darvor Δημοσιεύτηκε May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 8, 2017 πρίν μια εβδομάδα μουσκεψα το redmi note 4 ( 3/64 ΜΤΚ) στη δουλειά και ψάχνω άμεσα αντικατάσταση 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 200 ( σε εξαιρετική περίπτωση VFM πάω και κανα 50αρικό παραπάνω ή παρακάτω ) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): βαριά εταιρικά apps + clash of clans, clash royale, pokemon, heartstone ( το προηγούμενο το είχα αναγκη τη μεγάλη του μνημη και λόγω διπλωματικής, πλέον δεν έχω αναγκη 64αρα αλλα σιγουρα δε θελω να παω και κάτω από 32 ) GOOOOGLE MAAAAAAAPS 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,5-6,0 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαβροχωποίηση !!!!! (εκλαψα ηδη το 4 :( ) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σε γενικές γραμμες ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; δυστηχώς υποχρεωτικά 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι αμα εχει άνω των 32 μνημη ( για κάτω από 32 ναι θα ηθέλα και sd) 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; το 4 το είχα με την international global στα αγγλικά και απλά είχα περάσει ελληνικά για μυνηματα κτλ δεν θα ειχα προβλημα με τα αγγλικά αλλά αμα μπορώ να το αποφυγώ θα το ήθελα ( στο ιτνερνατιοναλ μου πεταγε πολλες φορες στο google maps άκυρες αναζητήσεις ) ( τι εννοω : αρκετοι δρομοι έχουν ονομαστει στα αγγλικά και έπρεπε να τους γράψω στα αγγλικα, αλλά αντι να μου κάνει αναζητηση της οδου αυτής μου έβγαζε διαφημισεις ( πχ malls) στην αμερική . Υπο άλλες περιπτώσεις δε θα εκνευριζόμουν αλλά τα μαπς τα έχω για τη δουλειά και αρκετές φορές αυτό με εκνευριζε) 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; με το 4 δεν έιχα 4g , Τώρα ναι θα το ήθελα πολύ ( ασχετα με το μπουγέλο είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να το πετάξω στον τοίχο. μένω αργυρούπολη - αττική και δεν έχω 4g) ναι δεν ήρθε η συντέλια του κόσμου, αλλά όταν δουλεύεις από το κινητό το να μην έχις ιντερνετι κουράζει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; το MIUI με άφησε άφωνο.( θετικά) 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναααιιι ήταν ο κύριος λόγος που είχα πάρει το νοτ 4 ( μαζί με το 4g που εκεί τη πάτησα) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα, βιάζομαι ( εκτός αμα πήρε τίποτα το μάτι σας τρελο VFM άρα να περιμένω) 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); από Ελλάδα μπορώ να το περάσω και σαν τιμολόγιο άρα ένας λόγος παραπάνω + ότι θέλω κάλυψη από σερβις από την αντιπροσωπεία (αμα υπαρχει) 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο και ο λόγος αναφέρεται στο 13 υπ. : όσοι σκέφτεστε να πάρετε το νοτ 4 πάρτε το, το έχω από τελη οκτωβριου, δεν είχα κάτι κακο να παρουσιασω εκτός από αυτό με τα μαπς + οτι δεν ειχα 4g ( αλλα δε το έψαξα κιόλας μήπως έκανα κάτι εγώ λα΄θος) η μπαταρία ΤΕΡΑΣ ευχαριστώ πολύ λοιπόν μετά από αρκετές μέρες ψάξιμο είμαι αναμεσα σε 4x redmi 3 /32 σε huawei p8 lite και στο blackview vw 6000 H 7000 επειδή τα άλλα 2 δεν έχουν αδιαβροχοποίση ψάχνω βασικά αμα ξερετε κατι αρνητικο για τη blackview (γιατι εγώ δεν την έχω ακουστά) και κάποια αντιπροσωπία; ή γενικά αμα έχετε ιδέα για κινητό που να μη το κλαίω με το 1ο μπουγέλο. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) βγηκε global version (800mhz, ευρωπαϊκος φορτιστης κτλ) του redmi note 4 snapdragon με 4ram/64rom (πχ $197 απο geek) (3 χρωματισμοι: μαυρο, μαυρο+ασημι, λευκο+μπεζ). και επισης υπαρχει global version 3/32 $166. ομως αδιαβροχοποιηση νομιζω δεν εχει. Edited May 8, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darvor Δημ. May 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 τώρα αυτό κοιτάω αμα αξίζει να πάρω το 4χ 4/64 ή να πάρω αυτό το blackview bv 6000 h 7000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 τώρα αυτό κοιτάω αμα αξίζει να πάρω το 4χ 4/64 ή να πάρω αυτό το blackview bv 6000 h 7000 Φίλε μου συγγνώμη κιόλας αλλά είναι εντελώς διαφορετικές συσκευές το Note 4Χ με τα 2 Βlackview που αναφέρεις... Τα δυο Blackview είναι κινητά σκληρής χρήσης σε στυλ Caterpillar, το Note είναι κλασικό all around κινητό. Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις, ούτε πως προέκυψε το μπουγέλο και τι μπουγέλο ήταν αυτό για να αχρηστευτεί το κινητό, αλλά προσωπικά κινητά σαν τα Caterpillar τα βρίσκω λογική λύση μόνο για ανθρώπους που είναι σε οικοδομές και τέτοια πράγματα όλη μέρα. Σε καμιά περίπτωση δεν τα βλέπω ως σοβαρή επιλογή, απλά για επιπλέον προστασία σε νορμάλ καθημερινή χρήση. Πάρε μια θήκη της προκοπής, ένα καλό tempered και με λίγο προσοχή, μια χαρά θα είσαι. Επίσης και πιο σημαντικό είναι αρκετά υποδεεστέρα αμφότερα, από το Note... Ρίξε μια ματιά στο kimovil και θα καταλάβεις... Τέλος χωρίς να υποτιμώ τη Blackview μιας και δεν έτυχε να είμαι κάτοχος κάποιας συσκευής της, αμφιβάλλω αν πλησιάζει σε ποιότητα/αξιοπιστία την Xiaomi. Για support/roms κλπ δεν το συζητάω καν, το Xiaomi είναι μονόδρομος. Προσωπικά σου προτείνω ξεκάθαρα Note 4X. Ήταν που ήταν άριστο VFM, τώρα με 4/64 global international σε τέτοια τιμή, είναι πραγματικά άριστη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darvor Δημ. May 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 φίλε το κινητο μουσκεψε εν ωρα εργασιας ( επαγγελομαι νοσηλευτης) απο εμπλουτισμενο ορο με σιδηρο/ μμαγνησιο/ καλιο / νατριο μπηκε ελαχιστο νερο αλλα ηταν αρκετο να μου το καταστρεψει παρ οτι το αφησα ισα με 5 μερες μεσα σε ρυζι. επισης εκτος νοσοκομειου δουλευω και κατ οικον πραμα που μου κανει απαραιτητο το google maps και εκτος αυτων χειμωνα- καλοκαιρι ειμαι εθελοντης πυροσβεστης που θα πει χρηση βαριων κοπτηκων εργαλειων- τροχων κτλ + το απειρο νερο/ αφρο εκει (για τη πυροσβεστικη ειχα μια μεσοβεζικη λυση δλδ 10 food bags και το κινητο μεσα) αλλα ετσι μου αχρηστευε το κινητο. γι αυτο κοιταω τη blackview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εφοσον θες και καλες καμερες τσεκαρε το honor 6x. Μπορει να μην εχει την αυτονομια και τη gpu του redmi note 4x εχει ομως παλι καλη αυτονομια (επιπεδα του δικου σου) και για τα παιχνιδια που παιζεις δεν θα χεις θεμα. Προσεξε ομως να ειναι το bln-l21 για να χει 800αρα μπαντα. Γενικα μεταξυ αυτων των 2 συσκευων παιζεις μιας και θες δικαρτα με καλη αυτονομια. Για πιο ανθεκτικα μοντελα σε αυτα λεφτα με αυτα τα χαρακτηριστικα δυσκολα να βρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darvor Δημ. May 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ευχαριστώ για τη πρόταση αλλά εταιρείες όπως σονυ/ χαβαη/ σαμσουνγκ ειναι μονοδρομος οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Μα το honor 6x που σου προτεινα ειναι huawei. ;) Απο εκει και περα με δυσκολευει λιγο οτι θες δικαρτο + μεγαλη αυτονομια + καλη καμερα + 800αρα και τιμη 200-250 ευρω. Στις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο με τα χαρακτηριστικα που θες. Edited May 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Μα το honor 6x που σου προτεινα ειναι huawei. ;) Απο εκει και περα με δυσκολευει λιγο οτι θες δικαρτο + μεγαλη αυτονομια + καλη καμερα + 800αρα και τιμη 200-250 ευρω. Στις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο με τα χαρακτηριστικα που θες. ............................................................. Edited May 10, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 ............................................................. Εχεις αλλη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εχεις αλλη προταση; Όχι, ίσα ίσα που το ζαχαρώνω και εγώ. Λάθος έκανα στο ποστάρισμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts