porcupine Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 καλησπερα Εδω και 3 μερες ειμαι πλεον κατοχος μιας 384/128 με οτενετ.Ολα καλα μεχρι ενος σημειου.Δυστυχως το πρωτοκολο pppoA μου απαγορευει την dcc επικοινωνια σε irc servers.Η λυση βρισκετε απ οτι ενημερωθηκα στην αλλαγη αυτου σε pppoE.Μιλησα ηδη με ενα φιλο ο οποιος το εκανε χωρις προβληματα και εντος μιας ημερας διχως ιδιαιτερο κοπο και χωρις κοστος. Φαινετε ομως πως δεν θα ισχυσει το ιδιο και με μενα μιας και απο την επικοινωνια που ειχα οχι μοναχα δεν θα γινει δωρεαν αλλα θα μου χρεωσουν το 50% του κοστους εγκαταστασης.Που σημαινει αντε παλι γυρω στα 27,5 ευρω κερατιατικα.... Αυτο φυσικα κατοπιν αιτησης μου στο 134.Απαντησα στον εν λογω κυριο ο οποιος απεστειλε email σημερα το μεσημερι... Κυριε Χρηστου εφόσον το πρόβλημα είναι μόνο η αλλαγή πρωτοκόλου από PPPoA σε PPPoE θα πρέπει να κάνετε αίτηση αλλαγής πρωτοκόλου στο 134. θα σας κοστίσει το 50% του τέλους ενεργοποίησης δηλ. 25? Αυτο απο τον Κυριο στον Οτε,με την σειρα απαντησα τα κατωθι... Κύριε Βασιλάκη Σημαίνει δηλαδή πρόσθετη επιβάρυνση εκτός από τα ήδη 50 ευρώ που έχω χρεωθεί κατά 25 Ευρώ ακόμα? Ρώτησα έναν φίλο ο οποίος αντιμετώπιζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και η αλλαγή του πρωτοκόλλου στην σύνδεση του έγινε χωρίς να χρεωθεί για το παραμικρό. Ενημερώστε με σας παρακαλώ διότι δεν θέλω να πληρώνω χρήματα ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν 'παράθυρο' να το κάνουν δωρεάν. Με τιμή Χρήστου Λεωνίδας Αντε να δουμε που θα μας βγαλει... φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 βαλε τελλας. εγω δεν εχω προβλημα με dcc εκει Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Καταρχην πες μας τι modem εχεις... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Jetspeed 500.... filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Το δευτερο τα περισσοτερα DSLAM (κυριως τα siemens) ειναι auto-sense δηλαδη οτι τα σεταρης παιζουν. Εχεις το 500 ή το 500i (ISDN); Παντως δεν εχω ακουσει κανενα να ελυσε τα προβλημα του firewall με αλλαγη του PPPoA. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Το 500 εχω,ένας φίλος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα άλλαξε το πρωτόκολλο του και παίζει τα dcc του μια χαρά.... φιλικά Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον porcupine Το 500 εχω,ένας φίλος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα άλλαξε το πρωτόκολλο του και παίζει τα dcc του μια χαρά.... Με ποια εταιρία? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 axmmmm ena ena sas ta lew :o Adsl 384/128 Ote Isp Otenet Modem Intracom Jetspeed 500 usb connection filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Ki omws! prin apo ligo mou hr8e mail apo ton ote apo ton kyrio pou eixa thn epikoinwnia..... Κυριε Χρήστου Μετά από παρέμβαση κι επειδή η πρόσβασή σας είναι τόσο καινούργια είναι τώρα ΟΚ. Δοκιμάστε αυτές τις ρυθμίσεις. mou esteilan loipon ena entypo me ta nea settings,ekana allagi tou protokolou mou se pppoE kai eimai mia xara :) filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zx999 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 file porcupine zitisa kai ego pppoE 8a i8ena na mou steileis tis ri8miseis ean mporeis zx999@softhome.net se eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zx999 file porcupine zitisa kai ego pppoE Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές του pppoE & pppoA ??? Και ποια τα πλεονεκτήματα, για να γυρίσεις στο pppoE? :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts