jimlost Δημοσιεύτηκε April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2017 Φιλος ειναι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες.. Εγω του προτεινα το Nova... Ποια ειναι καλυτερη και γιατι... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Έχουν διαφορετικό μέγεθος καταρχήν... 5.0 το ένα, 5.5 το άλλο... Οπότε αυτό που πρέπει να αποφασίζει αρχικά είναι αν θέλει 5 ή 5.5... Πάνω-κάτω ίδια χαρακτηριστικά, αλλά το Nova έχει καλύτερη κάμερα... Οπότε μάλλον πιο ολοκληρωμένη συσκευή το Nova... Το θετικό που μπορώ να σκεφτώ για το Note 4 είναι η υποστήριξη από την κοινότητα + ότι μάλλον έχει καλύτερη αυτονομία που είναι από τα βασικά του ατού με τον Snap 625 και τη μεγάλη μπαταρία.. Προσωπικά τουλάχιστον αν ήμουν μεταξύ των 2 και δεν είχα θέμα με την μικρότερη οθόνη, θα πήγαινα στο Nova... Edited April 9, 2017 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ευχαριστω για την απαντηση... Δεν τον ενδιαφερει η οθονη στο μεγεθος... Εγω προτεινα αρχικα το Motorola X Style αλλα επειδη ειναι συσκευη του 2015 εχει τους ενδιασμους του.... Και εγω πιστευω οτι το Nova ειναι λιγο καλυτερο,χανει φυσικα σε μπαταρια,αλλα δεν βρισκω αλλο αρνητικο σε σχ2ση με το Redmi Note 4 Global.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Το μονο προτερημα που εχει το nova ειναι η καμερα που σιγουρα ειναι καλυτερη απο το note 4x σε οποιεσδηποτε συνθηκες (μερα, νυχτα, βιντεο). Αλλα μην φανταστεις επιπεδα ναυαρχιδας. Την νυχτα χανει αρκετα μιας και εχει defaut speed 1/17 (reviewers μαλιστα λενε οτι ακομα και σε αυτη τη ταχυτητα βγαζει ευκολα κουνημμενες). Σκεψου οτι το Moto g4 plus ειναι καλυτερο και παραμενει η καλυτερη καμερα της budget κατηγοριας. Επισης εχει καλη σελφοκαμερα. Στα υπολοιπα, το redmi note 4 global (ή 4X οπως το βαπτιζει η infoquest) υπερτερει στο οτι εχει 5.5αρα οθονη, ειναι δικαρτο (ακομα και αν δεν θελει τωρα μπορει στο μελλον αυτος ή αλλος να το αξιοποιησει), 4000 mah μπαταρια, υποστηριξη ant+ και θα το παρει και απο μεγαλο καταστημα και οχι παραεισαγωγης (στο σερβις τα παραεισαγωγης καθυστερουν μεχρι και μηνες). Στα συν ομως του Nova θα βαζα το NFC. Αν ηταν 5.2 ιντσες το nova ισως το σκεφτομουν και για μενα... αλλα 5 ιντσες παραειναι μικρο. Δηλαδη εφοσον δεν εχει θεμα με το μεγεθος, θα χαρει περισσοτερο την οθονη του note. Σε ποιοτητα κατασκευης δεν εχω να πω κατι γιατι και τα 2 ειναι εξαιρετικα. Υποψιν στο nova δεν υπαρχει διαθεσιμο στα σκρουτζομαγαζα αλλο χρωμα περαν απο το χρυσο στα μονοκαρτα και αν θελει αλλο χρωμα παει στο δικαρτο. Το πιο ομορφο χρωμα του για μενα ειναι το grey, μετα το silver και τελος το gold. Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το κινητο ειναι για δευτερη συσκευη,σιγουρα η 5.5 οθονη ειναι καλυτερη απο την 5αρα....Επειδη μενει και επαρχια θελει οπωσδηποτε την 800 μπαντα,αρα μιλαμε για το 4Χ η οπως το ονομαζει η infoquest...NFC ουτε κρυο ουτε ζεστη,μιας και σαν πρωτη συσκευη εχει το S7...Το μονο θεμα που υπαρχει εχει να κανει με τις Rom,δηλαδη να παρει μια συσκευη και να μην χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να φλασαρει και αλλη Rom,αυτο δεν ξερω τι γινεται με την Xiaomi... Βασικα εγω επιμενω για X Styleμιας και ειναι σε ολα καλυτερο,αλλα οπως ειπα το θεωρει παλια συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Δεν θα φλασαρεις. Μια χαρα ειναι η global. Δεν ειναι οπως παλια που επρεπε να βαλεις την ελληνικη rom για να χεις ελληνικα. :) Πλεον οσοι φλασαρουν το κανουν για τα υπολοιπα καλουδια (πχ dolby atmos) αντε και κανενα optimization σε μπαταρια. Εφοσον εχει s7 δεν τον νοιαζει καν η καμερα καθοτι και τα 2 ειναι πολυ κατωτερα. Να ειχαμε στις εναλλακτικες κανα lg g5 που εχει την wide ή το p9 που εχει monochrome να το συζηταγαμε. ;) Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εχει δει και το Ρ9,και το ΜΙ5s που ουσιαστικα παιζουν στην ιδια κατηγορια,αλλα ξεφευγει η τιμη....αν δεν υπηρχε το S7 εκει θς κοιταζε αλλα τωρα το θεωρει υ9ερβολη....Παντος για το Redmi 4x βλεπω να πηγαινει.....Αν και τον εχω ζαλισει οτι σε αυτα τα λεφτα η καλυτερη επιλογη ειναι το X Style...Κατα την αποψη μου πιο ολοκληρομενη συσκευη και κανει κατω απο 230€....Θα παρει και Nougat απλα ειναι 5.7 και λιγομεγαλο σε μεγεθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Το X Style ειναι φοβερη συσκευη αν θες 5.7 ιντσες. Κατα τα αλλα ο 808 μπορει μεν να ειναι πιο δυνατος αλλα εχει αρκετο throttling οταν τον πιεζεις (ειχα το nexus 5x). Οποτε εν τελει αντι να κερδιζεις σε ταχυτητα απλα χανεις σε μπαταρια... Εχει μικρη αυτονομια και η καμερα του μην σε ξεγελα ο αισθητηρας... το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι κατι φοβερο (το Nova ειναι καλυτερo). Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το 5Χ το ειχα και εγω,και σε 16αρι και μετα σε 32αρι....Η μπαταρια του ομως ηταν απογοητευση,αν και πραγματικα το μετανοιωσα που το εδωσα... Οπως ειπα μαλλον για το Xiaomi τον βλεπω,μιας και η 5.5 οθονη τελικα κερδιζει.. Παντος εδω και μερικες μερες που βλεπω συσκευες μεχρι 350€,εχω αλλαξει γνωμη για τους Κινεζους....Πολυ καλες συσκευες χωρις να χαλασεις μια περιουσια...Εγω η μονη Κινεζικη συσκευη που ειχα ηταν το 1+3 ,τρομερο κινητο αλλα το κρατησα μονο δυο μηνες,κυριος λογο δουλειας,οι 5,5 εμενα δεν με βολευουν....αν και οταν βγαλει το επομενο η 1+,μαλλον εκει με βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Κινηταρα το 1+3. Οσον αφορα τους κινεζους εγω εχω καταληξει πλεον να χω κινεζο πρωτη συσκευη (note 4 global) και εχω περασει απο πολλες ακριβοτερες συσκευες. Γενικα μεχρι 200-250 ευρω παιζουν μπαλα μονοι τους οι κινεζοι. Αντε να βρεις αλλο 5.5αρη κινητο δικαρτο με αυτα τα specs και να μην περασεις τα 350 ευρω σε "επωνυμο". Φυσικα μελανο σημειο τους οι καμερες (ακομα και 1+3 για τη κατηγορια του εχει κατωτερη καμερα) Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μα αυτο ειναι το θεμα....Εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου παντα για συσκευες απο Κινα,και οταν πηρα το 1+3 αλλαξα τελειος αποψη,αλλα επρεπε να φυγει... Τωρα βασικα σε αυτα τα specs σε ευρος τιμων απο 200 μεχρι 350 ειναι μονοδρομος η αγορα Huawei,Xiaomi.Βασικα του προτεινα εξ αρχης το Le Max 2 αλλα διαβαζα για φλασαρισματα και επειδη το συγκεκριμενο ατομο απλα δεν το εχει,δεν του ξανανεφερα κατι.. Ακομα να σκεφτεις θελει η γυναικα μου κινητο,και εχει κλλησει σε Samsung ,μου λεει μονο Σαμυ..Για να γλυτωσω θα της παρω το Α5 2016 αν και σκεφτωμαι σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν καλυτερα,αλλα ποιος καθετε να μπλεξει,ιδιως με γυναικες....Εω αλλαξει απιστευτα πολλες συσκευες,μονο απο το καλοκαιρι εχουν περασει απο τα χερια μου 6 κινητα,2 μονο ηταν πληρες για τα γουστα μου...το 1+3,και το S7,που το εχω μεχρι τωρα λογο ΙΡ68 που για μενα ειναι ο συμαντικοτερος παραγοντας για να παρω μια συσκευη που θα ειναι η βασικη μου...Αλλα και οι μεγαλες εταιριες,καλυτερα οι παλιοι παιχτες τα εχουν κανει χαλια,Lg προβληματα στις οθονες,HTC πανακριβες,So ny εχει αφησει τα κινητα στο ελεος του θεου και με bezels οικοπεδα,πως οι Κινεζοι να μην παιζουν μονοι τ8υς;;Εγω εχω σα δευτερη συσκευη τωρα το Lumia 950 και το κραταω μονο λογο καμερας..αλλα δεν την παλευω αλλο με τα wi dowsκαι εχω αλλαξει σχεδον ολα απο το 920 και μετα....περιμενω το τελευταιο updates που ηα δωσουν τελος Απριλη,αν δεν αλλαξει κατι θα το δωσω... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μονο αρνητικο που διαβαζω σχεδο σε ολα τα Κινεζικα εχει να κα ει με την καμερα...Αν το φτιαξουν τοτε τραβα μαζεψε τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Εξαιρετικο και το le max 2 αλλα ναι πρεπει να παιξεις με τη ρομ. Προσωπικα δεν το πηρα λογω μπαταριας οπου εχει αρκετα μικρη αυτoνομια (τιμια βεβαια για 5.7 ιντσες) Οντως ενας απο τους λογους που δεν ασχολουμαι πλεον με "επωνυμα" ειναι οτι τα κινεζικα κοροϊδευουν για αναξιοπιστα... τα επωνυμα ομως ειναι με τα bootloop, screen retention, ghost touch, μπαταρια που φλεγεται κλπ Η καμερα ειναι ο μονος λογος που μπορει να μην προτεινω κινεζικο σε καποιον που ρωτα για κινητο. Αλλα τελευταια εχουν βελτιωθει αρκετα (βλεπε redmi note 4x, mi5, le max 2 οπου για τα λεφτα τους δεν ειναι ασχημα απλα οχι τα καλυτερα) ... καμια σχεση με πριν καποια χρονια που θυμιζαν feature phones με καμερα vga. Απλα υπολογιζε το σαν επιπεδο κινητου που εχει 50 ευρω κατω. Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts