mike299 Δημοσιεύτηκε April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2017 Βρίσκομαι στην διαδικασία αλλαγής του ηρωικού αλλά γερασμένου πια Moto G μου και σκέφτομαι για αγορά του Samsung Galaxy S7. Θυμάμαι ότι πέρυσι που κυκλοφόρησε είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μιας και τώρα έχει πέσει λίγο η τιμή του, θα μου προτείνατε να προχωρήσω στην αγορά του S7 ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο? Τα στοιχεία που γυρεύω σε ένα κινητό είναι - Επειδή δεν αλλάζω συχνά συσκευή (περίπου κάθε 3 χρόνια) θα ήθελα κάτι με καλά χαρακτηριστικά για να "αντέξει" - Να μην είναι μεγαλύτερο από 5,3-5,4". - Αγορά από Ελλάδα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 νομιζω οτι το s7 θα σε καλυψει σε ολα. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Επειδη δεν βλεπω να λες πουθενα για καμερα, παρε το honor 8 https://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html . Ειναι εξαιρετο, σε συγκριτικα δεν φαινεται να υστερει σε ταχυτητα και θα σου βγει κανα 100αρη πιο κατω. Βεβαια εχει κατωτερη καμερα απο το s7 χωρις να σημαινει οτι ειναι κακη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 S7 κινητάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Εγω θα σου προτεινα το S7...Και εγω εβλεπα το Honor 8 αλλα εχει πολυ μεγαλο SAR....1,43(head)...Υπερβολικη τιμη....Κατα τ αλλα τιμιο κινητακι...Αλλα S7 δεν ειναι... Edited April 10, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γενικα, αν δεν εισαι ψειρας στη καμερα, η πρακτικη να παιρνεις ακριβο κινητο για αν σου κρατησει παραπανω χρονια ειναι λιγοτερο οικονομικη απο οτι να παιρνες mid-range και να αλλαζες ανα 1-2 χρονια (πουλωντας το παλιο). Αλλωστε δεν ειναι μονο η παλαιοτητα που μπορει να σε αναγκασει να αγορασεις κινητο (βλεπε ατυχηματα, ελαττωμα μετα το τελος της εγγυησης, κλοπη κλπ) Κατα τα αλλα ναι, ειναι απο τις καλυτερες επιλογες το s7 αν μιλαμε για αυτο το price range. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Γενικα, αν δεν εισαι ψειρας στη καμερα, η πρακτικη να παιρνεις ακριβο κινητο για αν σου κρατησει παραπανω χρονια ειναι λιγοτερο οικονομικη απο οτι να παιρνες mid-range και να αλλαζες ανα 1-2 χρονια (πουλωντας το παλιο). Αλλωστε δεν ειναι μονο η παλαιοτητα που μπορει να σε αναγκασει να αγορασεις κινητο (βλεπε ατυχηματα, ελαττωμα μετα το τελος της εγγυησης, κλοπη κλπ) Κατα τα αλλα ναι, ειναι απο τις καλυτερες επιλογες το s7 αν μιλαμε για αυτο το price range. Μα αυτο το κανω εγω τα τελευταια 3 χ38νια....Αγοραζω μια συσκευη για να με βγαλει(αλλο που δεν τθν κραταω)τουλαχιστον 2 χρονια,και να ειναι με καλη καμερα,και το δευτερο τηλ. ειναι απο την μεσαια κατηγορια και το αντικαθηστω καθε 3-4 μηνες χωρις να βαζω επιπλεον λεφτα....Αλλα με τις τιμες που εχουν βγει η θα βγουν οι ναυαρχιδες φετος....δεν βλεπω να εχω την ανεση για να παρω τουλαχιστον μεχρι τον Σεπτεβριο καινουργιο κινητο,εκτος και αν βγει κατι καλο σε καλη τιμη που να με καλυπτει σε ολους τους τομεις... Ευτυχως μ2χρι τωρα ποτε δεν μου εχουν κλεψει συσκευη,και μονο μια φορα πουλησα συσκευη απο χτυπημα....Συνηθως οι συσκευες μου ειναι σε κατασταση σφραγισμ2νου γιατι ειμαι ψειρας γενικα..... Edited April 10, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Αν εξαιρεσουμε τη καμερα (που φυσικα αμα θες οσο το δυνατον καλυτερη αλλαζει το πραγμα) πιστευεις οτι θα σου ελειπε κατι απο ενα κινητο πχ των 250 ευρω εφοσον τα αλλαζεις ανα 1-2 χρονια; Το honor 8 αυτη τη στιγμη ειναι τρελο vfm. Σε συγκριτικα δεν εχει να ζηλεψει καμια ναυαρχιδα, εχει τιμια μπαταρια και η καμερα του σιγουρα καλυτερη απο mid-range. Για αυτο και το προτεινα... οτι εφοσον δεν γραφει τιποτα για τη καμερα θεωρω οτι ειναι η βελτιστη επιλογη και κρατα στην ακρη αυτο το 100αρη για το επομενο του κινητο οπου μαζι με τα λεφτα της μεταπωλησης παιρνει καλυτερο και εχει και κατι καινουργιο να αλλαξει. Επιπλεον θα εχει 2ετη ολοκληρη εγγυηση και φρεσκια μπαταρια με την αλλαγη συσκευης :) Edited April 10, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αν εξαιρεσουμε τη καμερα (που φυσικα αμα θες οσο το δυνατον καλυτερη αλλαζει το πραγμα) πιστευεις οτι θα σου ελειπε κατι απο ενα κινητο πχ των 250 ευρω εφοσον τα αλλαζεις ανα 1-2 χρονια; Το honor 8 αυτη τη στιγμη ειναι τρελο vfm. Σε συγκριτικα δεν εχει να ζηλεψει καμια ναυαρχιδα, εχει τιμια μπαταρια και η καμερα του σιγουρα καλυτερη απο mid-range. Για αυτο και το προτεινα... οτι εφοσον δεν γραφει τιποτα για τη καμερα θεωρω οτι ειναι η βελτιστη επιλογη και κρατα στην ακρη αυτο το 100αρη για το επομενο του κινητο οπου μαζι με τα λεφτα της μεταπωλησης παιρνει καλυτερο και εχει και κατι καινουργιο να αλλαξει. Επιπλεον θα εχει 2ετη ολοκληρη εγγυηση και φρεσκια μπαταρια με την αλλαγη συσκευης :) Μα το Honor8 πιστευω αυτη τη στιγμη ειναι ισως η καλυτερη συσκευη σε αυτα τα λεφτα σιγουρα....Οπως ειπα κςι πιο πανω μονο το Sar ειναι μεγαλο κατα τ αλλα ειναι συσκευη που σε βγαζει ανετα για 2 χρονια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Η αληθεια ειναι πως το sar δεν το πολυκοιταω. Επειδη μιλαμε για το μεγιστο και οχι το μεσο ορο δεν δινω τοση σημασια. Ποιος σου λεει οτι μια συσκευη με sar 1 και μια αλλη με 1.4 οτι τελικα δεν θα εχουν ιδιο μεσο sar? Μονο αν δω sar 0.3-0.5 θα πω αξιζει. Οπως και να χει αν μιλας πολυ στο τηλεφωνο, οτι δεικτη και να χει το handsfree (καλωδιο ή bluetooth) επιβαλεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μιας και εσυ εχεις ασχοληθει πιο πολυ απο μενα με συσκευες Huawei,Xiaomi,και αν εχω καταλαβει καλα,και τα Honor της Huawei ειναι,το Honor 8 ειναι ουσιαστικα ενα Ρ9 με αλλη καμερα,και νομιζω ποιο καινουργιο επεξεργαστη.... Αναμεσα σε Ρ9,Honor8,MI 5S που ουσιαστικα ειναι στην ιδια κατηγορια,και εχω ξεχασει και καποιο αλλο απο παρομοιες εταιριες συμπληρωσε το,ποιο πιστευεις ειναι κακυτερο στο συνολο...Και φυσικα με την 800 μπαντα,μιας και για μενα ειναι υποχρεωτικη λογο επαρχιας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Μιας και εσυ εχεις ασχοληθει πιο πολυ απο μενα με συσκευες Huawei,Xiaomi,και αν εχω καταλαβει καλα,και τα Honor της Huawei ειναι,το Honor 8 ειναι ουσιαστικα ενα Ρ9 με αλλη καμερα,και νομιζω ποιο καινουργιο επεξεργαστη.... Αναμεσα σε Ρ9,Honor8,MI 5S που ουσιαστικα ειναι στην ιδια κατηγορια,και εχω ξεχασει και καποιο αλλο απο παρομοιες εταιριες συμπληρωσε το,ποιο πιστευεις ειναι κακυτερο στο συνολο...Και φυσικα με την 800 μπαντα,μιας και για μενα ειναι υποχρεωτικη λογο επαρχιας.... Ναι honor θυγατρικη της huawei και την χρησιομοποιει για να κανει διακριση τιμων. Οχι, ειναι πανω κατω ιδιο κινητο. Ιδιος επεξεργαστης, ιδια καμερα, ιδιο μεγεθος. Το honor 8 υστερει μονο σε ηχο, δεν τραβαει real monochrome (δεν πληρωσε δικαιωματα στη leica) και δεν εχει gorilla glass. Απο την αλλη εχει 4 GB Ram ενω η φτηνη εκδοση του p9 εχει 3. Υποψιν η ακριβη εκδοση του Honor 8 εχει και gorilla glass αλλα δεν θεωρω πως αξιζει. Το mi5s δυστυχως δεν εχει 800αρα. Αλλιως θα το χα τσιμπησει χθες :lol: Οποτε απο αυτα που ειπες και δεδομενη την αναγκη για B20, honor 8 δαγκωτο. Μετα για επιλογες με 800αρα υπαρχουν τα κλασσικα και αγαπημενα 1+3 και μετα το οικονομικο Note 4X αν μπορεις να κανεις υποχωρηση σε καμερα (δεν μπορω να πιστεψω ποση καλη ποιοτητα εχει το κινητο) Το mi6 ομως φημολογειται οτι θα κυκλοφορησει με 800αρα μπαντα. Edited April 10, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ευχαριστω για την απαντηση...Βασικα εγω εννοω την εκδοση του Ρ9 με τα 4GB,και σε σχεση με το Honor 8 εχει διαφορα κοντα στο 50αρικο...τπτ δηλ,αλλα οπως τα βλεπω με 360 ξανατσιμπαω ενα 1+3 μεταχειρισμενο που και το ξερω και ειναι και καλυτσρο απο τα παραπανω.....Αλλα σε 1+ θεπω να παω το καλοκαιρι στο καινουργιο που θα ειναι και αδιαβροχο θελω να πιστευω...Φυσικα οπως καταλαβαινεις θελω να δοκιμασω μια εκ των Huawei,Xiaomi,Honor,αλλα σε αυτα τα λεφτα το 1+3 απλα παιζει μονο του....και ας ειναι μεταχειρησμενο.... Το Honor plus δεν με ενδιαφερει ουτε καν....Φτηνη εκδοση του Ρ9 θα εννοεις το lite....ουτε αυτο με ενδιαφερει......Αλλα ισως καταληξω σε ενα εκ των Honor8-Huawei P9,μονο και μονο για να τις δοκιμασω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Το μόνο που λείπει από το honor είναι ο οπτικός σταθεροποιητής στη κάμερα. Αν είχε και αυτό θα μιλούσαμε για μία από τις καλύτερες κάμερες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση...Βασικα εγω εννοω την εκδοση του Ρ9 με τα 4GB,και σε σχεση με το Honor 8 εχει διαφορα κοντα στο 50αρικο...τπτ δηλ,αλλα οπως τα βλεπω με 360 ξανατσιμπαω ενα 1+3 μεταχειρισμενο που και το ξερω και ειναι και καλυτσρο απο τα παραπανω.....Αλλα σε 1+ θεπω να παω το καλοκαιρι στο καινουργιο που θα ειναι και αδιαβροχο θελω να πιστευω...Φυσικα οπως καταλαβαινεις θελω να δοκιμασω μια εκ των Huawei,Xiaomi,Honor,αλλα σε αυτα τα λεφτα το 1+3 απλα παιζει μονο του....και ας ειναι μεταχειρησμενο.... Το Honor plus δεν με ενδιαφερει ουτε καν....Φτηνη εκδοση του Ρ9 θα εννοεις το lite....ουτε αυτο με ενδιαφερει......Αλλα ισως καταληξω σε ενα εκ των Honor8-Huawei P9,μονο και μονο για να τις δοκιμασω.... Ποια 50 ευρω διαφορα; Το p9 plus εχει 589 ευρω και το honor 8 μολις 316... Μηπως μικρη εκδοση νομιζες το p9 lite? Αυτο ειναι εντελως αλλο κινητο. Εγω θα σου λεγα αφου αλλαζεις τακτικα κινητα, τσιμπα κανα μεταχειρισμενο xiaomi (που τα βρισκεις τιμη χωμα αν ειναι απο κινα και οχι ελληνικο καταστημα) να το περιεργαστεις λιγο και βλεπεις. Εγω πηρα σβαρνα redmi note 3 pro se, redmi note 4(mtk), mi5 και τωρα redmi note 4x. Το τελευταιο επειδη σκοπευω να το κρατησω το πηρα απο Πλαισιο. Edited April 10, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Δεν μιλαω για το P9 plus,εγω μιλαω για το Ρ9 που εχει τα 7δια χαρακτηριστικα με το Honor 8 και κανει 364€...Αυτο εννοεις μικρη εκδοση;;Μα και αυτο 4GB Ram εχει...Κατι αλλο ασχετο τωρα.....Πιστευα το Ρ9 lite ειναι μια πιο αδυνατη εκδοση του Ρ9 και οχι αλλη συσκευη.... Ακυρο,τωρα ειδα οτι ειναι δυο εκδοσεις το P9.... 3/32 4/64 Edited April 10, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ακυρο,τωρα ειδα οτι ειναι δυο εκδοσεις το P9.... 3/32 4/64 Ακριβως :) Οποτε για αυτο λεω οτι το honor 8 ειναι πιο vfm απο το p9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ακριβως :) Οποτε για αυτο λεω οτι το honor 8 ειναι πιο vfm απο το p9. Φυσικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Πάρε φίλε μου το s7 και αν μπορείς κάνε την υπέρβαση για το s7 edge κινητό της χρονιάς βγήκε για το 2016 μια τριετία πρώτα ο Θεός θα την βγάλετε παρέα. Και το άλλο s7 να πάρεις κομπλέ θα είσαι κοίτα κ για κάνα τέλειο σε μεταχειρισμένο κ θα είσαι πατάς Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. April 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αφού είναι τόσο highly recommended, θα προχωρήσω στην αγορά του S7 πολύ σύντομα Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αφού είναι τόσο highly recommended, θα προχωρήσω στην αγορά του S7 πολύ σύντομα Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :thanks: Προχώρα S7 απλό ή edge; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Καλοριζικο φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Η καλυτερη επιλογη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. April 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Προχώρα S7 απλό ή edge; Το απλό, δεν θέλω μεγάλη οθόνη και νομίζω ότι η καμπυλωτή οθόνη είναι κάπως άβολη πρακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts