bill_viper Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Για να είναι αθόρυβο ένα τροφοδοτικό (όσο είναι δυνατόν,γιατί ο ήχος πάντα θα υπάρχει) θα ήταν καλύτερο να διαλέξετε κάποιο που έχει το fan στο κάτω μέρος του,δηλαδή το fan θα βρίσκεται στο εσωτερικό του pc case κι όχι στο πίσω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Tagan TG480-U01. Στα χαρτιά λέει μέχρι 28db σε full load αλλά αμφιβάλλω αν από τότε που το έχω έχει περάσει τα 21! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μπράβο ρε παιδιά και ήταν κάτι που με προβλημάτιζε.Ο θόρυβος.Δηλαδή το μόνο που χρειάζεται για να μειωθεί ο θόρυβος είναι ένα τροφοδοτικό ; Μιλώντας πάντα σε πλαίσια αερόψυξης.Δεν θέλω να μπλέξω με υδρόψυκτες φάσεις γιατί είμαι άσχετος και δεν έχω λεφτά :pΥπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τον θόρυβο: 1. Να αλλάξεις ανεμιστηράκι/ψύκτρα στον επεξεργαστή. 2. Να αλλάξεις ανεμιστηράκι/ψύκτρα στην κάρτα γραφικών 3. Να αλλάξεις τα ανεμιστηράκια του κουτιού. 4. Να αλλάξεις τροφοδοτικό. 5. Να βάλεις κάποιο panel που ελέγχει τις στροφές των 1, 2, 3. Εδώ και αρκετό καιρό έχω κάνει αυτές τις αλλαγές (εκτός από την 2, που θα γίνει σύντομα) και έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά, το μηχάνημα πλέον ακούγεται ελάχιστα. Μπορείς να βρεις review στο δίκτυο για οποιοδήποτε από αυτά τα τμήματα. Αν ψάξεις λίγο στο google ας πούμε, δεν θα κάνεις λάθος στις επιλογές σου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 ... 2. Να αλλάξεις ανεμιστηράκι/ψύκτρα στην κάρτα γραφικών ... Έχεις κάτι καλό υπόψιν?Εγώ μόνο αυτό έχω βρει: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1769, αν και δεν το έχω ψάξει πολύ σε βάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Υποτίθεται ότι τα ανεμιστηράκια της Arctic Cooling είναι καλά. Δεν αγόρασα τέτοιο γιατί το καθένα είναι για συγκεκριμένη κάρτα και σύντομα θα αλλάξω την δικιά μου. Προτίμησα το VF700 Alcu της Zalman επειδή έχει καλή απόδοση και μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλές διαφορετικές κάρτες. Υπάρχουν πολλές λύσεις, αλλά μερικές από αυτές είναι πιο δύσκολες στην τοποθέτηση. Υπάρχουν π.χ. ψύκτρες της Coolermaster, της Thermaltake και της Zalman που όμως καλύπτουν και τις δύο πλευρές της κάρτας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Στη δικιά μου μητρική π.χ. υπάρχει η ψύκτρα του chipset που εμποδίζει την εγκατάσταση μια τέτοιας ψύκτρας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τον θόρυβο: 1. Να αλλάξεις ανεμιστηράκι/ψύκτρα στον επεξεργαστή. 2. Να αλλάξεις ανεμιστηράκι/ψύκτρα στην κάρτα γραφικών 3. Να αλλάξεις τα ανεμιστηράκια του κουτιού. 4. Να αλλάξεις τροφοδοτικό. 5. Να βάλεις κάποιο panel που ελέγχει τις στροφές των 1, 2, 3. Εδώ και αρκετό καιρό έχω κάνει αυτές τις αλλαγές (εκτός από την 2, που θα γίνει σύντομα) και έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά, το μηχάνημα πλέον ακούγεται ελάχιστα. Μπορείς να βρεις review στο δίκτυο για οποιοδήποτε από αυτά τα τμήματα. Αν ψάξεις λίγο στο google ας πούμε, δεν θα κάνεις λάθος στις επιλογές σου. Καλά όλα αυτά ,αλλά συνολικά για τί ποσό μιλάμε ;Στην 300αρα ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 simera eggatestisa thn " zalman noiseless vga cooler ZM80D-HP" kai o thorivos miothike kata 2/3. Posw thorivo kanoun ta mama anemisthria twn vga???? H karta einai nvidia gforcefx 5700 256mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts