Axwell Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Για μένα η καλύτερη μουσική για γυμναστική είναι η Drum & Bass. Πολλά BPM, κομμάτια γεμάτα ενέργεια! Ειδικά για τρέξιμο είναι ότι πρέπει, τζάμπα 'αναβολικά' :cool: Για παράδειγμα ακούστε: B-Complex - Beautiful Lies Logistics - Transporter Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 παιδια , την επομενη φορα που θα πιασετε βαρακι στα χερια σας (ή εξασκηθητε σε Kickbox , τρεξιμο κλπ) απλα βαλτε το δισκακι που προτεινα πιο πανω και αφηστε το να παιξει ολο. εγγυημενη αδρεναλινη :) Συμφωνώ απόλυτα. Αν και ακόμα και το Always Outnumbered, Never Outgunned είναι καλό για cardio. εχει φαει θαψιμο γενικα, αλλα ναι το θεωρω αρκετα καλο αλμπουμακι και αυτο. spitfire/girls ftw Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Μιλοντας για γυμναστικη εννοουμε αερομπικ και οχι κοιλιακους ετσι? Λοιπον! Ενα που ανακαλυψα προσφατα..girls.. , Παλιό μου.. show me your soul.. , Τέλοιο.. Bust A Move.. , Διαχρονικό..U Can't Touch This.. . :music: Για τα βάρη..No Chump Love Sucker.. Για κοιλιακούς.. Hello, I Love You .. Για την γιογκοχαλάρωση.. sadeness.. http://www.youtube.com/watch?v=FfRAiTtOVEY Για το κρεβατι.. still got the blues.. http://www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εγω οτι γυμναστικη και να κανω ακουω hip-hop η rap..αν προκειτε για τρεξιμο παιζουν καπως πιο χαλαρα κομματια και αν προκειτε για βαρη battles!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts