fanisgauros Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Όποιος ξέρει καμία εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας;;; θέλω να κάνω μια φώτο που είναι πχ 2.5mb 250kb αλλά να μη χαλάει κ πολύ η φώτο... Καμία βοήθεια; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Όποιος ξέρει καμία εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας;;; θέλω να κάνω μια φώτο που είναι πχ 2.5mb 250kb αλλά να μη χαλάει κ πολύ η φώτο... Καμία βοήθεια; Να την κάνεις πιο μικρή σπίτι ειναι αλλά να μην σου χαλάσει δεν γινεται. Κ όταν λες επεξεργασία τι εννοείς ακριβώς? Φίλτρα? Η απλος θες περικοπή ? Edited May 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Δεν θα σου χαλάσουν καθόλου!! Pixlr Pixlr-o-matic Snapseed Pomelo Picsart Είσαι άρχοντας φίλε! Ευχαριστώ Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Είσαι άρχοντας φίλε! Ευχαριστώ Είναι για φίλτρα αυτά. Μετά είδα ότι θες περικοπή φωτογραφίας. Όπως κ να έχει όμως δες κ αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κάθε περίπου 5 λεπτά το κινητό στέλνει ή λαμβάνει τηλεφωνικό σήμα από μόνο του. Το παρατήρησα όταν το είχα κοντά στα ηχεία του υπολογιστή και κάνει τον γνωστό θόρυβο παρεμβολής όπως και όταν μιλάς. Προφανώς είναι κάποια υπηρεσία του τηλ. δικτύου. Βλέπω πως στην έκδοση Android 4.4 πως διαρκώς ενημερώνετε το εικονίδιο της κεραίας στο πάνω μέρος με την ποιότητα του σήματος και αλλάζει ανάλογα σε Ε - G - 3G - 4G. Προφανώς το κινητό στέλνει σήμα στην ποιο κοντινή κεραία και απαντάει η κεραία με αυτή την πληροφορία. Στο παλιό μου ΝΟΚΙΑ με symbian είχα απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις την "εμφάνιση πληροφορίες κυψέλης" που ήταν περίπου το ίδιο. Γινεται να απενεργοποιηθεί και στο Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Είναι για φίλτρα αυτά. Μετά είδα ότι θες περικοπή φωτογραφίας. Όπως κ να έχει όμως δες κ αυτα Είναι άλλες εφαρμογές για περικοπή; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Είναι άλλες εφαρμογές για περικοπή; Δες το resize me! Αν σου κανει (από προγραμματιστή Xnview) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κάθε περίπου 5 λεπτά το κινητό στέλνει ή λαμβάνει τηλεφωνικό σήμα από μόνο του. Το παρατήρησα όταν το είχα κοντά στα ηχεία του υπολογιστή και κάνει τον γνωστό θόρυβο παρεμβολής όπως και όταν μιλάς. Προφανώς είναι κάποια υπηρεσία του τηλ. δικτύου. Βλέπω πως στην έκδοση Android 4.4 πως διαρκώς ενημερώνετε το εικονίδιο της κεραίας στο πάνω μέρος με την ποιότητα του σήματος και αλλάζει ανάλογα σε Ε - G - 3G - 4G. Προφανώς το κινητό στέλνει σήμα στην ποιο κοντινή κεραία και απαντάει η κεραία με αυτή την πληροφορία. Στο παλιό μου ΝΟΚΙΑ με symbian είχα απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις την "εμφάνιση πληροφορίες κυψέλης" που ήταν περίπου το ίδιο. Γινεται να απενεργοποιηθεί και στο Android? Δεν έχει να κάνει τόσο με τις πληροφορίες της κεραίας (κυψέλης) που κουμπώνεις. Είναι κάποια πακέτα αντίστοιχα των keepalive των internet connections που ανταλάσσονται μεταξύ κεραίας και συσκευής. Αν μεσολαβήσει κάποιο διάστημα και "δεν απαντήσει" η συσκευή τότε ο πάροχος θα βγάζει αμέσως την γλυκιά μαγνητοφωνημένη κυρία "Ο συνδρομητής που καλέσατε κτλ...". Επίσης λόγω του ότι το έχεις στο αυτόματο μεταξύ GSM/3G/LTE αναζητάει όλη την ώρα για το καλύτερο σήμα ανάμεσα σε 3 διαφορετικά δίκτυα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις είτε σε 2G/3G ή καρφωτό σε ένα από τα 2 καθώς η κάλυψη 4G στην Ελλάδα είναι ακόμα τραγική. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δεν έχει να κάνει τόσο με τις πληροφορίες της κεραίας (κυψέλης) που κουμπώνεις. Είναι κάποια πακέτα αντίστοιχα των keepalive των internet connections που ανταλάσσονται μεταξύ κεραίας και συσκευής. Αν μεσολαβήσει κάποιο διάστημα και "δεν απαντήσει" η συσκευή τότε ο πάροχος θα βγάζει αμέσως την γλυκιά μαγνητοφωνημένη κυρία "Ο συνδρομητής που καλέσατε κτλ...". Επίσης λόγω του ότι το έχεις στο αυτόματο μεταξύ GSM/3G/LTE αναζητάει όλη την ώρα για το καλύτερο σήμα ανάμεσα σε 3 διαφορετικά δίκτυα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις είτε σε 2G/3G ή καρφωτό σε ένα από τα 2 καθώς η κάλυψη 4G στην Ελλάδα είναι ακόμα τραγική. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να ενοποιησω τον αποθηκευτικο χώρο της συσκευής, διότι είναι χωρισμένος σε δύο μερη και δεν εχω καθόλου χώρο για εφαρμογές. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να ενοποιησω τον αποθηκευτικο χώρο της συσκευής, διότι είναι χωρισμένος σε δύο μερη και δεν εχω καθόλου χώρο για εφαρμογές. Ευχαριστω. εξαρτάται απο την συσκευη (για συσκευές με mtk επεξεργαστή υπάρχει λύση , δες αυτο το video .... ψάξε στο xda ,εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 ,η εαν υπάρχει νήμα για την συσκευή σου στο myphone) .υπάρχουν και διάφορα προγράμματα που βοηθούν ,στέλνουν τα προγράμματα στην εξωτερική... (προϋποθέτει root ). παντα υπάρχει ενας κίνδυνος μήπως μπρικάρεις την συσκευη σου ... Edited May 12, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) εξαρτάται απο την συσκευη (για συσκευές με mtk επεξεργαστή υπάρχει λύση , δες αυτο το video .... ψάξε στο xda ,εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 ,η εαν υπάρχει νήμα για την συσκευή σου στο myphone) .υπάρχουν και διάφορα προγράμματα που βοηθούν ,στέλνουν τα προγράμματα στην εξωτερική... (προϋποθέτει root ). παντα υπάρχει ενας κίνδυνος μήπως μπρικάρεις την συσκευη σου ... Ευχαριστω, απλα εχω κολλησει σε ενα αρχειο που δεν μπορω να βρω (recovery.img) για να κανω boot απο cwm. Εχω γραψει και στο νημα της συσκευης εδω (cubot s208). Με ποια προγραμματα μπορω να βαζω εφαρμογες στην sd ωστε να αποφυγω ολο αυτο?? Edited May 12, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δεν έχει να κάνει τόσο με τις πληροφορίες της κεραίας (κυψέλης) που κουμπώνεις. Είναι κάποια πακέτα αντίστοιχα των keepalive των internet connections που ανταλάσσονται μεταξύ κεραίας και συσκευής. Αν μεσολαβήσει κάποιο διάστημα και "δεν απαντήσει" η συσκευή τότε ο πάροχος θα βγάζει αμέσως την γλυκιά μαγνητοφωνημένη κυρία "Ο συνδρομητής που καλέσατε κτλ...". Επίσης λόγω του ότι το έχεις στο αυτόματο μεταξύ GSM/3G/LTE αναζητάει όλη την ώρα για το καλύτερο σήμα ανάμεσα σε 3 διαφορετικά δίκτυα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις είτε σε 2G/3G ή καρφωτό σε ένα από τα 2 καθώς η κάλυψη 4G στην Ελλάδα είναι ακόμα τραγική. Συγνώμη για το double post αλλά δεν βρίσκω που δηλώνω καρφωτά GSM/3G/LTE στις ρυθμίσεις. Λίγο βοήθεια παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 ανοίγω την κάμερα πατάω επιλογές και μετά ηχητικό μήνυμα. πως στο διατανο γίνεται να στείλω τη φωτο μαζι με το ηχητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Συγνώμη για το double post αλλά δεν βρίσκω που δηλώνω καρφωτά GSM/3G/LTE στις ρυθμίσεις. Λίγο βοήθεια παρακαλώ. Στις ρυθμίσεις δικτύου κοίτα κάπου θα ρυθμίζεις για δίκτυα κινητής... Αν δεν... τότε ρώτα στο νήμα της συσκευής σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 καλησπέρα. έχω dual sim συσκευή όπου έχω το viber πάνω. βλέπει μόνο το 1 νούμερο. υπάρχει τρόπος να μπορέσω να έχω και το 2ο αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Με το eprint hp ξερετε πως λειτουργει? δεν μπορώ να κατεβασω την εφαρμογή eprint κατεβασα μονο το all in one remote αλλά και πάλι δεν μπορώ να εκτυπωσω...εχω hp 3525 series Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Βαλε το printer share, μονο αυτο κανει δουλεια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ρε παιδιά ήρθε αναβάθμιση για τον nova launcher έκδοση 4.0. Στο συρτάρι εφαρμογών δε μου βγάζει τα widgets. Ξέρει κανένας γιατί; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Κρατας πατημενη την αρχικη οθονη κ τα βγαζει εκει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs71 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπο να περάσει μια εφαρμογή από το s4 στο νότε 4 μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης. Προσπάθησα με το kies άλλα μου λέει μεταφορά μόνο στην ίδια συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 τα live titles πως αλλάζουν να βάλω όποια θέλω εγώ ? για το sony xperia e4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Υπαρχει τροπος η ρυθμιση να μην συνδεεται το κινητο σε wifi δικτυα με την ονομασια OTE WiFi Fon ? Εκτος σπιτιου , κυριως στη δουλεια αλλα και σε καποιες καφετεριες υπαρχουν wifi δικτυα του OTE. Οταν ειμαι στη δουλεια πχ εχω ενεργοποιημενο το wifi αλλα και τα δεδομενα του κινητου. Φυσικα συνδεεται το κινητο μεσω wifi στο ιντερνετ. Αν φυγω απο τη δουλεια για λιγο , μεχρι να χασει το σημα θα εχει βρει αλλο δικτυο που λεγεται ote wifi fon και παει κ συνδεεται σε αυτο , πλην ομως αυτο μου βγαζει την ειδοποιηση "συνδεθειτε στο δικτυο ote wifi fon" , που σημαινει οτι εκεινη την ωρα δεν εχω ιντερνετ. Γινεται με καποιον τροπο να μη συνδεεται αυτοματα με αυτα τα δικτυα το κινητο? Αν εχει καποια σχεση , εχω το Huawei Honor 6 με android 4.4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Αυτή η βλακεία να με ειδοποιήσει η Google ότι και καλά είδε ύποπτο login και μπλόκαρε την κίνηση όταν μπαίνω από wifi πχ σε καφετέρια πως απενεργοποιείται; και να μην με ειδοποιεί αλλά κυρίως να μην μπλοκάρει την σύνδεση γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Βγαίνεις έξω για καφέ και ανακαλύπτεις ότι εκεί που θα πας δεν έχει wifi και σου έχει τελειώσει και το 3G... Tσάμπα βγήκες...:clap::respect::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts