whatsup Δημοσιεύτηκε March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2017 Είναι εύκολη διαδικασία να κάνω κλωνοποίηση δίσκου; Αν ναι με ποιό πρόγραμμα; Μετά θέλω να κάνω ολικό φορμάτ στο δίσκο και να ξαναπεράσω τα προγράμματα μέσω την κλωνοποίησης. Δεν θέλω να περάσω όλα όσα έχει τώρα το pc. Ποιό πρόγραμμα κάνει καλή δουλειά ολικής διαγραφής; :O Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Φιλε μου clone/image disk σου φερνει τον δισκο αυτουσιο οπως ειναι απο τον υπαρχον σε εναν αλλον. Απο αυτα που μας λες εσυ θες ενα απλο format, παρε πρωτα backup αυτα που χρειαζεσαι απο το pc σου και καντο -αν ξερεις και αν εχεις καπου τα windows. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts