Panos277 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Παιδια, μηπως ξερετε ποιες εφαρμογες θα εχει εξαρχης εγκατεστημενες το 3230???:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Απο τα features/specifications βλεπω οτι θα εχει τα -Video Editοr -Kodak Mobile photo print -Tunes Studio -RealPlayer (ενσωματωμενο λογικα ) - Word/PowerPoint viewer Games * Exclusive new motion-enhanced game: Agent V * Multiplayer games: Rally Pro Contest * Plus Warrior Quest http://www.nokia.com/nokia/0,6771,65363,00.html http://www.forum.nokia.com/main/0,6566,016-2229,00.html [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 tha mou pei kapoios an exei taxutero epeksergasti apo to 7610? :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 tha mou pei kapoios an exei taxutero epeksergasti apo to 7610? :( :( :( Λογικά θα έχει τον ίδιο ,στα 123Mhz .Εκτός αν ,θα είναι μεγάλη έκπληξη, του βάλει η Nokia τον ίδιο με το 6620 (150Mhz).Τώρα άν εννοείς αν θα δείς διαφορα στην ταχύτητα του μενού και σε εφαρμογές ,αυτό είναι και θέμα software/προγραμματισμού.Μπορεί να είναι και πιό γρήγορο. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Παιδιά καμμία νεότερη πληροφορία για το πότε έρχεται,και για την τιμή του; Κάπου πήρε το μάτι μου για τιμή γύρω στα $550,αληθεύειαν ξέρει κανείς σχετικά ας απαντήσει thnks... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Παιδιά καμμία νεότερη πληροφορία για το πότε έρχεται,και για την τιμή του; Κάπου πήρε το μάτι μου για τιμή γύρω στα $550,αληθεύειαν ξέρει κανείς σχετικά ας απαντήσει thnks... Εγω παλι δια βασα οτι η τιμη θα κιμενεται στα $450 δηλ. περιπου 375Ε! Και οτι μετα απο κανα μηνα θα κατεβει στα $375! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 ενταξει καπου στα 400 θα ειναι και δεν νομιζω παραπανω.γιατι το σημαντικοτερο σε αυτο το κινητο ειναι και η τιμη του http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ο.Κ.ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μακάρι νάναι έτσι γιατί αυτό περίμενα κι εγώ πριν δω αυτό σ'ένα site γιατα $550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ο.Κ.ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μακάρι νάναι έτσι γιατί αυτό περίμενα κι εγώ πριν δω αυτό σ'ένα site γιατα $550 Oπου το δεις να πωλειται αρχικα νωριτερα,οι τιμες θα ειναι "τσιμπημενες" :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Oπου το δεις να πωλειται αρχικα νωριτερα,οι τιμες θα ειναι "τσιμπημενες" :) Ναι μάλλον αυτό είναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Λογικά θα έχει τον ίδιο ,στα 123Mhz .Εκτός αν ,θα είναι μεγάλη έκπληξη, του βάλει η Nokia τον ίδιο με το 6620 (150Mhz).Τώρα άν εννοείς αν θα δείς διαφορα στην ταχύτητα του μενού και σε εφαρμογές ,αυτό είναι και θέμα software/προγραμματισμού.Μπορεί να είναι και πιό γρήγορο. Merci.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Oπου το δεις να πωλειται αρχικα νωριτερα,οι τιμες θα ειναι "τσιμπημενες" :) Αφου δεν εχει κυκλοφορισει ακομα πως αυτοι μπορουν και το πουλανε???? :confused: Εκτος και αν το πληρωνεις τωρα και στο φερνουν οταν κυκλοφορισει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Εκτος και αν το πληρωνεις τωρα και στο φερνουν οταν κυκλοφορισει! Συνηθως ετσι γινεται φιλε Panos277 ,για να τα οικονομησουν :alien: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Εγω παλι δια βασα οτι η τιμη θα κιμενεται στα $450 δηλ. περιπου 375Ε! Και οτι μετα απο κανα μηνα θα κατεβει στα $375! :rolleyes: Δηλαδή να περιμένω ένα μήνα? :confused: Με το που θα βγεί έλεγα να το πάρω με τη μία.Με τα λεφτά στο χέρι είμαι.Δεν κρατιέμαι άλλο!!! [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 θελει προσοχη Πιστευω πως η εναρξη πωλησεων συνηθως σηματοδοτηται απο τη στιγμη που πωλειται στα νοκια shops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Τα θεματα που κυκλοφορουν ιδη στο ιντερνετ για 6600κ.α. θα ειναι συμβατα και στο 3230? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Τα θεματα που κυκλοφορουν ιδη στο ιντερνετ για 6600κ.α. θα ειναι συμβατα και στο 3230? Ναι θα ειναι φιλε μου :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Τα θεματα που κυκλοφορουν ιδη στο ιντερνετ για 6600κ.α. θα ειναι συμβατα και στο 3230? Με πρόλαβε ο nervous :) Αν δεν κάνω λάθος το 3230 θα υποστηρίζει, όπως και το 6260, και καινούρια θέματα που θα αλλάζει και τους ήχους εκτός από τα εικονίδια και το skin. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Με πρόλαβε ο nervous :) Αν δεν κάνω λάθος το 3230 θα υποστηρίζει, όπως και το 6260, και καινούρια θέματα που θα αλλάζει και τους ήχους εκτός από τα εικονίδια και το skin. δηλ. τι ενοεις οτι αλλαζουν και οι ηχοι???? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 δηλ. τι ενοεις οτι αλλαζουν και οι ηχοι???? πιστευω οτι λεει οτι οταν κανεις ενα θεμα θα σου δινεται η δυνατοτητα να αλλαζεις και τους ηχους κουδουνισμα ,ηχος για μηνυμα ,ξυπνητηρι κλπ, οπως στο p900 και να βαζεις εσυ αυτους που θελεις Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 πιστευω οτι λεει οτι οταν κανεις ενα θεμα θα σου δινεται η δυνατοτητα να αλλαζεις και τους ηχους κουδουνισμα ,ηχος για μηνυμα ,ξυπνητηρι κλπ, οπως στο p900 και να βαζεις εσυ αυτους που θελεις Mα και στα άλλα symbian7 μπορείς να το κάνεις αυτο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Με συγχωρεις αλλα εγω δεν το εχω βρει στο 6600 μου.Μπορεις να μας πεις πως γινεται? Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Με συγχωρεις αλλα εγω δεν το εχω βρει στο 6600 μου.Μπορεις να μας πεις πως γινεται? Απο το μενού των προφίλ βάζεις ότι ήχο θέλεις στα μηνύματα. Και απο το μενού «ρολόι» πας Επιλογές>Ρυθμίσεις>Ήχος αφύπνισης και βάζεις ό,τι θέλεις ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ναι αλλα εγω καταλαβα οτι ενα θεμα σου δινει την δυνατοτητα εκτος απ την εμφανιση του μενου να αλλαζει και ενα συγκεκριμενο "γκρουπ" ηχων.Τελος παντων...Δειτε κατι αλλο τωρα:Πριν ημουνα στο σαϊτ της νοκια στο 3230 και στην παρουσιαση το joy stick το παρουσιαζε ως 4-way scroll key.Να υποθεσω οτι απλα δεν υπολογιστηκε η "προς τα μεσα" κινηση ή ειναι πραγματικα τεσσαρων κατευθυνσεων πως σε πολλα series 40? Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Mα και στα άλλα symbian7 μπορείς να το κάνεις αυτο.. Μα αυτο ..δεν θα το κανεις αλλαγη χειροκινητα αναλογα το θεμα θα σου δινει την δυνατοτητα να εχεις τους ηχους που προτιμας ...αλλαζεις θεμα αλλαζουν αυτοματα και οι ηχοι Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts