Jump to content

android με γρήγορο autofocus

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω android με γρήγορο autofocus.

Χρειάζεται να έχει laser AF;

Από ποιο κόστος ξεκινάμε;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Οχι απαραιτητα. Phase detection θες. Αλλα θες μονο αυτο; Αν ναι ακομα και καποια φτηνα xiaomi αν παρεις νεταρουν πολυ γρηγορα (υστερουν ομως σα ποιοτητα με το που πεσει ο φωτισμος).

Θα ήθελα να μπορεί να αλλάζει μπαταρία στο κινητό.

Ποια έχουν phase detection;

Τα πιο οικονομικά;

Δεν θα με πείραζε και μεταχειρισμένο.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Πες μας λίγο τι αλλά χαρακτηριστικά θέτεις ώς στάνταρ,για ένα smartphone πλην της κάμερας..Και πόσα χρήματα διαθέτεις..Για κάμερα πάντως δεν θα σου πρότεινα xiaomi..

Πες μας λίγο τι αλλά χαρακτηριστικά θέτεις ώς στάνταρ,για ένα smartphone πλην της κάμερας..Και πόσα χρήματα διαθέτεις..Για κάμερα πάντως δεν θα σου πρότεινα xiaomi..

Δεν την προτεινα απλα την εφερα ως παραδειγμα οτι αν τον νοιαζει μονο το focus speed ακομα και xiaomi μπορουσε να παρει που πραγματικα ειναι απο τα πιο γρηγορα σε νεταρισμα κινητα. Τωρα το τι ποιοτητα θα χει σε χαμηλο φωτισμο αλλη ιστορια... αν και καποια μοντελα για τα λεφτα τους δεν ειναι ασχημα (πχ Note 4X, Redmi 3s κλπ).

Edited by Antretng

Δεν την προτεινα απλα την εφερα ως παραδειγμα οτι αν τον νοιαζει μονο το focus speed ακομα και xiaomi μπορουσε να παρει που πραγματικα ειναι απο τα πιο γρηγορα σε νεταρισμα κινητα. Τωρα το τι ποιοτητα θα χει σε χαμηλο φωτισμο αλλη ιστορια...

Ναι μπορεί να έχεις και δίκιο και να τον νοιάζει μόνο αυτό..Αλλά δεν μας λέει τι θελει :)

Ναι μπορεί να έχεις και δίκιο και να τον νοιάζει μόνο αυτό..Αλλά δεν μας λέει τι θελει :)

Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα :lol::lol::lol: :)

Αρχικά όπως έγραψα, αποκλείω κινητά που δεν αλλαζει η μπαταρία.

Αρα και τα Xiaomi.

Δεν έχω θέμα με τα άλλα χαρακτηριστικά, εφόσον ψάχνω κάτι οικονομικό.

Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα :lol::lol::lol: :)

Χαχαχα κάπως έτσι..Όσο για τον φίλο που έχει και τον αχυρώνα..Δύσκολο όπως έχουν γίνει σήμερα τα smartphone,Να αλλάζει η μπαταρία..

Galaxy j7 2016 και με σκυλί μπαταρία..

Αυτό μου ηρθε στο μυαλό..

Αρχικά όπως έγραψα, αποκλείω κινητά που δεν αλλαζει η μπαταρία.

Αρα και τα Xiaomi.

Δεν έχω θέμα με τα άλλα χαρακτηριστικά, εφόσον ψάχνω κάτι οικονομικό.

Και το lg g4 αλλαζει μπαταρια αλλα εχει το 1/4 της αυτονομιας τους Note 4X...

Αν δεν πεις ποσα λεφτα δινεις, τι προτεραιοτητες εχεις οσον αφορα ταχυτητα, ram, οθονη και καμερα (φωτο/βιντεο μερα/νυχτα) και αν σε νοιαζει η 800αρα μπαντα (για να χεις 4g επαρχια) δεν μπορουμε να βοηθησουμε.

Το να αλλάζει η μπαταρία είναι απόλυτο.

Δεν είναι θέμα αυτονομίας.

Αρχικά νομίζω το LG G4 έχει phase detection για να ξεκινήσουμε από μία βάση.

λεφτα όσο λιγότερα γινεται και μεταχειρισμένο,

ταχυτητα αδιαφορη

ram σιγουρα 1GB και πανω

οθονη αδιαφορο αν και προτιμω μικρες.

και καμερα (φωτο/βιντεο μερα/νυχτα) σημαντικα ολα αυτα.

800αρα μπαντα (για να χεις 4g επαρχια Αδιαφορο.

Η μπαταρια αν χρειαστει αλλαζει απλα αντι για 15 ευρω θα σου παει κανα 40αρη σε καποιος σερβις. Οσον αφορα το g4 ειναι κακη αγορα τοσο σε αυτονομια οσο και σε αξιοπιστια. Για αντιπαραδειγμα το ειπα.

Δηλαδη σε νοιαζει μονο καμερα (επιπεδα g4), αποσπωμενη μπαταρια και τιμη μικροτερη του g4... ε τετοιο κινητο δεν υπαρχει.

Παρε ειτε το g4 με δωρο bootloop και ενα φορτιστη ανα χειρας να μην ξεμενεις ειτε το λιγο ακριβοτερο g5 se με screen retention, χωρις δυνατοτητα για ρουταρισμα και χωρις update σε nougat

Edited by Antretng

Δεν είναι θέμα αυτονομίας.

Αρχικά νομίζω το LG G4 έχει phase detection για να ξεκινήσουμε από μία βάση.

λεφτα όσο λιγότερα γινεται και μεταχειρισμένο,

ταχυτητα αδιαφορη

ram σιγουρα 1GB και πανω

G4 μεταχισιρμενο με τεράστιο κίνδυνο του bootloop (τπτ άλλο δεν υπάρχει)

Δεν θέλω κινητό που να μην αλλάζει μπαταρία.

ΟΚ ας πάμε σε ακριβότερο από G4.

Στις ειπα ηδη τις επιλογες σου. G4, G5 se αντε και το κανονικο G5 αλλα και αυτο εχει screen retention το οποιο μαλιστα η LG δεν το αναγνωριζει καν ως ελαττωμα (δεν το επισκευαζει οταν το εμφανισει). Βασικα απο κινητα με καλες καμερες μονο την lg ξερω να αλλαζει μπαταρια.

Ξαναλεω δεν αξιζει ο περιορισμος που βαζεις στον εαυτο σου. Μα ενα 25αρη ευρω διαφορα θα εχει το κοστος της αλλαγης της μπαταριας. Αλλωστε τοσο το g4 οσο και το g5 εχουν πολυ κακες αυτονομιες... οποτε σε αυτα ναι ειναι πολυ πιθανο να αλλαξεις μπαταρια. Ενω σε καποια αλλη συσκευη πχ honor 8 ειναι πιο απιθανο να αλλαξεις.

Στη τελικη με τα λεφτα που θα γλυτωσεις βγαζεις και το κοστος της μπαταριας.

Ωραία πλην G4/5, τι υπάρχει σε ακριβότερο που αλλάζει μπαταρία; (και παλαιότέρα μοντέλα).

Αλλά και σε φθηνότερο που δεν αλλάζει μπαταρία.

Ισως το s5 αν το βρεις μεταχειρισμενο κανα 150αρη? Αλλα δεν αξιζει τοσο η καμερα του μιας και τα χει τα χρονακια του.

Σε κινητα που δεν αλλαζει μπαταρια ριξε μια ματια στο huawei nova, το xperia x και τελος το honor 8. Το nova ισως εχει καπως κατωτερη καμερα απο το xperia x/honor 8 αλλα εχει πολυ καλυτερη αυτονομια και εχει πολυ καλη τιμη.

Του s5 η κάμερα ήταν απαράδεκτη..καλύτερη ήταν του s4..μακριά..και σαν συσκευή απάτη..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του s5 η κάμερα ήταν απαράδεκτη..καλύτερη ήταν του s4..μακριά..και σαν συσκευή απάτη..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπαρχει αλλη επιλογη σε παλαιοτερο μοντελο που να "στεκεται" η καμερα, να εχει phase detection και να αλλαζει η μπαταρια ομως. Μονο για αυτο το προτεινα. Κατα τα αλλα δεν αξιζει...

Edited by Antretng

ταχυτητα αδιαφορη

ram σιγουρα 1GB και πανω

Μήπως να το ξανασκεφτείς και αντί για τηλέφωνο να πάρεις μια ωραία, οικονομική, compact ψηφιακή φωτογραφική;

Και οχι, δεν κάνω πλάκα...

Μήπως να το ξανασκεφτείς και αντί για τηλέφωνο να πάρεις μια ωραία, οικονομική, compact ψηφιακή φωτογραφική;

Και οχι, δεν κάνω πλάκα...

Το ιδιο σκεφτομουν και γω. Εδω μια σχετικα φορητη επιλογη https://www.skroutz.gr/s/7824552/Canon-EOS-M10-Kit-15-45mm-IS-STM.html?from=account_favorites

Ή ακομα πιο φορητη αλλα δυστυχως ακριβοτερη http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-dsc-rx100-1108491.html

Το ιδιο σκεφτομουν και γω. Εδω μια σχετικα φορητη επιλογη https://www.skroutz.gr/s/7824552/Canon-EOS-M10-Kit-15-45mm-IS-STM.html?from=account_favorites

Ή ακομα πιο φορητη αλλα δυστυχως ακριβοτερη http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-dsc-rx100-1108491.html

Eγώ το είπα από την άποψη ότι απ' ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον, τον άνθρωπο τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η φωτογραφία... Όταν λέει για Ram από 1gb και πάνω και αδιάφορη ταχύτητα συσκευής... Δηλ. ακόμα και να υπήρχε κάτι τέτοιο που να βγάζει σούπερ φωτογραφίες, η εμπειρία χρήσης θα ήταν απογοητευτική...

αυτο που ψάχνεις πλέον δεν υπάρχει δυστυχώς εκτός από το g4/g5 με τα γνωστά σοβαρά προβλήματα που έχουν