωτο!οχι ολα μαυρα και ζαλιζςσαι να βρεις το μειλ που σε ενδιαφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 εγω το εχω το incredimail και ειναι φοβερο και εικονιδιο στο tray εχει και notifiers απαιχτους εχει και μπορεις να ρυθμισεις τις επικεφαλιδες να εχουν οτι χρωμα θες!πχ οι φιλοι σου να ειναι μπλε τα χομπι σου πρασινα ετσι με μια ματια βλεπεις τι θες να διαβασεις πρωτο!οχι ολα μαυρα και ζαλιζςσαι να βρεις το μειλ που σε ενδιαφερει! Σε ευχαριστω!! Μο φαινεται θα το δοκιμασω! Αρκει να υποστηριζει αυτο 64bit OS ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Υπάρχει ρε παιδιά ρύθμιση στο Tunderbird όταν το κάνω minimize να τρέχει στο system tray και οχι στο taskbar ;Θέλω να τρεχει συνέχεια αλλα δεν βολεύει να το εχω μπροστά στα "πόδια" μου . Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 καλημέρα...υπάρχει ήδη θέμα για τον Thunderbird που βρίσκεται στο παρακάτω λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63685&highlight=thunderbird τώρα μια απλή λύση για το πρόβλημά σου είναι τα παρακάτω addons: https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110 https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2831 http://minimizetotray.mozdev.org/index.html προτείνω το τρίτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Ευχαριστώ πολυ .οτι ακριβώς ήθελα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Και μια ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε τον 'Mozilla Thunderbird' να είναι πάντα σε πρωτο πλάνο, υπάρχει κάποια επιλογή ή κάποιο πρόσθετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ένας φίλος μου είχε σε XP Thunderbird και πήγε σε 7 τώρα. Ψάξαμε στο internet για να δούμε πως θα κρατήσουμε backup των μηνυμάτων του, και κρατήσαμε ένα φάκελο profile. Στα 7 ενώ περάσαμε το παλιό profile το thunderbird πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει γιατί ήδη τρέχει .. ακόμα και με απενεργοποίηση του υπολογιστή, αυτό το μήνυμα δεν φεύγει. φτάσαμε να δοκιμάσουμε και 2-3 uninstall και ξανά εγκατάσταση .. αλλά μάταια. Τι κάνουμε; ξέρει κανείς τη λύση στο πρόβλημα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ένας φίλος μου είχε σε XP Thunderbird και πήγε σε 7 τώρα. Ψάξαμε στο internet για να δούμε πως θα κρατήσουμε backup των μηνυμάτων του, και κρατήσαμε ένα φάκελο profile. Στα 7 ενώ περάσαμε το παλιό profile το thunderbird πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει γιατί ήδη τρέχει .. ακόμα και με απενεργοποίηση του υπολογιστή, αυτό το μήνυμα δεν φεύγει. φτάσαμε να δοκιμάσουμε και 2-3 uninstall και ξανά εγκατάσταση .. αλλά μάταια. Τι κάνουμε; ξέρει κανείς τη λύση στο πρόβλημα; Για να κάνεις Backup/Restore στον Thunderbird ή στον Firefox πρέπει να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω πρόγραμμα. http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Για να κάνεις Backup/Restore στον Thunderbird ή στον Firefox πρέπει να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω πρόγραμμα. http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php δηλαδή αυτό που κάναμε δεν λέει τίποτα;;;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 δηλαδή αυτό που κάναμε δεν λέει τίποτα;;;; Αυτο που κανατε δεν ηταν το ενδεδειγμένο. Επρεπε να ειχατε ρωτησει πριν το κανετε, τωρα πως διορθώνετε αυτο το πρόβλημα που έχετε και αν διορθώνετε δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Αυτο που κανατε δεν ηταν το ενδεδειγμένο. Επρεπε να ειχατε ρωτησει πριν το κανετε, τωρα πως διορθώνετε αυτο το πρόβλημα που έχετε και αν διορθώνετε δεν ξέρω :( πω.. ευχαριστώ .. τι να πω...; στο google έψαξα και έλεγε πως να κάνεις backup & restore .. δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ .. έπρεπε να το κάνω και κάπως γρήγορα το backup και σε ώρα ακατάλληλη (με είχανε πρήξει να κάνω format το pc) .. οκ.. ας πούμε ότι τα θαλασσώσαμε με το backup .. κάποιο πρόγραμμα έστω να μπορεί να ανοίξει αυτά τα αρχεία που αποθηκεύσαμε; παίζει να υπάρχει; (θα μάθω την κατάληξη των αρχείων και θα επανέλθω) .. update : στο μεταξύ, γιατί κολλάει τόσο πολύ στα 7?? το κάνεις uninstall και το ξαναπερνάς .. κι αυτό έκει .. κολλημένο .. ! Edited March 25, 2010 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Στο Firefox τουλαχιστον,επειδη το εχω κανει πολλες φορες και ποτε δεν κατεβασα καποιο tool να κανει το αντιγραφο ασφαλειας,εκανα το εξης : εχοντας κρατησει τον φακελο Profiles απο το Application Data,εκανα install το Firefox και μετα πηγαινα στο φακελο Profiles στο ΑppData (για Win 7 εχει αλλο path)του εγκατεστημενου πλεον Firefox και μεσα στο φακελο profiles εχει ενα αλλο φακελο με γραμματα και αριθμους αυτο τον φακελο ΔΕΝ τον σβηνεις αλλα μπαινεις μεσα και βαζεις τα περιοχομενα αυτου που ειχες κρατησει(απο το φακελο profiles/το φακελο με τους αριθμους) πχ C:\Users\TheCube\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\psml5f24.default <-- αυτο δεν τον σβηνεις αλλα εκει μεσα βαζεις τα αρχεια απο το backup σου. Ελπιζω να τα εγραψα κατανοητα γιατι ειμαι με οδοντογλυφιδες στα ματια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 :( πω.. ευχαριστώ .. τι να πω...; στο google έψαξα και έλεγε πως να κάνεις backup & restore .. δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ .. έπρεπε να το κάνω και κάπως γρήγορα το backup και σε ώρα ακατάλληλη (με είχανε πρήξει να κάνω format το pc) .. οκ.. ας πούμε ότι τα θαλασσώσαμε με το backup .. κάποιο πρόγραμμα έστω να μπορεί να ανοίξει αυτά τα αρχεία που αποθηκεύσαμε; παίζει να υπάρχει; (θα μάθω την κατάληξη των αρχείων και θα επανέλθω) .. update : στο μεταξύ, γιατί κολλάει τόσο πολύ στα 7?? το κάνεις uninstall και το ξαναπερνάς .. κι αυτό έκει .. κολλημένο .. ! Εμενα δεν καλλαει καθόλου σε κανένα λειτουργικό (xp vista & win7). Τα προγράμματα του "mozilla" δουλεύουν ολα άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 πως γινεται απο συγκεκριμενους αποστολεις e-mail να μην χρειαζεται να παταω συνεχεια "show remote content" αλλα να ανοιγει κατευθειαν το mail τους? Ειναι θεμα thunderbird η του gmail/yahoo?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Εχω ένα πρόβλημα με το thunderbird. Τα email που διαγράφω δεν πηγαίνει στο trash, αλλά διαγράφονται αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αναβάθμισα στον thunderbird 3.1 και μου βγάζει το μήνυμα "could not connet to .... server, the connection was refused". Τι να τρέχει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Τελικά είχε πρόβλημα ο mail server μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Μήπως αντιμετωπίζετε το διο πρόβλημα με μενα με την νεα εκδοση 5? Κάθε φορά που πάω να ανοίξω ενα mail που έχει επισύναψη μέσα κολλάει όλο το προγραμμα.μαλιστα στα options οταν επιλέγω Attachments κολλαει και εκεί, όλες οι άλλες οι καρτελες κανονικά χωρις πρόβλημα. Έχω Win XP SP3 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Μήπως αντιμετωπίζετε το διο πρόβλημα με μενα με την νεα εκδοση 5? Κάθε φορά που πάω να ανοίξω ενα mail που έχει επισύναψη μέσα κολλάει όλο το προγραμμα.μαλιστα στα options οταν επιλέγω Attachments κολλαει και εκεί, όλες οι άλλες οι καρτελες κανονικά χωρις πρόβλημα. Έχω Win XP SP3 Ποιο πρόγραμμα κολλάει ο ff ή ο Thunderbird, γιατι Thunderbird 5 δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 γιατι Thunderbird 5 δεν υπάρχει. https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/ ok sorry εχεις τον αγγλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αξίζει αναβάθμιση από τον 3.1.11 ή να περιμένω καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts