akonakis_ Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ουτε στο δικο μου S8 εμφανιζει τις συγκεκριμενες πληροφοριες.Νομίζω ότι μόνο στην paid version εμφανίζει αυτή την πληροφορία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Oχι, λογω s pen, δεν ειχα ποτε CM rom. Εδω και δυο χρονια εχω καστομ ρομ, αλλα ειναι stock based 4.4.4. Παντως αν το δικο μου νουμερο μου φαινεται λαθος, τι να πω για τα δικα σου. Ειναι σωστο το 2700+ ??!! Δηλαδη φορτιζεις 2 φορες τη μερα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι 3,5 χρονια? Επισης απο τα ποστ σου στο φορουμ μου φαινεσαι γνησιος νοτακιας κι οχι χιπστερ, γι' αυτο μου κανει ακομη μεγαλυτερη εντυπωση το 150 στη χρηση του stylus. Συγγνωμη απο τον μοντ για το οφφ τοπικ. Για το spen δεν το χρησιμοποιούσα στην αρχή εδώ και κάτι μήνες το δουλεύω αρκετά που έβαλα το κόλπα από το Note 7 πριν δεν τα είχε. Για τις φορτίσεις σκέψου ότι είναι στα 2.5 χρόνια τον πρώτο χρόνο που είχα CM είχε μείνει στις 530 φορτίσεις. Δεν είναι όλες πλήρεις φορτίσεις απλά μπορεί να έβαλα πχ το φορτιστή για 10 λεπτά να τον έβγαλα και μετά πάλι. Αυτό μετράει πόσες φορές μπήκε ο φορτιστής στη θυρα όχι πόσες πλήρεις φορτίσεις είχε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ρε παιδιά θα μας χαζεψουν..? Σε λίγες μέρες βγαίνει το note 8 και αντί να κατέβει η τιμή ανέβηκε σχεδόν ένα 50αρικο σε όλα τα Σκρουτζομαγαζα...? Μάλλον δεν θέλουν να πουλήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) DELETE ME..... Edited September 4, 2017 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ρε παιδιά θα μας χαζεψουν..? Σε λίγες μέρες βγαίνει το note 8 και αντί να κατέβει η τιμή ανέβηκε σχεδόν ένα 50αρικο σε όλα τα Σκρουτζομαγαζα...? Μάλλον δεν θέλουν να πουλήσουν Οι τιμές ανέβηκαν σε όλα τα ηλεκτρονικά και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Νέος φόρος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Οι τιμές ανέβηκαν σε όλα τα ηλεκτρονικά και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Νέος φόρος!!!Αγαπάμε φόρους <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Τι νέος φόρος..?πότε μπήκε πάλι ?ενημέρωσε μας αν μπορείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Τι νέος φόρος..?πότε μπήκε πάλι ?ενημέρωσε μας αν μπορείς? Διάβασε εδώ φιλε μου αν θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456626 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 660€ το πιο φθηνό πλέον στο Σκρουτζ... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αν καταλαβα καλα δεν εχει μπει καποιος νεος φορος...απλα αλλαξε η αποδοση ΦΠΑ απο τα μαγαζια προς το κρατος...Αυτο κανονικα δεν επρεπε να αφορα ουτε να επηρεαζει εμας....Μαλλον ηρθε η ωρα να ψαχτουμε πιο πολυ για αγορες απο εξωτερικο...Κ πιο πολυ τα εχω με τα μαγαζια που μ αυτη τη ...δικαιολογια ανεβασαν τις τιμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αν καταλαβα καλα δεν εχει μπει καποιος νεος φορος...απλα αλλαξε η αποδοση ΦΠΑ απο τα μαγαζια προς το κρατος...Αυτο κανονικα δεν επρεπε να αφορα ουτε να επηρεαζει εμας....Μαλλον ηρθε η ωρα να ψαχτουμε πιο πολυ για αγορες απο εξωτερικο...Κ πιο πολυ τα εχω με τα μαγαζια που μ αυτη τη ...δικαιολογια ανεβασαν τις τιμες.. Ετσι ακριβώς Αμαζον ξανα και ξανα. Το καλυτερο μαγαζί που υπάρχει σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Σε μερικες ωρες 35 ευρω πανω το S8 και κανα 50αρικο το S8 Plus !!! :lol::lol::lol::lol: Kαθιστε να δουμε το NOTE 8 !!! :lol::lol::lol::lol: Edited September 4, 2017 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μπορεις σε παρακαλω να με καθοδηγησεις η να μου στελεις ενα λινκ για το αμαζον?Μπηκα λιγο κ εχω μπερδευτει..κ βλεπω να εχει την εκδοση με τις 2 σιμ που ειναι πιο ακριβη...που πρεπει να παω για να δω την αντισοιχη εκδοση που πουλανε κ εδω με τη 1 σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μπορεις σε παρακαλω να με καθοδηγησεις η να μου στελεις ενα λινκ για το αμαζον?Μπηκα λιγο κ εχω μπερδευτει..κ βλεπω να εχει την εκδοση με τις 2 σιμ που ειναι πιο ακριβη...που πρεπει να παω για να δω την αντισοιχη εκδοση που πουλανε κ εδω με τη 1 σιμ? Τα λέω αναλυτικά 2 σελίδες πίσω στο ποστ #228 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 γι' αυτό και μεις.... τους αφήνουμε.... άστους να κάιγονται στο ζουμί τους. Πάλι θα ρίξουν τις τιμές..... λίγη υπομονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 το ειδα..ειναι στα ιταλικα κ δεν τα καταλαβαινω...απλως κανω αγορα κ πληρωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ακόμα και με το 50άρικο που πήρε πάνω το s8+ είναι στην ίδια και φθηνότερη τιμή από τα ευρωπαικά άμαζον. Μόνο το γερμανικό πουλάει 5-10ευρώ φθηνότερα, οπότε με τα μεταφορικά βγαίνει και ακριβότερο. Δώρον-άδωρον.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 το ειδα..ειναι στα ιταλικα κ δεν τα καταλαβαινω...απλως κανω αγορα κ πληρωνω Μπες απο chrome και κανε μετάφραση ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα και με το 50άρικο που πήρε πάνω το s8+ είναι στην ίδια και φθηνότερη τιμή από τα ευρωπαικά άμαζον. Μόνο το γερμανικό πουλάει 5-10ευρώ φθηνότερα, οπότε με τα μεταφορικά βγαίνει και ακριβότερο. Δώρον-άδωρον.! Ακόμα και 50 αρικο ακριβότερα το Αμαζον είναι εγγύηση σε ολα. Επιστροφή για οποιαδήποτε λόγο μεσα σε 30 μερες με full refund. Πληρωμενα μεταφορικά επιστροφής οσο κόστος και αν έχουν. Άμεσα αντικατάσταση με σφραγισμένο χωρίς καν να έχεις στείλει το αλλο πίσω, εννοείται θα το στείλεις μετά και μέσα σε 30 μερες. Δηλαδή δεν πληρώνεις 700 ευρώ και ξεμενεις χωρίς συσκευή αν έχεις οποιαδήποτε πρόβλημα. Ουτε και ρισκάρεις να μπλεξεις με κανένα πωλητή οτινανε που θα σου αρνείται αντικατάσταση κλπ. Ολα αυτα τα λεω απο δική μου προσωπική εμπειρία αλλα και κοντινών προσώπων. Όσο η διαφορά είναι στα 30 με 50 ευρώ αμαζον και παλι αμαζον. ΥΓ Επίσης σε ερώτηση μου για θέματα πέραν των 30 ημερών αν εμφανισει κάτι μου είπαν οτι ακόμα και να σου αρνηθεί το επίσημο σέρβις (που δεν θα αρνηθεί αλλα λεμε) σου δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση σαν μαγαζί με αντικατάσταση σφραγισμένο ή αν δεν υπάρχει σε στοκ με full refund. Ουτε τα παιρνω απτο αμαζον ούτε promoter είμαι αλλα με τοσες θετικές συναλλαγες που είχα οφειλω να τα πω. Διαβαζω κάτι παιδια που δωσαν 700 ευρώ και τους βγήκε προβληματικο και μαλώνουν με τον μαγαζάτορα ή περιμένουν καμια 10 μέρες να βγάλει απόφαση το σέρβις και πραγματικά λυπάμαι πόσο μας υπολογίζουν σαν αγοραστες αυτοί οι τύποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αυτά έχει η μη απόδοση ΦΠΑ... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 παντως το αμαζον το ιταλικο νομιζω οτι τελείωσε το S8 , αυτο που ειναι πωλητης το αμαζον εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 παντως το αμαζον το ιταλικο νομιζω οτι τελείωσε το S8 , αυτο που ειναι πωλητης το αμαζον εννοω Αμα το παρακολουθήσεις λιγο θα μπει ξανά στοκ, κατα διαστήματα κανει 1 2 μέρες χωρίς στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αμα το παρακολουθήσεις λιγο θα μπει ξανά στοκ, κατα διαστήματα κανει 1 2 μέρες χωρίς στοκ. το εχεις τσεκάρει φαντάζομαι..:) γιατι θελω να το τσιμπησω απο εκει.. καλα τα σκρουτζομαγαζα αλλα οπως τα εγραψες και εσυ συμφωνω, ειναι εγγυηση το Amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 το εχεις τσεκάρει φαντάζομαι..:) γιατι θελω να το τσιμπησω απο εκει.. καλα τα σκρουτζομαγαζα αλλα οπως τα εγραψες και εσυ συμφωνω, ειναι εγγυηση το Amazon Ναι το παρακολουθω κατα καιρούς το + κυρίως και πριν παρω το δικό μου. Κανει μια 2 μέρες συνήθως και βαζει στοκ ξανα. Να είσαι σίγουρος όμως οτι ειναι πωλητής το Αμαζον. Λίγο υπομονή θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Sorry για το off topic αλλά ξέρει κανείς εγγυημένα αν ο ΦΠΑ για αγορές από το amazon εκπίπτει; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εμένα που γράφει πως είναι csc country: SEGR/GR mobile operator: GR COSMOTE / 20201 Είναι της cosmote; Γιατί δεν βλέπω πουθενά εφαρμογές της. Και έχω κάνει 2 φορές επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts