Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υποψήφιος αγοραστής της ναυαρχίδας. Είμαι πρώην κάτοχος mi max 2. Είμαι ανάμεσα στο mi6 και το mi note 3. Τι προτείνετε εσείς?

φιλε ειναι αναλογος τις προτιμησης σου.δλδ το mi 6 εχει καλυτερο επεξεργαστη αλλα μικροτερη οθονη.εγω επελεξα το mi note 3(δεν το εχω.το εχω παραγγειλη απο banggood,περιμενω να μου ερθει) γτ προσωπικα εδω και 3 χρονια οτι κινητο εχω παρει εχει 5,5 οθονη και πιστευω θα μου φαινοταν μικρη του mi 6 η οθονη.+ οτι δεν παιζω παιχνιδια η κανω καποια βαρια χρηση αρα και οι διαφορα στον επεξεργαστη δεν θα μου φανει στην καθημερινοτητα μου.

φιλε ειναι αναλογος τις προτιμησης σου.δλδ το mi 6 εχει καλυτερο επεξεργαστη αλλα μικροτερη οθονη.εγω επελεξα το mi note 3(δεν το εχω.το εχω παραγγειλη απο banggood,περιμενω να μου ερθει) γτ προσωπικα εδω και 3 χρονια οτι κινητο εχω παρει εχει 5,5 οθονη και πιστευω θα μου φαινοταν μικρη του mi 6 η οθονη.+ οτι δεν παιζω παιχνιδια η κανω καποια βαρια χρηση αρα και οι διαφορα στον επεξεργαστη δεν θα μου φανει στην καθημερινοτητα μου.
Για τους λόγους αυτούς έχω το mi note 3 στα χέρια μου!

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Εγώ που έχω δει και το mi6 από κοντά διαφορά δεν υπάρχει στην ταχύτητα σε σχέση με το note 3.

Αντε να ανοίγει την εφαρμογή μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα λόγω ufs τπτ άλλο.

May the mi note 3 force be with you.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Για τους λόγους αυτούς έχω το mi note 3 στα χέρια μου!

μιας που το εχεις και γενικα οποιος αλλος το εχει.μπορει να μου γραψει πως βλεπει το κινητο χωρις την 800αρα; εχει κανενα θεμα; και σε συγκριση με την παλια του συσκευη πιανει το ιδιο;

Να σαι πω εγώ! Θεσσαλονίκη πιάνει ακριβώς το ίδιο με τα παλιότερα κινητά μου που είχαν την 800αρα.

Πάντα έχω φουλ σήμα 4g και με Cu και με frog.

Στο χωριό της γυναίκας έπιανε h+ μόνιμα.

Στο συγκεκριμένο μέρος που είναι λίγο πιο κάτω από Αιγίνιο και τα προηγούμενα κινητά μου δεν έπιαναν 4g.

μιας που το εχεις και γενικα οποιος αλλος το εχει.μπορει να μου γραψει πως βλεπει το κινητο χωρις την 800αρα; εχει κανενα θεμα; και σε συγκριση με την παλια του συσκευη πιανει το ιδιο;
Το έχω δουλέψει μόνο Αθήνα με cosmote και είναι κομπλέ. Για επαρχία δεν γνωρίζω τι παίζει.

Υποψήφιος αγοραστής της ναυαρχίδας. Είμαι πρώην κάτοχος mi max 2. Είμαι ανάμεσα στο mi6 και το mi note 3. Τι προτείνετε εσείς?
Κάτοχος και των 2 που αναφέρεις.

Αφού έχεις το max2 θα σου φανεί τρομερά μικρό το mi6.

Εγώ το είχα μόνο για έξω σα κινητό και το έδωσα σήμερα.

Πιο καλή επιλογή αν βρεις σε σωστή τιμή το mi note 3

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια καλησπερα.μολις χθες αποφασισα και το πηρα και εγω απο εδω

https://www.lightinthebox.com/xiaomi-mi6-5-5-inch-4g-smartphone-6gb-128gb-octa-core-13-mp_p5710750.html?prm=1.5.1.1

με ασφαλεια για τελωνειο.341 η τιμη συν 10 για ασφαλεια τελωνειου συν 7 για shipping inurance.συνολο 359.οκ συν 17 ευρω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.και τωρα περιμενω να δουμε τι θα δουμε......:D:lol:

ωχ παιδια μια απαντηση γρηγορη θελω.το κινητο δεν παιρνει εξτρα καρτα μνημης;;;;; εγω ετσι νομιζα......

αν απαντηση καποιος γρηγορα προλαβαινω να το ακυρωσω......

Edited by antonios7

παιδια το ακυρωσα ηδη. ;);)

τωρα τι περνουμε ;;;; xiaomi mi note3 ;;;

αυτο περνει εξτρα καρτα με αποθηκευτικο χωρο ;;;

η μηπως Xiaomi MI MIX2;;;

δεν εχω τηλεφωνο και το χρειαζομαι.....

παιδια πιο και απο που και το παραγγελνω αμεσα

Edited by antonios7

Ούτε το Mi note 3 περνει sd ούτε το Mi mix 2...

May the mi note 3 force be with you.[/QUO

εχεις καποια προταση;

Άνοιξε ένα θέμα εδώ για να μην βγαίνουμε off topic

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

May the mi note 3 force be with you.[/QUO

τωρα τσεκαρω οτι το mi note 3 τουλαχιστον περνει. δες εδω,λεει suport extened card 128

https://www.lightinthebox.com/xiaomi-mi-note-3-5-5-inch-4g-smartphone-6gb-64gb-12-mp-octa-core-3500mah_p6214630.html?prm=1.10.11.0

λαθος κανουν ;;; :worry::worry

και για το mi mix 2 τωρα ειδα .λενε οτι περνει και αυτο καρτα μεχρι 64. δες εδω.

https://www.lightinthebox.com/xiaomi-mi-mix2-5-99-inch-4g-smartphone-6gb-64gb-12-mp-octa-core-3400_p6208074.html?prm=1.5.1.1

Edited by antonios7

Δεν περνουν sd φίλε μου.. Το note το έχω και στο λέω με 100% σιγουριά.

Μπες στο devicespecifications.com και δες εκεί

λοιπον παιδια ψαχνοντας βρισκω αυτο.χωρις τελωνειο σιγουρα λενε.

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-6-Mi6-Mobile-Phone-6GB-RAM-128GB-Snapdragon-835-Octa-Core-5-15/32817319955.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.RrWOPZ

τι λετε για αυτο ;εχει 128 οποτε ειμαι οκ

Παιδιά μέχρι να βγει η 8.0 θέλω μια μικρή βοήθεια.. Ενώ με το κινητό μιλάω μια χαρά σε μία κλήση όταν το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση ακούω τον άλλον μια χαρά άλλα αυτός δεν με ακούει σχεδόν καθόλου.. Έχω την εντύπωση μήπως φταίει κάτι στην τελευταία ρομ γιατί κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά δεν θυμάμαι που και ποιο παλιά μίλαγα μια χαρά με την ανοιχτή ακρόαση .. Ξέρει κάποιος κάτι περί τούτου να με βοηθήσει ?? Πώς αλλιώς μπορώ να τεστάρω το μικρόφωνο στην ανοιχτή εάν δουλεύει η αν έχει θέμα ?? ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

παιδια συγνωμη για να καταλαβω γιατι εχω μπερδευτει .ολα αυτα τα κινητα που ερχονται απο site του εξωτερικου εχουν ελληνικα και play store μεσα;;;

παιδια συγνωμη για να καταλαβω γιατι εχω μπερδευτει .ολα αυτα τα κινητα που ερχονται απο site του εξωτερικου εχουν ελληνικα και play store μεσα;;;
Άμα είναι με global rom έχουν κανονικά. Αυτό συνήθως το αναφέρει στον τίτλο. Αν δεν έχει πάντως με λίγο ψάξιμο του περνάς εύκολα μια που να τα έχει.

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια καλησπερα και παλι.λοιπον αποφασισα και θα το παρω το κινητουλι αλλα με 128 gb .

ο κινεζος μου λεει οτι το κινητο ειναι σφραγισμενο αλλα αν το στειλει ετσι θα εχει μονο αγγλικα και κινεζικα χωρις play store..

αν θελω το ανοιγει και μου περναει global rom και play store.δεν ξερω τι να κανω.καμια βοηθεια.....

παιδια καλησπερα και παλι.λοιπον αποφασισα και θα το παρω το κινητουλι αλλα με 128 gb .

ο κινεζος μου λεει οτι το κινητο ειναι σφραγισμενο αλλα αν το στειλει ετσι θα εχει μονο αγγλικα και κινεζικα χωρις play store..

αν θελω το ανοιγει και μου περναει global rom και play store.δεν ξερω τι να κανω.καμια βοηθεια.....

Αν νομίζεις ότι μπορείς να την περάσεις μόνος σου το παίρνεις κλειστό αν δεν το έχεις του ζητάς να στην περάσει....

Μην σου πω ότι το δεύτερο είναι κ καλύτερο γιατί έτσι γλυτώνεις από ένα π πιθανό DOA.

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια καλημερα και ευχαριστω ολους σας.λοιπον ο κυβος εριφθει.η παραγγελια επεσε σημερα το πρωι απο εδω.....

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-6-Mi6-Mobile-Phone-6GB-RAM-128GB-Snapdragon-835-Octa-Core-5-15/32817319955.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.IQFGFs

παιδια καλημερα και ευχαριστω ολους σας.λοιπον ο κυβος εριφθει.η παραγγελια επεσε σημερα το πρωι απο εδω.....

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-6-Mi6-Mobile-Phone-6GB-RAM-128GB-Snapdragon-835-Octa-Core-5-15/32817319955.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.IQFGFs

Ελπίζω να μην μπλέξεις με τελωνείο...