Antretng Δημοσιεύτηκε March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2017 Καλησπερα παιδια. Εχοντας προσφατα κανει μια περατζαδα απο rn3 kate, rn4, mi5 (που ειναι σουπερ για τα λεφτα τους) αποφασισα να παρω καποιο κινητο με καλη καμερα. Ημουν ετοιμος να τσιμπησω το g5 se αλλα καπως φρεναρα οταν διαβασα για ghost screen οπως επισης δεν υπαρχει δυνατοτητα ξεκλειδωματος bootloader και ρουτ. Το ξεκλειδωμα δεν με πειραζει τοσο. Η οθονη ομως καπως με φοβιζει μιας και η lg δεν το αναγνωριζει ως προβλημα. Εχετε κατι αλλο να αντιπροτεινετε κοντα σε αυτα τα λεφτα; Με νοιαζει να χει οθονη 5 με 5.5 ιντσες και αποδοση οσο το δυνατον πιο κοντα στο rn3. Παιχνιδια παιζω σπανια. Σε εκδοση android δεν εχω ψυχολογικα :P βολευομαι και με mm. Μπαταρια ξερω οτι δεν μπορω να χω απαιτησεις σε αυτα τα λεφτα. Κοιταζα και το honor 8 αλλα τη νυχτα χανει πολυ (ειχα για λιγο στα χερια μου το p9). Απο την αλλη κοιταζα και το xperia X αλλα δεν εχω ιδεα αν οντως αξιζει. Δινω περιπου 300 ευρω για αγορα απο ελληνικο καταστημα. (ουτως ή αλλος δεν νομιζω καποιο κινεζικο να με καλυψει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 ς σε αυτα τα λεφτα. Κοιταζα και το honor 8 αλλα τη νυχτα χανει πολυ (ειχα για λιγο στα χερια μου το p9). Απο την αλλη κοιταζα και το xperia X αλλα δεν εχω ιδεα αν οντως αξιζει. Τη νύχτα όλα χάνουν πολύ, αν τραβάς στο αυτόματο. Με manual ρυθμίσεις το Honor 8 ειναι πολύ δυνατό. Ωστόσο το G5 se είναι ελαφρώς καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. Κοιτα, αν ειναι να ριξω τη ταχυτητα σε 1 ή και παραπανω δευτερολεπτα και να ψαχνω που να στηριξω τα χερια μου για να βγει αξιοπρεπη φωτογραφια δεν εχει νοημα. Παω και στο honor 7 lite :) Ειχα το p9 που εχει ιδια καμερα με το honor 8 και ξερω οτι για να βγει sharp δεν μπορεις να την ριξεις κατω απο 1/10. Το θεμα ειναι να βγαζει καλες "χερατες" φωτογραφιες. Το g5 se ξερω οτι θα με ικανοποιησει στη καμερα αλλα θα με εκνευρισει με το ghosting οποτε θελω να δω τι αλλες επιλογες εχω.. Σε καμερα το honor 8 δεν εχει τρελες διαφορες απο το mi5 (θα μπορουσα να χα παραμεινει εκει). Θα δεχομουν επιπεδα honor 8 αν ηταν κοντα σε τιμη με mi5. Edited March 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Με λιγα παραπάνω ευρώ πάρε galaxy s6 η s6 edge vfm κινητο και πολύ καλή κάμερα. Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Με λιγα παραπάνω ευρώ πάρε galaxy s6 η s6 edge vfm κινητο και πολύ καλή κάμερα. Να παρεις και ενα powerbank :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Άκυρο (10chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Με λιγα παραπάνω ευρώ πάρε galaxy s6 η s6 edge vfm κινητο και πολύ καλή κάμερα. Καλο ειναι αλλα για κινητο των 360 που ειναι προηγουμενης γενιας μου φαινονται καπως πολλα. Το χω στα υποψιν παντως. Να παρεις και ενα powerbank :p :lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν το μεταξυ μου ειπαν οτι εντος του μηνα αναμενεται το Moto g5 plus με snap625, 4GB Ram, 3000 mah μπαταρια και καμερα του s7 (χωρις ois) με τιμη 250 με 300. Ισχυει; Θα βγει οντως τοσο συντομα; Πιστευεται οτι οντως θα χει τετοια τιμη; Τι πιστευετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εγω προτείνω mi5s Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Εγω προτείνω mi5s Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα το mi5 και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα (σε καμερα... κατα τα αλλα τουμπανο ως κινητο και γενικα εκτιμω πολυ τη xiaomi). Εχει τοση μεγαλη διαφορα το mi5s απο το mi5 σε καμερα (τοσο τη μερα οσο και νυχτα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Λενε ότι είναι καλύτερο. Φοράει καλύτερο φακο. Και σε design μου αρέσει τρελά Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ειδα κατι βιντεο και οντως φαινεται καπως καλυτερο αλλα επρεπε να τις δεις διπλα διπλα και προσεχτικα. Δεν ειναι κανα τρελο update σε καμερα. Τωρα κοιταζα και το xperia https://www.skroutz.gr/s/8414311/Sony-Xperia-X-32GB.html . Ξερουμε τι λεει σα συσκευη και σαν καμερα; Στη καμερα εχω διαβασει αναμεικτες αντυπωσεις. Αλλος την παινευει αλλος τη θαβει. Ακομη αν τελικα καταληξω στο honor 8, σε βιντεο τουλαχιστον αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts