songless_bird Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Eγώ πάντος επιμένω για το ότι το 6630 είναι ελλειπές αφού σε σχέση με το 3230 δεν έχει ραδιόφωνο και IrDA και για 3G δεν έχει δεύτερη κάμερα...Το ότι είναι 8άρι δεν μου λέει τίποτα.Αν βέβαια και το 3230 είχε 8 θα ήταν καλοδεχούμενο.Εκεί που αναγνωρίζω την ανωτερότητα του 6630 είναι η cpu των 220Mhz.. :X Αλλα είπα.Το 3230 είναι ένα πλήρες 7άρι smartphone.Eνώ το 6630 είναι "κουτσο' 8άρι... :whistle: Πάντος αν το 3230 είχε 8άρι symbian και μια cpu έστω 150Μhz τότε,άποψη μου, το 6630 θα έδειχνε ακόμα πιο 'κουτσό' και βέβαια οτι δεν αξίζει το υψηλό του κόστος.. :) Τότε θα έλεγε κάποιος οτι και το 3230 θα είχε υψηλότερο κόστος από αυτό που αναμένεται να έχει,αλλά μην ξεχνάμε οτι παραμένει κινητό της σειράς 3xxx και είναι η 'μικρή' κατηγορία...Αν το κατέτασε τιμολογιακά η Nokia στην σειρά 6xxx τότε θα χαλούσε, νομίζω, την κατηγοριοποιήση που η ίδια η Nokia εισήγαγε στα κινητα το 1997.. :rolleyes: Π.χ το 3230 αναμένεται γύρω στα 400€ .Για κάντε μια σύγκριση με το 6670 σε χαρακτηριστηκά και τιμή.. Λέτε να είναι η ποιότητα κατασκεύης που θα στερηθεί το 3230; :whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Eγώ πάντος επιμένω για το ότι το 6630 είναι ελλειπές αφού σε σχέση με το 3230 δεν έχει ραδιόφωνο και IrDA και για 3G δεν έχει δεύτερη κάμερα...Το ότι είναι 8άρι δεν μου λέει τίποτα.Αν βέβαια και το 3230 είχε 8 θα ήταν καλοδεχούμενο.Εκεί που αναγνωρίζω την ανωτερότητα του 6630 είναι η cpu των 220Mhz.. :X Αλλα είπα.Το 3230 είναι ένα πλήρες 7άρι smartphone.Eνώ το 6630 είναι "κουτσο' 8άρι... :whistle: Πάντος αν το 3230 είχε 8άρι symbian και μια cpu έστω 150Μhz τότε,άποψη μου, το 6630 θα έδειχνε ακόμα πιο 'κουτσό' και βέβαια οτι δεν αξίζει το υψηλό του κόστος.. :) Τότε θα έλεγε κάποιος οτι και το 3230 θα είχε υψηλότερο κόστος από αυτό που αναμένεται να έχει,αλλά μην ξεχνάμε οτι παραμένει κινητό της σειράς 3xxx και είναι η 'μικρή' κατηγορία...Αν το κατέτασε τιμολογιακά η Nokia στην σειρά 6xxx τότε θα χαλούσε, νομίζω, την κατηγοριοποιήση που η ίδια η Nokia εισήγαγε στα κινητα το 1997.. :rolleyes: Φιλε και εγω απο τη πλευρα μου λεω πως στο 3230 λοιπει το στερεο mp3(εχει μονο στερεοφωνικο ραδιοφωνο) και επισης δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλο πλεονεκτημα η υπαρξη IrDA ενω μπορει εσενα να μην σου λεει τιποτα το symbian8 αλλα στη πραγματικοτητα ειναι πολυ καλυτερο απο το 7. :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Φιλε και εγω απο τη πλευρα μου λεω πως στο 3230 λοιπει το στερεο mp3(εχει μονο στερεοφωνικο ραδιοφωνο) και επισης δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλο πλεονεκτημα η υπαρξη IrDA ενω μπορει εσενα να μην σου λεει τιποτα το symbian8 αλλα στη πραγματικοτητα ειναι πολυ καλυτερο απο το 7. :whistle: Το ράδιο με ενδιαφέρει. Το mp3 μόνο για ήχο κλησης με ενδιαφέρει.Οι Irda έναι απαραίτητες μιας και οι πιό φτηνες συσκευές διαθέτουν, αυξάνοντας τις δυνατότητες επικοινωνίας/συνδεσιμότητας.Τωρα για το symbian δεν ξέρω. :worry: Έχω γνωρισει πολύ καλά το 7.Θα ήθελα να δω ένα topic με τα πλεονεκτήματα-διαφορες 7 και 8 [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Το ράδιο με ενδιαφέρει. Το mp3 μόνο για ήχο κλησης με ενδιαφέρει.Οι Irda έναι απαραίτητες μιας και οι πιό φτηνες συσκευές διαθέτουν, αυξάνοντας τις δυνατότητες επικοινωνίας/συνδεσιμότητας.Τωρα για το symbian δεν ξέρω. :worry: Έχω γνωρισει πολύ καλά το 7.Θα ήθελα να δω ένα topic με τα πλεονεκτήματα-διαφορες 7 και 8 Απο εδω φενεται πως ο καθενας θελει ενα κινητο για τις δικες του αναγκες οποτε περι ορεξεως ουδεις λογος!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Μπορει εσενα να μην σου λεει τιποτα το symbian8 αλλα στη πραγματικοτητα ειναι πολυ καλυτερο απο το 7. :whistle: Αυτό από που το βγάζεις; Γιατί δεν έχουμε δεί άλλο 8άρι; Γιατί 'κατέβασαν' το 3230 από 8 σε 7(θέμα κόστούς ή απλά δεν του ήταν απαραίτητο; :confused: ); Πιστεύω οτι το 8 μοιάζει με τα XP όταν βγήκαν.Μικρη υποστήριξη,προβλήματα συμβατότητας.Ενώ το 7 μοιάζει με προηγούμενα windows που έλυσαν τα προβληματά τους και έμοιαζαν πιο σταθερή και σίγουρη λύση.Την ανωτερότητα του, αναμφισβήτητα θα την δούμε στο μέλλον,τώρα που το στηρίζεις αυτό; [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 τελος ρε παιδια εδω ειναι το επισημο του 3230 και οχι για διαφονιες.παντος φιλε μου δεν μπορει ολοι να εχουμε αδικο και εσυ να εχεις δικιο.τελος παντον ομως για τα 350 ευρω που μαλλον θα κανει καλο θα ειναι.οτι πληρωνεις περνεις http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef1991 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Aλλο το λειτουργικο και αλλο το software που τυχον να θελει βελτιωσεις φιλε μου. Εχεις ανοιξει ομως μια συζητηση η οποια μονο για το 3230 δεν ειναι .:worry: Παρακαλω ας επανελθουμε στην συζητηση για αυτο λοιπον :rolleyes: Αν θες υπαρχουν οι Διαξιφισμοί :music: Πιστευω πως οι υπεροιθρες ειναι πολλοι συμαντικες οπως να περνας προγραματα και να τα χρησοιμοποιεις π.χ το total irmote που με της υπεροιθρες αλλαζεις τα καναλια στην τηλεοραση και μπορεις να ελεκχεις και αλλες ειλεκτρονικες συσκευες Stef Speaking :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 .παντος φιλε μου δεν μπορει ολοι να εχουμε αδικο και εσυ να εχεις δικιο. Δεν είπα ότι έχω δίκιο :) Απλώς έχω απορίες... :rolleyes: Πάντως θα ήθελα να μου μου εξηγήσει κάποιος γιατί το 8 είναι ανώτερο του 7(ας ανοίξει νέο θέμα).Γιάτί είναι νεότερο; ;) Τι νέο μας φέρνει στα smartphone θέλω να μου πει.Το μόνο που έχω δεί είναι διαφορές στα themes και ασυμβατότητα με εφαρμογές(παροδικό). :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τι νέο μας φέρνει στα smartphone θέλω να μου πει.Το μόνο που έχω δεί είναι διαφορές στα themes και ασυμβατότητα με εφαρμογές(παροδικό). :rolleyes: Φυσικο δεν ειναι να υπαρχει ασυμβατοτητα σε εφαρμογες ? Aν εχεις ορεξη για διαβασμα και ενδιαφερεσαι , υπαρχουν εδω πληροφοριες http://www.symbian.com/technology/product_descriptions.html [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 nervous Thanks. Κατέβασα τα PDF αρχεία και θα κάτσω να διαβάσω.Αν βρώ τις διαφορές(είδα κατι στα πεταχτά για 3D API..) θα ανοίξω νέο θέμα... Αλλά ενiσχύεται η αποψή μου ότι το 6630 είναι ελλειπές αφού πιστεύω οτι θα είναι το μοναδικό 8.0 η τουλάχιστον το μοναδικό 8.0a, αφού έχει ανακοινωθεί το 8.0b και 8.1a και 8.1b... :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Εγω πιστευω το μονο καλο που εχει το 8 ειναι τα ωραια εικονιδια στο μενου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Έκανα post με ότι νέο φέρνει το 8. Το 3D ΑΡΙ που έχει είναι μεγάλο πλεονέκτημα και απορώ γιατί αφαίρεσαν το 8 από το 3230 :mad: ;θα ήταν χρήσιμο για τα παιχνίδια μιας και το target group που απευθύνεται είναι οι μικρότερες ηλικίες.. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Το 3230 θα παιζει 3D παιχνιδια αλλα δεν θα τα διχνει πολυ καλα. Το ιδιο συμβαινει και με το 6600. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δεν είπα ότι έχω δίκιο :) Απλώς έχω απορίες... :rolleyes: Πάντως θα ήθελα να μου μου εξηγήσει κάποιος γιατί το 8 είναι ανώτερο του 7(ας ανοίξει νέο θέμα).Γιάτί είναι νεότερο; ;) Τι νέο μας φέρνει στα smartphone θέλω να μου πει.Το μόνο που έχω δεί είναι διαφορές στα themes και ασυμβατότητα με εφαρμογές(παροδικό). :rolleyes: Καλα θα μας τρελανεις :geek: το 8 ειναι λογικο να ειναι καλυτερο απο το 7 αφου ειναι ποιο καινουργιο!!!!!!Οσο για την ασυμβατοτητα:ειναι λογικο να μην περνει ολες τις εφαρμογες του 7 γιατι εχει διαφορα.Γιαυτο θα βγουν εφαρμογες για 8 που θα ειναι αποκλειστικα γιαυτο.Τελος τα offtopic!!! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Sorry για τα offtopic :o em_seven Το ότι είναι καινούργιο δεν σημαίνει πάντα καλύτερο.Kαι απαντήσεις του τύπου 'Μόνο και μόνο επειδή είναι 8άρι είναι καλύτερο' στις ερωτήσεις μεταξύ 3230 και 6630 δεν μου λένε το γιατί!! Και οδηγεί στο να νομίζουν μερικοί ότι έχει καλύτερο μενού :blink: Διάβασα ότι symbian 8 και stereo ήχος πάνε πακέτο καθώς και η υποστήριξη 3G. Kαι το symbian 7 τα υποστηρίζει αυτά :confused: Και με αυτά που διαβάζω και διάβασα σήμερα (thanks nervous!) Kρίνω την αγορά του 3230 καλύτερη από του 6630 γιατί το θεωρώ ελειπές για 8άρι και αυτοί που δεν το παραδέχονται είναι αυτοί που το αγόρασαν...Όσο για το mono mp3 στο 3230 έχω επιφυλάξεις ακόμη.Πάντως όταν βγεί το 3230 θα είμαι από τους πρώτους που θα postάρουν για να σας πώ εντυπώσεις :D Τέλος από πλευράς μου τα offtopic :o [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Για να γυρισουμε και παλι στην συζητηση μας για το 3230, οτι και χαρακτηριστικα να εχει τελικα , πιστευω οτι θα πουλησει αρκετα-ειδικα στους νεους και οχι μονο βεβαια - και θα γινει κατι σαν το 3310,3330 . Η Νοκια θα το πλασαρει αρκετα στην αγορα αφου στοχευει και με αυτη την συσκευη να κατακλεισει ολη την αγορα με symbian συσκευες. Και μην ξεχνατε οτι η Νοκια εχει να παρουσιασει ακομα περισσοτερα τηλεφωνα μεσα στο 2005. :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Έχω την εντύπωση ότι η Nokia θέλει να αλλάξει πάλι τον τρόπο κατηγοριοποίησης των κινητών.Π.χ το 3230 θα είναι η ναυαρχίδα της 3xxx σειράς αλλά και ένα από τα φτηνά της smartphone.Παλιά άκουγα series 60 και σκεφτόμουν 6xxx.Δεν θα μου φανεί παράξενο να βγεί ένα και στη σειρα 8xxx :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τωρα η ΝΟΚΙΑ θα βγαζει σχεδον μονο συσκευες series 60 και ελαχιστες series 40 και αυτο γιατι οι series 60 πουλανε περισσοτερο. Ετσι δεν θα αργυσουμε να δουμε smartphones σε ολες τις κατηγοριες της ΝΟΚΙΑ.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τωρα η ΝΟΚΙΑ θα βγαζει σχεδον μονο συσκευες series 60 και ελαχιστες series 40 και αυτο γιατι οι series 60 πουλανε περισσοτερο. Ετσι δεν θα αργυσουμε να δουμε smartphones σε ολες τις κατηγοριες της ΝΟΚΙΑ.:) μην το λες κατα τον μαιο(περιπου)θα εχει βγει series 60 στην σειρα 8xxx http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τωρα η ΝΟΚΙΑ θα βγαζει σχεδον μονο συσκευες series 60 και ελαχιστες series 40 και αυτο γιατι οι series 60 πουλανε περισσοτερο. Ετσι δεν θα αργυσουμε να δουμε smartphones σε ολες τις κατηγοριες της ΝΟΚΙΑ.:) Αποψή μου, τα 40άρια θα τα παράγει στους ίδιους ρυθμούς, μπορεί και πιό πολύ, για να καλύπτει και την φτηνή κατηγορία αλλά και αυτούς που δεν θέλουν smartphone. Πιστεύω οτι η Nokia πάει να κάνει το εξής, να χωρίσει τις κατηγορίες σε τρείς, όσες και οι πλατφόρμες. Δηλαδή σειρά 40 ,60 ,80.Κάθε μία με πλήρη γκάμα κινητών που θα ξεκινάει από το 3xxx (μπορεί και 2xxx)και θα ανεβαίνει.Μπήκα σε αυτή τη σκέψη όταν είδα μέτα το 9500 να βγάζει το 9300(Λέτε να δούμε και πιο φτηνή έκδοση comunnicator? :confused:) Και πήρε το μάτι μου κάτι και για 8650 (smartphone) :confused: ... [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Αν εξαιρεσεις το 3G η σημαντικοτερη διαφορα μαλλον ειναι οτι το 6630 εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη,κατα τα αλλα δεν εχουν σημαντικες διαφορες, και το 3230 εχει και ραδιοφωνο. en oligis grigoroteros epeksergastis=taxuteres antidraseis kinitou? (sorry re paidia,den kserw polla :o ) kseroume an tha einai taxutero ap'to 7610 p.x? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Αποψή μου, τα 40άρια θα τα παράγει στους ίδιους ρυθμούς, μπορεί και πιό πολύ, για να καλύπτει και την φτηνή κατηγορία αλλά και αυτούς που δεν θέλουν smartphone. Πιστεύω οτι η Nokia πάει να κάνει το εξής, να χωρίσει τις κατηγορίες σε τρείς, όσες και οι πλατφόρμες. Δηλαδή σειρά 40 ,60 ,80.Κάθε μία με πλήρη γκάμα κινητών που θα ξεκινάει από το 3xxx (μπορεί και 2xxx)και θα ανεβαίνει.Μπήκα σε αυτή τη σκέψη όταν είδα μέτα το 9500 να βγάζει το 9300(Λέτε να δούμε και πιο φτηνή έκδοση comunnicator? :confused:) Και πήρε το μάτι μου κάτι και για 8650 (smartphone) :confused: ... Μπα δεν νομιζω η ΝΟΚΙΑ να συνεχισει να παραγει πολλα series 40. Αυτο φαινεται και τωρα, αν παρατιρησεις η ΝΟΚΙΑ τα χριστουγγενα κυκλοφορισε 3 series 60, και τωρα θα κυκλοφορισουν 2 ακομα smartphones, συνολο 5 σε 2 μηνες. Ειναι εμφανες οτι η ΝΟΚΙΑ προσπαθει να κατακλισει την αγορα με series 60. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μπα δεν νομιζω η ΝΟΚΙΑ να συνεχισει να παραγει πολλα series 40. Αυτο φαινεται και τωρα, αν παρατιρησεις η ΝΟΚΙΑ τα χριστουγγενα κυκλοφορισε 3 series 60, και τωρα θα κυκλοφορισουν 2 ακομα smartphones, συνολο 5 σε 2 μηνες. Ειναι εμφανες οτι η ΝΟΚΙΑ προσπαθει να κατακλισει την αγορα με series 60. :D Το πιστευω αυτο που λες για το 2005 , Παρατηρησες ποσα series40 εβγαλε το 2004? Παρα πολλα. :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μπα δεν νομιζω η ΝΟΚΙΑ να συνεχισει να παραγει πολλα series 40. Αυτο φαινεται και τωρα, αν παρατιρησεις η ΝΟΚΙΑ τα χριστουγγενα κυκλοφορισε 3 series 60, και τωρα θα κυκλοφορισουν 2 ακομα smartphones, συνολο 5 σε 2 μηνες. Ειναι εμφανες οτι η ΝΟΚΙΑ προσπαθει να κατακλισει την αγορα με series 60. :D Ήδη ανακοίνωσε το 40άρι 6822. Θα ήταν λάθος να μειώσει την παραγωγή τους.Δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν smartphone.Το 3230 που θα είναι από τα φτηνά smartphone θα κοστίζει παραπάνω από το 6230 , που είναι το κορυφαίο της 40άρι. Λέτε όμως ο αντικαταστάτης του 6230 να είναι smartphone? :confused: Το θεωρώ λάθος.Έχει ήδη 3 νέα smartphone στην 6xxx...Eκτός αν κάνει το μαγικό η Nokia και ρίξει τόσο πόλύ τις τιμές που θα δούμε smartphone με 200€ :wacko: Και να εξαφανίσει τα 40άρια. Λέτε αυτό να θέλει να κάνει :blink: λέτε να γίνει σταδιακά αυτό μέχρι το 2006 που θα έχουμε και την τα πρωτα κινητα της ενοποιημένης πλατφόρμας 60-90 και θα έχει μόνο smartphone και θα χωρίζονται από το διαφορετικο μέγεθος οθόνης και τα χαρακτηριστικά τους ,σε κατηγορίες; :D [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 .Eκτός αν κάνει το μαγικό η Nokia και ρίξει τόσο πόλύ τις τιμές που θα δούμε smartphone με 200€ :wacko: Και να εξαφανίσει τα 40άρια. Λέτε αυτό να θέλει να κάνει :blink: λέτε να γίνει σταδιακά αυτό μέχρι το 2006 που θα έχουμε και την τα πρωτα κινητα της ενοποιημένης πλατφόρμας 60-90 και θα έχει μόνο smartphone και θα χωρίζονται από το διαφορετικο μέγεθος οθόνης και τα χαρακτηριστικά τους ,σε κατηγορίες; :D Μεσα επεσες :o .Απο οτι διαβασα ,δεν ξερω κατα ποσο θα πραγματοποιηθει, η Νοκια βγαζει τα τελευταια 40άρια μεσα στο 2005 . Μετα ολο το βαρος θα πεσει σε series 60. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts