Jump to content

Alcatel One Touch S853

tabulini
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oi fimes sto eksoteriko pantos to theloyn sta 300 euro. Prosopika den nomizw oti tha bgei se xamiloterh timh afoy h arxikh timh toy 835 htan 300 !!! Me apogoiteyse idietera san montelo kai nomizw oti einai oti xeirotero exei bgalei h Alcatel. Einai apla aparadekto. To s-853 fainetai kalo. Akoygete oti tha bgoyn alla 2 S montela kai allo ena E ton Septembrio. Prosopika tha parw to S-853 otan bgei (an kai to blepw na ftanei Ellada ton Oktombrio) ektos kai moy aresei kati apo ta alla dyo S perissotero. Eidomen....

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 307
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλα αν βγει στα 300 ευρουλια και ειναι και πραγματικα καλο τοτε μιλαμε οτι οσοι ξερουν πραγματικα απο κινητα θα το παρουν,φαινεται πολυ καλο αλλα αν δεν το πιασουμε δεν μπορουμε να πουμε κατι στανταρ

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...
μια χαρα ειναι η τιμη του ποτε ομως θα το δουμε να ερχετε κι εδω?

• 2 weeks later...
πολυ καλο φαινεται το τηλεφωνακι!αν και δεν εχω εμπειρια απο alcatel εχει ακριβως οτι ζηταω απο ενα κινητο (αν ειχε και μια οθονη 240χ320) και με ηχο 2,1!!!Σουπερ θαναι...αντε να ερθει και Ελλαδα.. :)

και εγώ αυτό περιμένω αλλά ακόμη και στην france σήμερα δεν έχει κυκλοφορήση η τιμή που λένε είναι περίπου 350ευρώ θα δούμε :)

• 3 weeks later...
πολυ καλο φαινεται το τηλεφωνακι!αν και δεν εχω εμπειρια απο alcatel εχει ακριβως οτι ζηταω απο ενα κινητο (αν ειχε και μια οθονη 240χ320) και με ηχο 2,1!!!Σουπερ θαναι...αντε να ερθει και Ελλαδα.. :)

η alcatel φιλε μου ειναι μια εταιρεια πολυ καλη αλλα δυστυχως παρεξηγημενη και γι αυτο φταιει και το δικτυο καταστηματων γερμανος που δυστυχως εναν καιρο το ειχε θαψει για τα καλα το κινητο και δεν το εφερνε στα καταστηματα του και μην ξεχναμε οτι τοτε και μιλαω για την χρονια 98-99 δεν υπηρχαν πολλα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας οπως και τωρα και για πολλους ο γερμανος ηταν μονοδρομος.

φαινεται απιστευτο ομως ετσι ειναι οταν κατι δεν παει καλα απο την αρχη τοτε ειναι καταδικασμενο,τωρα να δουμε τι θα γινει.

• 4 weeks later...

any news ? ποτε θα ερθει (και αν..) ? με συνδεση-επιδοτηση θα ειναι απο

ολες τις εταιριες (voda-cosmote-tim) ?

.

'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.'

To periodiko "Connecting" to topothetei sta 330 Euro.

To s-853 ypotithete oti tha arxisei na diatithete sth agora apo ta telh Aygoystoy.

Gia Ellada kserw mesa ston Septembrio apo Cosmote kai Tim.

Σήμερα έστειλα email στην Omnitech που είναι αντιπρόσωπος της Alcatel στην Ελλάδα. (Πότε θα έρθει, αν θα έρθει και που θα έρθει)

Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο!!!

http://www.omnitech.gr

Mήπως γνωρίζει κανείς αν το τηλεφωνο έχει ράδιο; :music:
ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

Nai exei radio! Pantos an den kanei kato apo 300 euro den nomizo na poiasei stin agora. An kai mou aresei arxika de tha edina 300 euro i parapano gia ena < <alcatel>> me tetoia xaraktiristika apo ti stigmi pou idi kikloforoun ta gnosta kinita tis sonyericsson....

Pε παιδια, μπορειτε να μου λυσετε μια απορια.

Γιατι στο Site της ΑLCATEL δεν έχει πουθενα το τηλεφωνο; Ουτε στα μελλοντικα κινητα της. :(

Pε παιδια, μπορειτε να μου λυσετε μια απορια.

Γιατι στο Site της ΑLCATEL δεν έχει πουθενα το τηλεφωνο; Ουτε στα μελλοντικα κινητα της. :(

Θα μου απαντήσει κανείς αν θα βγει στην Ελλαδα;

γιατί δέν κάνεις ένα μαίϊλ στην Ομνιτεχ να μάθουμε και εμείς :)

Esteila ala den mou exoun dosei apantish apo proxtes.

Νέα Foto. :D Κάρτα Μνημης

http://img.eprice.com.tw/img/news/2653/S853-420-2.jpg

Αρχικό μήνυμα προς Omnitech SA

Γεια σας είμαι πελάτης και κάτοχος 6 συσκευών Alcatel μέχρι τώρα και περιμένω την κυκλοφορία του OT-S853 στην Ελλάδα. Σας στέλνω αυτό το email για να μάθω πότε θα κυκλοφορήσει, αν θα έρθει στην Ελλάδα και που μπορώ να το βρω; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, περιμένω την απάντηση σας.

Η απάντηση της Omnitech που όμως είναι λίγο δυσάρεστη

Eυχαριστουμε για την επικοινωνία, οι πληροφορίες που έχουμε για την κυκλοφορία του ΑLCATEL OT-S853 είναι προς το τέλος του χρόνου.

OMNITECH SA

• 2 weeks later...
ρε παιδια αυτο στην εικονα που εχει βαλει ο φιλος μας στον πατο του ειναι ηχειο?

ρε παιδια αυτο στην εικονα που εχει βαλει ο φιλος μας στον πατο του ειναι ηχειο?

ναι εκει είναι όλα τα λεφτά :)

• 1 month later...