akatsim Δημοσιεύτηκε October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2003 Exo 1945+T610 me Voda GPRS. Ti settings thelei sto tel kai sto pda gia na mpo internet me BT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Exo 1945+T610 me Voda GPRS. Ti settings thelei sto tel kai sto pda gia na mpo internet me BT? πας στον BT manager και χύμα φτιάχνεις νέα σύνδεση με το τ610 για νετ. βάζεις για αριθμό το *99***1# ή το *99# (κάποιο δεν παίζει με το τ610 νομίζω) και είσαι οκ. απλά να έχεις φτιάξει στα connections να κάνει σύνδεση στο home και να έχεις βάλει παντού το γράμμα του αριθμού μόνο χωρίς area code και τέτοια. ο exposed_bone έχει 1940 με cote και θα μπορέι άμεσα να σε βοηθήσει :) α και πούσε, καλορίζικο και σόρρυ για το νυχτερινό ξύπνημα. :whistle: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 mpika. thx alex alot. se sygxoro gia proxthes :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim mpika. thx alex alot. se sygxoro gia proxthes :) :) οκ. περιμένω φωτό να ανεβάσεις :) :o :rolleyes: και εντυπώσεις :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. October 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 den paizei me 6310i. leei subscribe to gprs first eno eimai ok. ti kano lathos? poios einai telika o aithmos o sostos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 :) θέλει άλλο αριθμό δοκίμασε *99***1# ή *99# βάλε στο gprs του 6310ί internet.vodafone.gr :) αν δεν παίξουν αυτά τότε κάτι θα θέλει το Modem string :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με νοκια 6100 και toshiba E310. Eνω εχω gprs οταν θελω να συνδεθω μου λεει να εγραφω στο gprs πρωτα! Υπαρχει καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Υπάρχει. Κανε ότι λέω παραπάνω και θα φτιάξει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 6100 και το 5450 αλλά το έφτιαξα. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Δοκιμασα φιλε alex αλλα τιποτα. και Modem string εβαλα καποια εντολη που βρηκα σε καποιο περιοδικο αλλα παλι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alexx Δοκιμασα φιλε alex αλλα τιποτα. και Modem string εβαλα καποια εντολη που βρηκα σε καποιο περιοδικο αλλα παλι το ιδιο. Ποια είναι ακριβώς η εντολή που έβαλες; Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alexx Δοκιμασα φιλε alex αλλα τιποτα. και Modem string εβαλα καποια εντολη που βρηκα σε καποιο περιοδικο αλλα παλι το ιδιο. χαρακτηριστικά: Στο μενού "Συνδεσιμότητα" --> GPRS --> Ρυθμίσεις μόντεμ GPRS πρέπει να μπεί σαν σημείο πρόσβασης το "internet.vodafone.gr" Στο iPAQ o αριθμός κλήσης που δούλεψε ήταν ο *99# (δούλεψε και με το *99***1#) Το string command που χρειάστηκε ήταν: +cgdcont=1,"IP","internet.vodafone.gr" ή ΑΤ+cgdcont=1,"IP","internet.vodafone.gr" θα δουλέψει 100% :) επίσης σε όλα τα dialing rules βάλε G :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 ok δουλεψε.Τελικά δεν ειχα βαλει σημειο προσβασης στις ρυμθισεις μοντεμ gprs. Ευχαριστω alex. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Οι ρυθμίσεις για vodafone είναι οι εξής Pocket PC Wireless Internet Pocket PC Wireless Internet 1. Πιέστε το πλήκτρο “Start” 2. Πιέστε το “settings”. 3. Πιέστε το “Connections” και στη συνέχεια το εικονίδιο “connections”. 4. Από το μενού επιλέξτε “Internet Settings” και πιέστε το “modify”. 5. Επιλέξτε “New”. 6. Στο όνομα της σύνδεσης γράψτε “Vodafone GPRS” ενώ στο modem επιλέξτε “Generic IrDA modem”. 7. Επιλέξτε στο “Baud rate” το “115200” και πιέστε “next”. 8. Στον αριθμό σύνδεσης πληκτρολογήστε “*99#” και πιέστε “next”. 9. Αποεπιλέξτε το “Wait for dial tone before dialling”. 10. Στο πεδίο “Extra dial-string modem commands” συμπληρώστε at+cgdcont=1,”IP”,”internet.vodafone.gr”. 11. Πιέστε “Finish” και στην συνέχεια “OK”. 12. Πιέστε το “Dialling Locations” και στη συνέχεια το “New”. 13. Στο πεδίο “New Location name” πληκτρολογήστε “GPRS” και πιέστε “OK”. 14. Επιλέξτε “Dialling Patterns”. 15. Και στα 3 πεδία που θα δείτε, πληκτρολογείστε “g” και πιέστε “OK”. 16. Πιέστε το πλήκτρο “connect”. 17. Στο “User name” πληκτρολογείστε τον αριθμό του κινητού σας στη μορφή “30694XXXXXXX”. 18. Στο “Password” εισάγετε έναν τετραψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας. 19. Βάλτε tick στο “Save Password”. 20. Πιέστε “OK”. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spin Οι ρυθμίσεις για vodafone είναι οι εξής Pocket PC Wireless Internet Pocket PC Wireless Internet 1. Πιέστε το πλήκτρο “Start” 2. Πιέστε το “settings”. 3. Πιέστε το “Connections” και στη συνέχεια το εικονίδιο “connections”. 4. Από το μενού επιλέξτε “Internet Settings” και πιέστε το “modify”. 5. Επιλέξτε “New”. 6. Στο όνομα της σύνδεσης γράψτε “Vodafone GPRS” ενώ στο modem επιλέξτε “Generic IrDA modem”. 7. Επιλέξτε στο “Baud rate” το “115200” και πιέστε “next”. 8. Στον αριθμό σύνδεσης πληκτρολογήστε “*99#” και πιέστε “next”. 9. Αποεπιλέξτε το “Wait for dial tone before dialling”. 10. Στο πεδίο “Extra dial-string modem commands” συμπληρώστε at+cgdcont=1,”IP”,”internet.vodafone.gr”. 11. Πιέστε “Finish” και στην συνέχεια “OK”. 12. Πιέστε το “Dialling Locations” και στη συνέχεια το “New”. 13. Στο πεδίο “New Location name” πληκτρολογήστε “GPRS” και πιέστε “OK”. 14. Επιλέξτε “Dialling Patterns”. 15. Και στα 3 πεδία που θα δείτε, πληκτρολογείστε “g” και πιέστε “OK”. 16. Πιέστε το πλήκτρο “connect”. 17. Στο “User name” πληκτρολογείστε τον αριθμό του κινητού σας στη μορφή “30694XXXXXXX”. 18. Στο “Password” εισάγετε έναν τετραψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας. 19. Βάλτε tick στο “Save Password”. 20. Πιέστε “OK”. οκ φίλε μου :) ευχαριστώ πολύ. αν και αυτό που λες δεν κάνει για τα 2003 που είναι κάπως αλλιώτικα. :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Ναι, δεν είναι ακριβώς για τα 2003, αλλά είναι αυτό που σου δίνει προς το παρόν η vodafone. Oι διαφορές είναι λίγες και οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές σωστές. Εγώ με αυτό συνδέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spin Ναι, δεν είναι ακριβώς για τα 2003, αλλά είναι αυτό που σου δίνει προς το παρόν η vodafone. Oι διαφορές είναι λίγες και οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές σωστές. Εγώ με αυτό συνδέθηκα. που τις δίνει η voda??? έμαθαν και αυτοί για PPC? :happy: :whistle: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 "επίσης σε όλα τα dialing rules βάλε G " ti enoeis me ayto?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Στα dialing rules, στο patterns, εκεί να βάλεις σε όλα g. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 ok ekei alla meta thelei na valw area code kai country code! as voithisei kapoios legontas analitika gia w2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον PanagiotaroS ok ekei alla meta thelei na valw area code kai country code! as voithisei kapoios legontas analitika gia w2003 είδες που μπήκες? όλα είναι απλά με τον bt manager :) :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 παιδια μια βοηθεια και σε μενα!! δεν μπορω να κανω τις ρυθμισεις στο 2210 για συνδεση με το τ610!! οι ρυθμισεις που δινετε πιο πανω ειναι για win2002 και υπαρχουν διαφορες. τις ιδιες στελνει και η vodafone. ακολουθησα τα βηματα ενα προς ενα (οχι ομως με την ιδια σειρα) αλλα δεν εγινε τιποτα. εκει που πιστευω οτι βρισκεται το λαθος ειναι στο dialing rules και dialing patterns. και στα τρια πεδια βαζω το g αλλα οταν παταω οκ για να συνεχισω εμφανιζει τον αριθμο 1 στο country code και δεν με αφηνει να συνεχισω!! πιο καλο παιδι μπορει να βοηθησει λιγακι? προσπαθησα να σας τα πω οσο καλυτερα μπορουσα, αφου ειναι η πρωτη φορα που πιανω ppc στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts