akaloith Δημ. April 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) τελωνείο θα πρεπε να ειναι ενα 20% δηλαδη 40 ευρω. δηλαδη να βγει αντε κανα 200αρι. στα skroutzomagaza σιγουρα δε θα παιξει κατω απο 200. new video Edited April 10, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panGS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Το τελωνείο είναι 24% + τα έξοδα των Ελτα , περίπου 12 ευρώ και δεν γνωρίζω αν πληρώνεις και κάποιες μέρες αποθήκη... Αλλά ας μην το γκαντεμιάζουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 το pro εχει 125 στο gearbest και 195 στο skroutz (70 ευρω καπελο) το Plus το πηρα 155 απο το gearbest και δε ξερω ποσο απο skroutz φανταζομαι με γκαντεμια στα ιδια θα ερθει. χωρις πολυ φθηνοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panGS Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εγώ πιστεύω πως το Plus όταν θα το φέρουν εδώ , θα ξεκινάει από τα 220-230 τουλάχιστον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Εγώ πιστεύω πως το Plus όταν θα το φέρουν εδώ , θα ξεκινάει από τα 220-230 τουλάχιστον . Στο 50αρικο καπελο θαναι καλα αλλα το βλεπω ναναι στο 100αρικο :wacko: Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panGS Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το υπολόγισα στα 70 ευρώ περίπου...Για κατοστάρι λέω και εγώ , απλά δεν το έγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω μπαταρια για το pro ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλησπέρα σας γνωρίζετε εάν το συγκεκριμένο έχει ράδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω μπαταρια για το pro ?? http://www.aliexpress.com αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panGS Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλησπέρα σας γνωρίζετε εάν το συγκεκριμένο έχει ράδιο ? Αν δεν κάνω λάθος έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ας ελπίσουμε αυτό που περιμένω να μην έχει θέματα με το WiFi connection όπως του πρώτου review..... αν είχε NFC και βγει τίμιο όπως τα 3 k6000 pro που υπάρχουν στον περίγυρο μου για μένα θα ήταν το καλύτερο vmf... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 πιστευω οτι ειναι θεμα ταιριασματος router - κινητου. ορισμενα ρουτερ ειναι πιο δυσκολα απο αλλα. παντως οτι και να υπαρχει αν υπαρχει υποτιθεται θα λυθει με software update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Τελικα παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Οχι ακόμα γιατί τελικά το Gearbest δεν το είχε σε στοκ. Παραγγελία 20/4 In this case we can offer you 3 options: Option 1: Wait a little longer. We expect to ship the item between Apr 29 - May 1. Once we ship it we will send you an email with the delivery information. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 2017-04-27 19:12:00The item is at the PostNL sorting center 2017-04-21 06:14:00The item is pre-advised η παραγγελια εγινε πολυ νωριτερα καθως ηταν σε presell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Απο που φιλε μου; Εμενα ο κινεζος GB δεν εχει παραλαβει ακομα και να δω πότε θα του ερθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Εγώ από GB παραγγελία 09/4ου και είναι on transportation to the country of destination... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Εγώ από GB παραγγελία 09/4ου και είναι on transportation to the country of destination... Και συ στα presell εισαι σαν τον akaloith. Εγω εχω δρομο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Εγω απλα περιμενω να τα παρετε να διαβασψ εντυπωσεις και τυχον προβληματα, ψαχνω ενα τηλεφωνο τουλαχιστον 3γιγα 5,5 ιντσες με δυνατο ηχο, καλη "κεραια" για συνδεσεις με wifi μεγαλουτσικη μπαταρια να μη φορτιζω καθε μερα και χωρις πορβληματα και κολληματα. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 σαν πολυ ν αργει μας πιασαν στο τελωνείο ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κι εγώ το ίδιο φοβάμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panGS Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ρε παιδιά δεν έχουν φτάσει ακόμα στην Ελλάδα...θέλει λίγες μέρες ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μάλλον την γλίτωσα.... Σήμερα κλείσιμο από αεροδρόμιο... Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τρεμω το οτι πολλοι ρισκαρατε να πληρωθει τελωνειο, ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε ευκολα για ολους και να δουμε ποο καλο ειναι να παραγειλουμε κι εμεις, εστω και απο αποθηκη ευρωπη που ευχομαι να βρεθει. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts