Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα παρέλαβα το mi6 με την fake 8.2.0.2 και κλειδωμένο bootloader, εκανα αναβάθμιση σε miui8 global 7.6.8 beta με το mi pc αφού πρώτα έκανα το wipe data απο τον stock recovery . Το ξεκλείδωμα του bootloader με έστειλε για 72 ώρες.αργοτερα θα ανεβάσω φωτογραφίες mi5 pro vs mi6 .

@trifos καλορίζικο, η global beta 7.6.8 έχει ελληνικά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@trifos καλορίζικο, η global beta 7.6.8 έχει ελληνικά;

Ευχαριστώ,ναι έχει ελληνικά παντού.

Poco F2 Pro 8/256

Ok, γιατί από μέρα σε μέρα περιμένω και το δικό μου, κατάλαβες, για να πράξω ανάλογα.

Παιδιά ποια είναι η τιμή του ΜΙ6 από την μαμα?

Δλδ αν παει κάποιος φίλος μου Κίνα, ποια είναι η πιο χαμηλή τιμή που μπορεί να το βρει, και από που?

Εχθές παρέλαβα το mi6 σε σύγκριση με το mi5 pro που εχω ειναι ποιο γρήγορο ο ήχος βγαίνει από τά 2 ηχεία ταυτόχρονα σαν κατασκευή και αίσθηση στο χέρι ποιο στιβαρό το WiFi είναι σε άλλο επίπεδο πολύ ποιο ισχυρό για την μπαταρία είναι νωρίς για να πω αν και με 54% μπαταρία εχει 3:20 ενεργός χρόνος.νυχτερινες φωτογραφίες δεν έβγαλα αλλά θα ανεβάσω.9dc7e860bdcce4e69705d4fbea15285c.jpg16b3b78268eeb819b0f3afb97b6ad5b5.jpg

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Poco F2 Pro 8/256

Σήμερα παρέλαβα το mi6 με την fake 8.2.0.2 και κλειδωμένο bootloader, εκανα αναβάθμιση σε miui8 global 7.6.8 beta με το mi pc αφού πρώτα έκανα το wipe data απο τον stock recovery . Το ξεκλείδωμα του bootloader με έστειλε για 72 ώρες.αργοτερα θα ανεβάσω φωτογραφίες mi5 pro vs mi6 .

Φίλε trifos μπορείς να δώσεις ένα mini step by step guide για αυτό;

Με τόσες διαφορετικές συμβουλές/οδηγίες έχω μπερδευτεί πλήρως..

Φίλε trifos μπορείς να δώσεις ένα mini step by step guide για αυτό;

Με τόσες διαφορετικές συμβουλές/οδηγίες έχω μπερδευτεί πλήρως..

Ναι ακολουθησα αυτον τον οδηγό :http://en.miui.com/thread-638356-1-1.html

Μόλις παρέλαβα είδα ότι ειχα την miui 8.2.0.2 ειχε ελληνικά παντού αλλά είχα διαβάσει ότι είναι fake rom.Εβαλα το κινητό σε recovery mode με τα πλήκτρα power+volume up και εκανα wipe data μετα reboot to system ώστε να κάνει την αναβάθμιση και να μην βγαλει σφάλμα,μολις ανοιξε εκανα είσοδο λογαριασμού στο mi account κινητο και υπολογιστή τον ίδιο(ίδιος λογαριασμός mail) συν τον εντοπισμό τίς συσκευής περασε αυτόματα ο υπολογιστής τους drivers του mi6,ανοιγω το mi pcsuite και απο το κινητό σε recovery mode επιλέγουμε:CONNECT WITH MI ASSISTANT μετά συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και απο το mi pcsuite πηγαίνουμε στο κουμπί Update παταμε και επιλέγουμε το R.Flash θα κανει έλεγχο τρέχουσας ρομ και θα εμφανίσει την αναβάθμιση επιλέγουμε Update και περιμένουμε (εμενα δεν εμφάνισε την επιλογή R.Flash έβγαλα ξανά έβαλα το καλώδιο και εμφανίστηκε μαζί με την αναβάθμιση).

Επίσης μετά το 47% είχα φύγει δεν ξέρω εαν έβγαλε σφάλματα όταν επέστρεψα απλά άνοιξα το κινητό εκανα τις ρυθμίσεις εισαγωγής και είδα ότι ήμουν στη miui8 7.6.8 global beta για καλό και για κακό έκανα άλλο ενα wipe data απο recovery και reboot to system.Στο ξεκλείδωμα του bootloader με έστειλε για 72 ώρες ίσως επειδή το είχα χρησιμοποιήσει πέρυσι τον Ιούνιο και ισως δεν ενεργοποιησα την επιλογη "ξεκλειδωμα ΟΕΜ" απο τις επιλογες για προγαμματιστες, αύριο ξανά δοκιμάζω.Αυτα από μένα.

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Η μπαταρία τι λέει? Μπορεί να βγάλει ολόκληρη μέρα, με δυνατή χρήση?

Πιστεύω αν δεν έχεις όλη μέρα 4G αλλά 3G να βγάλει την μέρα.

Poco F2 Pro 8/256

επιτέλους ο γνωστός μου που είναι κίνα βρήκε το μπλέ σε 64GB και μου ειπε ότι είναι 2899 yuan αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει κοντά στα 385 ευρώ !! τι λέτε το χτυπάω με κλειστά μάτια ????? :D

Για 30€ θα γινει η φασαρια;

Τον ειδανε τουριστα, πες του να παει μαζι με κινεζους και να αφησει να κανουν τα παζαρια

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Για να καταλαβεις τη διαφορά, φιλος μου πηρε πορτοφολι gucci, moutsi δε θυμαμαι ακριβως original, απο 420€ 20€, η πωλητρια λεει εκλαιγε..

Δεν ξερω αν εχουν μεγαλα περιθωρια και σε κινητα, παντως εχουν κατι.

Μια πλήρης φόρτιση.

Οτι να το παζαρεψει λιγο, ειδικα αν ειναι μαζι με ντοπιους (λενε αλλες τιμες σε ξενους), οχι με την πρωτη τιμη παρτα.

Μια πλήρης φόρτιση.

επιτέλους ο γνωστός μου που είναι κίνα βρήκε το μπλέ σε 64GB και μου ειπε ότι είναι 2899 yuan αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει κοντά στα 385 ευρώ !! τι λέτε το χτυπάω με κλειστά μάτια ????? :D

Αυτην την στιγμή μπορείς να πάρεις το Mi6 στα 400$=360€ οπότε η τιμή δεν είναι καλή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτην την στιγμή μπορείς να πάρεις το Mi6 στα 400$=360€ οπότε η τιμή δεν είναι καλή.

Το μπλε? Για δώσε λινκ

No root->No problem

που ακριβώς φίλε μου βρήκες το ΜΙ6 στα 360... Και μιλάμε για την μπλε έκδοση

Το μπλε? Για δώσε λινκ

Φίλε είναι ένας φίλος μου στην Κίνα, δεν είναι από site

Φίλε είναι ένας φίλος μου στην Κίνα, δεν είναι από site

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στο φίλο από πάνω, έκανα και παράθεση

No root->No problem

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή. Να δοκιμάσω και τα xiaomi να δω πως είναι. Είστε ευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς όσοι το έχετε? Με wind θα έχω κάποιο θέμα ή όχι? Επειδή διάβασα ότι κάτι παίζει με τις μπάντες.
Rogers

που ακριβώς φίλε μου βρήκες το ΜΙ6 στα 360... Και μιλάμε για την μπλε έκδοση

To είχε προσφορά το gearbest τωρα το χει στα $430 το μαύρο. Δες εδω μπορεί να το ξαναβάλουν https://www.kimovil.com/el/special/dailydeals

[sIGPIC][/sIGPIC]