Jump to content

Android με καλή κάμερα γύρω στα 200€

nickpass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι τα φώτα σας! Λόγω ζημιάς στο J5, ψάχνω Android γύρω στα 200€ με τα εξής χαρακτηριστικά (αν γίνεται):

• Νορμάλ Sar
  • Όσο πιο καλή κάμερα γίνεται
  • 32GB
  • Οθονη όχι κάτω από 5"

Πώς το βλέπετε;

Δώσε αλλά 30 και πάρε το honor 6x. Προσοχή όμως να είναι το BLN-L21 ώστε να χει 800αρα μπάντα.

Διαφορετικά θα πρέπει να θυσιάσεις είτε κάμερα είτε αποθηκευτικό και να πας 16

Δώσε αλλά 30 και πάρε το honor 6x. Προσοχή όμως να είναι το BLN-L21 ώστε να χει 800αρα μπάντα.

+1 . σε αυτα τα λεφτα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο με 32gb και καλη καμερα.

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

επειδη σκεφτομαι και εγω σε αυτο το μπατζετ με γνωμονα την καμερα,σκεφτομαι για

1. Huawei P8 Lite 2017

2.Huawei P9 Lite 3GB

3.Motorola Moto G4 Plus

4.Οτι αλλο προτεινετε απο σκρουτζ.....

android or ios or wm......who cares.....???

Νexus 5x (32GB) η Motorola Moto G4 Dual (16GB)

Το nexus 5x εχει 270 ευρω και περαν της καμερας (που ειναι φανταστικη) δεν αξιζει. Πολυ κακη αυτονομια, μετριος ηχος, δεν παιρνει sd card. Ειδικα το moto g4 εχει χειροτερη καμερα απο το honor 6x. Αν εννοουσες το moto g4 plus οκ, οντως εχει εξαιρετη καμερα αλλα δεν αξιζει ως κινητο στα 210 ευρω.

@Tariris απο οσα ειπες πιο vfm ειναι το p8 lite 2017. Αν βεβαια σε νοιαζει μονο καμερα τοτε moto g4 plus.

Απο τα παρακατω κινητα πως θα τα ταξινομουσες βαση καμερας ?

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-8,huawei-p9-l09,lg-g5-se,samsung-galaxy-s7

εχεις καποιο αλλο να προτινεις σε αυτα τα χρηματα μεχρι 400 ευρω?

Φιλε nickpass θα σου προτινα να ανεβεις λιγο αν θες πραγματικα καλη καμερα!

Ποσες φορες θα σου προτεινω εσενα κινητο; Τα ιδια ειναι, δεν εχει αλλαξει κατι μεχρι σημερα :lol::lol::lol: Αντε παμε μια τελευταια φορα. S7 με g5 εφαμιλλα (παρε g5 αν προτιμας wide camera) και μετα p9 honor 8 ιδια καμερα (παρε p9 αν θες true monochrome φωτογραφιες.

Προσωπικα αγαπημενη μου καμερα βασει δειγματων ειναι το htc 10.

Το nexus 5x εχει 270 ευρω και περαν της καμερας (που ειναι φανταστικη) δεν αξιζει. Πολυ κακη αυτονομια, μετριος ηχος, δεν παιρνει sd card. Ειδικα το moto g4 εχει χειροτερη καμερα απο το honor 6x. Αν εννοουσες το moto g4 plus οκ, οντως εχει εξαιρετη καμερα αλλα δεν αξιζει ως κινητο στα 210 ευρω.

@Tariris απο οσα ειπες πιο vfm ειναι το p8 lite 2017. Αν βεβαια σε νοιαζει μονο καμερα τοτε moto g4 plus.

Το 90% μονο καμερα.....τιποτε περισοοτερο....εχω κορη 6 ετων βλεπεις.....:)

Το 90% μονο καμερα.....τιποτε περισοοτερο....εχω κορη 6 ετων βλεπεις.....:)

ΩΩΩΩ. Να σου ζησει. :) Απο κινητο moto g4 plus τοτε που εχει και laser focus + phase detection... οτι πρεπει για αστραπιαια ληψη.

Εισαι ομως σιγουρος οτι χρειαζεσαι κινητο; Μηπως καλυτερα να παιρνες καμια φωτογραφικη;

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν τα οικονομικα σου το επιτρεπουν, εγω το παιδακι μου θα το βγαζα με κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/7824552/Canon-EOS-M10-Kit-15-45mm-IS-STM.html Εχει και tap to focus για τους πιο αρχαριους φωτογραφους ενω ειναι και αρκετα μαζεμενα για mirroless με wifi να στελνεις τα αρχεια στο κινητο :) Παιδακια που τρεχουν δεν μπορεις να τα βγαλεις με χαμηλο shutter speed (που φτανουν οι ναυαρχιδες με ois για καλυτερη ποιοτητα) αλλιως θα χεις Motion blur.

Edited by Antretng

Ποσες φορες θα σου προτεινω εσενα κινητο; Τα ιδια ειναι, δεν εχει αλλαξει κατι μεχρι σημερα :lol::lol::lol: Αντε παμε μια τελευταια φορα. S7 με g5 εφαμιλλα (παρε g5 αν προτιμας wide camera) και μετα p9 honor 8 ιδια καμερα (παρε p9 αν θες true monochrome φωτογραφιες.

Προσωπικα αγαπημενη μου καμερα βασει δειγματων ειναι το htc 10.

εγω περιμενω πρωτα να δω τι θα γινει με το service στην procordia ακομα received γραφει :D το honor 8 και p9 εχουν καλυτερη καμερα απο το 5x?

εγω περιμενω πρωτα να δω τι θα γινει με το service στην procordia ακομα received γραφει :D το honor 8 και p9 εχουν καλυτερη καμερα απο το 5x?

Οχι ειναι κατωτερα στο auto. Διαθετουν ομως manual mode αν σε ενδιαφερουν φωτογραφιες μακρας εκθεσης για τοπια (πχ ακουμπας καπου τη καμερα ή τη βιδωνεις σε τριποδακι και βαζεις λιγα δευτερολεπτα εκθεσης)

Edited by Antretng

P8 Lite 2017 αλλα παρτο branded γιατι στα σκρουτζομαγαζα κυκλοφορουν πολλα unbranded με beta rom.

Αν παλι θες την καλυτερη δυνατη καμερα και ας χασεις σε επεξεργαστη/αυτονομια τοτε οπως ειπα στο φιλο παραπανω πας moto g4 plus.

Edited by Antretng

ΩΩΩΩ. Να σου ζησει. :) Απο κινητο moto g4 plus τοτε που εχει και laser focus + phase detection... οτι πρεπει για αστραπιαια ληψη.

Εισαι ομως σιγουρος οτι χρειαζεσαι κινητο; Μηπως καλυτερα να παιρνες καμια φωτογραφικη;

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν τα οικονομικα σου το επιτρεπουν, εγω το παιδακι μου θα το βγαζα με κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/7824552/Canon-EOS-M10-Kit-15-45mm-IS-STM.html Εχει και tap to focus για τους πιο αρχαριους φωτογραφους ενω ειναι και αρκετα μαζεμενα για mirroless με wifi να στελνεις τα αρχεια στο κινητο :) Παιδακια που τρεχουν δεν μπορεις να τα βγαλεις με χαμηλο shutter speed (που φτανουν οι ναυαρχιδες με ois για καλυτερη ποιοτητα) αλλιως θα χεις Motion blur.

Έχω φωτογραφική επαγγελματική,απλως θέλω ενα κινητό για βγάλε απο τσέπη και πυροβόλα....

Έχω φωτογραφική επαγγελματική,απλως θέλω ενα κινητό για βγάλε απο τσέπη και πυροβόλα....

Ε τοτε ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις. Και αν δεν κανω λαθος εχει και shutter priority, οποτε βαζεις ενα 1/60 και δεν εχει motion blur η μπεμπα σου. ;)

Πολύ ωραία, ευχαριστώ πολύ, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη... Θα έλεγες ότι πάσχει κάπου το συγκεκριμένο;