stapd_21 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Ξαναβγήκε η αναβάθμιση για 9.2.3 . Τα προβλήματα που είχε διορθώθηκαν? Η παραμένουν ακόμα ? Είμαι σε 9.2.2 Για να δούμε πόσοι γενναίοι θα βρεθούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά για όσους ψάχνουν τζαμάκι μία πολύ καλή και φθηνή λύση είναι αυτή. Σήμερα το παρέλαβα και πριν λίγο το τοποθέτησα. Άψογη εφαρμογή και πολύ καλή αίσθηση. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δείξει σε βάθος χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εγώ γιατι βλέπω 9.5.3.0 ?! Βλεπεις την κινεζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά για όσους ψάχνουν τζαμάκι μία πολύ καλή και φθηνή λύση είναι αυτή. Σήμερα το παρέλαβα και πριν λίγο το τοποθέτησα. Άψογη εφαρμογή και πολύ καλή αίσθηση. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δείξει σε βάθος χρόνου. Η καλυτερη λυση ειναι αυτη η επικαλυψη που κανουν στο media markt.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά για όσους ψάχνουν τζαμάκι μία πολύ καλή και φθηνή λύση είναι αυτή. Σήμερα το παρέλαβα και πριν λίγο το τοποθέτησα. Άψογη εφαρμογή και πολύ καλή αίσθηση. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δείξει σε βάθος χρόνου. Δεν το πετάει με την θήκη? Halo effect έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά για όσους ψάχνουν τζαμάκι μία πολύ καλή και φθηνή λύση είναι αυτή. Σήμερα το παρέλαβα και πριν λίγο το τοποθέτησα. Άψογη εφαρμογή και πολύ καλή αίσθηση. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δείξει σε βάθος χρόνου.Φιλε την κράτησα μια μέρα και την έβγαλα. Έκοβε στα άκρα λίγο απ την οθόνη και με εκνευριζε. Κατά τα άλλα δεν την πετούσε η θήκη και είχε πολύ καλή απόκριση. P.S Καμιά τελείως διάφανη έχετε να προτείνετε? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά για όσους ψάχνουν τζαμάκι μία πολύ καλή και φθηνή λύση είναι αυτή. Σήμερα το παρέλαβα και πριν λίγο το τοποθέτησα. Άψογη εφαρμογή και πολύ καλή αίσθηση. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δείξει σε βάθος χρόνου. Aφήνει δαχτυλιές εύκολα? Οσες έχω πάρει μεχρι στιγμής γεμίζουν ευκολα δαχτυλιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με τον δεύτερο χώρο? Να το κάνω? Γιατί απ ότι κατάλαβα κάθε φορά που γίνεται αναβάθμιση χάνονται όλα. Σε άλλα κινητά που είχα δεν αναγκαζόμουν να ξαναπεράσω όλες τις φωτογραφίες κάθε φορά που φλάσαρα άλλη ρομ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Η καλυτερη λυση ειναι αυτη η επικαλυψη που κανουν στο media markt.. για πες λεπτομερειες ή αν εχεις Link ? Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά. Δεν το πετάει με την θήκη? Halo effect έχει? Με την θήκη δεν το πετάει ούτε έχει halo effect. Φιλε την κράτησα μια μέρα και την έβγαλα. Έκοβε στα άκρα λίγο απ την οθόνη και με εκνευριζε. Κατά τα άλλα δεν την πετούσε η θήκη και είχε πολύ καλή απόκριση. P.S Καμιά τελείως διάφανη έχετε να προτείνετε? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε όπως τα λες είναι. Το παρατήρησα και εγώ ότι κόβει λίγο την οθόνη αλλά δεν με ενοχλεί τόσο. Είχα δοκιμάσει και ένα άλλο παρόμοιο το οποίο έκοβε πιο πολύ την οθόνη και ήταν άθλιο. Τελείως διάφανο από όσο ξέρω υπάρχει της nillkin το οποίο δεν καλύπτει όλη την οθόνη αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και ότι κάθεται πολύ καλά. Aφήνει δαχτυλιές εύκολα? Οσες έχω πάρει μεχρι στιγμής γεμίζουν ευκολα δαχτυλιες. Ναι. Η αλήθεια είναι ότι γεμίζει δαχτυλιές εύκολα. Και δυο ερωτήσεις από εμένα: 1. Το τζαμάκι της ultimate shield το έχει δοκιμάσει κάποιος; Και αν ναι, και αυτό κόβει λίγο την οθόνη όπως όλα τα άλλα που κυκλοφορούν; 2. Την 9.2.3 την δοκίμασε κάποιος μετά την επανέκδοση; Λύθηκαν τα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μετά από αναβάθμιση κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο για να κάτσει καλά η rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Την επομενη ενημέρωση την περιμενουμε ΟΤΑ? Εχει παρει κανεις καμια ενημερωση μετα την καταστροφικη oreo? Εμενα εδω και 25 μερες μου λεει οτι δεν εχω αλλη ενημερωση, δεν υποτειθεται οτι καθε βδομαδα παιρνουμε updates? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εγώ γιατι βλέπω 9.5.3.0 ?! Και εγώ αυτή έβλεπα και μάλιστα ota άρα δεν έβλεπα την κινέζικη. Τώρα βλέπω την 9.2.3.0 για μια ακόμα φορά. Παλινωδίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Και εγώ αυτή έβλεπα και μάλιστα ota άρα δεν έβλεπα την κινέζικη. Τώρα βλέπω την 9.2.3.0 για μια ακόμα φορά. Παλινωδίες. Το τηλέφωνο μου είναι αγορασμένο από Ελλάδα με Global ROM και όμως βλέπω και έχω εγκαταστήσει την 9.5.3.0 Η Αληθεια είναι πως προτίμησα Xiaomi γιατι ήταν σταθερή και γρήγορη εταιρια. Τώρα, τα έχουν κάνει μαντάρα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το τηλέφωνο μου είναι αγορασμένο από Ελλάδα με Global ROM και όμως βλέπω και έχω εγκαταστήσει την 9.5.3.0 Η Αληθεια είναι πως προτίμησα Xiaomi γιατι ήταν σταθερή και γρήγορη εταιρια. Τώρα, τα έχουν κάνει μαντάρα...:( Εγκυκλοπαιδικά, έχει θέματα η 9.5.3.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Χειρότερη απ όλες !! Σκάνε σχεδόν όλα τα προγράμματα και βγάζει μηνυμα αποστολης στη XIAOMI Επίσης ρουφάει την μπαταρία σαν παλαβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Χειρότερη απ όλες !! Σκάνε σχεδόν όλα τα προγράμματα και βγάζει μηνυμα αποστολης στη XIAOMI Επίσης ρουφάει την μπαταρία σαν παλαβο... Όμορφα! Θα μείνω εκεί που είμαι λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μήπως είναι καμιά beta; Σε εμένα πάντως μου είχε βγάλει την 9.2.3 και ύστερα από αυτά που είχα διαβάσει δεν την εγκατέστησα. Αργότερα την απέσυραν και πριν κάτι ημέρες μου έβγαλε ξανά την 9.2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μήπως είναι καμιά beta; Σε εμένα πάντως μου είχε βγάλει την 9.2.3 και ύστερα από αυτά που είχα διαβάσει δεν την εγκατέστησα. Αργότερα την απέσυραν και πριν κάτι ημέρες μου έβγαλε ξανά την 9.2.3. Μπορεί αλλά την απέσυραν σε μια-δυο μέρες. Τώρα βγήκε πάλι η 9.2.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Παιδια χαλαρωστε η 9.5.3.0 που εδωσε σε τυχαιους χρηστες ειναι beta και αυτο για να πουν στο forum και να δωσουν feedback για ολα τα bugs. Η σταθερη είναι προγραμματισμένη για αρχες απριλιου οποτε και θα εχουν διόρθωσει ολα τα bugs. Απλα αυτοι που πηραν τυχαια την ενημέρωση ειναι ας το πουμε "πειραματόζωα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Παιδια χαλαρωστε η 9.5.3.0 που εδωσε σε τυχαιους χρηστες ειναι beta και αυτο για να πουν στο forum και να δωσουν feedback για ολα τα bugs. Η σταθερη είναι προγραμματισμένη για αρχες απριλιου οποτε και θα εχουν διόρθωσει ολα τα bugs. Απλα αυτοι που πηραν τυχαια την ενημέρωση ειναι ας το πουμε "πειραματόζωα" το θέμα είναι με την 9.2.3 που ξανάρθε τη κάνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πανο θα πρότεινα υπομονη δεν εχουν μεινει πολλες μερες μεχρι τις 5 του μηνα αντε 10 θα δωθει η αναβαθμιση. Και εγω υπομονη κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εχει καταργηθεί η έννοια του ορου beta και stable. Δίνουν stable σε τυχαίους χρήστες; Τραγικό... Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Χειρότερη απ όλες !! Σκάνε σχεδόν όλα τα προγράμματα και βγάζει μηνυμα αποστολης στη XIAOMI Επίσης ρουφάει την μπαταρία σαν παλαβο... Θα πρότεινα είτε να περάσεις ξανά τη ROM. Αν αυτο δεν βοηθήσει, πήγαινε μια μια στις εφαρμογές που έχεις και κάνε clear data από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Θα πρότεινα είτε να περάσεις ξανά τη ROM. Αν αυτο δεν βοηθήσει, πήγαινε μια μια στις εφαρμογές που έχεις και κάνε clear data από τις ρυθμίσεις. Ok Θα το προσπαθήσω. . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts