mindtrapper Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Τώρα μένει να αγοράσει κάποιος το 4/64 και να ρουτάρει να μας πει αν έχει Β20... :lol: The never ending cycle of Xiaomi phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 το γυαλι της οθονης ειναι gorilla glass? ή θα χρειαστει οπωσδηποτε tempered glass? μην το δουμε γρατζουνισμενο απο τα κλειδια...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Οχι δεν εχει. Γενικα σε αυτα τα λεφτα φετινο μοντελο μην περιμενεις να χει gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 ειναι ανθεκτικο πιστευεις σε κλειδια και αναλογες καταπονησεις? ή το tempered ειναι απαραιτητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 ειναι ανθεκτικο πιστευεις σε κλειδια και αναλογες καταπονησεις? ή το tempered ειναι απαραιτητο? Είναι πάντα απαραίτητο το tempered..... Σκέφτομαι να το δωσω αλλά είμαι στο 51% μπαταρίας και έχω μέχρι στιγμής 5h35m οθόνη....Η μπαταρία είναι το μόνο που με κρατάει και το έχω ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Είναι πάντα απαραίτητο το tempered..... Σκέφτομαι να το δωσω αλλά είμαι στο 51% μπαταρίας και έχω μέχρι στιγμής 5h35m οθόνη....Η μπαταρία είναι το μόνο που με κρατάει και το έχω ακόμα.... Σε αυτα τα λεφτα οτι και να παρεις κατωτερο θα ειναι. Απλα ξενερωσες επειδη ηρθες απο s7. Εκτος εαν θες να παρεις καλυτερη καμερα και ας χασεις μπαταρια και soc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Σε αυτα τα λεφτα οτι και να παρεις κατωτερο θα ειναι. Απλα ξενερωσες επειδη ηρθες απο s7. Εκτος εαν θες να παρεις καλυτερη καμερα και ας χασεις μπαταρια και soc. Βασικά ξενέρωσα γιατί την μέρα που το πήρα έμαθα 1ον για την έκδοση 4/64 και 2ον για την αλλαγή στον αισθητήρα της κάμερας...Το S7 το έχω ακόμα ,το Lumia 950 εδωσα και πήρα το Redmi Note 4.... Και να δεις γκαντεμια,όσο καιρό που το έχω δεν μου είχε πέσει ποτέ,χθες που άρχισε η απεργία στα καράβια μου έπεσε και έσπασε το tempered glass....και δεν μπορώ να παραγγείλω νέο γιατί στην καλύτερη θα έρθει την Δευτέρα.... Edited May 17, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Κοιτα διαφερουν σε wb και contrast... αλλα το contrast μπορεις να το αυξησεις και στις ρυθμισεις της καμερας. Δηλαδη θεμα σεταρισματος ειναι. Οποτε επιμενω οτι με εξαιρεση το wb δεν διαφερουν πολυ. Επειδη μαλλον δεν εχεις βαλει να τις δεις τις φωτογραφιες σε pc δεν εχεις καταλαβει ποσο χανει σε λεπτομερια για να μειωσει τοσο το θορυβο. Οποτε στο θεμα θορυβου η μια η αλλη σου ρχεται. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι οτι επεσες απο s7 σε s3. Βεβαια καλο θα ηταν σε καποιο update να φτιαξουν το wb. Ειναι ολοφανερα πιο ευστοχο του sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoulis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 χτες πέρασα την νέα εκδοση 8.2.5.0. και σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορώ να μπω στα δεδομένα κινητής....Παίζει κάτι με το APN? Πως μπορεί να λυθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 χτες πέρασα την νέα εκδοση 8.2.5.0. και σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορώ να μπω στα δεδομένα κινητής....Παίζει κάτι με το APN? Πως μπορεί να λυθεί? Εχθες το βράδυ η γυναικά μου μπήκε κανονικά δεν είχε θέμα με την 8.2.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoulis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 τελικα λύθηκε το πρόβλημα με επανεκκίνηση της συσκεής !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλησπέρα Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την 8.2.5.0. Άλλαξα region σε India κατεβάζω την rom 1.5gb κάνει reboot το κινητό και μου βγάζει συνεχεία το μήνυμα update failed try to download full rom.Έκανα την διαδικασία 5 φόρες και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα . Το έχει βγάλει και σε άλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλησπέρα Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την 8.2.5.0. Άλλαξα region σε India κατεβάζω την rom 1.5gb κάνει reboot το κινητό και μου βγάζει συνεχεία το μήνυμα update failed try to download full rom.Έκανα την διαδικασία 5 φόρες και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα . Το έχει βγάλει και σε άλλον ? Το έκανε και σε εμένα. Το έλυσα έτσι: κατεβάζεις το update. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα και σου ζητήσει επανεκκίνηση πατάς να γίνει και ταυτόχρονα μόλις κλείσει η οθόνη και πάει να ξανασμίξει το κινητό πατάς ταυτόχρονα συνεχομενα το power και το volume down. Έτσι στο ξεκίνημα θα μπεις σε fastboot. Περιμένεις λίγο και μετα κρατάς πατημένο το power ώστε να βγει από fastboot και να άνοιξει το κινητό. Τότε ξεκίνησε να κάνει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 εχει παρει κανεις το 4αρι να μας πει αν φοραει sony ή samsung αισθητηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 εχει παρει κανεις το 4αρι να μας πει αν φοραει sony ή samsung αισθητηρα? Και να φοραει sony τι σε κανει να πιστευεις οτι επομενες συσκευες δεν θα ναι με samsung οπως εγινε και με το 3αρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 αγοραζουμε νωρις αν εχει, οποτε εχουμε υψηλες πιθανοτητες να παρουμε sony αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μεχρι να του ερθει του αλλου η παραγγελια απο Κινα θα χει περασει κανας μηνας. Οποτε δεν ειναι "νωρις". Αλλωστε εχουν υπαρξει συσκευες παραγωγης 03.2017 που ειχαν sony και αλλες 02.2017 που ηταν samsung. Οποτε ειναι και θεμα γραμμης παραγωγης. Αλλωστε δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να βαλουν sony. Δεν θα αλλαξει κατι στα reviews... και αν οντως απλα ξεστοκαραν τοτε παλι samsung θα βαλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 εχει παρει κανεις το 4αρι να μας πει αν φοραει sony ή samsung αισθητηρα? Αν δεις λιγες σελιδες πιο πισω,φιλος μου εχει το Redmi 4 και φοραει Samsung καμερα....Μαλιστα εχω γραψει οτι παρολο που ειναι ιδιες καμερες στο 4 φενεται πιο ζωντανα τα χρωματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Αν δεις λιγες σελιδες πιο πισω,φιλος μου εχει το Redmi 4 και φοραει Samsung καμερα....Μαλιστα εχω γραψει οτι παρολο που ειναι ιδιες καμερες στο 4 φενεται πιο ζωντανα τα χρωματα... 4αρη εννοει τη Ram. Αλλιως γιατι να ρωτησει εδω μεσα; Οσον αφορα τα χρωματα, ξανα λεω αν δεν τα συγκρινεις στην ιδια οθονη δεν μπορεις να κρινεις. Edited May 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 4αρη εννοει τη Ram. Αλλιως γιατι να ρωτησει εδω μεσα; Λαθος δικο μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Το έκανε και σε εμένα. Το έλυσα έτσι: κατεβάζεις το update. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα και σου ζητήσει επανεκκίνηση πατάς να γίνει και ταυτόχρονα μόλις κλείσει η οθόνη και πάει να ξανασμίξει το κινητό πατάς ταυτόχρονα συνεχομενα το power και το volume down. Έτσι στο ξεκίνημα θα μπεις σε fastboot. Περιμένεις λίγο και μετα κρατάς πατημένο το power ώστε να βγει από fastboot και να άνοιξει το κινητό. Τότε ξεκίνησε να κάνει το update φίλε το δοκίμασα 2 φόρες αυτό που αναφέρεις άλλα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω την 8.2.5.0 πριν το πετάξω από το παράθυρο :) Edited May 18, 2017 by ronnio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) φίλε το δοκίμασα 2 φόρες αυτό που αναφέρεις άλλα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω την 8.2.5.0 πριν το πετάξω από το παράθυρο :) Γιατι να το πεταξεις; Μην τρελαινεσαι. Στη χειροτερη, αν δεν ειναι Infoquest, θα ξεκλειδωσεις και θα βαλεις χειροκινητα οποια rom θες. Αν παλι ειναι infoquest τους το πας οπως ειναι για σερβις εκμεταλλευομενος την εγγυηση σου. ;) Edited May 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Μόλις τώρα έκανε update,μόνο του στην 8.2.7.0 Φαντάζομαι θα έχει ήδη γίνει η θα γίνει εντός της ημέρας και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου κινητού. Να δούμε αν θα εντοπιστεί καμιά ειδοποιός διαφορά. Edited May 18, 2017 by elec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 φίλε το δοκίμασα 2 φόρες αυτό που αναφέρεις άλλα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω την 8.2.5.0 πριν το πετάξω από το παράθυρο :) Σου έβγαλε την εικόνα του fastboot? Δηλαδή αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Με την Google camera που δοκίμασα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από ότι με την stock εφαρμογή και το focus είναι καλύτερο δεν λέω για χαοτικές διάφορες απλά τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts