bagit Δημοσιεύτηκε April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2017 Ποιο από τα δύο και γιατί; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αναμεσα σε αυτα τς δυο σιγουρα εγω θα επελεγα το ΜI5s ,το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει την 800 μπαντα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Xiaomi Mi5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. April 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αναμεσα σε αυτα τς δυο σιγουρα εγω θα επελεγα το ΜI5s ,το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει την 800 μπαντα..... Φιλε εχω whats up και μενω επαρχια.. μ επιρρεαζει κθολου η ελλειψη 800αρας; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Φιλε εχω whats up και μενω επαρχια.. μ επιρρεαζει κθολου η ελλειψη 800αρας; Δεν θα έχεις 4G.... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αφου εισαι επαρχια το ξεχνας το mi5s (εκτος εαν δεν σε πειραζει να μην εχεις 4g). Αλλα και το p9 δεν αξιζει δεδομενο οτι ειναι προτιμοτερο το honor 8 που ειναι ιδιο κινητο στην ουσια αλλα με εξτρα 1 GB Ram και 50 ευρω κατω σε τιμη. Μονο σε ηχο και ελλειψη gorilla glass υστερει. Εκτος εαν σε ενδιαφερει το true monochrome που την εχουν αφαιρεσει αυτη τη δυνατοτητα (δεν πληρωσε δικαιωματα στη leica) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Εχω το P9 και ο κουμπαρος μου το Mi5s. Μας αρεσουν και τα 2 τηλεφωνα και δεν εχουμε καποιο παραπονο. Οπου το ενα παει λιγο μπροστα π.χ. σε ταχυτητα το mi5s ,ειναι λιγο πισω σε καμερα. Αλλα οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες. Τωρα σε βαρος του xiaomi θα εβαζα το θεμα εγγυησης και ρομ, ηθελε λιγο παλεμα με καποιες γνωσεις για να παιξει κανονικα με ελληνικα κ play store,δεν ειναι ακομη σε nougat,αυτο που λενε οι συμφορουμιτες σχετικα με τις μπαντες και οτι δεν παιρνει sd καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Φιλε εχω whats up και μενω επαρχια.. μ επιρρεαζει κθολου η ελλειψη 800αρας; Και εγω επαρχια μενω (νησι)και αυτοματα οποια συσκευη ειναι χωρις την 800 μπαντα την προσπερναω.... Εγω θα συμφωνησω με τον Antretng και θα σου ελεωα Honor 8.....Πολυ καλη συσκευη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το honor 8 που αναφερετε δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη σαν το P9, κατα τ' αλλα ειναι η ιδια καμερα. Ειναι και αυτο μεσα στις διαφορες. Επομενως αν η καμερα ειναι μαστ για σενα σκεψου το. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Δυστυχως ουτε το p9 έχει οπτικο σταθεροποιητη. Οι διαφορες στην καμερα ειναι αλλες,δεν εχω ψαξει λεπτομερειες,τωρα αν αξιζουν ή οχι ειναι αλλο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το honor 8 που αναφερετε δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη σαν το P9, κατα τ' αλλα ειναι η ιδια καμερα. Ειναι και αυτο μεσα στις διαφορες. Επομενως αν η καμερα ειναι μαστ για σενα σκεψου το. Ουτε το p9 εχει οπτικο σταθεροποιητη. Ιδια καμερα ακριβως εχουν. Δεν ξερω αν εχουν διαφορα σε ηλεκτρονικο σταθεροποιητη που αυτο αφορα μονο τα βιντεο. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχως ουτε το p9 έχει οπτικο σταθεροποιητη. Οι διαφορες στην καμερα ειναι αλλες,δεν εχω ψαξει λεπτομερειες,τωρα αν αξιζουν ή οχι ειναι αλλο θεμα... Τη διαφορα την εγραψα και παραπανω. Δεν εχει true monochrome (δηλαδη αληθινες ασπρομαυρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. April 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 παιδια το xiaomi mi5 τι λεει; η καμερα καλη; οι νυχτερινες ληψεις; βασικα θελω snapdragon στο επομενο κινητο και γενικα θα ηθελα να δοκιμασω ναυαρχιδα xiaomi Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλυτερα mi5s αν θες καμερα απο xiaomi και οχι mi5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts