Jump to content

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε ssd

smart_phone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Θα ήθελα να εγκαταστήσω λειτουργικό σύστημα (windows 10) στον νέο ssd σκληρό δίσκο του υπολογιστή desktop που έχω. Μόνο που έχει χαλάσει η cdιέρα και δεν αναγνωρίζει cd/dvd και στο boot menu δεν έχει κάποια άλλη επιλογή..

Έχω και λάπτοπ και θήκη για εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μπορώ να το βάλω εκεί και να τα εγκαταστήσω εκεί (μέσω usb όπου έχω τα windows 10) και μετά να βάλω τον ssd στο κουτί του desktop μου; Ποια είναι τα βήματα αν όντως γίνεται;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Edited by smart_phone

Πλεον τα πραγματα ειναι πιο απλα απο παλια. Κατεβασε το Media Creation Tool της MS και εχει επιλογη που σου κατεβαζει τα windows και σου φτιαχνει απευθειας το iso σε usb stick.

Για οτι αλλο θες γραφε στο αντιστοιχο thread για Windows 10 να εχεις πιο αμεση ανταποκριση!

Edited by manolog3

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Eαν δεν εχει επιλογη να μπουταρει απο usb πραγμα λιγο σπανιο μπορεις να παρεις και εξωτερικο usb dvdrom αλλα νομιζω οτι

99%πρεπει να μπορεις να μπουταρεις απο usb

Αν δεν μπορει η μητρικη του να boot-αρει απο usb stick, θα ειναι τοσο παλια που δεν θα μπαινουν ουτε τα windows 10! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...