Axaios1985 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ρε παιδια ποση ωρα θελει για να ανοιξει το S8+ στο πρωτο ανοιγμα μετα απο τις πρωτες ρυθμισεις ;;; Εδω και μιση ωρα κανει εγκατασταση και μου γραφει μισο λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μετα απο hard reset αργει λιγο η εκκινηση! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ρε παιδια ποση ωρα θελει για να ανοιξει το S8+ στο πρωτο ανοιγμα μετα απο τις πρωτες ρυθμισεις ;;; Εδω και μιση ωρα κανει εγκατασταση και μου γραφει μισο λεπτο... Κανονικά καθόλου ή ελάχιστα... Μήπως έχεις βάλει να κάνει επαναφορά ρυθμίσεων από backup? Στο αρχικό setup επέλεξες ότι είναι Νέα συσκευή? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ρε παιδια ποση ωρα θελει για να ανοιξει το S8+ στο πρωτο ανοιγμα μετα απο τις πρωτες ρυθμισεις ;;; Εδω και μιση ωρα κανει εγκατασταση και μου γραφει μισο λεπτο... κανε μια πίσω και ξανά προχώρησε το και θα συνεχίσει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μετα απο hard reset αργει λιγο η εκκινηση! Ο φίλος λέει μετά από τις πρώτες ρυθμίσεις οπότε αυτό σημαίνει ότι έχει τελειώσει η οποία διαδικασία και μάλιστα έχει ξεκινήσει τις πρώτες ρυθμίσεις Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axaios1985 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις. Ολα οκ. Άργησε αρκετα παντως. Οταν εγραψα μετα απο τις πρωτες ρυθμίσεις εννοούσα τις επιλογες που κανεις τηνς πρωτη φορα που το ανοιγεις. Ολα ενταξει παντως ευχαριστώ. Σήμερα το πήρα...μετά απο 2 χρονια περιπου S6 Edge Plus ( το 7 δεν το ειχα περει) Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Συγγνωμη αλλα εχεις σκεφτει τι σημαινει να τραβας φωτογραφια σε αναλογια 18,5:9?? ή δεν το εχεις καταλαβει? Δεν ειναι οτι τραβας σε 7ΜΡ. Προφανως και εμενα δε με απασχολουν παντα, αλλα με απασχολει οταν θα παω να την εκτυπωσω ή αν θα την βαλω σε μια ψηφιακη κορνιζα, τι θα δω με το 18,5:9. Αν κανω λαθος διορθωσε με αλλα σκεψου το λιγο ή κανε δοκιμη. εκτος αν τις θες μονο για να τις βλεπεις στην οθονη αυτου του κινητου (γιατι αν παρεις αλλο με αλλη αναλογια παλι αχρηστες θα ειναι) ή για FB. Κάπου μπερδεύεσαι.. Τι δουλειά έχει η αναλογία της οθόνης με το κάδρο της φωτογραφικής; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπου μπερδεύεσαι.. Τι δουλειά έχει η αναλογία της οθόνης με το κάδρο της φωτογραφικής; Άλλο πώς φαίνεται στην οθόνη του κινητού άλλο πώς τραβάει η κάμερα... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Κάπου μπερδεύεσαι.. Τι δουλειά έχει η αναλογία της οθόνης με το κάδρο της φωτογραφικής; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις πάει να βγάλεις στα 7ΜΡ? Έχεις δει σε τι αναλογία τραβάει ? Εγώ ξέρω ότι δίπλα από κάθε ΜΡ λέει και την αναλογία που τραβάει. Πχ 4:3 ή 16:9. Στα 7 τι λέει, το έχετε δει εσείς που έχετε τη συσκευή? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μα δε τραβάς σε αναλογία 18,5 προς 9 σε 16 προς 9 τραβας στα 7mp από ότι λένε τα παιδια εκτός αν κάνω λάθος.Σε βίντεο τραβάει 16 προς 9 στη μέγιστη αναλυση? Γιατί δεν το κοιτάς αφού το έχεις ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες χρήσης και έχοντας στην κατοχή μου κάποιες από τις καλύτερες συσκευές του 2016 - 2017 και ως ένας από τους μεγαλύτερους φαν της μεγάλης οθόνης αλλά όσο πιο μεγάλη γίνεται σε μικρότερο συνολικά μέγεθος συσκευής μπορώ με ασφάλεια να πω ότι ναι μεν η οθόνη είναι χάρμα οφθαλμών αλλά η αναλογία με έχει προβλημάτισε αρκετά... Θα έλεγα ότι δίπλα δίπλα (μιας και έχω ακόμα το Mate 9) η οθόνη του Mate 9 το οποίο έχει περίπου το ίδιο ύψος με το S8+ μοιάζει μεγαλύτερη και δείχνει μια πιο νορμάλ χρήση. Βέβαια η διαφορά στο κράτημα, το μικρότερο βάρος, η υπέροχη οθόνη και η ανταγωνιστή μπαταρία του S8+ ακόμα και απέναντι στο MATE 9 που πολλές φορές φτάνει και ξεπερνάει τους χρόνους του Mate 9 (σύμφωνα με την δική μου πάντα χρήση) το κάνουν να στέκεται μπροστά από κάθε τι άλλο εκεί έξω... Απλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν άφησαν την αναλογία 16.9 και ας ήταν πιο φαρδύ... Όσοι το ήθελαν στενό θα πήγαιναν στο απλό S8. Με την μπάρα ειδοποιήσεων δεν έχω θέμα μιας και δεν υπάρχε ούτε παλιότερα συσκευή πάνω από 5.8 ίντσες που μπορούσα εγώ να κατεβάσω την μπάρα με το ένα χέρι... Απλά εδώ έχουμε την έλλειψη πλήκτρου αφής που θα κάνει αυτή την δουλειά όπως έχει φροντίσει η LG και η Huawei όπως και πλήκτρου αφής απόκριψεις των πλήκτρων αυτόν. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι υπέροχη... Δε διαφωνώ με αυτά που λες και ουσιαστικά λέμε το ίδιο, ας κρατούσε την παλιά αναλογία και ας έδινε πιο μικρές διαστάσεις συσκευής για την μικρή που αντί να λέει 5.8 ας ήταν 5.3 πχ και η μεγάλη ας ήταν 5.8 αλλά με πιο καλή χρηστικοτητα. Στο τέλος που λες ότι με οποιαδήποτε συσκευή 5.8 δε θα έφτανες την μπάρα συμφωνώ αλλά τώρα μας περιορίζει και στις 2 συσκευές ενώ θα μπορούσε έστω η μια να είναι πιο εύχρηστη για εμάς που θέλουμε κάτι πιο μαζεμένο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Σιγά σιγά στο YouTube βλέπουμε τα βίντεο full screen χωρίς να πατάμε το κουμπάκι για μεγέθυνση...εχω δει 5-6 βίντεο σε full screen...απίστευτη εμπειρία θέασης! https://youtu.be/yKY3eQpiHtA Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 18,5:9 στα 7,9mp λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Δε διαφωνώ με αυτά που λες και ουσιαστικά λέμε το ίδιο, ας κρατούσε την παλιά αναλογία και ας έδινε πιο μικρές διαστάσεις συσκευής για την μικρή που αντί να λέει 5.8 ας ήταν 5.3 πχ και η μεγάλη ας ήταν 5.8 αλλά με πιο καλή χρηστικοτητα. Στο τέλος που λες ότι με οποιαδήποτε συσκευή 5.8 δε θα έφτανες την μπάρα συμφωνώ αλλά τώρα μας περιορίζει και στις 2 συσκευές ενώ θα μπορούσε έστω η μια να είναι πιο εύχρηστη για εμάς που θέλουμε κάτι πιο μαζεμένο. Όχι να άφηνε το S8+ στις 6,2'' με αναλογία 16.9 και όποιος ήθελε μικρή οθόνη ας πάρει το νέο Νοκια 3310....χιχιχιχι:lol: Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Δεν είναι καλύτερα στα 12 και μετά να κάνεις την φωτογραφία σε αναλογία 16/9?? Δεν το γνωρίζω ακριβώς. Αλλά η μετατροπή αν γίνεται θα θέλει είτε μέσω pc είτε εξειδικευμένης εφαρμογής αν υπάρχει στο store Btw στα 9.1mp η αναλογία είναι 16:9 που σου εμφανίζει στην οθόνη και όχι 7 που είπα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 20, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 18,5:9 στα 7,9mp λεει Ωραία, μήπως έχω ένα δίκιο παραπάνω ? Γιατί μου την πεφτετε μερικοί που το έχετε το κινητό χωρίς καν να ξέρετε το λέτε, μόνο και μόνο για να μας πεισετε ή μάλλον για να πεισετε και τον εαυτό σας ότι είναι όλα τέλεια και σε όλα άψογο. Λες και άμα παραδέχεται κανείς ότι δε φτάνει με το δάχτυλο πάνω στην μπάρα είναι κακό ή θα του πέσουν τα καράβια έξω. Ομοίως για τις φωτό, ξενέρωσα να βλέπω 3000 φώτο που έχω στην SD στη μισή οθόνη του s8 γιατί έχανε 2 δάχτυλα αριστερά και άλλα 2 δεξιά λόγω αναλογιας. Αυτά είναι γεγονότα κύριοι και μη μου απαντάτε με άσχετα όπως το ποσό ωραίο είναι για να με βγάλετε hater. Hater είμαι μόνο στην κοροιδια στο φανατισμο και στο ψέμα. Το αν κάποιον δεν το ενοχλεί που δε φτάνει πάνω δε σημαίνει ότι δεν θα ενοχλεί τους πολλούς και δε θα το αναφέρουμε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Γενικά είναι ένα "αρτσούμπαλο" τηλέφωνο κατα την γνώμη μου.Περίεργα μακρόστενο,με αναλογία οθόνης που δεν χρησιμέυει σε κάτι. αυτος ηταν ο λογος που δεν πηγα σε μικρο s8. Ειδα μια φωτο στη συσκευη και ειχε 2 δαχτυλα κενο απο καθε πλευρα. Ο μονος τροπος να παρεις φωτο που να γεμιζει οθονη ειναι οπως λενε και τα παιδια στα 7ΜΡ που τραβαει στην ιδια αναλογια με αυτην της οθονης, αλλα τι να τις κανεις μετα? Προσωπικα πηγα στο + ωστε να ειναι συνολικα μεγαλυτερη η επιφανεια που θα βλεπω μια φωτο (γιατι και εκει το ιδιο θα συμβαινει αλλα δε θα ειναι σα να βλεω σε 5αρα οθονη για να μην πω λιγοτερ). Δυστυχως η αναλογια οθονης που εδωσαν ειναι ο,τι πιο χαζο μπορουσαν να σκεφτουν, καθως δε βολευει σε τιποτα εκτος απο το να κρατας το κινητο κλειστο (το μικρο παντα γιατι το μεγαλο ουτε αυτο βολευει). Ναι μεν εχεις καλο κρατημα, αλλα χειριζεσαι τη μιση οθονη σε υψος ,που το κανει το ιδιο αχρηστο με το να ειναι πλατια. και ακομα χειροτερα μαλλον γιατι την μπαρα/κουρτινα που εχεις πανω και ειναι τοσο χρησιμη δεν παιζει να την κατεβασεις με ενα χερι. ΜΕ αυτο το σκεπτικο θεωρω οτι το Plus συμφερει, μιας και ειτε εχεις το μικρο ειτε το μεγαλο, το πανω μερος της οθονης δεν το φτανεις. Δυστυχώς όσο εντυπωσιακό είναι το κινητό όταν το κοιτάς μόνο του τόσο χάνει σε μέγεθος οθόνης όταν το βάλεις δίπλα σε ένα 6αρι κινητό με παραδοσιακές αναλογίες οθόνης. Έχοντας το S8+ αρκετό πλέον καιρό , μπορώ να σας πω και με άνεση μάλιστα ότι διαφωνώ πλήρως με ότι λέτε. 1. Είναι πάρα πολύ άνετο στο χειρισμό του. Ολα αυτά περι λάθος placement του fingerprint scanner μετά χρήσης αποδεικνύονται μπούρδες αφού τελικά απαξ και συνηθήσεις δεν έχει σημασία. Προσωπικά είτε αριστερό είτε δεξι χέρι, ο δείκτης πάει πλέον στο FP και ξεκλειδώνει άμεσα. 2. Σε ότι αφορά οθόνη, η οθόνη εξυπηρετεί σε browsing στο συγκεκριμένο ratio, και μάλιστα πολύ. Γιατι δεν το αναφέρετε; 3. Η μπαταρία ειναι πάρα πολύ καλύ και θα έλεγα ότι η SAMSUNG έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σε browsing ως προς το μήκος και όχι ως προς το πλάτος κάτι που εμένα τουλαχιστον δεν με βολεύει ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημέρα. Χθες έπιασα στα χέρια μου ένα s8.Παρτε ενα ταπεινό J7 βάλτε τα διπλά δίπλα σε φουλ φωτεινότητα και κατεβάστε την ίδια σελίδα και πείτε μου που διαβάζετε καλύτερα.Επισης τραβήξτε μια φωτο και με τα δύο σε φυσιολογικές συνθήκες.Μετα πείτε μου αν οι οποίες διάφορες δικαιολογούν τα 600 ευρώ διάφορα μεταξύ τους.Ενα δύσχρηστο κινητό παρότι τούμπανο διαπίστωσα εγώ.περι ορέξεως όμως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν το κοιτάς αφού το έχεις ? .Ποιος σου ειπε το εχω?Γι αυτο ρωταω.Δε διαβαζεις τα μηνυματα μου φαινεται.... Edited May 20, 2017 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημέρα προερχόμενος από mi mix δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν έκανα σωστή επιλογή είναι μεγάλη η διαφορά στην καθημερινή χρήση. Από την μια το s8 είναι ότι πιο πρακτικό έχω πιάσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια είναι πιστεύω η μόνη ναυαρχίδα που δουλεύεις άνετα. Από την άλλη όταν έρχεται η ώρα για αναπαραγωγή περιεχομένου είτε βίντεο είτε φωτογραφία ξενερωνεις. Αυτή είναι η άποψη μου μέχρι τώρα μετανιώνω που δεν κράτησα και το mi mix για να τα δω λίγο μαζί και μετά να αποφασίσω πιο θα κρατήσω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) 18,5:9 στα 7,9mp λεει Δεν το γνωρίζω ακριβώς. Αλλά η μετατροπή αν γίνεται θα θέλει είτε μέσω pc είτε εξειδικευμένης εφαρμογής αν υπάρχει στο store Btw στα 9.1mp η αναλογία είναι 16:9 που σου εμφανίζει στην οθόνη και όχι 7 που είπα. Sent from my iPad using TapatalkΤελικα για να καταλαβω στα 7,9 τραβαει σε 18,5:9 και στα 9,1 σε 16:9??Αν ναι στα 9,1 εμφανιζονται με κενο οι φωτο οπως στα 12 με 4:3 αναλογια?Αν τραβαει στα 9,1 σε 16:9 κατι ειναι και αυτο,θα τις προβαλω ειτε στο pc ειτε στην τηλεοραση μου και θα φαινονται full screen.Αν δε με ενδιαφερει τοσο πολυ να τραβαω σε πολλα mp αλλα μονο για προβολη στην οθονη του τηλ 7,9 και τελειωσε η υποθεση.Στα 12 mp παιδια σε 4:3 σε καθετη προβολη εμφανιζονται κανονικα? Edited May 20, 2017 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axaios1985 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημερα Το ενα τριτο της οθονης ειναι ουσιαστικά καλυμμένο οταν πας να βγαλει φωτο. Αυτο φεύγει απο εκει με καποιον τρόπο ή ετσι ειναι; Επίσης οταν βγαζεις φωτο και πας μετα να την δεις η φωτογραφία δεν πιανει ολη την οθονη εκτος και αν την μεγαλωσεις. Αυτο ρυθμίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Να καταλάβω κάτι και γα λοιπόν... Τις φώτο που τραβάτε δεν τις κατεβάζετε στον υπολογιστή σας; δεν τυπώνετε ποτέ; μόνο στην οθόνη τις βλέπετε; σε ότι με αφορά το χρησιμοποιώ σαν point And shoot που σημαίνει ότι η οθόνη είναι viewfinder και δεν με απασχολεί αν έχει περιθώρια το gallery... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Δεν το γνωρίζω ακριβώς. Αλλά η μετατροπή αν γίνεται θα θέλει είτε μέσω pc είτε εξειδικευμένης εφαρμογής αν υπάρχει στο store Btw στα 9.1mp η αναλογία είναι 16:9 που σου εμφανίζει στην οθόνη και όχι 7 που είπα. Sent from my iPad using Tapatalk Όχι βρε, ένα κουμπάκι πατάς στο κινητό με το ενσωματωμένο πρόγραμμα που έχει η samsung. Θυμάμαι ότι αυτή η λύση έχει προταθεί πολλές φορές στο νήμα του s7 edge, αντί να μειώσεις τα megapixel. Επαναλαμβάνω για τον φίλο πιο πάνω, εφόσον η κάμερα έχει επιλογή για κάδρο 16:9, η φωτογραφία θα έχει αυτό το κάδρο, άσχετα το πώς εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού. Edited May 20, 2017 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Έχοντας το S8+ αρκετό πλέον καιρό , μπορώ να σας πω και με άνεση μάλιστα ότι διαφωνώ πλήρως με ότι λέτε. 1. Είναι πάρα πολύ άνετο στο χειρισμό του. Ολα αυτά περι λάθος placement του fingerprint scanner μετά χρήσης αποδεικνύονται μπούρδες αφού τελικά απαξ και συνηθήσεις δεν έχει σημασία. Προσωπικά είτε αριστερό είτε δεξι χέρι, ο δείκτης πάει πλέον στο FP και ξεκλειδώνει άμεσα. 2. Σε ότι αφορά οθόνη, η οθόνη εξυπηρετεί σε browsing στο συγκεκριμένο ratio, και μάλιστα πολύ. Γιατι δεν το αναφέρετε; 3. Η μπαταρία ειναι πάρα πολύ καλύ και θα έλεγα ότι η SAMSUNG έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά μίλησα για 2 πράγματα. Προβολή φώτο σε αναλογία παλιά και χρήση μπάρας ειδοποιήσεων που είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Εσύ σχολιάζεις άλλα. Οσο για το browsing όταν ένα κινητό είναι στενό ( κυρίως για το μικρό s8 λέω) φυσικά και χάνεις πολύ εκεί, εκτός αν θεωρείς ότι βολεύει να διαβάζεις κείμενο σε τόσο μικρό πλάτος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Όχι βρε, ένα κουμπάκι πατάς στο κινητό με το ενσωματωμένο πρόγραμμα που έχει η samsung. Θυμάμαι ότι αυτή η λύση έχει προταθεί πολλές φορές στο νήμα του s7 edge, αντί να μειώσεις τα megapixel. Μάλλον δεν κατάλαβες. Εννοώ όταν τραβάς φωτό στην εφαρμογή αν βάλεις οτιδήποτε πλην των 9.1 έχεις 2 δάχτυλα μπάρες δεξιά αριστερά στην οθόνη. Το περιεχόμενο που βλέπεις στην οθόνη είναι πολύ περιοριστικό. Αυτό εννοούσα εξαρχής με το αρχικό μου post. Τελικα για να καταλαβω στα 7,9 τραβαει σε 18,5:9 και στα 9,1 σε 16:9??Αν ναι στα 9,1 εμφανιζονται με κενο οι φωτο οπως στα 12 με 4:3 αναλογια?Αν τραβαει στα 9,1 σε 16:9 κατι ειναι και αυτο,θα τις προβαλω ειτε στο pc ειτε στην τηλεοραση μου και θα φαινονται full screen.Αν δε με ενδιαφερει τοσο πολυ να τραβαω σε πολλα mp αλλα μονο για προβολη στην οθονη του τηλ 7,9 και τελειωσε η υποθεση.Στα 12 mp παιδια σε 4:3 σε καθετη προβολη εμφανιζονται κανονικα? Ακριβώς έτσι στο πρώτο ερώτημα και δεύτερο ερώτημα. Με μπάρες βλέπεις αργότερα στη συλλογή και στο ένα και στο άλλο. Απλά με 4:3 είναι διπλάσιο σε μέγεθος η μπάρα δεξιά αριστερά από ότι σε 16:9. Στο τελευταίο ερώτημα ναι εμφανίζονται κανονικά. Όχι full screen. Δες εδώ τις επιλογές. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 20, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μάλλον δεν κατάλαβες. Εννοώ όταν τραβάς φωτό στην εφαρμογή αν βάλεις οτιδήποτε πλην των 9.1 έχεις 2 δάχτυλα μπάρες δεξιά αριστερά στην οθόνη. Το περιεχόμενο που βλέπεις στην οθόνη είναι πολύ περιοριστικό. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ αργότερα στη συλλογή. Αυτό εννοούσα εξαρχής με το αρχικό μου post. Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς έτσι στο πρώτο ερώτημα. Στο δεύτερο το αντίθετο. Sent from my iPad using Tapatalk Αρα σε 18,5:9 για πληρη θεαση στην οθονη σε ποια αναλυση τραβαει? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts