sadiagraxa Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Παιδια, εχω να ετοιμασω καπου στα 5 CD's για ενα γυμναστηριο και δεν ξερω τι μουσικουλα να βαλω μεσα ! Εχω ακουσει κατι ωραια beat κομματια που δεν ειναι γνωστα αλλα διατηρουν εναν σταθερο ρυθμο πραγμα που ειναι αναγκαιο για καποιον που γυμναζεται ! Οποιος μπορει να βοηθησει για να βρω τετοια κομματια please ας προτεινει μερικα... Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αν ψαξεις για aerobic στο καζαα η techno mix θα βρεις παρα πολλα. Ενδεικτικα : The lemon tree (techno mix) Zombie Nation - Batuna Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 sygkekrimena tragoudia den exw na proteinw,alla otidipote xei rythmo kai beat kanei. Akoma kanoun kai ppoio palia tragoudia.dekaetias 90 Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Εμένα μου έχουνε δώσει αυτό : Les Mills Body Training Systems - RPM 17 Όπως ξέρεις RPM είναι για τα ποδήλατα ! Αυτό το cd έχει ωραία μουσικά κομμάτια για τέτοια γυμναστική αλλα δυστηχώς μόνο 7 κομμάτια περίεχει ! :confused: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Ευχαριστω ολους ρε παιδια :) Καλη η προταση για τα beat κομματια αλλα δυστυχως ειναι πολλα και θελω να αποφυγω τα "σουξε" της εποχης λογω του οτι μεσα σε 1 μηνα "παλιονουν"... Καλα ολα αλλα ρε γαμωτο, μονο 2 CD εχω φτιαξει μεχρι στιγμης και κολλησα... Καμια αλλη καλη προταση εχετε; Αν ειναι ευκολο και τα ονοματα των κομματιων αλλιως δεν πειραζει... Ευχαριστω και παλι παιδες :) Α, τα rpm καλη φαση... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Α, τα rpm καλη φαση... ! Ta rpm περιέχουν παλιά κομμάτια έτσι δεν χρειάζεσε να ανυσηχείς αν θα παλιώσουν ! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Δεν ξέρω πως μου ήρθε,αλλά παρατηρώ όταν γυμνάζομαι,ενώ μου αρέσουν κάποια τραγούδια γενικώς,τότε δεν μου αρέσουν.Είναι άλλα άσχετα που γουστάρω να ακούω.Τι γίνεται;Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ; Οπότε είπα να ανόιξω αυτό το thread και όποιος θέλει να προτείνει από ένα (ή περισσότερο)τραγούδι που θεωρεί ότι ανεβάζει την ψυχολογία και είναι κατάλληλο για γυμναστική. Αρχίζω εγώ με το κλασσικό eye of the tiger :) Προσοχή! Κάποιος μπορεί να θεώρεί ότι η ψυχολογία του ανεβαίνει με το "φιλαράκι". Όλες οι γνώμες είναι δεκτές αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω θα έχουμε τις ίδιες προτιμήσεις σ'αυτόν τον τομέα. Αναμένω λοιπόν για να φτιάξουμε μια "work out list" :D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 2 Unlimited - Get Ready For This Junior Jack - Stupidisco Ό,τι πρέπει. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Όταν ακούω στο γυμναστήριο το Call on me και το Connected έχω όρεξη για να τρέχω 2 ώρες! :D :w00t: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Όταν ακούω στο γυμναστήριο το Call on me και το Connected έχω όρεξη για να τρέχω 2 ώρες! :D :w00t: Μήπως ξέρεις και ποιοι το λένε; Εγώ γουστάρω πολύ hip-hop φάση όταν τρέχω και γυμνάζομαι. Snoop dog ft The Doors - Riders on the storm Dr.dre ft eminem - Forgot about Dre P.Diddy - Diddy Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Μήπως ξέρεις και ποιοι το λένε; Εγώ γουστάρω πολύ hip-hop φάση όταν τρέχω και γυμνάζομαι. Snoop dog ft The Doors - Riders on the storm Dr.dre ft eminem - Forgot about Dre P.Diddy - Diddy Το Call on me είναι του Eric Prydz Το Connected(ελπίζω να μη κάνω λάθος στο τίτλο του κομματιού) δεν θυμάμαι ακριβώς... :O Είναι πάντως το videoclip με τις γυναίκες που ενώ χορεύουν φυσάει πολύ αέρας και χοροπηδάνε και κάνουν διάφορα. (Ξέρω, τώρα σε διαφώτισα πλήρως... :lol: ) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Gia gymnastikh protimo to IT IS RAINING MEN kai to CALL ON ME.Soy ftiaxnoyn th diathesh ta kommatia ayta :happy: :yahoo: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 χμμ...το its raining men μου κάνει περισσότερο για γυναικείες καταστάσεις ! Βέβαια είπαμε "περι ορέξεως ,κολοκυθόπητα"! Λογικά κάτι σε ροκάκια ...κάτι σε hip-hop κάτι με καλό ρυθμικό beat και ίσως στοίχους που ανεβάζουν ψυχολογικά. Συγκροτήματα όπως οι Offspring και δεν θα πώ ένα τους song γιατί υπάρχουν πολλά ! Από Rage against the machine - killing in the name off.Αυτό πιστεύω είναι ότι πρέπει για οριακές καταστάσεις. ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Gia gymnastikh protimo to IT IS RAINING MEN kai to CALL ON ME.Soy ftiaxnoyn th diathesh ta kommatia ayta :happy: :yahoo: . Εμένα αυτά μου τη χαλάνε τη διάθεση... :p Για γυμναστική είναι ότι πρέπει πολύ χτυπιάρικο Metal με τελείως βαριές κιθάρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Εμένα αυτά μου τη χαλάνε τη διάθεση... :p Για γυμναστική είναι ότι πρέπει πολύ χτυπιάρικο Metal με τελείως βαριές κιθάρες... H METAL moysikh den tha elega oti einai h katallhlh gia na synodeyeis th gymnastikh soy... Kai to MANIAC einai poly kalo gia gymnastikh...Klassiko HIT.Alhtheia poios tragoydisths to eipe protos; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 H METAL moysikh den tha elega oti einai h katallhlh gia na synodeyeis th gymnastikh soy... Kai to MANIAC einai poly kalo gia gymnastikh...Klassiko HIT.Alhtheia poios tragoydisths to eipe protos; Πάντως εμένα η Metal πολλές φορές με γεμίζει με ενέργεια και νιώθω δύναμη να με διαπερνάει, ειδικά αν ακούω για πολύ ώρα δυνατά :) Βάλε μου δυνατά Metal και με τόση ενέργεια στέλνω άνετα έναν στο νοσοκομείο... :w00t: Αλλά δε θέλω, I hate violence... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Όταν πρόκειται για γυμναστική συνήθως ακούω: Για χορό: Gwen Stefani ~ Holla back girl Για αερόβια: Alice Dj ~ Better off alone Για κοιλιακούς: The Ting Tings ~ Shut up and let me go Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Aν ειναι για βαρη.. τοτε Pantera. Eιδικα αυτο: Pantera--Walk H METAL moysikh den tha elega oti einai h katallhlh gia na synodeyeis th gymnastikh soy... Kai to MANIAC einai poly kalo gia gymnastikh...Klassiko HIT.Alhtheia poios tragoydisths to eipe protos; Eννοειται πως η H Metal ειναι ο,τι πρεπει για να συνοδευει την γυμναστικη σου. Βεβαια αν καποιος ειναι λατρης του Οικονομοπουλου πχ.. τοτε σαφως και δεν την προτεινω. Επισης φοβεροι για γυμναστικη ειναι οι Prodigy, οι Chemical Brothers, oι Daft Punk, oι Orbital και αλλοι. edit: Aμαν βρε pitsikoulina με το "ξεθαμα" των νεκρων threads...:lol: Τωρα ειδα πως εκανα quote και απαντησα σε μηνυμα πενταετιας....!:wacko::O Edited December 24, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Aν ειναι για βαρη.. τοτε Pantera. Eιδικα αυτο: Pantera--Walk Για μένα θα ήταν σχεδόν αδύνατο να κάνω βάρη ακούγοντάς το.. Είναι πολύ "βαρύ". Προτιμώ κάτι πιο ανάλαφρο, πχ Thriller από Fall Out Boy. edit: Aμαν βρε pitsikoulina με το "ξεθαμα" των νεκρων threads...:lol: Γιατί καλέ? Αφού έχουν ενδιαφέρον :p Edited December 24, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εννοειται!! μιλαω για εμας τα αγορακια! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Metal εννοείται....Και ιδίως κομμάτια που χώνουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Κατεβασε το soundtrack της ταινιας Never back down.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Pantera -- Τα απαντα Prodigy -- The Fat of the land (ολο το album) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Prodigy -- The Fat of the land (ολο το album) Συμφωνώ απόλυτα. Αν και ακόμα και το Always Outnumbered, Never Outgunned είναι καλό για cardio. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphasource Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Λατρεύω τη metal αλλά όχι για γυμναστική . Αντίθετα θα πρότεινα Hardstyle ( -hard trance) για το διάδρομο/αεροβια . Επίσης προτείνω για τις ίδιες ασκήσεις και κάτι πιο ακραίο, δηλαδή gabber,speedcore, terrorcore ( -τα οποία μάλιστα δεν ακούγονται υπο άλλες συνθήκες) Edited September 1, 2011 by alphasource Παράθεση http://thesourcealpha.tumblr.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts