junglist Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εμενα ενώ βρίσκει την άλλη συσκευή που θελω να αποστείλω ένα βίντεο όταν πατάω αποστολή πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων αναβοσβήνει το βελάκι της αποστολής σαν τρελό και δεν ξεκινάει ποτέ η αποστολη Was send from ONEPLUS A3003® rootedΒίντεο μέσω BT??? 5 χρόνια πριν με γύρισες. Αυτά γίνονται πλέον μέσω WIFI. Τσέκαρε superbeam, send anywhere, xender. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Ρε παιδια γιατί τόσο κατανάλωση η οθόνη και σύστημα Android. Είναι φυσιολογικό? Was send from ONEPLUS A3003® rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Τι εννοείς; πλάκα κάνεις μήπως; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Ρε παιδια γιατί τόσο κατανάλωση η οθόνη και σύστημα Android. Είναι φυσιολογικό? Was send from ONEPLUS A3003® rootedΠου την είδες την υπερβολή? Οθόνη σχεδόν 5 ώρες και 6% το σύστημα, μια χαρά είσαι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 εδώ https://drive.google.com/uc?id=1lKmMWXLJkTdWuvDKuxmNbyQQrcR5eAjd&export=download η 5.0.1 σε full zip. Το changeLog είναι : system Added support for aptX HD Added Wi-Fi hotspot device manager Added "adaptive mode" screen calibration Updated Android security patch to December General bug fixes and stability improvements Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Με.TUNNELBEAR και.επιλογή Καναδά,.κανονικά ξεκινάει το κατέβασμα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έκανα update σε 5.0.1 από oxygen updater και το κινητο κάνει επανεκκίνηση μόνο του στα καλα καθουμενα και κολλάει πάρα πολύ σε όλες τις εφαρμογές. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έκανα update σε 5.0.1 από oxygen updater και το κινητο κάνει επανεκκίνηση μόνο του στα καλα καθουμενα και κολλάει πάρα πολύ σε όλες τις εφαρμογές. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς πρέπει να κάνεις hard reset Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έκανα update σε 5.0.1 από oxygen updater και το κινητο κάνει επανεκκίνηση μόνο του στα καλα καθουμενα και κολλάει πάρα πολύ σε όλες τις εφαρμογές. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις βάλει magisk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έκανα hard reset και συνεχιζει να το κανει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έκανα hard reset και συνεχιζει να το κανει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρίν είχες το 5.0 χωρίς προβλήματα; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Πρίν είχες το 5.0 χωρίς προβλήματα; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Ναι χωρίς κανένα πρόβλημα.Πριν είχα 40% μπαταρία ήμουν έξω για καφε και το είχα στην τσέπη και πως κοιτάω μια στιγμή να το δω έκανε επανεκκίνηση και ειχε μείνει στο λογότυπο της φόρτωσης της oneplus κολλημένο ώσπου αναγκαστικά να το κλείσω κρατώντας παρατεταμένα το power button. Όταν δοκίμασα να το ανοίξω είχε μείνει από μπαταρια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 30, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Σε ποιες περιπτώσεις εμφανίζεται αυτό το Factory more στο Google protect; Έβαλα την 5.0.1 και δεν βλέπω κάτι. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Βγήκε MAGISK 15.4 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Είμαι στην 4.1.7 ρούτ και θέλω να επανέλθω σε στόκ τελείως.Κάποιος καλός οδηγός?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Είμαι στην 4.1.7 ρούτ και θέλω να επανέλθω σε στόκ τελείως.Κάποιος καλός οδηγός?Ευχαριστώ Κανένας οδηγός. Φλασαρεις την ίδια ρομ, και μετά το boot θα έχεις στοκ κερνελ και recovery χωρίς ροοτ. Θες να κρατήσεις το custom recovery? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Κανένας οδηγός. Φλασαρεις την ίδια ρομ, και μετά το boot θα έχεις στοκ κερνελ και recovery χωρίς ροοτ. Θες να κρατήσεις το custom recovery? Όχι δεν θέλω να κρατήσω τίποτα,θέλω να επαναφέρω το κινητό όπως ήταν όταν το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Όχι δεν θέλω να κρατήσω τίποτα,θέλω να επαναφέρω το κινητό όπως ήταν όταν το αγόρασα Τότε το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να κλειδώσεις bootloader. Για αυτό ρίξε καμία ματιά σε κανέναν οδηγό. Edited May 14, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Τότε το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να κλειδώσεις recovery. Για αυτό ρίξε καμία ματιά σε κανέναν οδηγό. Οκ,σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Βγήκε και άλλη beta 36 Rom. Από stable τίποτα ακόμα δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους βγάζουν Beta και την ενημερώνουν εδώ και μήνες τώρα και δεν περνάν σε stable δεν βγάζω νόημα από όλο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Γράψε λάθος νόμιζα +3 απλό που είμαστε παρόμοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Την έκανα την πατατιά μου...Πήγα στην 5.0,με κάποιο τρόπο έχασα την twrp και τώρα που θέλω να φλασάρω την 5.0.1 δεν μπορώ,μου βγάζει την μαμίσια recovery...Κάποια βοήθεια?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αν είναι επίσημη rom περνάει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Την έκανα την πατατιά μου...Πήγα στην 5.0,με κάποιο τρόπο έχασα την twrp και τώρα που θέλω να φλασάρω την 5.0.1 δεν μπορώ,μου βγάζει την μαμίσια recovery...Κάποια βοήθεια?ΕυχαριστώΤα ίδια ισχύουν εδώ και μήνες. Πρώτη φορά φλασαρεις ρομ; Μετά την ρομ θέλει να φλασαρεις ροοτ ή custom kernel, αλλιώς χάνεις το TWRP. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Τα ίδια ισχύουν εδώ και μήνες. Πρώτη φορά φλασαρεις ρομ; Μετά την ρομ θέλει να φλασαρεις ροοτ ή custom kernel, αλλιώς χάνεις το TWRP. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Εκανα λάθος και δεν φλασαρα το Ρουτ,το θέμα είναι τι κάνω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts