argyka Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μου κάνει και μένα εντύπωση . Κατέβασα και άλλους mp3 players και σε αυτούς το ίδιο έλεγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Πας : Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Προσβασιμότητα>Το κουμπί λειτουργίας τερματίζει την κλήση. Και είσαι Ο.ΚΜπα φίλε μου το έκανα και πάλι όταν τελειώνει η κλήση ανάβει η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Το mi max 2 δεν εχει 800αρα και ειναι 6.44 αν ειχε 800 θα ειχα σουταρει το redmi note 4/64 και θα το ειχα παρει. Περιμενουμε το mi max 3 7 ιντσες 18-9 οθονηΑυτό θα έχει την 800αρα;; Αν ναι, that makes two of us.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 σε κινητό με μια σιμ και μια κάρτα μνήμης ενώ έχω ρυθμίσει να αποθηκεύει τις φωτο στην κάρτα μνήμης. τα screenshots, τις φωτο που αποθηκευει απο Facebook, messenger, τις αποθηκευει στην εσωτερική. γιατί; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 σε κινητό με μια σιμ και μια κάρτα μνήμης ενώ έχω ρυθμίσει να αποθηκεύει τις φωτο στην κάρτα μνήμης. τα screenshots, τις φωτο που αποθηκευει απο Facebook, messenger, τις αποθηκευει στην εσωτερική. γιατί; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk γιατι εχεις ρυθμισει να αποθηκευονται στην sd μονο οι φωτο της καμερας τα screenshoots και οι φωτο του facebook δεν εχουν σχεση με την εφαρμογη της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 γιατι εχεις ρυθμισει να αποθηκευονται στην sd μονο οι φωτο της καμερας τα screenshoots και οι φωτο του facebook δεν εχουν σχεση με την εφαρμογη της καμεραςάρα; πως γίνεται και τα screenshots, και οι φώτο που αποθηκεύουμε από Facebook να αποθηκευονται στην κάρτα μνήμης; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Υπάρχει κανείς που να έχει περάσει το συγκεκριμένο μοντ HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731.zip να με πει αν και πως δουλεύει το auto hdr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 άρα; πως γίνεται και τα screenshots, και οι φώτο που αποθηκεύουμε από Facebook να αποθηκευονται στην κάρτα μνήμης; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk δεν ξερω αν γινεται αν ξερει καποιος εδω μεσα ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδια υπαρχει τροπος να σβησω καποιες εφαρμογες απ τις προεγκατεστημενες? Δεν μ αφηνει ουτε να σβησω ουτε να απενεργοποιησω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδια υπαρχει τροπος να σβησω καποιες εφαρμογες απ τις προεγκατεστημενες? Δεν μ αφηνει ουτε να σβησω ουτε να απενεργοποιησω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με root και τη κατάλληλη εφαρμογή μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδια υπαρχει τροπος να σβησω καποιες εφαρμογες απ τις προεγκατεστημενες? Δεν μ αφηνει ουτε να σβησω ουτε να απενεργοποιησω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς και χωρίς root να κάνεις disable. Εδώ οδηγίες. Απλά προσεχτικά τι θα κάνεις disable γιατί μπορεί να πέσεις σε bootloop. Παλιά όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό με MIUI 8.1.15.0 είχα απενεργοποιήσει όλες τις google στυλ books, movies Κτλ και το google app και είχα πέσει σε bootloop. Τώρα σε MIUI 9.0.5.0 tiw απενεργοποίησα και δεν είχα θέμα. Αυτό έκανα και εγώ μόλις τώρα δηλαδή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μπορείς και χωρίς root να κάνεις disable. Εδώ οδηγίες. Απλά προσεχτικά τι θα κάνεις disable γιατί μπορεί να πέσεις σε bootloop. Παλιά όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό με MIUI 8.1.15.0 είχα απενεργοποιήσει όλες τις google στυλ books, movies Κτλ και το google app και είχα πέσει σε bootloop. Τώρα σε MIUI 9.0.5.0 tiw απενεργοποίησα και δεν είχα θέμα. Αυτό έκανα και εγώ μόλις τώρα δηλαδή!!Αν τις κάνεις disable όμως μετά από επανεκκίνηση δεν ενεργοποιούνται ξανά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Αν τις κάνεις disable όμως μετά από επανεκκίνηση δεν ενεργοποιούνται ξανά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν ενεργοποιήθηκαν σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shattered_memo Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα στο forum, χθες έσπασα την οθόνη του redmi note 4 global (black) μου ξέρει κανείς που μπορώ να βρω original οθόνη (αν είναι μαζί με το frame ακόμη καλύτερα)? εναλλακτικά αν ξέρει και κάποιος κάποιο σοβαρό κατάστημα για να κάνει την επισκευή για να έχω μια ιδέα για τι κόστος μιλάμε (ιδανικά στην Θεσσαλονίκη) σε κάθε περίπτωση χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seiferakos Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, κλείδωσα το μέσσεντζερ να μην μπορεί να μπει κάποιος να δει τα μηνύματα μου αλλά ακόμα μου εμφανίζει κανονικά και ξεκλείδωτο το ποπ απ όταν μου στείλει κάποιος άλλος... Κάποια ιδέα?! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα Πήρα δύο θήκες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγκαλιάζουν το τηλέφωνο πολύ καλά. http://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&path=116&product_id=1447 Και αυτή http://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&path=116&product_id=1391Το χοντραίνουν πολύ το τηλέφωνο ή όπως μια απλή διάφανη ?! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημερα..χρονια πολλα σε ολους! για ξεκλειδωμα bootloader θελει καποιο αντιγραφο ασφαλειας?θα χασω τιποτα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Μπορείς και χωρίς root να κάνεις disable. Εδώ οδηγίες. Απλά προσεχτικά τι θα κάνεις disable γιατί μπορεί να πέσεις σε bootloop. Παλιά όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό με MIUI 8.1.15.0 είχα απενεργοποιήσει όλες τις google στυλ books, movies Κτλ και το google app και είχα πέσει σε bootloop. Τώρα σε MIUI 9.0.5.0 tiw απενεργοποίησα και δεν είχα θέμα. Αυτό έκανα και εγώ μόλις τώρα δηλαδή!! Σε ευχαριστω. Δεν το ρισκαρω τοτε γιατι δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο, Μη βρω κανα μπελα!:p Σε bootloop την πρωτη φορα ειχες πεσει οταν εσβησες το google app? Αυτο δηλαδη δημιουργησε το προβλημα? ή επειδη εσβησες ολη τη σουϊτα εφαρμογων της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημέρα Πήρα δύο θήκες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγκαλιάζουν το τηλέφωνο πολύ καλά. http://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&path=116&product_id=1447 Και αυτή http://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&path=116&product_id=1391 η θηκη απο το πρωτο link καλυπτει τα κουμπια τα πλαινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Αυτη η ενδειξη σημαινει ότι τρώει πολυ μπαταρία το αδυναμο σημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε ευχαριστω. Δεν το ρισκαρω τοτε γιατι δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο, Μη βρω κανα μπελα!:p Σε bootloop την πρωτη φορα ειχες πεσει οταν εσβησες το google app? Αυτο δηλαδη δημιουργησε το προβλημα? ή επειδη εσβησες ολη τη σουϊτα εφαρμογων της google? Είχα απενεργοποιήσει hangouts, google books, movies, games, music, photos, duo, drive και google app. Τώρα τι έφταιξε δεν γνωρίζω, ίσως το google app γιατί κάποιος το είχε ξαναναφέρει εδώ αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Μπορείς και χωρίς root να κάνεις disable. Εδώ οδηγίες. Απλά προσεχτικά τι θα κάνεις disable γιατί μπορεί να πέσεις σε bootloop. Παλιά όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό με MIUI 8.1.15.0 είχα απενεργοποιήσει όλες τις google στυλ books, movies Κτλ και το google app και είχα πέσει σε bootloop. Τώρα σε MIUI 9.0.5.0 tiw απενεργοποίησα και δεν είχα θέμα. Αυτό έκανα και εγώ μόλις τώρα δηλαδή!! Πλεον το System App Remover Pro δεν δουλευει βγαζει failed να βαλει το Es File Explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Πλεον το System App Remover Pro δεν δουλευει βγαζει failed να βαλει το Es File Explorer Αφου χτες το εκανα επιτυχως, εκανα disable τις εφαρμογές τις google πώς δεν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Αφου χτες το εκανα επιτυχως, εκανα disable τις εφαρμογές τις google πώς δεν δουλεύει;Ας κάνει κάποιος τον κόπο να στείλει ένα λινκ γιατί μου βγάζει μόνο αυτό για ρουτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ας κάνει κάποιος τον κόπο να στείλει ένα λινκ γιατί μου βγάζει μόνο αυτό για ρουτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνεις log in, γράφεις ένα σχόλιο για να δεις το download link της εφαρμογής και ακολουθείς τις απλές οδηγίες. http://en.miui.com/thread-917378-1-1.html Ό,τι κάνεις με δική σου ευθύνη φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Αφου χτες το εκανα επιτυχως, εκανα disable τις εφαρμογές τις google πώς δεν δουλεύει; ισως επειδη εχω dev και οχι stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts