Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα το ανέβασαν φίλε μου. Το φθηνότερο παίζει Στα 220 ευρώ Και μάλιστα από το ίδιο μαγαζί που Εγώ το πήρα πριν από 1,5 μήνα 180

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω γιατι βλεπω με 178 το 4/64 για αλλο μιλατε;

https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Είναι η τρίτη φορά που το ρωτάω αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Θέλω Όταν τελειώνει η κλήση να μην ανάβει η οθόνη.υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό; Ας μου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.

Ευχαριστώ πολύ.

Είναι η τρίτη φορά που το ρωτάω αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Θέλω Όταν τελειώνει η κλήση να μην ανάβει η οθόνη.υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό; Ας μου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ή θα υπάρχει στο μέλλον τέτοια ρύθμιση , γιατί θα πρέπει να τερματίσεις την κλήση και με κλειστή οθόνη δεν μπορείς.

Αν φορτιζω το κινητό με φορτιστη 5V 1A υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει "προβλημα" στην συσκευη ή και στην μπαταρια;

Αν φορτιζω το κινητό με φορτιστη 5V 1A υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει "προβλημα" στην συσκευη ή και στην μπαταρια;

Όχι.

Απλά θα φορτίσει πιο αργά.

Επίσης αν του βάλεις φορτιστή 3 ή 4 Α, πάλι δεν θα πάθει τίποτα.

Θα τραβήξει το ρεύμα που θέλει αυτό.

Φιλικά.Γιώργος.

Όχι.

Απλά θα φορτίσει πιο αργά.

Επίσης αν του βάλεις φορτιστή 3 ή 4 Α, πάλι δεν θα πάθει τίποτα.

Θα τραβήξει το ρεύμα που θέλει αυτό.

Οποτε δεν υπαρχει "φοβος" ακομη και για περισσοτερα απο 2Α φορτιστη αν του βαλω.Οκ σ ευχαριστω!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ή θα υπάρχει στο μέλλον τέτοια ρύθμιση , γιατί θα πρέπει να τερματίσεις την κλήση και με κλειστή οθόνη δεν μπορείς.
Ρωτάω γιατί στην προηγούμενη συσκευή μου jiayu S3 γινόταν αυτό δεν θυμάμαι τη ρύθμιση αλλά θυμάμαι δεν το είχα κάνει. όπως και να χει Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Γεια σας κ χρόνια πολλά . Γνωρίζει κάποιος πως αλλάζουμε fonts στo rn4 χωρίς root ; Σε διάφορα φόρουμ διάβασα οτι στα themes υπάρχει λύση αλλά δεν.βρηκα κάτι σχετικό

Ισχυει οτι η ποιοτητα της καμερας και του βιντεο δεν ειναι τοσο ικανοποιητικη την ημερα και ακομα περισσοτερο το βραδυ?

Samsung κάμερες έχει δεν είναι κ τόσο κακες κατά την γνώμη μου . Το βραδάκι η πλειοψηφία των κινητών έχει θέμα . Ειχα 6s κ το βράδυ οπως κ το.se είχαν θέμα . Οπότε μια χαρά κάμερες έχει για την κατηγορία του πάντα . Αν σ ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάμερα κοιτάς κ το.p10 lite αλλά εκεί η μπαταρία είναι της πλάκας σε σχέση με τo rn4

Αλλο μοντελο της Xiaomi που να εχει περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα με το redmi note 4x και με καλυτερη καμερα/ βιντεο εχεις να προτεινεις?

Το mi max 2 δεν εχει 800αρα και ειναι 6.44 αν ειχε 800 θα ειχα σουταρει το redmi note 4/64 και θα το ειχα παρει.

Περιμενουμε το mi max 3 7 ιντσες 18-9 οθονη

Όντως δεν έχει την 800αρα ..Αλλά στις 7 ιντσες ήδη μιλάμε για ένα τεράστιο τηλέφωνο χωρίς καθόλου πρακτικότητα όπως κ το mi max 2. Το rn 4 κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο ( κ σαφέστατα πρακτικό λόγω μεγέθους ) μπορείς να παρεις στα + - 200 και φυσικά έχει κ την 800 αρα

Γίνεται να προσθέσω στην γραμμη ειδοποίησεων την εναλλαγη απο LTE σε 3g?Το ρωταω γιατί δεν εχω καλό σημα 4g και θα ηθελα εύκολα να αλλαζω οταν θα μπαινω μεσω δεδομενων. Στο sony που ειχα υπηρχε αυτή η καταχώρηση στη γραμμη ειδοποιησεων και αλλαζα αμεσως απο LTE σε 3g.

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αν υπάρχει κάποιος ευκολος και αμεσος τροπος να εναλλαζειςαπο LTEσε 3g χωρις να μπαινεις στο μενου.

Καμιά ιδέα για το θέμα που έγραψα χθες υπάρχει;

Ευχαριστώ πολύ.

για την official δεν θυμαμαι αλλα στην miuipro εχει τετοιες επιλογες.Πχ μολις τελειωνει η κληση να βγαινει απο τον dialer και να κλειδωνει την οθονη.

Αν το χει και η official θα ειναι στα settings του dialer.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παλι,για official δεν θυμαμαι,στην miuipro εχει να ανοιγει αυτη η επιλογη με παρατεταμενο πατημα του εικονιδιου των data στα quick settings,και αυτο ειναι οτι πιο κοντινο παιζει σε αυτο που θες.

Μπορεις να το δοκιμασεις στην official μηπως ειναι και εκει.

για την official δεν θυμαμαι αλλα στην miuipro εχει τετοιες επιλογες.Πχ μολις τελειωνει η κληση να βγαινει απο τον dialer και να κλειδωνει την οθονη.

Αν το χει και η official θα ειναι στα settings του dialer.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παλι,για official δεν θυμαμαι,στην miuipro εχει να ανοιγει αυτη η επιλογη με παρατεταμενο πατημα του εικονιδιου των data στα quick settings,και αυτο ειναι οτι πιο κοντινο παιζει σε αυτο που θες.

Μπορεις να το δοκιμασεις στην official μηπως ειναι και εκει.

Έχω τον true phone dialer και δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις του αλλά ούτε και στις ρυθμίσεις του default dialer βρήκα κάτι. Αν κάποιος έχει τον true και γνωρίζει κάτι ας μου πει παρακαλώ.

Παλιά που το έψαχνα και εγώ υπήρχε εφαρμογή στο play store που το έκανε. Κάνε ένα ψάξιμο εκεί

MI 5 using Tapatalk

No root->No problem

Περιμενουμε το mi max 3 7 ιντσες 18-9 οθονη

Τι κινητάρα έβγαλε η σιαόμι :love::love:

Σόρυ για το offtopic.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χθες έκανα δώρο στη γυναίκα μου το redmi note 4 global και σε όποιο mp3 προσπάθησα να της περάσω έλεγε ότι δεν το υποστηρίζει η ήταν κατεστραμμένο. Εχει παρουσιαστεί και σε άλλους και πως το αντιμετωπίζουμε;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χθες έκανα δώρο στη γυναίκα μου το redmi note 4 global και σε όποιο mp3 προσπάθησα να της περάσω έλεγε ότι δεν το υποστηρίζει η ήταν κατεστραμμένο. Εχει παρουσιαστεί και σε άλλους και πως το αντιμετωπίζουμε;
δεν εχει αναφερθει ποτε κατι τετοιο.

Έχω τον true phone dialer και δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις του αλλά ούτε και στις ρυθμίσεις του default dialer βρήκα κάτι. Αν κάποιος έχει τον true και γνωρίζει κάτι ας μου πει παρακαλώ.

Πας : Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Προσβασιμότητα>Το κουμπί λειτουργίας τερματίζει την κλήση. Και είσαι Ο.Κ

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)