Mixahlid3 Δημοσιεύτηκε March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2005 Γνωριζει καποιος να μου πει βημα προς βημα για τη δημιουργια λογαριασμου στο outlook express?εχω λογαριασμο hotmail μεσω msn.Οταν ομως επιλεγω το POP3 τοτε μπαινει προεπιλεγμενα ο διακομιστης εισερχομενης αλληλογραφιας αλλα για να συνεχισω μου ζητα και την διευθυνση του διακομιστη εξερχομενης.Ποια ειναι αυτη η διευθυνση? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Εκεί που σου ζητάει mail server πρέπει να διαλέξεις HTTP και όχι POP3. Άλλωστε όταν στο προηγούμενο βήμα δηλώσεις δ/νση @hotmail.com το HTTP είναι προεπιλεγμένο. Υποτίθεται βέβαια ότι εδώ και μήνες η πρόσβαση παρέχεται μόνο σε εγεγγραμένους συνδρομητές αλλά σε μένα τουλάχιστον είναι ακόμα ανοιχτή... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts