alfa 156 Δημοσιεύτηκε March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2005 Τα έχει χρησιμοποιήσει κανένας? Αξίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 τι ειναι αυτο? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 τι ειναι αυτο? :P http://www.tdk.com.sg/sg/products/data/shcdvd2.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 "Σε λίγο καιρό θα μπορείτε να τα μoυvτζoυρώνετε, να τα χτυπάτε, ακόμα και να τα τρίβετε με το σύρμα για τις κατσαρόλες αν σας πιάνει κρίση καθαριότητας. Ο λόγος για τα νέα CD που ανέπτυξε η ιαπωνική εταιρεία ΤDΚ και τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των τεχνικών, είναι κυριολεκτικά άφθαρτα. Διπλή προστασία Η ΤDΚ χρησιμοποίησε δύο επιστρώσεις, μία από νανοσωματίδια πυριτίου και μία από φθοριούχες ρητίνες.Το εσωτερικό στρώμα από ρητίνες είναι υδρόφοβο κι έτσι απωθεί το μελάνι και όλους τους υγρούς λεκέδες. Αντίστοιχα το εξωτερικό περίβλημα από πυρίτιο λειτουργεί ως αλεξίσφαιρο γιλέκο και προστατεύει τα CD από αιχμηρά αντικείμενα που προκαλούν γραντζουνιές. Για του λόγου το αληθές, η TDK κάλεσε τους δημοσιογράφους και τους παρότρυνε να καταστρέψουν το νέο CD.Τελικά κάποιος τα κατάφερε, αλλά μόνο όταν χρησιμοποίησε έναν ελβετικό σουγιά." (Από το Focus Νο 60,Φεβρουαριος 2005) Υποθετω οτι τα ιδια ισχυουν και για τα dvd.Δεν ξερω κατα ποσο ευσταθουν 100% αυτα που ισχυριζονται,αλλα εαν ναι,εγω σιγουρα θα τα προτιμω απο τα "κανονικα"(εφοσον βεβαια η τιμη τους δεν ειναι τσιμπημενη! :whistle: ) Δεν ειναι και ευχαριστο να νομιζεια οτι εχεις μια ταινια(ποσο μαλλον τα δεδομενα σου) "ασφαλη" σε backup και να δεις οτι απο τις γρατζουνιες δεν διαβαζεται ο δισκος... Υ.Γ: Εχουν κυκλοφορησει σε Ελλαδα; Δεν τα εχω δει πουθενα Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 http://mediacenter.gr/catalog/product_info.php?cPath=66_70&products_id=312 afta? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 δεν ξέρω αν είναι τα ίδια. Τα έχεις χρησιμοποιήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Οχι,αλλα ειναι το μονο που βρηκα να ταιριαζει σε αυτο που ψαχνεις. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Το "ScratchProof" πρεπει να ειναι η ευρωπαικη ονομασια του "Super Hard coat"...αν συγκρινετε το site που ανεφερε ο aggelopas με το επισημο ευρωπαικο της TDK θα δειτε οτι ειναι το ιδιο προιον (ιδια θηκη,ονομασια,κτλ) http://www.tdk-europe.com/index.php?id=49&b_from=hp&b_id=26&WYSESSID=jqjbe4lq6b703b9ghckgkjrhc1 Το θεμα τωρα ειναι αν αξιζει να τα παραγγειλει κανεις μεσω διαδικτυου ή αν υπαρχουν και σε "κανονικα" μαγαζια... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Αυτο που εδωσα ειναι κανονικο μαγαζι. Στη μποταση ειναι.Απο εκει ψωνιζω τα τελευταια 2 χρονια. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 κάψε κανένα και πες μας λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 1.Συμφωνω και εγω με τον προλαλησαντα!Καψε κανενα αν μπορεις και πες μας εντυπωσεις! :D 2.Δεν εκφραστηκα καλα μαλλον..."Κανονικα" μαγαζια,αλλα να ειναι και στην πολη μου(Θεσ/νικη) αν ειναι δυνατον! :p :D Το ειδα και εγω το "Μποταση,Αθηνα",αλλα στην Αθηνα δεν με βολευει και πολυ... :vava: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Na ta kapso thelete mono?? Ego tha arxiso na scratcharo meta... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 για παίξε μπάλα και πές μας.... αν είναι όντως τόσο ανθεκτικά αξίζει τα μερικα λεπτά παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Ε ενταξει δεν θα σου ζητησουμε κιολας να καταστρεψεις κατι που αγορασες με δικα σου λεφτα!Αν θες να το κανεις με δικη σου πρωτοβουλια... :whistle: :p :up: Στο κατω κατω δεν νομιζω να μας ενδιαφερει αν οντως μπορουμε να τα γρατζουναμε με συρμα,αλλα το να μην χαλανε με το παραμικρο,αν πχ πεσουν κατω! για παίξε μπάλα και πές μας....αν είναι όντως τόσο ανθεκτικά αξίζει τα μερικα λεπτά παραπάνω. Κοιτα η τιμη του στο site που αναφερθηκε ηταν 1,1 ευρω,αλλα με κανονικη Dvd θηκη.Λογω της "ιδιοτητας" του και της θηκης νομιζω ειναι σε πολυ ικανοποιητικα πλαισια η τιμη.Σε σχεση με ενα dvd χωρις θηκη βεβαια ειναι σχεδον διπλη τιμη... Τελος παντων,εγω σιγουρα θα τα προτιμησω για οσα δεδομενα μου ειναι απαραιτητα ή για καποια ταινια που θελω οπωσδηποτε να την εχω σε dvd.Και αν τα βρω θα χρησιμοποιω μονο αυτα ως dvd-rw (αφου εκεινα τα χρειαζεσαι να ειναι λειτουργικα για πιο πολλες χρησεις) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 "Σε λίγο καιρό θα μπορείτε να τα μoυvτζoυρώνετε, να τα χτυπάτε, ακόμα και να τα τρίβετε με το σύρμα για τις κατσαρόλες αν σας πιάνει κρίση καθαριότητας. Ο λόγος για τα νέα CD που ανέπτυξε η ιαπωνική εταιρεία ΤDΚ και τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των τεχνικών, είναι κυριολεκτικά άφθαρτα. Διπλή προστασία Η ΤDΚ χρησιμοποίησε δύο επιστρώσεις, μία από νανοσωματίδια πυριτίου και μία από φθοριούχες ρητίνες.Το εσωτερικό στρώμα από ρητίνες είναι υδρόφοβο κι έτσι απωθεί το μελάνι και όλους τους υγρούς λεκέδες. Αντίστοιχα το εξωτερικό περίβλημα από πυρίτιο λειτουργεί ως αλεξίσφαιρο γιλέκο και προστατεύει τα CD από αιχμηρά αντικείμενα που προκαλούν γραντζουνιές. Για του λόγου το αληθές, η TDK κάλεσε τους δημοσιογράφους και τους παρότρυνε να καταστρέψουν το νέο CD.Τελικά κάποιος τα κατάφερε, αλλά μόνο όταν χρησιμοποίησε έναν ελβετικό σουγιά." (Από το Focus Νο 60,Φεβρουαριος 2005) Υποθετω οτι τα ιδια ισχυουν και για τα dvd.Δεν ξερω κατα ποσο ευσταθουν 100% αυτα που ισχυριζονται,αλλα εαν ναι,εγω σιγουρα θα τα προτιμω απο τα "κανονικα"(εφοσον βεβαια η τιμη τους δεν ειναι τσιμπημενη! :whistle: ) Δεν ειναι και ευχαριστο να νομιζεια οτι εχεις μια ταινια(ποσο μαλλον τα δεδομενα σου) "ασφαλη" σε backup και να δεις οτι απο τις γρατζουνιες δεν διαβαζεται ο δισκος... Υ.Γ: Εχουν κυκλοφορησει σε Ελλαδα; Δεν τα εχω δει πουθενα Myphone, Νοέμβριος 2004 :p Πάντως αν και έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό σύμφωνα με αυτό "This product was added to our catalog on Tuesday 29 June, 2004", προσωπικά δεν τα έχω δει πουθενά :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts