taliban Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Μόλις την έκανα την αναβάθμιση σε 5.0.4 , εάν ακολουθηθεί ο οδηγός παρακάτω https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/official-oxygenos-5-0-1-android-8-0-t3728119 όλα πάνε καλά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Μόλις την έκανα την αναβάθμιση σε 5.0.4 , εάν ακολουθηθεί ο οδηγός παρακάτω https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/official-oxygenos-5-0-1-android-8-0-t3728119 όλα πάνε καλά :)Δεν θέλει κανέναν ιδιαίτερο οδηγό. Ο,τι ισχύει για όλες τις αναβαθμίσεις εδώ και χρόνια. Εξάλλου είναι από τις αναβαθμίσεις με λιγότερες αλλαγές. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Βγήκε 5.0.5 Περισσότερα εδώ ....... https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-5-0-5-ota-for-the-oneplus-3-3t.892928/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 9.0.3 εμφανίστηκε , από ότι φαίνεται η μόνη διόρθωση ειναι το: Bug Fix • Fixed issue of parallel WhatsApp can't login Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 9.0.3 εμφανίστηκε , από ότι φαίνεται η μόνη διόρθωση ειναι το: Bug Fix • Fixed issue of parallel WhatsApp can't login Με το Oxygen Updater μόλις μου ήρθε η 9.0.3 (μεγεθος 1624 MB) :) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Με το Oxygen Updater μόλις μου ήρθε η 9.0.3 (μεγεθος 1624 MB) :)Εντάξει φίλε το καταλάβαμε. Δεν χρειάζεται να το γράφεις σε 3 διαφορετικά θέματα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 εχει ενεργοποιήσει κάποιος το wificalling στην συσκευή ? Ακολουθώντας αυτό τον οδηγό https://forums.oneplus.com/threads/wifi-calling.823615/ στο ΄΄κρυφό΄΄μενού η επιλογή εμφανίζεται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Η επιλογή εμφανίζεται το έχω κάνει και εγώ. Χθες έβαλα τη σιμ μου στο κινητό ενός φίλου για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία στην κοσμοτε μέσω μηνύματος, παρόλα αυτά όμως δεν λειτουργεί στο κινητό μου το wificall. Το θέλω απαραίτητα γιατί δεν έχω καθόλου καλό σήμα στο σπίτι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Αν και έχει γραφτεί πολλές φορές https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Κάνετε ΟΛΑ τα βήματα, και τα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Καλησπέρα, σχετικά με το VoWifi θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Έχω OP6 και κάνοντας τις συγκεκριμένες ενέργειες παίζει απροβληματιστα με Vodafone το VoWifi. Στο OP3T της γυναίκας βγάζει διαφορετικά profiles στο PDC και επίσης παρατηρώ ότι όταν διαγράφω ένα profile μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται! Διαβάζοντας σε άλλα forum κυρίως εδώ https://android-hubo.de/thread/7983-anleitung-oneplus-3-3t-volte-vilte-vowifi-freischalten-de-nl-ohne-root/?pageNo=1 διάβασα ότι πρέπει να προστεθούν τα profiles στο EFS Partition. Έχει κάποιος ενεργοποιήσει το VoWifi να επιβεβαιώσει; Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Εάν κάνω τη διαδικασία το κινητό μου θα γίνει factory reset? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Το έχω αφήσει καιρό το 3Τ οπότε ρωτάω για επιβεβαίωση. Είναι με στοκ ρομ 8.χ, με unlocked bootloader και θέλω να περάσω την στοκ 9αρα. Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Με TWRP recovery; Υποθέτω το magisk μετά δεν είναι υποχρεωτικό, σωστά; Αν δεν θέλω ροοτ σε αυτή την συσκευή Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Το έχω αφήσει καιρό το 3Τ οπότε ρωτάω για επιβεβαίωση. Είναι με στοκ ρομ 8.χ, με unlocked bootloader και θέλω να περάσω την στοκ 9αρα. Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Με TWRP recovery; Υποθέτω το magisk μετά δεν είναι υποχρεωτικό, σωστά; Αν δεν θέλω ροοτ σε αυτή την συσκευή Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΜε twrp σίγουρα θα κάνεις την διαδικασία πιο εύκολη. Δε χρειάζεται μετά την ROM να περάσεις το magisk εφόσον δεν θες root. Υπάρχει περίπτωση όμως να χαθεί το twrp και να γυρίσει πάλι σε stock recovery αν δε φλασαρεις το magisk. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Πριν από λίγη ώρα ..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 (edited) Πριν από λίγη ώρα ..... Δεν βλέπω κάτι στο επίσημο forum της εταιρίας για την 9.0.4 Υ.Σ Μόλις την ανέβασαν και στο επίσημο https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-0-4-for-oneplus-3-oneplus-3t.1065726/ Edited June 30, 2019 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts