Barimagas Δημοσιεύτηκε March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2005 Γεια σας μαγκες εγκατεστησα το colin mcrae rally 5 (οχι αυθεντικο) και οταν παταω για να παιξει μου βγαινει αυτο fatal error ''graphicss_setuprender adapter has no modes!'' και με πεταει αναγκαστηκα εξω.Δεν ξερω τι να κανω κατεβασα τους τελευταιους drivers αλλα τιποτα. Εχω windows xp 1.9G 512RAM GEFORCE2 400αρα Παρακαλω βοηθηστε με :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Είναι αρκετά παλιά αυτή η κάρτα, δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να διορθώσεις το πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να καταφέρεις να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Είναι αρκετά παλιά αυτή η κάρτα, δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να διορθώσεις το πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να καταφέρεις να παίξεις αυτό το παιχνίδι. εχω το ιδιο προβλημα με καρτα geforce4 mx440 64αρα.ισχυουν τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Den exei sxesh i karta exei na kanei kati me to ***** egw exw FX5600XT kai enw mesa se mia bdomada paizw mia xara tin allh bdomada fatal error! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 σχετικα με το προβλημα μου καπου διαβασα οτι δεν υποστηριζονται οι καρτες geforce4 mx.γνωριζει κατι καποιος γι'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Den exei sxesh i karta exei na kanei kati me to ***** egw exw FX5600XT kai enw mesa se mia bdomada paizw mia xara tin allh bdomada fatal error! ευχαριστω για την βοηθεια.Τελικα εχεισ βρει λυση για το προβλημα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 ευχαριστω για την βοηθεια.Τελικα εχεισ βρει λυση για το προβλημα σου? μπηκα στο support της codemasters και το ειχε το συγκεκριμενο προβλημα λεει πως φταει η καρτα γραφικων και χρειαζεται geforce 3 και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 basika thelei synexeia uninstall kai meta ksana install kai epeidei barethika to parathsa... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 basika thelei synexeia uninstall kai meta ksana install kai epeidei barethika to parathsa... Δοκιμασες καποιο καινουργιο ***** αν ναι που το βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 ego me tin fx5200 kai 5600 exo to idio problima. den moy xekinaei. akouste ena koufo. to paixnidi ayto doylepse mono se server 2003 kai oxi se xp , 98se , 2000 , 2000 server......i sinthesi einai amd athlon xp 2.6 ghz, 1gb ram...trela mas poulane...... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 To colin to 4 den epaize me geforce 4 kai pas esi na to ''paikseis''(?) me gforce 2????????????????????????????? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas77 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 To colin to 4 epaize me geforce 440mx 32mb, me tin 2 tha paizei akoma kalitera kai me tin 4, me 256mb g....... kai dernei!! koita min exeis provlima me tin karta sou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 To colin to 4 den epaize me geforce 4 kai pas esi na to ''paikseis''(?) me gforce 2????????????????????????????? ευχαριστουμε για τη βοηθεια basika thelei synexeia uninstall kai meta ksana install kai epeidei barethika to parathsa... το εχω κανει.Δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Κ εγώ το παράτησα.. Μόνο κόλπα της Codemasters είναι αυτά.... http://www.disabled.gr/portal/modules/Forums/images/smiles/icon_gent.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 LAPTOP NVIDIA 6200 128 mb SONY VAIO FS-115M 512 RAM 80GB PENTIUM M CENTRINO ΣΤΑ 1,6 XP SERVICE PACK 2 Ρε παιδία και εγώ με το Colin mcrae 4.0 έχω το ίδιο πρόβλημα αφού κατάφερα με τα χίλια ζόρια να το εγκαταστήσω ..(ΔΗΛΑΔΗ) βάζω το 1 CD μέσα μετά το 2 πριν ζήτηση το 3 μου γράφει ότι είναι λάθος CD μέσα και να βάλω το πρώτο , πάλι από την αρχή βάζω 1,2,3 εντάξει λέω το περάσαμε πριν όμως ζήτηση το 4 πάλι τα ίδια ήθελε το 1. Άντε πάλι απτήν αρχή 1,2,3,4 όλα εντάξει τα πήρε άντε να παίξουμε μπαίνω κανονικά κάνω τις ρυθμίσεις του αυτοκίνητου το δοκιμάζω να δω πως πάει κιόλας έχει μια εντολή δεν την θυμάμαι πια ακριβώς μόλις όμως πατάω RACE με πετάει έξω το ίδιο και στο QUICK RACE μόνο στο RALLY με αφήνει και μόνο σε μια πιστά Τι μπορεί να φταίει ρε παιδία .. το έβαλα και στον υπολογιστή του αδερφού της αρραβωνιαστικιάς μου και το τρέχει κανονικά με PENTIUM 4 στα 2και κάτι μου φαίνεται NVIDIA 6600 256 mb ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts