topmar Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλημέρα, πάντως το 4G του πετάει σε επαρχία παιδιά, στην WIND.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλα εσυ φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα 2 μηνες τωρα λες να το παρεις και ολο δεν το παιρνεις :lol: :) Εγω παντως δεν ειχα ποτε θεμα με το μικροφωνο. Μαλλον η θηκη του κανει το προβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι απο πανω, αν θυμαμα καλα ειναι διπλα στις υπερυθρες https://gadgetstouse.com/wp-content/uploads/2017/01/Redmi-Note-4-8.jpg Αν ακουμπαει και δεν εχει τρυπα που να το αφηνει εντελως ελευθερο ισως αυτο να φταιει. Δοκιμασε το λιγο χωρις θηκη να κανεις κληση και δες αν στο συνεχιζει το προβλημα. Οσον αφορα τη γρατζουνια προσωπικα με νοιαζει περισσοτερο για μενα που ειμαι ψειρας παρα το ποσο θα το πουλησω. Αλλωστε αμα το πηρες για να το πουλησεις κακη αγορα εκανες. Η μεταπωλητικη αξια της xiaomi ουτως ή αλλος πεφτει σε χρονο dt με ή χωρις γρατζουνιες. Δεν το πηρα για να το πουλησω αλλα αν το βαρεθω λογικο δεν ειναι ; ΙΣως φταιει η θηκη θα ψαξω να βρω καποια για το ιδιο μοντελο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Η 8.2.5.0 μάλλον δεν είναι σε γενική διανομή ακόμα. Έχω προσπαθήσει δύο φορές τις τελευταίες μέρες «από Ινδία» και τίποτα. Όχι πως έχω κανένα πρόβλημα με την 8.2.4.0 (την οποία έλαβα «από Ινδία»), αλλά έτσι για να λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Δεν το πηρα για να το πουλησω αλλα αν το βαρεθω λογικο δεν ειναι ; ΙΣως φταιει η θηκη θα ψαξω να βρω καποια για το ιδιο μοντελο. Αν το κρατησεις κανα 2 χρονια η τιμη του θα ναι κοντα στα 100 ευρω. Τωρα αν αντι για 100 πιασει 90 ευρω λογω 1-2 γρατζουνιων δεν χαλασε και ο κοσμος. Το θεμα για μενα ειναι θα εχει 1-2 γρατζουνιες και μαλιστα προς το τελος της ζωης του ή θα χω την ατυχια να γεμισει γρατζουνιες απο τους πρωτους του μηνες. Αυτο ειναι που με κανει να να βαζω παντα τζαμακι ή εστω ζελατινα. Δοκιμασε αυτο που σου ειπα με τη θηκη. Αν συνεχιζει να χει προβλημα και αν εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο θξεμα το δικτυο (δηλαδη στο κανει παντου και οχι σε συγκεκριμενα μονο μερη) αφου το πηρες infoquest και νομιζεις οτι ειναι προβληματικο δοκιμασε και τη λυση του service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλημέρα, πάντως το 4G του πετάει σε επαρχία παιδιά, στην WIND.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk Το ίδιο έχω να πω και εγώ πάει πολύ καλά με Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_7 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Παιδια δεδομενου οτι παω για value for money κινητο, ειμαι διαθετιμενος να παραγγειλω απο Κινα , για ποιο λογο να μην προτιμησει καποιος το LeEco Le Max 2 απο το Redmi Note 4 ? Η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη Εδω στην συγκριση βγαζει πρωτο το LeEco https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/f_max_d+eurPrice.220,f_min_d+screenSize.5.4,f_min_d+screenResolutionHeight.1500,f_min_dr+value.3072,f_min_ds+value.32768,fe_sensors-gyroscope,fe_sensors-compass,f_min_d+frontCameraResolution.13,f_min_d+sim2Size,fe_bands-lte-800,f_doba+slug.android,f_min_dobr+value.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το note 4x εχει καλυτερη υποστηριξη σε λογισμικο, με official ελληνικα, συχνα updates, υποστηριξη της ελληνικης κοινοτητας, πολυ μεγαλυτερη αυτονομια και χαμηλοτερη τιμη. Το le max 2 εχει καλυτερο επεξεργαστη που θα το χαρεις σε gaming και μεγαλυτερη οθονη. Μην πουμε ομως περισσοτερα γιατι βγαινουμε offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Παιδια δεδομενου οτι παω για value for money κινητο, ειμαι διαθετιμενος να παραγγειλω απο Κινα , για ποιο λογο να μην προτιμησει καποιος το LeEco Le Max 2 απο το Redmi Note 4 ? Η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη Εδω στην συγκριση βγαζει πρωτο το LeEco https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/f_max_d+eurPrice.220,f_min_d+screenSize.5.4,f_min_d+screenResolutionHeight.1500,f_min_dr+value.3072,f_min_ds+value.32768,fe_sensors-gyroscope,fe_sensors-compass,f_min_d+frontCameraResolution.13,f_min_d+sim2Size,fe_bands-lte-800,f_doba+slug.android,f_min_dobr+value.13 Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για επιλογή συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αν το κρατησεις κανα 2 χρονια η τιμη του θα ναι κοντα στα 100 ευρω. Τωρα αν αντι για 100 πιασει 90 ευρω λογω 1-2 γρατζουνιων δεν χαλασε και ο κοσμος. Το θεμα για μενα ειναι θα εχει 1-2 γρατζουνιες και μαλιστα προς το τελος της ζωης του ή θα χω την ατυχια να γεμισει γρατζουνιες απο τους πρωτους του μηνες. Αυτο ειναι που με κανει να να βαζω παντα τζαμακι ή εστω ζελατινα. Δοκιμασε αυτο που σου ειπα με τη θηκη. Αν συνεχιζει να χει προβλημα και αν εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο θξεμα το δικτυο (δηλαδη στο κανει παντου και οχι σε συγκεκριμενα μονο μερη) αφου το πηρες infoquest και νομιζεις οτι ειναι προβληματικο δοκιμασε και τη λυση του service. θα δοκιμασω ναι...τζαμι το θεμα ειναι τι να βαλω ; Εβαλα του 4 αλλα περναει σκονη μεσα και εχει γινει...νινι Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μου ήρθε χθες αυτή η θήκη,πρώτες εντυπώσεις,καλό κούμπωμα,καλό κράτημα,αλλά με ενιαίο άνοιγμα από την πάνω και την κάτω πλευρά του κινητού,τό είχα δεί αυτό βέβαια αλλά δεν με πολυπειράζει,πρός το παρών. Μαζί με την συγκεκριμένη θήκη,ξέχασα να το αναφέρω,μου ήρθε και μια ζελατίνα,χωρίς να την έχω παραγγείλει ήταν δώρο,η οποία κάθεται πολύ καλά στο κινητό και σκεπάζει σχεδόν όλο το μπροστινό μέρος εκτός το ακουστικό και την μπροστινή κάμερα όπου έχει ένα μικρό άνοιγμα,μακάρι να βρίσκαμε και κάποιο τζαμάκι σε αυτές τις διαστάσεις. Προς το παρών βολεύομαι και με αυτήν μέχρι να βρεθεί κάποιο αντίστοιχο τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 θα δοκιμασω ναι...τζαμι το θεμα ειναι τι να βαλω ; Εβαλα του 4 αλλα περναει σκονη μεσα και εχει γινει...νινι Δοκιμασε καμια ζελατινα που θα χει καλυτερη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Δοκιμασε καμια ζελατινα που θα χει καλυτερη εφαρμογη. υπαρχει ζελατινα που να πιανει οθονη 2.5D ; για στειλε λινκ Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αν εννοεις και τη καμπυλη, οχι δεν θα την πιανει, αλλα θα καλυπτει την οθονη και επειδη ειναι πιο ελαστικη θα αφηνει μικροτερα (αν οχι καθολου) κενα απο κατω για σκονη. link δεν εχω. Απλα προτεινα να κοιταξεις και ζελατινα που ειναι πιο ελαστικες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_92 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις ονομασίες και τις 800άρες bands. :( Από Ελλάδα στα μόνα μαγαζιά που βρίσκεις το 3/32 με 800άρα είναι όσα συναργάζονται με infoquest οπότε η τιμή είναι στα 250€; Ή ξέρετε κάποιο skroutzομάγαζο που να έχει την global rom (αν δεν μπορείτε να βάλετε εδώ όνομα στείλτε μου pm). Επίσης αξίζει η έκδοση 4/64; Αυτή στην Ελλάδα υπάρχει με 800άρα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις ονομασίες και τις 800άρες bands. :( Από Ελλάδα στα μόνα μαγαζιά που βρίσκεις το 3/32 με 800άρα είναι όσα συναργάζονται με infoquest οπότε η τιμή είναι στα 250€; Ή ξέρετε κάποιο skroutzομάγαζο που να έχει την global rom (αν δεν μπορείτε να βάλετε εδώ όνομα στείλτε μου pm). Επίσης αξίζει η έκδοση 4/64; Αυτή στην Ελλάδα υπάρχει με 800άρα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :O Υπάρχει στο σκρουτζ κατάστημά που έχει την global-ευρωπαϊκή έκδοση με την 800 την έχω πάρει για την γυναίκα μου την περιμένω από εβδομάδα την συσκευή,άλλο global rom και άλλο global συσκευή να το προσέξεις αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Υπάρχει στο σκρουτζ κατάστημά που έχει την global-ευρωπαϊκή έκδοση με την 800 την έχω πάρει για την γυναίκα μου την περιμένω από εβδομάδα την συσκευή,άλλο global rom και άλλο global συσκευή να το προσέξεις αυτό Ε γραψε και το καταστημα ντε. Ντρεπεσαι; :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Δεν είναι θέμα ντροπής απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Επιτρεπεται. Εδω links απο μαγαζια βαζουμε. Βαλε link και εισαι κομπλε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Από εδώ http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-Super-Black&tracking=5730894aa669b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις ονομασίες και τις 800άρες bands. :( Από Ελλάδα στα μόνα μαγαζιά που βρίσκεις το 3/32 με 800άρα είναι όσα συναργάζονται με infoquest οπότε η τιμή είναι στα 250€; Ή ξέρετε κάποιο skroutzομάγαζο που να έχει την global rom (αν δεν μπορείτε να βάλετε εδώ όνομα στείλτε μου pm). Επίσης αξίζει η έκδοση 4/64; Αυτή στην Ελλάδα υπάρχει με 800άρα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :O Καλησπερα εγω το πηρα απο εδω http://www.citismarket.com/index.php?route=product/product&product_id=549 και σε ερωτηση μεσω email μου απαντησαν οτι εχει την 800αρα και το κουτι εχει τους κωδικους που λενε οτι αν τους εχει ειναι ενταξει. Αυτο που ειδα ειναι οτι 4g μου ανοιξε κανονικα τωρα αν εχει η οχι η για καποιες περιοχες η για καποιες εταιριες οπως λενε δεν το ξερω σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Από εδώ http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-Super-Black&tracking=5730894aa669b Βασικα σε θεμα που χε ανοιχτει ερωτημα προς mygad ειχαν απαντησει οτι δεν γνωριζουν τελικα μεχρι να τους ρθει η παραλαβη. Ειχαν οντως γραψει για υποστηριξη 800αρας αλλα αν δεις τωρα δεν γραφουν τιποτα. Τους ειχες ρωτησει ποια εκδοση ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Βασικα σε θεμα που χε ανοιχτει ερωτημα προς mygad ειχαν απαντησει οτι δεν γνωριζουν τελικα μεχρι να τους ρθει η παραλαβη. Ειχαν οντως γραψει για υποστηριξη 800αρας αλλα αν δεις τωρα δεν γραφουν τιποτα. Τους ειχες ρωτησει ποια εκδοση ειναι; Ναι τους ρώτησα μου είπαν την έχει και ο φόρτιστης είναι ευρωπαϊκός αν δεις στην περιγραφή λέει Eu που σημαίνει ότι είναι για Ευρώπη-global έκδοση.Στα αλλά χρώματα λέει ότι έχει την 800 δεν το έχουν βγάλει Edited May 14, 2017 by tollisth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ναι τους ρώτησα μου είπαν την έχει και ο φόρτιστης είναι ευρωπαϊκός αν δεις στην περιγραφή λέει Eu που σημαίνει ότι είναι για Ευρώπη-global έκδοση Σουπερ. Εδω ηταν που χε γινει η ερωτηση. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25273-XIAOMI-Redmi-Note-4-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF/?postID=407467#post407467 Καλοριζικο λοιπον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Σουπερ. Εδω ηταν που χε γινει η ερωτηση. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25273-XIAOMI-Redmi-Note-4-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF/?postID=407467#post407467 Καλοριζικο λοιπον :) Ευχαριστώ περιμένω να δω την συσκευή από κοντά,πάντως από όσα έχω διαβάσει και βίντεο που έχω δει έχει γίνει φοβερή υλοποίηση μπράβο στην Xiaomi για αυτή την συσκευή σε αυτό το κόστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_92 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. :) Έχετε και κάποια άποψη για την 4/64 έκδοση; Αυτή είναι 800άρα; Αξίζει τα περίπου 30€ παραπάνω από την έκδοση 3/32; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts